Έχετε αλλάξει ή σκέφτεστε να αλλάξετε πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1609. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
472 29,33% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
600 37,29% -
Δεν θα αλλάξω
447 27,78% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,59%
Εμφάνιση 1-15 από 20499
-
21-05-10, 21:34 Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #1
-
21-05-10, 21:36 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2
-
21-05-10, 21:37 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3
Σιγά μην αλλάξω προς το παρόν, ο μόνος αυτή τη στιγμή εναλλακτικός πάροχος είναι (λίγο) συμφέρων μόνο για κάποιους με τεράστιες καταναλώσεις. (Άλλο τι λένε οι διαφημίσεις τους στο ραδιόφωνο)
-
21-05-10, 21:37 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #4
Αυτή την στιγμή έχουν προσφορές (και καλά) μόνο για μεγάλους πελάτες, όχι για σπίτια
Αν είναι σαν την τηλεφωνία, λέω να περιμένω μερικά χρονάκια
-
21-05-10, 21:41 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #5
Πριν λίγο καιρό που είχα ρωτήσει, μου έιχαν πει ότι δεν υπάρχει δυνατότητα για νυχτερινό τιμολόγιο, οπότε το απέρριψα, αφού την έκπτωση που θα είχα τη μέρα, θα την πλήρωνα ακριβότερα τη νύχτα...
........Auto merged post: ariadgr πρόσθεσε 3 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα αργότερα ........
@sdikr:
Απευθύνονται και σε ιδιώτες, αλλά έκπτωση σε σχέση με το τιμολόγιο της ΔΕΗ δίνουν, αν θυμάμαι καλά, σε αυτούς που έχουν μεγάλη κατανάλωση.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariadgr : 21-05-10 στις 21:41. Αιτία: auto merged post
-
22-05-10, 00:19 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #6
Το πρόβλημα δεν είναι η ΔΕΗ με τις χρεώσεις της, αλλά οι δήμοι και η ερτ.
-
22-05-10, 00:36 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #7
Οι εναλλακτικοί πάροχοι που έχουν μπει στο ηλεκτρικό ρεύμα είναι η αυστριακή Verbund και η Aegean του Μελισσανίδη. Αλλά μέχρι στιγμής απευθύνονται μόνο σε επιχειρήσεις (μεγάλες και μικρομεσαίες) και σε σπίτια που έχουν μεγάλη κατανάλωση ρεύματος. Οπότε και να θες να βάλεις, ακόμα δεν έχεις τη δύνατοτητα δυστυχώς.
-
22-05-10, 00:49 Re: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8
Θα αλλάξω σίγουρα όταν υπάρξουν πιο "κοινά" τιμολόγια σε όλους. Θεωρώ βέβαια ότι αυτό θα γίνει ακριβαίνοντας τη ΔΕΗ και όχι φθηναίνοντας τους άλλους...αλλά so be it.
Επίσης, θα πρέπει να έχουν λίγο καλύτερη οργάνωση. Είχα μπει στο site της Verbund και ήταν επιεικώς απαράδεκτο για "μεγάλη εταιρία που είναι ένας από τους πρώτους ιδιώτες παρόχους ρεύματος".
Έχουμε καιρό ακόμα.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και τι θα γίνει με τα λοιπά τέλη - προς το παρόν το πράγμα λειτουργεί σαν την...προεπιλογή φορέα, παίρνεις και λογαριασμό παρόχου και ΔΕΗ (με τα λοιπά τέλη μέσα), αλλά το θεωρώ λίγο "άδικο" για τη ΔΕΗ αυτό.
Οπότε, για να δούμε αν θα μετεξελιχτούν σε κάποιο "λογαριασμό κοινής ωφελείας" αντί για ΔΕΗ (τον οποίο θα καθυστερώ να πληρώνω όσο γίνεται, καθώς δεν θεωρώ τις υπηρεσίες του Δήμου μου ή της ΕΡΤ στο επίπεδο που θα έπρεπε για να είμαι όσο τυπικός είμαι με τη ΔΕΗ...για κανένα λόγο!)
Δε με νοιάζει αν είναι 'άδικο' αυτό. Στα διοικητικά όρια του 4ου μεγαλύτερου δήμου στη χώρα μένω, να στρώσει τον πωπό του κάτω να βελτιωθεί και λίγο...Beneath this mask, there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof!
-
22-05-10, 00:53 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9
η verbund πηρε τη μανα μου τηλ στο μαγαζι που εχει (ψιλικα-τσιγαρα)και της ειπαν για εκπτωση αν καταλαβε σωστα 6%.Το θεμα ειναι αν υπαρχει καποια δημοσιευση οτι αυτες οι εταιρειες μπορου νομιμα να κανουν αυτο το πραγμα.
-
22-05-10, 02:55 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #10
Θα είναι σαν τους εναλλακτικούς παρόχους DSL;
Βόηθα παναγιά.Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
22-05-10, 02:57 Re: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #11
Ούτε που γνώριζα ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Η εποχή πάντως είναι κατάλληλη, ώστε να κάνουν το μπαμ στους ιδιώτες.Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
-
22-05-10, 03:08 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #12
Ξέρω οτι υπάρχουν ιδιωτικοί υδροηλεκτρικοί σταθμοί, αλλά αυτοί πουλάνε στην ΔΕΗ.
-
22-05-10, 03:31 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #13
Ο μόνος εναλλακτικός πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας στον οποιο πραγματικά ενας οικιακός καταναλωτής αξίζει να στραφεί ειναι .... ο ίδιος!
Βάζεις Ηλιακό θερμοσίφωνα, κουζίνα υγραερίου, καυστήρα πετρελαίου για τα ηλεκτροθερμικά φορτία,
Βάζεις και 6 πανελάκια στην ταράτσα ή στο νοτικό μπαλκόνι σου, ενα 2,5KW inverter, μια ανεμογεννήτρια αν εισαι κάπου ψηλά ή στην πλαγιά ενος λόφου χωρις στροβιλισμους,
ενα σετάκι μπαταρίες μολύβδου,
και παιρνεις τελικό εξοφλητικό απο την ΔΕΗ....
-
22-05-10, 09:53 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #14
Δε το γνώριζα ότι έχουν ξεκινήσει εναλλακτικοί πάροχοι για το ρεύμα.
θα είναι καλυμμένοι εάν δε σου δίνουν σωστό ρεύμα κλπ...
-
22-05-10, 10:07 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #15
Bookmarks