Όταν κάνεις ετήσιο checkup και σου λέει ο γιατρός "όλα φυσιολογικά"... εσύ τι καταλαβαίνεις;
Αυτές τις μπουρδολογίες των διαλέξεων/συνεδρίων κλπ που κάποιος επιφανής ή μη πετάει την βαρύγδουπη ατάκα του
και οι από κάτω μένουν με ανοικτό το στόμα σκεπτόμενοι "τι είπε ρε συ το άτομο; πρέπει να είναι μεγάλος μαγκίτης ο τύπος"...
τις έχω βαρεθεί...
ΥΓ
Θα σου έλεγα ποια είναι τα ενδιαφέροντα που θα βρει στον δίσκο μου ο εργαζόμενης της δίωξης ΗΕ της Βρετανικής αστυνομίας,
αλλά δεν μου το επιτρέπουν οι κανόνες καλής συμπεριφοράς.
Εμφάνιση 46-48 από 48
-
24-04-18, 14:52 Απάντηση: Re: "Μεταφορά" των εργασιών ελέγχου των antivirus από την CPU στην GPU από την Intel #46
| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
24-04-18, 22:35 Απάντηση: "Μεταφορά" των εργασιών ελέγχου των antivirus από την CPU στην GPU από την Intel #47Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Παναγιώτης Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Michael Jordan
-
28-04-18, 00:41 Απάντηση: Re: "Μεταφορά" των εργασιών ελέγχου των antivirus από την CPU στην GPU από την Intel #48
Παρόμοια Θέματα
-
Το πρώτο live demo δικτύου 5G στην Ελλάδα από την COSMOTE σε συνεργασία με την Nokia
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 22-08-18, 02:26 -
Παρουσίαση από την Intel των νέων Core επεξεργαστών της με AMD RX Vega M GPU
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 38Τελευταίο Μήνυμα: 19-04-18, 06:04 -
Η μάστιγα του "λερώματος" των τοίχων κτιρίων aka tags, μουτζούρες κτλ - Τι θα γίνει με αυτό το πράγμα;
Από Basilhs23_ στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 25-12-17, 01:57 -
Απόκτηση του τμήματος ανάπτυξης των Pixel συσκευών της HTC από την Google για 1,1 δισ. δολλάρια
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 22-09-17, 10:25
Bookmarks