Σελ. 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16-30 από 33
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    otenet
    Οκ αλλα γιατι να μη μπορει καποιος να πληρωσει ολο το ποσο και να μην εχει μετα δοσεις? Εγω τους προτεινα να πληρωσω και τους τοκους που θα αντιστοιχουσαν στο 12 μηνο των δοσεων και παλι τα ιδια!

Περιοχή
    αρβανιτοχωριον
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    speedport entry 2i
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από asxetos22 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορείς όμως, και αν πρόκειται για κάποιο μικρό κατάστημα και όχι αλυσίδες και τέτοια, να του πεις ότι εδώ λες 100€, αν στο πληρώσω μετρητά? Τότε συνήθως σου κατεβάζουν τη τιμή, (αυτό δεν είναι ούτε λαμογιά, ούτε παράνομο).Η τράπεζα κατακρατάει από τον έμπορο ένα ποστοστό για να έχει μηχανάκι στο μαγαζί του, καθώς και μία μηναία συνδρομή.
    Η πιστωτική είναι πολύ καλό και εξυπηρετικό εργαλείο, αν γίνει σωστή χρήση.
    Εγώ χρησιμοποιώ 10-12 χρόνια, δεν έχω πληρώσει ούτε 1€, σε τόκους ενώ ταυτόχρονα έχω κερδίσει, ασύρματα τηλέφωνα, ταξίδια, διάφορες οικοσυσκευές, όπως και σημαντικές επιστροφές χρημάτων (ιδιαίτερα, όταν η ASPIS, είχε 5% επιστροφή για κάθε αγορά με τη κάρτα της)
    Βγήκα εντελώς OFF?, εντάξει συγχωρέστε με
    Εγω το ξεκινησα (ξερω πως σε πολλα μαγαζια, ιδιως με την ΔΝΤ κριση, αλλη τιμη γραφουν κι αλλη σου κανουν οταν τους δινεις ζεστο χρημα, εως και 15% μειον μερικοι που καιγονται)... Συγγνωμη που καταφερα να μας βγαλω τοοοσο OFF TOPIC, ειχα απορια για κρυφα εξοδα ή/και τοκους, χρησιμα ολα αυτα, ανοιξε πολυ η συζητηση...
    ΜΕΧΡΙ ΝΕΟ ΘΕΜΑ γινεται!
    Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
    Αγανάκτηση
    , Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.

Μένανδρος:
    Όσοι δεν έχουν
    δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.

Περιοχή
    L. A.
    Downloads
    27
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49.996/4.981
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - Δ. ΜΕΓΑΡΟ
    Router
    ZTE h168n
    SNR / Attn
    10(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από morfeas-dsl- Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οκ αλλα γιατι να μη μπορει καποιος να πληρωσει ολο το ποσο και να μην εχει μετα δοσεις? Εγω τους προτεινα να πληρωσω και τους τοκους που θα αντιστοιχουσαν στο 12 μηνο των δοσεων και παλι τα ιδια!
    Είναι λογιστικό θέμα μάλλον, δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν, αλλά φαντάζομαι πως θα είναι πολύπλοκη διαδικασία.
    Γι΄ αυτό δεν μπορείς να κάνεις και μεταφορά υπολοίπου σε άλλη κάρτα αν έχεις δόσεις.
    Οία η Ηώ, ω Υιέ αεί Ει

Περιοχή
    3 λαλούν & 2 χορεύουν
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    11200/840
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
    Router
    NetFaster IAD 2
    SNR / Attn
    11(dB) / 23.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από giwrgosth Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωστό, αφού η κάρτα βλέπει μόνο το ποσό της τρέχουσας δόσης και όχι το συνολικό, οπότε δεν μπορεί να σε χρεώσει για όλο το ποσό.
    Δεν είπα ότι σου χρεώνει όλο το ποσό, αλλά στο αφαιρεί από το δάνειο που σου έχει εγκρίνει (περίπου 3.000-5.000)

Παιδιά σκεφτείτε κάτι άλλο.
    Πάω σε καταστήματα και αγοράζω με δόσεις, όπου το συνολικό ποσό των δόσεων είναι 5.000€, το όλο κεφάλαιο είναι όμως 100.000€, και τη κάνω για εξωτερικό. Η τράπεζα είναι υποχρεωμένη στη καταβολή των ποσών στους εμπόρους, και θα ρισκάρει να χάσει όλο το κεφάλαιο από εσένα?
    Στη πιστωτική δεν έχεις υποθηκεύσει το σπίτι σου για να στο πάρει.
    "Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι"
    Αποποίηση Ευθύνης: Πριν ζητήσετε τα ρέστα για οτιδήποτε ξανακοιτάξτε το user name μου.

