Πριν μερικούς μήνες, η Apple βρέθηκε μπροστά σε αρκετά παράπονα για ελλατωματικά iPod Nano. Εκείνο τον καιρό, τα παράπονα αφορούσαν στην ευκολία με την οποία μπορούσε να γρατζουνιστεί η οθόνη, όπου ακόμα και αν κάποιος μετέφερε το iPod στην τσέπη του, μπορούσε, σε περιπτώσεις, να καταστήσει την οθόνη του μη αναγνώσιμη. Αυτή τη φορά, έχουν ένα παρόμοιο πρόβλημα να τους βασανίσει, παρόλο που είναι λιγότερο σοβαρής φύσεως.
Με την πάροδο του χρόνου, τα χρώματα του Nano, ξεθωριάζουν ή αλλάζουν, έχοντας ως αποτέλεσμα μια λιγότερο ελκυστική συσκευή. Η Apple, όχι μόνο το γνωρίζει αυτό αλλά έχει τοποθετήσει και ανάλογη δήλωση πάνω στα κουτιά του προϊόντος.
Γιατί λοιπόν ξεθωριάζουν τα χρώματα του Nano? Μήπως ξεθωριάζει το μελάνι τους? Μήπως το ειδικό λάδι που χρησιμοποιείται μέσα στο πλαστικό, διαχωρίζεται απ'τα χρώματα που χρησιμοποιεί η εταιρία? Το γεγονός είναι αρκετά ασυνήθιστο αν λάβουμε υπόψιν μας οτι οι περισσότερες συσκευές, είτε μεταλικές είτε πλαστικές, διατηρούν το χρώμα τους για όλη τη διάρκεια ζωής τους. Ίσως κάποιος να μπορούσε να αποφανθεί ότι η Apple το έκανε αυτό επίτηδες. Ανεξάρτητα, πάντως, με το τι πιστεύει η Apple, ένα Nano δεν είναι σαν ένα παντελόνι τζην.
Πηγή: techspot.com
Εμφάνιση 1-15 από 25
-
06-10-06, 00:15 To χρώμα των iPod Nano ξεθωριάζει ? #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BlindG : 06-10-06 στις 02:18. Αιτία: Αφαίρεση λέξης
-
06-10-06, 00:49 #2
Μας μπέρδεψες λίγο ρε φίλε. Η οθόνη ξεθωριάζει ή τα χρώματα του πλαστικού κουτιού που την περιέχει;
-
06-10-06, 00:52 #3
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
06-10-06, 02:19 #4
aiolos.01 έχεις δίκιο, έγινε μια ψιλοπαρανόηση, διορθώθηκε
Edit: Εκτός από το θέμα, που δεν άλλαξε
Edit2: Άλλαξε και αυτόThanks &....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BlindG : 06-10-06 στις 11:54.
Good... Bad... I'm tha guy with tha Gun...
WAntilles: Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο - γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τα Windows.
Trolling με γεύση παπάγια
-
06-10-06, 10:04 #5
Χααχχα!!!
Σε λιγο θα μας πειτε οτι αρχιζει να κανει παρασιτα οταν ακουτε μουσικη!!!
Καλος χρυσος ο νανος αλλα απο ποιοτητα κατασκευης..
-
06-10-06, 11:12 #6
στο τσακ ημουν να αγορασω πριν λιγο καιρο....
πισω στα κινεζικα λοιπον....full flex
-
06-10-06, 11:36 #7
εκτος του οτι εχω πεσει κατω απο τα γελια, καναμε ενα Ipod nano δωρο σε ενα φιλο αυτες τις μερες. Να του το πω να γελασουμε μαζι
ΓΑΠ "το ΔΝΤ καταδικάζει μια χώρα στην …υπανάπτυξη"
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ "Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε στο ΔΝΤ"
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (29/8/2008) «Με την περαίωση υπάρχει ένα νέο χαράτσι...»
-
06-10-06, 13:22 #8
Η πιθανότητα να έγινε κάτι τέτοιο επίτηδες, δε μου μοιάζει απίθανη!
Και τα δύο προβλήματα σχετίζονται με την ελκυστικότητά του όπως γράφει το άρθρο άρα μπορεί να συνδεθεί και με την "κατανάλωσή" του.
-
06-10-06, 15:24 #9
Στο τέλος, η apple θα αρχίζει να θυμίζει την B&O που έχει εξαιρετικά designάτα μηχανήματα με ποιότητα κατασκευής κάτω του μηδενός.
Good... Bad... I'm tha guy with tha Gun...
WAntilles: Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο - γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τα Windows.
Trolling με γεύση παπάγια
-
06-10-06, 15:39 #10
Καλο το nano για κινεζικο προιον αλλα η τιμη του ειναι φωτια! Ειπαμε apple αλλα οχι κ ετσι!
Τις προαλες ειδα και samsung lcd τηλεορασεις κατασκευασμενες στην Ουγγαρια!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος john dubi : 06-10-06 στις 15:46.
-
06-10-06, 16:00 #11
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Ετοιμαστείτε πάντως και για αυτοκίνητα που ξεθωριάζουν καθώς η Ε.Ε. έδωσε ειδικές οδηγίες για τα (βλαβερά) συστατικά των διάφορων βαφών.
Sorry, αλλά δεν θυμάμαι περισσότερες λεπτομέρειες.Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.
-
06-10-06, 16:06 #12
Μην το αγοράζετε παιδιά.
80% ποσοστό αγοράς, λέτε να έχουν άδικο;
Από την άλλη θα μου πείτε και η microsoft έχει 80% windows, σημαίνει οτι τα windows είναι καλά;
άλλη ιστορία εκεί(την ξέρουμε όλοι, μην το αναλύσω).
Όταν στην αγορά υπάρχουν 15 μάρκες φορητών mp3 players(τις περισσότερες φορές πιο φθηνά), και η apple κατέχει 75-80% της αγοράς, αυτό κάτι δείχνει.
Κατά τη γνώμη μου, είναι συντονισμένη προσπάθεια με τον ερχομό του Zune, να χτυπηθεί η apple.Antec C8 Constellation
Asrock X870 PRO RS
7950X3D
G.Skill f5-5600j2834f16gx2 (28-34-34-89)
RX6800XT
Corsair 850x
-
06-10-06, 16:07 #13
Το άρθρο με μπέρδεψε λίγο μέχρι να βγάλω άκρη. Λοιπόν:
ΔΕΝ αναφέρεται στην οθόνη των nano.
ΔΕΝ αναφέρεται στα nano που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα (πλαστικό/rezin μπροστά, γυαλιστερό αλουμίνιο πίσω).
Αναφέρεται στα νέα nano (μετά τον διπλασιασμό), τα οποία έχουν περίβλημα από αλουμίνιο μπροστά-πίσω, όπως τα παλιά mini, και πάνω σε αυτό υπάρχει το χρώμα. Δεν είναι παράλογο να φθαρεί το χρώμα αν πχ κάποιος το μπαινοβγάζει σε μια τσέπη 30 φορές τη μέρα. Η επικάλυψη είναι η ίδια με τα mini για τα οποία δεν έχει αναφερθεί παράπονο.
Νομίζω η apple απλά θέλει να προλάβει καταστάσεις του τύπου "είχα το nano στην κωλότσεπη και έκατσα πάνω του, τώρα δεν δουλεύει, φτιάξτε το!".And how can we win, when fools can bekingsISO-approved?
[MUSE: Knights of Cydonia]
-
06-10-06, 16:08 #14
Μπορεί να έχει γίνει και επίτηδες. Εμένα μου έχει κολλήσει που τα iPOD είναι κατά κάπιον τρόπο συνεχώς ανοικτά, οπότε η μπαταρία τους σε μικρό χρονικό διάστημα αρχίζει να κλείνει τους ανεκτούς κύκλους αποφόρτησης-επαναφόρτησης και να θέλει αντικατάσταση
. Και ξέρετε...καλύτερα να αγοράσεις καινούριο iPOD παρά καινούρια μπαταρία...
@kadronarxis: Είναι θέμα διαφήμισης. Τα iPOD έχουν λιγότερα features από τον ανταγωνισμό, είναι πανάκριβα για αυτά που προσφέρουν και σε καμία περίπτωση δεν είναι καλή αγορά (εννοώ ότι είναι η χειρότερη αγορά που μπορεί να κάνει κάποιος στο χώρο των mp3 players και έχω πλήρη επίγνωση του τι λέω).
-
06-10-06, 16:16 #15
Εννοείς όπως το DS ή το κινητό σου ή το PSP;
Το ρεύμα που καίει το sleep του ipod είναι ΠΟΛΥ λίγο, και μετά από λίγη ώρα αχρηστίας εκτός από την οθόνη και το δίσκο (που έτσι και αλλιώς δουλεύει μόνο όποτε αδειάζει το buffer), κάνει power-down τα πάντα (το ξέρω γιατί ξαναβλέπω το boot loader του ipod linux).
Εδώ τα νέα μοντέλα φτάνουν 24 ώρες ΧΡΗΣΗΣ και μιλάμε για το ρεύμα στο sleep; Πες ότι οι 24 μεταφράζονται σε 22 καθαρά + 2 απώλειες από το sleep (και πολύ βάζω).And how can we win, when fools can bekingsISO-approved?
[MUSE: Knights of Cydonia]
Παρόμοια Θέματα
-
Για iPod nano ...
Από stanitsas στο φόρουμ Apple Hardware και SoftwareΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 05-07-08, 11:53 -
ipod nano 3g
Από stanitsas στο φόρουμ Apple Hardware και SoftwareΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 29-04-08, 00:59
Bookmarks