εγω βλεπω ερτ και κυριως ετ3 η οποια ειναι δειγμα το πως πρεπει να ειναι η τηλ.
ενα ανοιχτο πανεπιστημιο με ενημερωση γυρω απο τον κοσμο,και γνωση για την καθημερινοτητα μας, πχ ιατρικα θεματα ,επιστημονικες ανακαλυψεις ,η τεχνολογικες,
Συμφωνα με τα ιδιωτικα καναλια, κρινοντας απο ολες τις εκπομπες που εχουν ,η ζωημας αποτελειτε
απο δολοφονους βιαστες,φονους, κλεψιες, απατεωνιες,κλειδαροτρυπα ,κουτσομπολιο,κλπ,αυτη ειναι η δικη σας καθημερινοτητα?αναρωττηθηκατε ποτε γιατι ο καθενας σκοτωνει για ασημαντη αφορμη[? ειναι απλο ,οταν σου δειχνουν συνεχεια τροπους και πραξεις δολοφονιας ,ο καθενας ταυτιζετε κατα καποιο τροπο, με τους πρωταγωνιστες ,και πλεον οταν το βλεπεις και επι καθημερινης βασεως,το θεωρεις αυτονοητο τροπο αντιδρασης,
τα ιδια τα καναλια μας εχουν κανει ζωα ,γιατι οτι βλεπουμε στην τηλ,το θεωρουμε τροπο ζωης
αυτο σηκωνει κουβεντα μεγαλη, αν ανοιξει topik με αυτο το θεμα ,μπορω να θεσω και το ποια ειναι η λυση ,αλλα δεν θα μπορεσει να υλοποιηθει ,γιατι σημερα κυβερναει η τηλ. και το εχετε καταλαβει πιστευω, off topik το ξερω
οσο για την εισφορα ας μου πει καποιος απο εσας ποσο κοστιζει το χρονο η ερτ,συνολικα στο λογαριασμο της δεη,
επισης να υπενθυμισω οτι ερτ ειναι και το ραδιοφωνο ερα 1, ερα2,ερα3,ερα σπορ,φιλια, περιφεριακοι σταθμοι,ανανμεταδοτες tv,και ραδιοφωνου και η ερα 5 στα βραχεα για ολους τους ελληνες στο κοσμο, ναυτικους και λοιπα,οι μεταδοσεις και δικαιωματα που πληρωνει για μεγαλες διοργανωσεις,οι δορυφορικες ζευξεις για αποστολη εικονας ,σε διαφορες χωρες,οπως επισης και για δικαιωματα μεταδοσης γεγονοτων
τωρα τελευταια η ψηφιακη ερτ,
να σας υπενθυμισω οτι η ερτ χρησιμοποιει σε ολα πανακριβους πομπους οχι για πλακα αλλα για να μην δημιουργει παρεμβολες σε αλλες επικοινωνιες πχ,πολεμικη και πολιτικη αεροπορια αν και χρησιμοποιει περισσοτερα κιλλοβατ απο ολους συνηθως γιατι αυτη πρεπει να ακουγεται παντου,ενω ολοι οι αλλοι δημιουργουν παντου προβληματα?
με λιγα λογια εχουμε ενα κολοσσο ,ανταξιο της rai ιταλιας η και του ZDF γερμανιας, η BBC αγγλιας μονο που εκει τους εχουν λυσει τα χερια
και κανει γρηγορα βηματα,οσοι εχετε δορυφορικη,θα τα γνωριζετε ,η οσοι ζειτε εκει πειτε μας ποα ειναι η θεση των κρατικων καναλιωναπο τηλεθεαση , επισης οτι χρονια τωρα ειναι μπροστα στην τηλεθεαση,με διαφορα ,απο τα ιδιωτικα
αρα το ερωτημα δεν ειναι γιατι να την πληρωνουμε ,αλλα νατην αφησουν να δειξει τι μπορει να κανει,αλλα δεν την αφηνουν τα ιδιωτικα καναλια ,που αυτα με την σειρα τους εκβιαζουν τις κυβερνησεις,
ξερετε οτι τα ιδιωτικα χρωστανε πανω απο 90 εκατομυρια ευρω σε ικα , και σε φορους αλλα 40 εκ. και καθε χρονο αυξανονται?οτι λεω ειναι οτι γνωριζω μεχρι το 2005?αρα λογικα θα εχουν αυξηθει? και συμφωνα με το νομο πρεπει να κλεισουν αν δεν πληρωσουν αμεσως?ποιο καναλι εκτος απο τον σκαι [που ειναι πολυ μπροστα τεχνολογικα]εχει αυτα που εχει η ερτ,?κανενα ουτε το αρχειο που εχει η ερτ.
