Μηπως γνωριζει κανεις απο εσας κανενα σαιτ που πουλανε αθλητικα παππουτσια? θα με ενδιεφεραι πολυ γιατι συνηθως πολλα προιοντα στο ιντερνετ τα βρισκουμε σε πολυ καλυτερες τιμες απ'οτι στην ελληνικη αγορα. Ευχαριστω οποιον βοηθησει.
Μηπως γνωριζει κανεις απο εσας κανενα σαιτ που πουλανε αθλητικα παππουτσια? θα με ενδιεφεραι πολυ γιατι συνηθως πολλα προιοντα στο ιντερνετ τα βρισκουμε σε πολυ καλυτερες τιμες απ'οτι στην ελληνικη αγορα. Ευχαριστω οποιον βοηθησει.
http://nikeid.nike.com/nikeid/index....id=113390#home. Στέλνουν και Ελλάδα.
Ψάξε και στο Ebay θα βρείς ότι γουστάρεις.....
eastbay.com (όχι ebay)
Αν δεν βρεις κάτι που σου αρέσει εδώ, δεν θα βρεις πουθενά
“If you always put limits on everything you do, physical or anything else, it will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.” - Bruce Lee
ψαξε και στον skroutz http://www.skroutz.gr/c/379/spor_sho...B9%CE%BA%CE%B1
Quality is not an act, it is a habit.
Μπορεί να βρείς κάτι πιο φτηνό απο το ίντερνετ αλλα στα παπούτσια δε μπορείς να είσαι σίγουρος για το μέγεθος αν δε τα δοκιμάσεις πρώτα.
τα δοκιμαζω σε μαγαζια εδω περα
οσο αφορα το σαιτ της ναικ ειναι καλο αλλα μακαρι να στελνανε και απο το οριτζιναλ σαιτ της ναικ και οχι μονο απο το αιντι!
........Auto merged post: sportguy πρόσθεσε 4 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα αργότερα ........
και ομως δεν τα εχει ολα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sportguy : 20-11-08 στις 19:33. Αιτία: auto merged post
Με ενδιαφέρει και μένα το θέμα καθώς θέλω να πάρω κάτι all star μποτάκια. Σε καταστήματα τα έχουν 50€-60€.
Ωστόσο τα έχω βρει εδώ μόνο 35,40€.
Σκέφτομαι όμως μήπως είναι μαιμού καθώς η τιμή τους είναι πολύ χαμηλή.
Καθώς δεν φορώ συχνά αθλητικά και δεν ξέρω, μήπως γνωρίζει κανείς αν κυκλοφορούν μαϊμούδες all-star και αν ναι, πως τις καταλαβαίνω?
footlocker και eastbay .com είναι και τα δύο.....
με προσοχή όμως μην παρασυρθείς από τις αγορές γιατί καραδοκούν τα τελωνεία......![]()
Facebook, Twitter, Google+, Chime.in: axinosgr
ποια τελωνεια τι εννοεις?
Ρίξε μια ματιά κι εδώ : Barolas store
Bookmarks