Εγώ από αλουμίνια δεν είμαι ειδικός. Έχω έναν φίλο μου που κάνει αυτή τη δουλειά. Αυτό που θα πρέπει κατά τη γνώμη μου να κάνεις είναι να επισκεφτείς κάποιος αλουμινά ή και δύο και να πάρεις δεύτερη γνώμη. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που κάνουμε με τους γιατρούς. Αλουμινάδες υπάρχουν πολλοί. Πήγαινε και ζήτα γνώμη, δεν είναι ντροπή. Κάντο άμεσα και αν μπορεί να έρθει να κάνει αυτοψία, ζήτησε τους το.
Μετά, αν έρθει ο άνδρακλας που στα έβαλε (γιατί βλέπω ότι έχει @@ από αυτά που λέει), πάρε φόρα και ξεκίνα τις ερωτήσεις. Να ξέρεις ότι είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ σου να απαιτήσεις σωστή τοποθέτηση/επανατοποθέτηση σύμφωνα με τα standards.
Εϊναι πάντως λυπηρό να βλέπεις να κάνουν ότι θέλουν. Γενικά το κακό δεν είναι μόνο με τα αλουμίνια. Στις κατασκευές γίνεται ότι καπνίσει του καθενός. Ακόμα και τα ρουτινιάρικα (βλ τοποθέτηση A/C, κουρτινόξυλα) γίνονται πλέον με το σταυρό στο χέρι (ειδικά με τα καλώδια στους τοίχους).
Σου εύχομαι να βγάλεις την άκρη, ειλικρινά. Αλλά θυμήσου ότι αν πας πάσο και τον αφήσεις να κάνει ότι γουστάρει, θα σε εκμεταλλευθεί και σε 2-3 χρόνια μπορεί να το μετανιώσεις και να σου στοιχίσει ακριβά να το ξαναφτιάξεις. Ειδικά η φωτό με το κομμένο αλουμίνιο στον νεροχύτη είναι πολύ άσχημη εικόνα. Και αυτό να είσαι σίγουρος ότι θα σου μείνει με την σιλικόνη αν αλλάξεις νεροχύτη + βρύση. Πάντα κοιτάμε και κομματάκι μπροστά.

Παράθεση

Bookmarks