Εμφάνιση 16-20 από 20
-
29-03-22, 04:59 Απάντηση: Η FCC προσθέτει την Kaspersky στον κατάλογο των απειλών εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ #16
-
29-03-22, 14:43 Απάντηση: Η FCC προσθέτει την Kaspersky στον κατάλογο των απειλών εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ #17
Εσυ φιλαρακο ομως δε με λες τι θα εκανες αν ησουν η FCC (αν θα επετρεπες σε δημοσιες υπηρεσιες των ΗΠΑ να προμηθευονται λογισμικο απο τη Ρωσια).
Και τι σχεση εχει τι ειμαι εγω/εσυ, για μενα αποφασιζει η FCC ή για τους δημοσιους (και μη) οργανισμους των ΗΠΑ;
Σα να σε λεω εγω, παμε να προμηθευσουμε την Ελλαδα με bayraktar για να προστατευθει η χωρα απο τις απειλες στο Αιγαιο.
Μερικοι εχετε χασει καθε ιχνος λογικης. Γκρινιαζετε για να γκρινιαζετε.
- - - Updated - - -
Και βλεπω οτι εισαι σε silent mode οταν καταλαβες επιτελους περι τεινος προκειται η ειδηση ε;
Δεν πειραζει, την επομενη φορα που θα διαβασεις καποια ειδηση, προσπαθησε και να την καταννοησεις.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hetfield : 29-03-22 στις 09:46.
-
29-03-22, 14:46 Απάντηση: Η FCC προσθέτει την Kaspersky στον κατάλογο των απειλών εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ #18
-
29-03-22, 16:26 Απάντηση: Η FCC προσθέτει την Kaspersky στον κατάλογο των απειλών εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ #19
Δε θέλουν το προϊόν της kaspersky..... γιατί ενδεχομένως να παρεμποδίζει τους μηχανισμούς παρακολούθησης της nsa. Δεν είναι τυχαίο που ο κακόμοιρος Edward Snowden βρήκε καταφύγιο στη Ρωσία και δη στο Κρεμλίνο.....
-
29-03-22, 19:44 Απάντηση: Η FCC προσθέτει την Kaspersky στον κατάλογο των απειλών εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ #20
Bookmarks