Όπως είχε αναφερθεί και παλαιότερα, ορισμένοι σταθμοί είχαν πρόβλημα στο streaming λόγω των διπλών streams (αρχικά διαφημίσεις και ανακατεύθυνση στο τελικό url). Η λύση δινόταν με κάποια scripts για κάθε σταθμό.
Έφτιαξα ένα Amarok plugin που έχει συγκεντρωμένους αρκετούς σταθμούς (αρχικά της Αθήνας, σε δεύτερη φάση ελπίζω να προσθέσω και άλλους). Η λίστα με για τους σταθμούς είναι από το radiofono.gr και η ιδέα είναι από παρόμοιο plugin στο kde-apps.
Δοκίμασα και παίζουν όλοι οι σταθμοί, ακόμα και οι “προβληματικοί” από το live24.gr (Best, sportFM, galaxy, kiss), οι οποίοι παίζουν χωρίς τις διαφημίσεις στην αρχή καθώς πήρα το τελικό stream.
Για να το δοκιμάσετε, με κλειστό amarok, αποσυμπιέζετε το αρχείο στο ~/.kde/share/apps/amarok και ανοίγετε τον amarok. Ίσως θέλετε να πάρετε ένα αντίγραφο του δικού σας streambrowser_save.xml (αν υπάρχει στον ίδιο φάκελο). Μόλις ανοίξει ο amarok θα υπάρχει στα Radio Streams ένα καινούργιο directory με τους Ελληνικούς σταθμούς.
Δοκιμάστε και περιμένω σχόλια.
Έχει δοκιμαστεί σε 2 PC με KDE 3.5.7 & Amarok 1.4.7
P.S.
Σε μερικά streams από το live24 βγάζει ένα μήνυμα
αλλά το stream ξεκινάει και παίζει κανονικά.The connection was refused for the URL: ......
Edit: [ Ενημέρωση: 13 Μαΐου 2009 Το plugin μπορείτε να το βρείτε από το kde-apps:
http://www.kde-apps.org/content/show.php?content=104016 ]










Παράθεση





BRAVO - BRAVO και ξανά BRAVO
).





Bookmarks