Εμφάνιση 16-23 από 23
-
07-07-21, 20:02 Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Microsoft προειδοποιεί για ενεργή ευπάθεια του Windows Print Spooler (PrintNightmare) #16
-
07-07-21, 20:09 Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Microsoft προειδοποιεί για ενεργή ευπάθεια του Windows Print Spooler (PrintNightmare) #17
-
08-07-21, 12:45 Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Microsoft προειδοποιεί για ενεργή ευπάθεια του Windows Print Spooler (PrintNightmare) #18
-
17-07-21, 12:46 Απάντηση: Η Microsoft προειδοποιεί για ενεργή ευπάθεια του Windows Print Spooler (PrintNightmare) #19
Το patch πρέπει να το βάλουμε υποχρεωτικά;
Κάπου διάβασα ότι μπορούμε απλά να απενεργοποιήσουμε την υπηρεσία όταν δεν τη χρησιμοποιούμε..
Link για το patch υπάρχει; Κάπου το είχα πετύχει αλλά δεν θυμάμαι που.. Για να μη ψάχνω πάλι..-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
17-07-21, 23:14 Απάντηση: Η Microsoft προειδοποιεί για ενεργή ευπάθεια του Windows Print Spooler (PrintNightmare) #20
-
18-07-21, 18:57 Απάντηση: Η Microsoft προειδοποιεί για ενεργή ευπάθεια του Windows Print Spooler (PrintNightmare) #21
Θυμάσαι μήπως πως το περιέγραφε η τον αριθμό ΚΒ του; Δεν πήρε το μάτι μου κάτι συγκεκριμένο..
Κοίταξε στο ιστορικό του windows update αν μπορείς.. Γενικά πάντως μετά το τέλος υποστήριξης των 7 μόνο updates για το essentials βλέπω και κάτι γενικά για που αφορούν έλεγχο για ιούς π.χ malicious removal tool. Δεν πήρε το μάτι μου κάτι άλλο που να αφορά το παρόν.. Μήπως στα 7 πρέπει να μπει manually λόγω του τέλους υποστήριξης;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 18-07-21 στις 19:05.
-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
18-07-21, 21:27 Απάντηση: Η Microsoft προειδοποιεί για ενεργή ευπάθεια του Windows Print Spooler (PrintNightmare) #22
-
19-07-21, 01:48 Απάντηση: Η Microsoft προειδοποιεί για ενεργή ευπάθεια του Windows Print Spooler (PrintNightmare) #23
Σου λέει πως να το κάνεις manually βλέπω..
Κάποιο exe δεν φαίνεται να έχουν..
Προς το παρόν έχω κάνει το 1 από το κάτω..
https://msrc.microsoft.com/update-gu...CVE-2021-34527-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
Bookmarks