Αρχικό μήνυμα από
Είμαι κάτοχος ενός Opel Cadett 1.3 GLS sedan
Θα ήθελα την γνώμη των φίλων που έχουν η γνωρίζουν καλά τα παραπάνω
αυτοκίνητα ( αν έχουν προβλήματα σε κάτι, αν είναι ευχαριστημένοι από αυτά).
Σας ευχαριστώ
Φιλε μου αν θες να με ακουσεις μεινε μακρια απο Opel.
Δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το Cadett που εχεις, καμια απολυτως.
Τωρα πως το ξερω και σου λεω μακρια;
Ειμαι στο τεχνικο κοματι εταιριας μακρομισθωσεως αυτοκινητων. Παρακολουθω τις βλαβες ολων των αυτοκινητων, μεσα απο ενα δειγμα πανω απο 10.000 αυτοκινητα. Επισης βλεπω το κοστος ανταλλακτιων, τοσο μηχανικων οσο και φανοποιειας.
Αυτη την στιγμη δεν υπαρχει πιο ζημιαρικο αμαξι απο το Astra. Επισης ειναι αν οχι το ακριβοτερο ενα απο τα φωτια σε ανταλλακτικα, μερικα ξεφευγουν τοσο που BMW, Mercedes φανταζουν πολυ φθηνα μπροστα τους.
Πηγαινε και ρωτα ποσο εχει ενας προφυλακτηρας, ενα φαναρι, ενας κομπλε καθρεπτης (που αμα χασεις το κατω μερος του πρεπει να παρεις ολοκληρο το σωμα αντι ενα τριγωνακι).
Καθε παρτιδα Asta παρουσιαζει και ενα νεο προβλημα, χοντρο. (καδενα, κοκορακια, αντλιες νερου (σπαει το σωληνακι της), υπερβολικη καταναλωση λαδιου, εγκεφαλο διαχειρισης ηλεκτρονικων (για φωτα/κορνα/κλειδαριες/ιμμομπιλαϊζερ/αεροσκους/κτλ), πολλαπλασιαστες, κλειδι μηχανης χαλαει το ιμμομπιλαϊζερ, μοτερ καθρεπτη και οτι αλλο θες).
Ειναι απο τα αμαξια που θα σε αφησουν στον δρομο και συμμαχος σου η ΕΛΠΑ.
Σε οδηγηση παντως ειναι πολυ καλο. Κρατημα, ευσταθεια, φρεναρισμα, καθισματα/θεση οδηγησης, ανετο, κτλ.
Τωρα για το corsa (c`mon
) τι να σου πω...ειναι αμαξι αυτο;
Εκεινα που δεν παρουσιαζουν βλαβες ειναι τα Hyundai και ολα τα Γιαπωνεζικα. Ακομα και οι Corolla made in Turkey ειναι τερας αξιοπιστιας. Τα νεα Auris δεν εχουν δειξει καποιο δειγμα αλλά ειναι πολυ νωρις ακομα.
Ολα αυτα βεβαια ειναι τελειως αχρηστα σε οδηγηση.
Παντως η ποιοτητα των μοντελων που πρωτοπαρουσιαστηκαν μετα το 2003 εχει πεσει παρα πολυ σε ολες τις μαρκες.

Αρχικό μήνυμα από
πρόσφατα αγόρασε το FORD Focus 1.6 μου έλεγε για το τιμόνι του Focus
Σχεδον ολα τα Focus προβλημα με τον σωληνα υδραυλικου τιμονιου. Μερικα και με την αντλια (αφου χαλαει λογω οτι το κινεις καμποσο με σπασμενο σωληνα).
ΕΛΠΑ παντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patentman : 07-11-07 στις 23:54.
Όσο πιο πολλά ξέρεις τόσο πιο λίγα απολαμβάνεις,
όσο πιο λίγα ξέρεις τόσο πιο πολλά χάνεις,
όσο και να το διαβάζεις άκρη δεν θα βγάλεις.
Όσοι τρέχουν βιαστικά σκοντάφτουν.
Bookmarks