δεν εχω ουτε δουλευω στην ερτ,πληρωνω και εγω οπως ολοι ,
ας απαιτουμε αυτα που πληρωνουμε να πιανουν τοπο ,δηλ η καθε κυβερνηση να της δωσει την ελευθερια να πρωχωρησει ,
ΥΓ= ξερετε οτι συμφωνα με νομο ευρωπης τα καναλια ολα πρεπει να μετατραπουν σε ψηφιακα ,αρα να ενταχτουν σε ενα πακετο [οπως νοβα] αλλα επιγεια και φυσικα επι πληρωμη,?εκτος απο την ερτ που θα ειναι ψηφιακη και αυτη αλλα υποχρεωνεται να ειναι δωρεαν?ΟΛΑ ΑΥΤΑ πρεπει να τα ξεκαθαρισουν μεχρι το 2010,και το 2012 ολα θα ειναι υποχρεωτικα ψηφιακα ,θελουν τα καναλια ναειμαστε εξαρτημενοι απο αυτους ωστε οταν λειδωσουν πλεον και ζητανε συνδρομη,ο κοσμος εξαρτημενος ισως απο αυτα να πληρωνει οσο οσο για να τα βλεπει,
δεν ειναι υποθεσεις αυτα ,εινα γεγοντα που εχουν γινει στο εξωτερικο ,προσπαθησανδεν τα καταφεραν εκει τα ιδιωτικα και εχουν στραφει στα καλωδιακα ,σε θεματικα καναλια,
ζουμε μια τηλεοπτικη δημοκρατια
Εμφάνιση 61-69 από 69
-
05-07-07, 11:08 Απάντηση: Δεν απαλλάσσονται από «λοιπές χρεώσεις» τα ιδιωτικά τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματο #61
-
05-07-07, 11:18 Απάντηση: Δεν απαλλάσσονται από «λοιπές χρεώσεις» τα ιδιωτικά τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματο #62
Συγνώμη αλλά πουθενά δεν αναφέρει οτι εφόσον γίνει ψηφίακο θα πρέπει να το πληρώνεις μετά,
Στο εξωτερικό πχ αγγλία στο ψηφιακό μπουκέτο δίνει δωρέαν όλα τα επιγεία bbc, itv, ch4 κλπ + εξτρά τα οποιά είναι δωρεάν και φυσικά δίνει και νέα κανάλια που είναι με συνδρομή
Αν θέλαν να το κάνουν με συνδρομή θα το κάναν και με την αναλογική δες πχ filmnet, supersport
-
05-07-07, 17:23 Απάντηση: Δεν απαλλάσσονται από «λοιπές χρεώσεις» τα ιδιωτικά τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματο #63Αρχικό μήνυμα από vikhrΑρχικό μήνυμα από etsouk2000
http://www.enet.gr/online/online_hpr...a=&id=96387716
-
05-07-07, 23:17 Απάντηση: Δεν απαλλάσσονται από «λοιπές χρεώσεις» τα ιδιωτικά τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματο #64
Αναφέρεσεαι σε θηγατρική εταιρεία της ΕΡΤ που θα επιτρέπει ιδιωτική συμμετοχή μέχρι 49% και το βαφτίζεις ιδιωτικοποίηση της κρατικής τηλεόρασης.
Από εκεί και πέρα, προσωπικά θεωρώ ότι πάει πολύ να πληρώνουμε 3 αναλογικά και ένα ψηφιακό κανάλι + πόσους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Εκτιμώ την δημόσια τηλεόραση, αλλά υπάρχουν και όρια.
-
05-07-07, 23:25 Απάντηση: Δεν απαλλάσσονται από «λοιπές χρεώσεις» τα ιδιωτικά τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματο #65
Παιδιά πέρα από την πλάκα είμαστε τρομερα εξαρτημένη απο την ηλεκτρική ενέργεια. Απλά σκεφτείτε ακόμη και μια ημέρα χωρίς ρεύμα πως θα ήταν. Και ενώ καποιοι νομίζουν οτι σιγα ρευμα υπάρχει, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που μπορεί να μην υπάρχει και το κράτος να μην μπορεί να κάνει τπτ. Πάντα μου άρεσε η ιδέα της ανεξαρτησία (με ευρύ έννοια) και η απόκτηση φωτοβολταϊκων είναι ένα απο τα όνειρα μου.
