Έχω ένα λαπτοπ που ήρθε με προεγκατεστημένα τα ΧΡ HOME SP2 και η άδεια υπάρχει στο καρτελάκι από κάτω κανονικά.
Το θέμα είναι πως δεν δημιούργησα recovery dvd και κάνοντας format έχασα τα ΧΡ.
Όμως έχω την άδεια χρησης ακόμα. Το θέμα είναι δικαιούμαι τώρα ένα αντίγραφο των ΧΡ, και αν ναι που μπορώ να το βρώ?Μπορώ να το κατεβάσω από την ΜS?Μπορώ να τα αντιγράψω από έναν φίλο που του δώσανε το cd μαζί με το ΗΡ λαπτοπ του και να τα εγκαταστήσω με την δική μου άδεια χρήσης?
Thanx παίδες.
Εμφάνιση 1-15 από 20
Θέμα: XP και laptop
-
05-03-07, 06:11 XP και laptop #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik1111 : 05-03-07 στις 06:17.
-
05-03-07, 09:33 Απάντηση: Xp και λαπτοπ #2
Δεν ξέρω αν η άδεια χρήσης σε αφήνει αλλά προσωπικά θα το έκανα
edit
Αν πήγαινες στο κατάστημα απ'όπου αγόρασες το laptop και τους εξηγούσες την κατάσταση ίσως να σου έφτιαχναν ένα recovery cd από ένα ίδιο laptop. Θα γλύτωνες έτσι και το κατέβασμα τον οδηγών έτσι...
^
|
Άκυρο το παραπάνω αφού το recovery cd θα έιχε την άδεια χρήσης (το windows product key) του άλλου laptop...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elapse : 05-03-07 στις 09:36.
-
05-03-07, 11:55 Απάντηση: Xp και λαπτοπ #3
Μαζί με τον φορητό συνήθως δίνουν ή recovery cd ή cd winxp.
Τι από τα δύο έχεις;| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
05-03-07, 11:59 Απάντηση: XP και laptop #4
Τπτ από τα 2 δεν μου δώσανε. Υπήρχε δυνατότητα να κάνω το dvd μόνος μου αλλά βιάστηκα και έκανα format.
-
05-03-07, 12:09 Απάντηση: XP και laptop #5
Νομιζω οτι εαν επικοινωνουσες ειτε μεσω της σελιδας τους
ειτε απ ευθειας στην Microsoft Ελλας, εφ οσον εχεις την αδεια χρησης
θα μπορουσαν να λυσουν το προβλημα!***
Αληθεια τι laptop εχεις, τινος κατασκευαστη;
*** δεν ειναι αναγκη να αναφερθεις σε LinuxΤελευταία επεξεργασία από το μέλος manoulamou : 05-03-07 στις 12:14.
Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
05-03-07, 12:22 Απάντηση: XP και laptop #6
Ναι στην τελική να το κάνω αυτό αλλά δεν γίνεται να αντιγράψω ένα cd κάποιου άλλου και να βάλω την δικιά μου άδεια? Μην τρέχω χωρις λόγο..Ξέρει κανείς?
manoulamou τι σχέση έχουν τα παλιοlinux? Εδώ μιλάμε για windows! ()
-
05-03-07, 12:31 Απάντηση: XP και laptop #7
Επειδή τα ΧΡ που ήταν εγκαταστημένα είναι ΟΕΜ και υπάρχουν αρκετές ιδιαιτερότητες με τα ΗΡ λαπτοπ η μόνη λύση είναι η τεχνική υποστήριξη της ΗΡ και όχι της Μicrosoft .Εκεί θα πρέπει να τον πας να σου ξαναβάλουν λειτουργικό, με το αντίστοιχο τίμημα προφανώς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cpnemo : 05-03-07 στις 12:34.
Semper Fi !!!
Η Ευρώπη είναι ακόμα μακριά...
-
05-03-07, 16:17 Απάντηση: XP και laptop #8
Το καλό με τα laptop είναι ότι έχουν oem άδεια χρήσης και δεν χρειάζονται ενεργοποίηση τα windows.
Αν αντιγράψεις ένα cd των windows και το εγκαταστήσεις θα χρειαστεί να κάνεις ενεργοποίηση, η οποία βέβαια θα γίνει κανονικά, αλλά θα έχεις το όριο των 4( ; ) συνολικά...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elapse : 05-03-07 στις 16:17.
-
05-03-07, 21:01 Απάντηση: XP και laptop #9
Acer είναι το λαπτοπ. Απλά έλεγα να πάρω το cd από το ΗΡ λαπτοπ ενός φίλου μου για ευκολία.
Εννοείται οτί ΔΕΝ ξαναπληρώνω για χρ ούτε 5 ευρώ. Τα πλήρωσα μια φορά και άρα θέλω να τα έχω.
-
05-03-07, 21:08 Απάντηση: XP και laptop #10
Και γιατι δεν δινουν μαζι με τα laptops
recovery/bootable cds/dvds;;;Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
05-03-07, 21:12 Απάντηση: XP και laptop #11
μπορείς να το κάνεις αυτό που λες, με άλλο CD και το δικό σου serial, απλά μερικά πράγματα θα χρειαστούν λίγο παραπάνω να ρυθμιστούν [αν έχει καλο update manager η accer] ή μπορεί και να μην ρυθμιστου σωστά [δύσκολο]
Σε κάθε περίπτωση αυτό που μετράει είναι το sticker που λες οτι έχεις αυθεντικό άρα δεν θα έχεισ πρόβλημα!
-
05-03-07, 21:14 Απάντηση: XP και laptop #12
-
05-03-07, 21:24 Απάντηση: XP και laptop #13
-
05-03-07, 21:41 Απάντηση: XP και laptop #14
@kkoulos : Ακριβώς αυτό! Πες μου όμως τι εννοείς παραπάνω ρυθμίσεις?drivers εννοείς?αυτό δεν είναι πρόβλημα.
Το cd από ΗΡ είναι αυθεντικό χρ όχι recovery
Κάτι τελευταίο. Η διαδικασία ενεργοποίησης ζητάει μόνο το serial από το sticker ή θέλει και άλλα προσωπικά στοιχεία?
-
05-03-07, 21:46 Απάντηση: XP και laptop #15Κάτι τελευταίο. Η διαδικασία ενεργοποίησης ζητάει μόνο το serial από το sticker ή θέλει και άλλα προσωπικά στοιχεία?
Όταν τα εγκαταστήσεις και τα ενεργοποιήσεις, πάρε ένα πλήρες backup με norton ghost ή acronis true image για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Παρόμοια Θέματα
-
Laptop και βάση
Από redfever7 στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 06-06-07, 23:19 -
vpn και 2 zyxel 662hw και laptop ?
Από kajo στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 01-04-07, 21:11 -
Laptop και Norton
Από chronis στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 28Τελευταίο Μήνυμα: 26-02-07, 00:37 -
Ubuntu και xp σε laptop
Από satfoxy στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 14-01-06, 19:06 -
Laptop και DSL
Από satnews στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 14-02-05, 01:01
Bookmarks