Οκ αλλα γιατι να μη μπορει καποιος να πληρωσει ολο το ποσο και να μην εχει μετα δοσεις? Εγω τους προτεινα να πληρωσω και τους τοκους που θα αντιστοιχουσαν στο 12 μηνο των δοσεων και παλι τα ιδια!
Εμφάνιση 16-30 από 33
-
04-02-11, 21:31 Απάντηση: Προσφορες καταστηματων #16
-
04-02-11, 21:32 Απάντηση: Προσφορες καταστηματων #17Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
04-02-11, 21:34 Απάντηση: Προσφορες καταστηματων #18
-
04-02-11, 21:36 Απάντηση: Προσφορες καταστηματων #19
Δεν είπα ότι σου χρεώνει όλο το ποσό, αλλά στο αφαιρεί από το δάνειο που σου έχει εγκρίνει (περίπου 3.000-5.000)
Παιδιά σκεφτείτε κάτι άλλο.
Πάω σε καταστήματα και αγοράζω με δόσεις, όπου το συνολικό ποσό των δόσεων είναι 5.000€, το όλο κεφάλαιο είναι όμως 100.000€, και τη κάνω για εξωτερικό. Η τράπεζα είναι υποχρεωμένη στη καταβολή των ποσών στους εμπόρους, και θα ρισκάρει να χάσει όλο το κεφάλαιο από εσένα?
Στη πιστωτική δεν έχεις υποθηκεύσει το σπίτι σου για να στο πάρει."Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι"
Αποποίηση Ευθύνης: Πριν ζητήσετε τα ρέστα για οτιδήποτε ξανακοιτάξτε το user name μου.
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ;
-
04-02-11, 21:42 Απάντηση: Προσφορες καταστηματων #20
-
04-02-11, 21:53 Απάντηση: Προσφορες καταστηματων #21
-
04-02-11, 22:08 Απάντηση: Πιστωτικές και ατόκες δόσεις, τι σημαίνει; #22
Γειά σαι παιδιά. Επιτρέψτε μου κι εμένα να πάρω θέση. Στις άτοκες δόσεις το ποσό της αγοράς αφαιρείται-δεσμεύεται από το πιστωτικό όριο της πιστωτικής, πάντα, σε όλες τις ελληνικές τράπεζες, έτσι λειτουργεί ο μηχανισμός. Μάλιστα το δεσμευμένο πιστωτικό όριο ονομάζεται "γεγενημένες απαιτήσεις από άτοκες δόσεις", και μειώνει ισόποσα το διαθέσιμο όριο για αγορές (δηλ το πιστωτικό όριο). Κάθε φορά που εξοφλούμε κάποια άτοκη δόση το δεσμευμένο ποσό μειώνεται και το διαθέσιμο ποσό για αγορές αυξάνεται ισόποσα.
Όποιος έκανε άτοκες αγορές και είναι σίγουρος ότι ήταν πάνω από το πιστωτικό του όριο ή μετά πλήρωσε τόκους υπέρβασης ορίου ή έχει να κάνει με ειδική συμφωνία με την τράπεζα (π.χ. δικαιούται υπέρβαση ορίου μέχρι κάποιο ποσό με τους τάδε όρους/κόστος).
Είμαι τραπεζικός υπάλληλος (δυστυχώς), έχω εργαστεί συνολικά σε 3 τράπεζες, και έχω φίλους απο πολλές άλλες και τα συζητάμε συχνά αυτά τα θέματα, σας το λέω για να καταλάβετε οτι δεν τα λέω στην τύχη ούτε το παίζω έξυπνος.
Ωραίο το νέο νήμα, έχουν ενδιαφέρον αυτά τα θέματα για αρκετούς χρήστες.
-
04-02-11, 22:32 Απάντηση: Πιστωτικές και ατόκες δόσεις, τι σημαίνει; #23
Ουδεν κακον (τα off topic μου) αμιγες καλου (νεο θεμα ενδιαφερον)...
Ευχαριστουμε συναδελφε Γιαννη, για τις insider πληροφοριες!Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
04-02-11, 22:37 Απάντηση: Πιστωτικές και ατόκες δόσεις, τι σημαίνει; #24
-
04-02-11, 22:41 Απάντηση: Πιστωτικές και ατόκες δόσεις, τι σημαίνει; #25
Την πρώτη μέρα που γίνεται η αγορά με δόσεις,δεσμεύεται όλο το ποσό. Δεν το βλέπεις στις κινήσεις αλλά στα υπόλοιπα. Μόλις γίνει η επεξεργασία της κίνησης τότε αποδεσμεύονται όλα και μένει η δόση ως κίνηση. Επίσης μένει αυτόματα δεσμευμένη η επόμενη δόση
Shotokan Karate Greece, μη κερδοσκοπική οργάνωση για τη διδασκαλία του Καράτε ως πολεμική τέχνη
Moksu στο γρασίδι
παίρνω προαγωγή, παίρνω δώρα, παίρνω τηλέφωνο αλλά περνώ το δρόμο, περνώ τα μαθήματα, περνάμε τις εξετάσεις
Προσοχή προσοχή έρχεται καταστολή
Anonymous vs Υπουργείο Δικαιοσύνης
-
05-02-11, 00:06 Απάντηση: Πιστωτικές και ατόκες δόσεις, τι σημαίνει; #26
αντιγραφη απο Marfin
Μπορει να μην ισχυουν πλεον ή να ισχυουν μονο για Marfin...Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Μένανδρος:
-
05-02-11, 03:20 Απάντηση: Πιστωτικές και ατόκες δόσεις, τι σημαίνει; #27
Δεν υπάρχει αυτό το λινκ. Πάντως αυτό με τις δόσεις ισχύει. Πάντα έτσι αγοράζω
-
05-02-11, 22:23 Απάντηση: Πιστωτικές και ατόκες δόσεις, τι σημαίνει; #28"Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι"
Αποποίηση Ευθύνης: Πριν ζητήσετε τα ρέστα για οτιδήποτε ξανακοιτάξτε το user name μου.
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ;
-
05-02-11, 22:48 Απάντηση: Πιστωτικές και ατόκες δόσεις, τι σημαίνει; #29
Γιατί τόσο μπέρδεμα; Το κόστος της αγοράς δια τους μήνες αν πληρώνεις ολόκληρο το πόσο, δεν πληρώνεις τίποτα παραπάνω.
Υπάρχουν όμως κάτι εξυπνάκηδες που σου λένε 6 άτοκες κάνει τόσο αλλά μετρητά τόσο, άρα κουραφέξαλα άτοκες δόσεις... αυτό το έχω παρατηρήσει σε μικρά "μαγαζάκια".
-
19-12-12, 10:04 Απάντηση: Πιστωτικές και ατόκες δόσεις, τι σημαίνει; #30
Για να μην ανοιγω αλλο θεμα.
Εχω παρει 1200 ευρω ενα προιον για παραδειγμα σε 12 ατοκες δοσεις. (100/μηνα). Τωρα εχω την οικονομικη δυνατοτητα να δωσω απευθειας 400 ευρω, αλλα θελω να μειωθει η δοση καθε μηνα απο 100 σε λιγοτερα. Δηλαδη δεν θελω απλως να τα βαλω και να τραβαει καθε μηνα 100 ευρω (για 4 μηνες) αλλα τα 1000 ευρω να πανε 600 ευρω.
Γίνετε;
Παρόμοια Θέματα
-
ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ
Από vlad στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 03-10-10, 21:38 -
Κλειστό pc σημαίνει και μη ακτινοβολία από το router?
Από JHRoss στο φόρουμ Linksys ADSL modems και routersΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 05-09-08, 08:57 -
Πώς γίνεται αυτό και σημαίνει τίποτα;
Από nina421 στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 07-04-08, 23:07 -
Τι σημαίνει Internet Exchange Point (και πώς οι OTEnet, Forthnet το έχουν καταστρατηγήσει)
Από lewton στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 01-06-07, 04:51 -
Πιστωτικές κάρτες κ.α..
Από MariaTs. στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 62Τελευταίο Μήνυμα: 03-08-06, 17:18
Bookmarks