-
06-07-07, 16:47 Απάντηση: Δεν απαλλάσσονται από «λοιπές χρεώσεις» τα ιδιωτικά τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματο #66
Δεν το βαφτιζω εγω αγαπητε, ετσι ειναι και αν δεν το καταλαβαινεις ελα να στο εξηγησω: η "θυγατρικη" οπως λες εταιρεια θα αναλαβει τα ψηφιακα καναλια της ΕΡΤ τα οποια υπενθυμιζω οτι μεχρι το 2012 θα ειναι και τα μονα που θα εκπεμπουν. Μεσα σε μια 5ετια λοιπον το πολυ θα εχεις μια "θυγατρικη" εταιρεια που θα εχει υπο την εποπτεια της το συνολο των τηλεοπτικων καναλιων και των εκπομπων και μια "μαμα" εταιρεια στην οποια ισως απομεινει το ραδιοφωνο. Πες μου εσυ λοιπον αν εχω αδικο να σκεφτομαι οτι βαζουν τους ιδιωτες στην κρατικη ΕΡΤ απο την πισω πορτα... σε καθε περιπτωση, θυγατρικη η οχι, παραμενει το γεγονος οτι τα λεφτακια μας θα τα παρουν:
Μάλιστα, η ημικρατική νέα εταιρεία θα έχει γενναία χρηματοδότηση απ' όλους τους πολίτες και ανεξάρτητα από τη χρήση των υπηρεσιών της: το τέλος που όλοι οι καταναλωτές της ΔΕΗ εισφέρουν υπέρ της ΕΡΤ μέσω των λογαριασμών για το ηλεκτρικό ρεύμα.
Σύμφωνα με το σχέδιο, το 15% του ετήσιου ανταποδοτικού τέλους (ή 45 εκατ. ευρώ) «μεταγγίζεται» στη θυγατρική με τους εταίρους ιδιώτες «μέχρι την οριστική μετάβαση στην επίγεια ψηφιακή εκπομπή» (σ.σ.: από την Ευρωπαϊκή Ενωση η μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση ολοκληρώνεται το 2012).
Το ύψος του ποσοστού αυτής της ιδιότυπης επιδότησης προς (και) τους ιδιώτες προβλέπεται ότι θα καθορίζεται ετησίως με απόφαση της Γ.Σ. της ΕΡΤ, ύστερα από εισήγηση του διοικητικού της συμβουλίου και έγκριση των υπουργών Οικονομίας και Τύπου.
Με ποια κριτήρια; Γενικώς, με βάση τις εκάστοτε ανάγκες χρηματοδότησης «του συνόλου των ψηφιακών προγραμμάτων, του κόστους λειτουργίας και των υποδομών».Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Xouzouris : 06-07-07 στις 16:48.
-
07-07-07, 16:18 Απάντηση: Δεν απαλλάσσονται από «λοιπές χρεώσεις» τα ιδιωτικά τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματο #67
Δές κάτι σχετικό
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=113063
-
07-07-07, 18:06 Απάντηση: Δεν απαλλάσσονται από «λοιπές χρεώσεις» τα ιδιωτικά τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματο #68
-
09-07-07, 09:23 Απάντηση: Δεν απαλλάσσονται από «λοιπές χρεώσεις» τα ιδιωτικά τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματο #69
Σε αυτό που συμφωνώ είναι ότι το θυγατρική γράφεται με 'υ' και όχι με 'η' που το έγραψα.
Από εκεί και πέρα, εγώ δεν θέλω να πληρώνω 4 κρατικά τηλεοπτικά κανάλια και 3-4 κρατικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Θα προτιμούσα να είναι 1 και 1 αντίστοιχα και να μειωθούν ανάλογα και τα τέλη στον λογαριασμό μου. Επομένως για εμένα προτιμότερο είναι να ιδιωτικοποιηθούν όλα τα υπόλοιπα στο 100% και όχι να προστατεύω μία ακόμη κρατική επιχείρηση που δεν έχει απολύτως κανένα λόγο ύπαρξης.
Σε 15 χρόνια που θα έχει μπει χοντρά μέσα και η κρατική ψηφιακή θα βγαίνουμε και θα λέμε πόσα εκατομμύρια μας κοστίζει καθημερινά και πόσο ακριβά είναι τα τέλη που πληρώνουμε στη ΔΕΗ. Άντε, ξεφύγαμε πάλι...
Παρόμοια Θέματα
-
Πιλοτικό πρόγραμμα για την καταγραφή της παρεχόμενης ποιότητας ηλεκτρικού ρεύματος
Από karavagos στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 29Τελευταίο Μήνυμα: 30-11-10, 09:01 -
Δίκτυο ασύρματο ή μέσω ηλεκτρικού ρεύματος ;
Από B.giorgos στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 20-05-07, 18:32 -
Ευρυζωνική σύνδεση στα 200 Mbps πάνω απο γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος
Από aesir στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 28-03-06, 01:36 -
Ευρυζωνικές ταχύτητες πάνω από καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος στο Michigan
Από aesir στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 30Τελευταίο Μήνυμα: 14-02-06, 11:39 -
Ευρυζωνική πρόσβαση μέσω του δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος
Από aesir στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 16-10-04, 20:42
Bookmarks