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ;

Περιοχή
    Rotterdam-Περιστέρι-Στο δρόμο...
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Χαμηλή
    ISP
    Όποιος τύχει
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Δεν είπα ότι σου χρεώνει όλο το ποσό, αλλά στο αφαιρεί από το δάνειο που σου έχει εγκρίνει (περίπου 3.000-5.000)

Πάω σε καταστήματα και αγοράζω με δόσεις, όπου το συνολικό ποσό των δόσεων είναι 5.000€, το όλο κεφάλαιο είναι όμως 100.000€, και τη κάνω για εξωτερικό. Η τράπεζα είναι υποχρεωμένη στη καταβολή των ποσών στους εμπόρους, και θα ρισκάρει να χάσει όλο το κεφάλαιο από εσένα?
    Η σωστή λέξη εδώ δεν είναι "αφαιρεί", αλλά "δεσμεύει".

Κάποιες συναλλαγές γίνονταν χωρίς τη δέσμευση όλου του ποσού, άλλες το δέσμευαν. Είναι ανάλογα με την πολιτική της τράπεζας, ή τη συμφωνία με τον έμπορο.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest

Σωστό αυτό που λες, λογικά υπάρχει κάποιο όριο ή ίσως βλέπουν το τι κινήσεις κάνεις γενικά ώστε να σου δώσουν το δικαίωμα για δόσεις (μπορεί πχ να σου το κόψουν)

Απλα και εγώ λέω τι έγινε με την δικιά μου περίπτωση

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16000/850
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΘΕΡΙΣΣΟΣ
    Router
    Technicolor TD5130
    SNR / Attn
    6,1(dB) / 18,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Smile
    Γειά σαι παιδιά. Επιτρέψτε μου κι εμένα να πάρω θέση. Στις άτοκες δόσεις το ποσό της αγοράς αφαιρείται-δεσμεύεται από το πιστωτικό όριο της πιστωτικής, πάντα, σε όλες τις ελληνικές τράπεζες, έτσι λειτουργεί ο μηχανισμός. Μάλιστα το δεσμευμένο πιστωτικό όριο ονομάζεται "γεγενημένες απαιτήσεις από άτοκες δόσεις", και μειώνει ισόποσα το διαθέσιμο όριο για αγορές (δηλ το πιστωτικό όριο). Κάθε φορά που εξοφλούμε κάποια άτοκη δόση το δεσμευμένο ποσό μειώνεται και το διαθέσιμο ποσό για αγορές αυξάνεται ισόποσα.
    Όποιος έκανε άτοκες αγορές και είναι σίγουρος ότι ήταν πάνω από το πιστωτικό του όριο ή μετά πλήρωσε τόκους υπέρβασης ορίου ή έχει να κάνει με ειδική συμφωνία με την τράπεζα (π.χ. δικαιούται υπέρβαση ορίου μέχρι κάποιο ποσό με τους τάδε όρους/κόστος).

Είμαι τραπεζικός υπάλληλος (δυστυχώς), έχω εργαστεί συνολικά σε 3 τράπεζες, και έχω φίλους απο πολλές άλλες και τα συζητάμε συχνά αυτά τα θέματα, σας το λέω για να καταλάβετε οτι δεν τα λέω στην τύχη ούτε το παίζω έξυπνος.

Ωραίο το νέο νήμα, έχουν ενδιαφέρον αυτά τα θέματα για αρκετούς χρήστες.

Περιοχή
    αρβανιτοχωριον
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    speedport entry 2i
    Ουδεν κακον (τα off topic μου) αμιγες καλου (νεο θεμα ενδιαφερον)...

Ευχαριστουμε συναδελφε Γιαννη, για τις insider πληροφοριες!
    Αγανάκτηση

Μένανδρος:
    Όσοι δεν έχουν
    δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gianniskriti Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γειά σαι παιδιά. Επιτρέψτε μου κι εμένα να πάρω θέση. Στις άτοκες δόσεις το ποσό της αγοράς αφαιρείται-δεσμεύεται από το πιστωτικό όριο της πιστωτικής, πάντα, σε όλες τις ελληνικές τράπεζες, έτσι λειτουργεί ο μηχανισμός. Μάλιστα το δεσμευμένο πιστωτικό όριο ονομάζεται "γεγενημένες απαιτήσεις από άτοκες δόσεις", και μειώνει ισόποσα το διαθέσιμο όριο για αγορές (δηλ το πιστωτικό όριο). Κάθε φορά που εξοφλούμε κάποια άτοκη δόση το δεσμευμένο ποσό μειώνεται και το διαθέσιμο ποσό για αγορές αυξάνεται ισόποσα.
    Όποιος έκανε άτοκες αγορές και είναι σίγουρος ότι ήταν πάνω από το πιστωτικό του όριο ή μετά πλήρωσε τόκους υπέρβασης ορίου ή έχει να κάνει με ειδική συμφωνία με την τράπεζα (π.χ. δικαιούται υπέρβαση ορίου μέχρι κάποιο ποσό με τους τάδε όρους/κόστος).

