Τις τελευταιες μερες, μου πεταγονται 2 ποπ απ παραθυρια διαφημισης ειτε παιχνιδιων, ειτε στοιχηματος.. Στα processes μου βγαζει 2 ΙΕ , ενω δεν τρεχω κανενα και οταν παω να κανω end process tree ή δε θα κανει τπτ ή θα το κλεινει κ θα ξαναβγαινει... Επισης, υποτιθεται, πως εχω κ το pop up blocker!!!
Σκαναρα το πισι με το nod32, windows defender, ad aware και δεν εμφανιζει καποιο προβλημα.. Τι μπορει να γινεται κ τι μπορω να κανω??
Windows Xp Pro, SP2
Ευχαριστω εκ των προτερων![]()
Εμφάνιση 1-10 από 10
-
25-03-07, 07:01 Προβλημα ΙΕ&PopUP Αυτεπάγγελτα! #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nantia : 25-03-07 στις 07:01.
-
25-03-07, 10:37 Απάντηση: Προβλημα ΙΕ&PopUP Αυτεπάγκελτα! #2
Δεν κανεις και ενα σκαναρισμα με το spybot που ειναι μακραν το καλυτερο;
Για browser ποιον χρησιμοποiεις; Εαν προσεξεις ο pop-upBlocker του ΙΕ διευκρινιζει οτι δεν τα μποκαρει ολα!!!
Αρα ή πρεπει να αλλαξεις τις ρυθμισεις του ή ΑΛΛΑΞΕ BROWSERΤελευταία επεξεργασία από το μέλος manoulamou : 25-03-07 στις 10:42.
Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
25-03-07, 10:42 Απάντηση: Προβλημα ΙΕ&PopUP Αυτεπάγκελτα! #3
Τα windows πρέπει να τρέχουν σε περιβάλλον περιορισμένου χρήστη για να μην μπορούν να εγκατασταθούν αυτά τα διάφορα..
Τα διάφορα anti---- δεν σε σώζουν πάντοτε γιατί αυτοί που τα γράφουν πρώτα τα δοκιμάζουν να τρέχουν με antivirus και μετά τα βάζουν στο Internet. Μέχρι να γίνει η ενημέρωση του antivirus, αυτά έχουν εγκατασταθεί, και αν έχουν και αυτόματη ενημέρωση, δεν μπορείς να τα βγάλεις με τίποτα.
Δοκίμασε το privoxy Ελέγχει τον browser για κακά scripts και τα μπλοκάρει. Η τελευταία έκδοσή του είναι εδώΤελευταία επεξεργασία από το μέλος giorgosts : 25-03-07 στις 10:56.
-
25-03-07, 11:00 Απάντηση: Προβλημα ΙΕ&PopUP Αυτεπάγγελτα! #4
Δοκίμασε και με άλλα antispyware.
Άρχιζε να χρησιμοποιείς τον firefox.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
25-03-07, 11:07 Απάντηση: Προβλημα ΙΕ&PopUP Αυτεπάγγελτα! #5
Υπαρχει λυση για ολα τα προβληματα Nantia...
Περα του οτι καποια στιγμη θα πρεπει να βαλεις και τον firefox μεχρι τοτε δοκιμασε αυτο το προγραμματακι απο την ιδια την Microsoft για να περιορισεις τουςς χρηστεςΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.
-
25-03-07, 18:11 Απάντηση: Προβλημα ΙΕ&PopUP Αυτεπάγγελτα! #6
Βρε παιδια ποιος σας ειπε οτι τρεχω τον ΙΕ? Firefox τρεχω...Απο ΙΕ ανοιγουν μονα τους στο ξεκαρφωτο... Μη βγαζετε συμπερασματα μονοι σας
Αλλα εχουν αρχισει κ παιζουν τα νευρα μου με τα $$%%&^*&* της Μ$...
Θα δοκιμασω αυτα που μου ειπατε κ θα σας πω
Σας ευχαριστω ολους-ολες σας
-
25-03-07, 18:35 Απάντηση: Προβλημα ΙΕ&PopUP Αυτεπάγγελτα! #7
-
26-03-07, 11:56 Απάντηση: Προβλημα ΙΕ&PopUP Αυτεπάγγελτα! #8Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
26-03-07, 12:27 Απάντηση: Προβλημα ΙΕ&PopUP Αυτεπάγγελτα! #9
Κατέβασε το Autoruns από εδώ.
Όταν το "τρέξεις", θα φορτώσει μια μεγάλη λίστα.
Απ'το μενού πάνω θα επιλέξεις να φιλτράρει τα γνωστά components της M$ και ν'αφήσει μόνο τα 3rd party.
Ό,τι "ύποπτο" δεις, απενεργοποίησε το.
Εικάζω πως πρόκειται γιαι κάποιο κακόβουλο ActiveX.
-
01-04-07, 03:17 Απάντηση: Προβλημα ΙΕ&PopUP Αυτεπάγγελτα! #10
Ελεος τελικα, for the record ηταν μια ΑΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΗ βλακεια του Μ$Ν
Κ παλι ευχαριστω παιδια
Παρόμοια Θέματα
-
CiD popup στον Internet Explorer
Από marilopaido στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 04-02-09, 16:03 -
εχω προβλημα με ενα popup απο την στιγμη που εβαλα το zyxel
Από valessakis στο φόρουμ Zyxel ADSL modems και routersΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 08-11-07, 15:57 -
Popup & IE - Lightbox
Από lunarts στο φόρουμ Web authoring, development & web designΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 21-05-06, 03:03 -
Popup μήνυμα απο command line
Από wintech2003 στο φόρουμ Προγραμματισμός και γλώσσες προγραμματισμούΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 04-11-05, 21:28 -
Popup Killers. Ποιο προτείνετε;
Από kubiak στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 34Τελευταίο Μήνυμα: 07-11-04, 04:43
Bookmarks