Εμφάνιση 1-5 από 5
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Γεια σας.

Θα ήθελα να μου δώσετε κάποια λύση στο πρόβλημα που έχω.Έκανα πριν τρεις μέρες FORMAT στο PC μου,στο PC έχω τρεια HD εγώ έκανα FORMAT μόνο στον ένα από του τρεια HD όπου είχε τα Windows,Πριν κάνω το FORMAT το φάκελο έγγραφά μου τον είχα μετακινήσει στον δεύτερο HD λόγο χωρητικότητας,αφού τελείωσα με το install των Windows και των Drivers έγινε όπως ήταν πριν,όταν πήγα όμως να μετακινήσω τον φάκελο τα έγγραφά μου στο δεύτερο HD ένας φάκελος από τα έγγραφά μου δεν μετακινούνταν,όταν πήγα να δω γιατί γίνονταν αυτό πατώντας πάνω του μου εμφάνιζε το εξής μήνυμα:

Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο Ε:\Όνομα\φακέλου
    Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση.

Παρόλο αυτά προσπάθησα να μπω και σαν Administrator από ασφαλή λειτουργία των Windows άλλα και πάλι μου εμφάνιζε το παραπάνω μήνυμα!
    Σημείωση: Ο φάκελος που μου εμφανίζει το παραπάνω μήνυμα πριν το FORMAT ήταν μια χαρά μπορούσες δηλαδή να μπεις μέσα κανονικά και να δεις τα αρχεία του,τώρα όμως ΟΧΙ και τέλος θέλω να τονίσω ότι από τον δεύτερο HD δεν έσβησα τίποτα όλα τα αρχεία είναι μέσα.Σας παρακαλώ αν γνωρίζεται κάτι για το συγκεκριμένο πρόβλημα πέστε μου,γιατί δεν θα ήθελα να χάσω τα αρχεία του φακέλου που βρίσκονται μέσα είναι πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ...

Περιοχή
    ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Router
    ZTE H288A
    SNR / Attn
    9.7(dB) / 6.1(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Λοιπόν τα αρχεία αυτά έχουν ως κάτοχο τον παλιό τον χρήστη που υπήρχε στην παλιά εγκατάσταση των windows. Τώρα προσπαθείς να τα προσπελάσεις με διαφορετικό χρήστη. Αυτό ισχύει ακόμη και εάν το όνομα του χρήστη παλιά και καινούργια εγκατάσταση είναι το ίδιο. Θα πρέπει με δικαιώματα διαχειρηστή να αναλάβεις κατοχή και μετά μπορείς να τα κάνεις ότι θέλεις. Για το πως γίνεται αυτό δες εδώ : http://www.adslgr.com/forum/showpost...6&postcount=14
    Τα όνειρα που κάνω από τα 20 παρκάρουν στον ακάλυπτο νωρίς. Μα εσύ που με κοιτάς σαν λύτρωση ζωή παρκαρισμένη μην δεχτείς.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ευχαριστω φίλε μου για τη βοήθεια,λειτούργεισε κανονικά!!

Downloads
    1
    Uploads
    0
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
    Path Level
    Interleaved
    Καλησπέρα!
    Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!ακολούθησα τον σύνδεσμο που εχεις παραπάνω με τα
    βήματα αλλά έχω πρόβλημα...
    Ενώ είμαι κανονικά διαχειριστής , δεν μπορώ κάνοντας δεξί κλικ στον φάκελο
    να δω αυτά που φαίνονται στην εικόνες. δεν "βλεπω" το Γενικα,Ασφαλεια,προσαρμογή!
    Τι κανω λαθος?

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    Router
    VMG8623-T50B & Debian
    Καλώς ήρθες στο φόρουμ

Αν έχεις XP Home, η καρτέλα «ασφάλεια» εμφανίζεται μόνο όταν είσαι στην ασφαλή λειτουργία (safe mode).
    - Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
    - Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.

Παρόμοια Θέματα

1. Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση της συσκευής. (Κωδικός 10)
    Από sunnsmash στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computing
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-10-09, 02:43
  2. Δεν ήταν δυνατή η επανασύνδεση
    Από johnyb98 στο φόρουμ Networking
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-02-08, 21:13
  3. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ DSLAM?
    Από GeorgeNorth στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-01-08, 15:22

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές