Μετά από αρκετή δουλειά, τελικά ευρέθη! Η δοκιμή έγινε στο Pirelli του αδερφού μου, καθώς προσωπικά δεν είμαι στην Cyta. Δοκιμάστε στο web interface, τα εξής:
cytaadmin
cyt@$upp0rt
Το username/password δείχνει να είναι γενικό, οπότε πιστεύω ότι είναι το ίδιο σε όλα τα μαύρα Pirelli. Με αυτά τα στοιχεία, έχετε πλήρη πρόσβαση στο ρουτεράκι και έτσι όσοι επιθυμούσαν να το αλλάξουν με κάποιο άλλο, έρχονται ένα βήμα πιο κοντά
Δοκιμάστε το όσοι θέλετε, γιατί κάτι μου λέει ότι θα αλλάξει σύντομα...
Είμαι διαθέσιμος για τυχόν απορίες.
Υ.Γ. Για όσους τυχόν προτρέξουν και πουν "μα αυτό είναι παράνομο...", να τους προλάβω και να πω ότι δεν βρίσκω τίποτα παράνομο σε κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω κανέναν νόμο που να απαγορεύει σε κάποιον να ανακοινώσει έναν κωδικό από μία συσκευή. "Ανήθικο" προς την εταιρία μπορεί, παράνομο όμως όχι.
Φιλικά πάντα.
Εμφάνιση 1-15 από 285
-
13-10-11, 01:42 Admin password για το μαύρο Pirelli! #1
-
14-10-11, 07:37 Απάντηση: Admin password για το μαύρο Pirelli! #2
Ωωωω δουλεύει!
Τώρα να βρούμε τί έξτρα προσφέρει αυτό...
-
14-10-11, 09:32 Απάντηση: Admin password για το μαύρο Pirelli! #3
Thanks MarkoDiMarko όντως δουλεύει!
-
14-10-11, 16:08 Απάντηση: Admin password για το μαύρο Pirelli! #4
Τι προσφέρει; Φουλ πρόσβαση στο ρουτεράκι και τις ρυθμίσεις του, τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο από αυτό. Με λίγα λόγια, μπορείς να αλλάζεις τις ρυθμίσεις χωρίς να το ζητάς από το τεχνικό τμήμα της Cyta.
Και βεβαίως, είναι πλέον δυνατόν να αλλάξει κάποιος το ρουτεράκι με κάποιο άλλο της επιλογής του, έχοντας βρει τις ρυθμίσεις και το password της τηλεφωνίας.
-
14-10-11, 21:03 Απάντηση: Admin password για το μαύρο Pirelli! #5
μπορει να μου πει καποιος πως θα κανω εκτροπη σε αλλο σταθερο μεσα απο το pirrelli
και να μην βαλω την υπηρεσια εκτροπης της cyta ?
υπαρχει καποιος voip router που να κανει εκτροπη κλησεων σε αλλο αριθμο
εχω 2 τηλεφωνικες γραμμες και 2 αριθμους στο ιδιο pirelli
γινετε η 1 γραμμη να περνει την κληση και η αλλλη να καλεί τον αριθμο που θελω εγω
και να προωθει τα τηλεφωνα ?
-
14-10-11, 21:48 Απάντηση: Admin password για το μαύρο Pirelli! #6
-
15-10-11, 12:29 Απάντηση: Admin password για το μαύρο Pirelli! #7
εχω fritz πως γινετε αυτο ?
σε ποιο μερος να το γραψω ?
-
15-10-11, 15:50 Απάντηση: Admin password για το μαύρο Pirelli! #8
Όταν έλεγα να το γράψεις αλλού, εννοούσα να ανοίξεις καινούριο θέμα, π.χ. στο thread της Cyta κάτι σε "εκτροπή αριθμού στο Pirelli" ή κάτι ανάλογο. Τώρα βέβαια πάει αλλού το θέμα, κάτι σε "αλλαγή του μαύρου Pirelli με Fritz", πρόταση κάνω απλώς, δεν είμαι και administrator του forum
Anyway και λίγο off topic για να βοηθήσω, η αλλαγή θέλει λίγη δουλειά και δεν είναι εγγυημένη, δεν το έχω δοκιμάσει στην Cyta αλλά σε άλλο πάροχο με VOIP τηλεφωνία.
Σε γενικές γραμμές, αυτό που χρειάζεσαι είναι να γνωρίζεις τις ρυθμίσεις τηλεφωνίας και internet και τους κωδικούς. Γνωρίζοντας το admin password για το μαύρο Pirelli, μπορείς να δεις όλες τις ρυθμίσεις εκτός από τους κωδικούς. Για τους κωδικούς, θα σε παραπέμψω στο http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=553073 , περιγράφει την διαδικασία για το Netfaster2 αλλά ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για το Pirelli. Το μόνο που μπορεί να αλλάζει είναι οι δεκαεξαδικές διευθύνσεις που γράφω, αν όμως αποκρυπτογραφήσεις το αρχείο backup και το ρίξεις μια προσεκτική ματιά, θα βρεις όλους τους κωδικούς. Επίσης, στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρω και το "mac spoofing" το οποίο (μάλλον) επίσης θα πρέπει να κάνεις.
Όπως είπα θέλει λίγο ψάξιμο και εννοείται ότι αν βάλεις το Fritz και έχεις κάποιο πρόβλημα, θα πρέπει να ξεχάσεις την τεχνική υποστήριξη της Cyta, θα σου πουν να ξαναβάλεις το Pirelli
Διαλέγεις και παίρνεις.
-
15-10-11, 17:32 Απάντηση: Admin password για το μαύρο Pirelli! #9
Καταρχάς συγχαρητήρια στον MarkoDiMarko για την αποκάλυψη του κωδικού ( αλήθεια, με JTAG το έκανες; ) Να προσθέσω βέβαια ότι αυτός ο κωδικός δουλεύει σε όλα τα ρούτερ της Cyta ανεξαιρέτως, όχι μόνο στα μαύρα Pirelli, οπότε
.
-
15-10-11, 18:52 Απάντηση: Admin password για το μαύρο Pirelli! #10
-
15-10-11, 18:53 Απάντηση: Admin password για το μαύρο Pirelli! #11
- Downloads
- 92
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 14/1 | 8/1
- ISP
- Wind | Cyta
- Router
- Fritz 7170 |NetfasterIAD2
-
15-10-11, 19:13 Απάντηση: Admin password για το μαύρο Pirelli! #12
Αυτό είναι πολύ περίεργο, αφού το MD5 sum του password ταιριάζει με αυτό που είχα ανασύρει πριν λίγους μήνες από το default user.ini του TG782 (και του ST780)...Εκτός κι αν το έχουν αλλάξει πια... (κάτι που δεν μπορώ να ξέρω επειδή τους έχω πετάξει έξω από τα δικά μου ρούτερ)
-
15-10-11, 19:34 Απάντηση: Admin password για το μαύρο Pirelli! #13
Thanx. Δεν το έκανα με JTAG αλλά χρησιμοποιώντας τα pins για την σειριακή επικοινωνία που υπάρχουν εσωτερικά. Η πλάκα είναι ότι ξεκίνησα παίζοντας με το Netfaster2 που δίνει η HOL, μέχρι που ψιλιάστηκα και έπειτα επιβεβαίωσα ότι το Netfaster2 και το μαύρο Pirelli είναι ακριβώς τα ίδια μηχανάκια! Την άλλη εβδομάδα θα περάσω στο Netfaster2 το firmware του Pirelli, έτσι για να δω αν θα παίξει
Τώρα, όσον αφορά τα άλλα ρουτεράκια που δίνει η Cyta, δεν έχω καμία επαφή οπότε δεν ξέρω τι παίζει με τα passwords, μένω με την άποψη των υπολοίπων που δήλωσαν ότι το δοκίμασαν και δεν δουλεύει.
-
15-10-11, 19:44 Απάντηση: Admin password για το μαύρο Pirelli! #14
-
15-10-11, 19:58 Απάντηση: Admin password για το μαύρο Pirelli! #15
Και δηλαδή βγήκες σε serial console (κέλυφος Linux); Ή απλά "τράβηξες" μια κόπια ολόκληρης της flash;
Ναι, είναι γνωστό ότι πρόκειται για το ίδιο ρούτερ. Θυμάμαι που παλαιότερα κάποιος συμφορουμίτης είχε προσπαθήσει να περάσει περάσει στο Pirelli firmware του NetFaster, αλλά δε το δέχτηκε καθώς ο CFE (bootloader του router) φαινόταν να είναι διαφορετικός ανάμεσα στα δύο ρούτερ. Καλή επιτυχία πάντως!
........Auto merged post: ifaigios πρόσθεσε 6 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ωπ, σωστότατη παρατήρηση! Πράγματι, στα Thomson, η σύνδεση στον cytaadmin επιτρέπεται μόνο από κάποιες συγκεκριμένες WAN IPs, οι οποίες προφανώς αντιστοιχούν στην ΤΥ της Cyta.
Το password πάντως είναι το σωστό...μένει να βρούμε μια "τρύπα" που θα μας επιτρέψει να το χρησιμοποιήσουμε σε LAN level...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ifaigios : 15-10-11 στις 19:58. Αιτία: auto merged post
Παρόμοια Θέματα
-
ΜΑΥΡΟ pirelli
Από bilirius στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 31-01-11, 16:27 -
ID και Password για modem Pirelli της ON Telecoms.
Από ardian fuqi στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 25-10-10, 17:58 -
[Pirelli] Nέο firmware για το pirelli - αλλαγή password, ξεκλείδωμα ports & firewall
Από original21paul στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 1112Τελευταίο Μήνυμα: 18-03-09, 00:15
Bookmarks