Είμαι τραπεζικός υπάλληλος (δυστυχώς), έχω εργαστεί συνολικά σε 3 τράπεζες, και έχω φίλους απο πολλές άλλες και τα συζητάμε συχνά αυτά τα θέματα, σας το λέω για να καταλάβετε οτι δεν τα λέω στην τύχη ούτε το παίζω έξυπνος.

Όπα τώρα μας τα χάλασες, δηλαδή υπάρχει περίπτωση να έχω πληρώσει παραπάνω;

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    OTE Fiber Speed 100
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Την πρώτη μέρα που γίνεται η αγορά με δόσεις,δεσμεύεται όλο το ποσό. Δεν το βλέπεις στις κινήσεις αλλά στα υπόλοιπα. Μόλις γίνει η επεξεργασία της κίνησης τότε αποδεσμεύονται όλα και μένει η δόση ως κίνηση. Επίσης μένει αυτόματα δεσμευμένη η επόμενη δόση
    Shotokan Karate Greece, μη κερδοσκοπική οργάνωση για τη διδασκαλία του Καράτε ως πολεμική τέχνη
    Moksu στο γρασίδι
    παίρνω προαγωγή, παίρνω δώρα, παίρνω τηλέφωνο αλλά περνώ το δρόμο, περνώ τα μαθήματα, περνάμε τις εξετάσεις
    Προσοχή προσοχή έρχεται καταστολή
    Anonymous vs Υπουργείο Δικαιοσύνης

Περιοχή
    αρβανιτοχωριον
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    speedport entry 2i
    αντιγραφη απο Marfin
    Μπορει να μην ισχυουν πλεον ή να ισχυουν μονο για Marfin...
    Αγανάκτηση

Μένανδρος:
    Όσοι δεν έχουν

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    OTE Fiber Speed 100
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Δεν υπάρχει αυτό το λινκ. Πάντως αυτό με τις δόσεις ισχύει. Πάντα έτσι αγοράζω

Περιοχή
    3 λαλούν & 2 χορεύουν
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    11200/840
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
    Router
    NetFaster IAD 2
    SNR / Attn
    11(dB) / 23.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gianniskriti Εμφάνιση μηνυμάτων

Άρα, δε διαφωνούμε κάπου. Έτσι?
    "Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι"
    Αποποίηση Ευθύνης: Πριν ζητήσετε τα ρέστα για οτιδήποτε ξανακοιτάξτε το user name μου.

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ;

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    Leased
    Γιατί τόσο μπέρδεμα; Το κόστος της αγοράς δια τους μήνες αν πληρώνεις ολόκληρο το πόσο, δεν πληρώνεις τίποτα παραπάνω.

Υπάρχουν όμως κάτι εξυπνάκηδες που σου λένε 6 άτοκες κάνει τόσο αλλά μετρητά τόσο, άρα κουραφέξαλα άτοκες δόσεις... αυτό το έχω παρατηρήσει σε μικρά "μαγαζάκια".

Περιοχή
    Sofia, BG
    Downloads
    30
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/1000MBPS
    ISP
    Mtel BG
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΜΝΗΝΩΝ
    Router
    Huawei
    Path Level
    Fastpath
    Για να μην ανοιγω αλλο θεμα.

Εχω παρει 1200 ευρω ενα προιον για παραδειγμα σε 12 ατοκες δοσεις. (100/μηνα). Τωρα εχω την οικονομικη δυνατοτητα να δωσω απευθειας 400 ευρω, αλλα θελω να μειωθει η δοση καθε μηνα απο 100 σε λιγοτερα. Δηλαδη δεν θελω απλως να τα βαλω και να τραβαει καθε μηνα 100 ευρω (για 4 μηνες) αλλα τα 1000 ευρω να πανε 600 ευρω.

Γίνετε;

Σελ. 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ
    Από vlad στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-10-10, 21:38
  2. Κλειστό pc σημαίνει και μη ακτινοβολία από το router?
    Από JHRoss στο φόρουμ Linksys ADSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-09-08, 08:57
  3. Πώς γίνεται αυτό και σημαίνει τίποτα;
    Από nina421 στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-04-08, 23:07
  4. Μηνύματα: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-06-07, 04:51
  5. Πιστωτικές κάρτες κ.α..
    Από MariaTs. στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και Aθλητισμός
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-08-06, 17:18

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία