Login Form
IPv6 Enabled
Εμφάνιση 1-3 από 3
    Περιοχή
    ΙΛΙΣΙΑ
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    19370/1020
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    Router
    Speedtouch 585v6
    SNR / Attn
    3(dB) / 25(dB)
    το εχει επιχειρησει κανεις? θελει να το κανει ενας φιλος μου αλλα δεν θελει να του κοπει το internet. συμφωνα με το νεον RUO αυτο γινεται αλλα εδω παιζει οτι το σταθερο της voda δινεται πιο νωρις απο internet,διαφορετικη διαδικασια εχει το σταθερο της απο το internet adsl.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    Ταχύτητα
    15476/870
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΣΟΛΩΝΟΣ
    Router
    NetFasteR IAD 2
    SNR / Attn
    10.5(dB) / 28.8(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Doctorm Εμφάνιση μηνυμάτων
    το εχει επιχειρησει κανεις? θελει να το κανει ενας φιλος μου αλλα δεν θελει να του κοπει το internet. συμφωνα με το νεον RUO αυτο γινεται αλλα εδω παιζει οτι το σταθερο της voda δινεται πιο νωρις απο internet,διαφορετικη διαδικασια εχει το σταθερο της απο το internet adsl.
    Kάνεις κανονικά την αίτηση. Το σταθρό ενεργοποιήται την ίδια μέρα αλλά μόνο για εξερχόμενες αφού η φορητότητα δεν θα έχει γίνει ακόμα. Δηλαδή τις κλήσεις θα τις δέχεσαι ακόμα στη σύνδεση της ON.

Όταν γίνει η φορητότητα θα διακοπεί η ON, θα ενεργοποιηθεί το ADSL της Vodafone και θα δέχεσαι πλέον και τις κλήσεις που γίνονται προς τον αριθμό σου στο τηλέφωνο της Vodafone. Χωρίς internet θα μείνεις μόνο για λίγη ώρα κατα τη πραγματοποίηση της φορητότητας.

Διευκρίνησε στο κατάστημα της Vodafone ή στο 13830 ότι έρχεσαι από ON για να συμπληρωθεί σωστά η αίτηση.

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Vodafone/hol
    Καλημέρα.

Το επιχείρησα εγώ.
    Έκανα αίτηση 10-04-08 μέσω τηλεφώνου στην Vodafone. Διευκρίνισα ότι έρχομαι από την ON και μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα εγώ.Ούτε αίτηση για διακοπή στην ON ούτε κάτι άλλο.

Σε 4-5 μέρες από την αίτηση με πήραν τηλέφωνο να παραλάβω τον εξοπλισμό και να υπογράψω ταυτόχρονα και την ανάλογη σύμβαση καθώς και την φορητότητα για τον αριθμό μου.Το τηλέφωνο λειτουργούσε από την ημέρα που παρέλαβα τον εξοπλισμό απλά δεν ήταν ο κλασικός μου αριθμό 210-ΧΧΧΧΧΧΧ.Ήταν κινητό και μπορούσα να κάνω εξερχόμενες κλήσεις κανονικά.

Στις 14-05 το πρωί στις 07:00 διαπίστωσα ότι δεν είχα καθόλου NET και τηλέφωνο από την ΟΝ.Κατευθείαν τηλέφωνο στην Vodafone και μου ενεργοποίησαν το NET σε μία ώρα.Στο τηλέφωνο ενεργοποιήθηκαν οι εισερχόμενες κλήσεις την επόμενη ημέρα (Δεν το χρησιμοποιώ καθόλου εξάλλου).Τέλος δεν χρειάζεται να αναφερθώ καθόλου στην σταθερότητα της γραμμής σε σχέση με την ΟΝ.
    Intel Core2Duo 6750 with Zalman 9700 Cooler
    Gigabyte GA-EP35C-DS3R (S775, DDR2/3)
    Sparkle 8800GT 512MB
    Geil Ram 4X1GB DDR2 B-Dragon 800MHz 4-4-4-12
    3XSeagate Baracuda 250 Gb SATA
    Asus DVD RW

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 160
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-09-08, 17:14
  2. Μηνύματα: 28
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-07-08, 22:26
  3. Πρόγραμμα Double Play Plus από την Vodafone