Λοιπόν πολλές φορές και κυρίως μετά από επαναφορά από την κατάσταση αναμονής του υπολογιστή μου , ούτε ο firefox ούτε ο IE μπορούν να συνδεθούν στο ιντερνετ. Δηλαδή όταν πληκτρολογώ μια σελίδα δεν φορτώνει και φαίνεται σαν να μην έχω συνδεση! Παρόλα αυτά το limewire μπορεί να κατεβάζει, τα yahoo widgets ανανεώνουν τις πλροφορίες τους ακόμη και η γραμμή καιρού του firefox ανανεώνεται! Προς το παρόν το πρόβλημα το "διορθώνω" με επανεκκίνηση, αλλά είναι εκνευριστικό. Πώς μπορώ να λύσω μια και καλή?? Η βοήθειά σας θα μου είναι πολύτιμη!
Εμφάνιση 1-3 από 3
Θέμα: Πρόβλημα σύνδεσης
-
28-01-07, 13:20 Πρόβλημα σύνδεσης #1Οι Κ.κ του ΛΑ.Ο.Σ παρακαλούνται να σκουπίζουν τα σάλια τους όταν εισέρχεται στο κοινοβούλιο η μέλλουσα σύντροφός μου Εύα Καϊλή, γιατί λερώνονται τα έδρανα και το πάτωμα,με αποτέλεσμα να φωνάζει η καθαρίστρια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
Μας γλωσσόφαγαν κάτι κογιότ και ακυρώθηκε το πάρτυ της Εύας
-
28-01-07, 15:02 Απάντηση: Πρόβλημα σύνδεσης #2
Το βάζεις σε stand by mode? Όταν μπαίνει σε τέτοια λειτουργεία ο υπολογιστής το ίντερνετ δεν δουέυει. Όμως κανονικά όταν βγεις από τη λειτουργεία πρέπει το router να ξανα συνδεθεί αυτόματα και να παίζει. Απ' ότι φαίνεται για να δουλευει το limewire και να μην παίζουν οι browsers πρέπει να ναι κάποια ρύθμιση.
ΕDIT: Δεν κόβεται το internet τελικά. Κάτι φταίει στο pc. Έλενξε ρυθμίσεις των browsers.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vaggos_fromhell : 28-01-07 στις 15:09.
-
31-01-07, 21:12 Απάντηση: Πρόβλημα σύνδεσης #3
Πήρα και τηλέφωνο στην οτενετ αλλά παρά την καλή τους διάθεση άκρη δεν βρήκα....
Οι Κ.κ του ΛΑ.Ο.Σ παρακαλούνται να σκουπίζουν τα σάλια τους όταν εισέρχεται στο κοινοβούλιο η μέλλουσα σύντροφός μου Εύα Καϊλή, γιατί λερώνονται τα έδρανα και το πάτωμα,με αποτέλεσμα να φωνάζει η καθαρίστρια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
Μας γλωσσόφαγαν κάτι κογιότ και ακυρώθηκε το πάρτυ της Εύας
Παρόμοια Θέματα
-
πρόβλημα σύνδεσης
Από marien στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 27Τελευταίο Μήνυμα: 29-11-07, 10:37 -
Πρόβλημα σύνδεσης
Από vaggeo στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 22-10-06, 20:11 -
[Sagem] Πρόβλημα σύνδεσης -διακοπη σύνδεσης-Sagem 800
Από ch.eleftheriou στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 30-09-06, 22:37 -
Πρόβλημα Σύνδεσης SpeedTouch 585[Πρόβλημα Οτέ]
Από trypokaridos στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 36Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-06, 01:06 -
Πρόβλημα σύνδεσης??
Από HaRRy στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 08-08-05, 23:00
Bookmarks