@Johnkal69
@aggelos85
Ηρεμηστε ρε μαγκες δεν ειπα οτι αμα τον βρω μονον του θα τον σαπισω στο ξυλομια παρατηρηση εκανα.Αλλα σε πολλες περιπτωσεις δεν ειναι ο χαρακτηρας του παχυλου που εχει κερδισει την κοπελα αλλα τα Money.
Να μην πω και για κατι ξεκουτηδες που εχουν διπλα κατι κοπελες σαν τα γλυκα τα νερα.
Δε λεω οτι ειναι μ@λ@κες ή τιποτε τετοιο,ισα ισα οταν γινω χοντρος/γερος μακαρι να εχω και εγω τετοιες και οι διαφοροι nikchris να κανουν ποστ στο adslgr![]()
![]()
Ναι χωρις παρεξηγηση,μαλισταΥΓ: Συνήθως αντι-αισθητικά αυτά, του τύπου πώς είναι έτσι αυτός και έχει αυτήν , αυτός είναι σαν αδερφή κλπ χωρίς παρεξήγηση συνήθως είναι απο άτομα τα οποία δεν βρίσκουν καμία και είναι απελπισμένα ή απο άτομα πολύ μικρής ηλικίας που δεν έχουν βρεί ποτέ καμία.![]()
δηλαδη εσυ εισαι ο ειδικος ψυχολογος τωρα και παρατηρησες οτι εμενα μου τη σπαει που εχει αυτος γκομενα και εγω δεν εχω,ας πουμε.Οτι ζηλευω και λεω "γιατι μας τις τρωνε ρε γαμωτο..."και τετοια....
Ρε και 1000 γκομενες το χρονο να ειχα(κοντα ειμαι παντως![]()
) παλι αντιαισθητικο θα μου φαινοταν πως να το κανουμε τωρα.Μερικα πραγματα δεν ειναι ωραια και μου χτυπανε στο ματι' να μην το πω????
Υ.Γ τα λεω ολα αυτα εχοντας κολητο που ειναι 110 κιλα.Αλλα ειναι αλλο θεμα πως και γιατι εχει κοπελες,πολυ offtopic![]()

μια παρατηρηση εκανα.Αλλα σε πολλες περιπτωσεις δεν ειναι ο χαρακτηρας του παχυλου που εχει κερδισει την κοπελα αλλα τα Money.
Παράθεση

Bookmarks