Login Form
IPv6 Enabled
Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση 16-20 από 20
  1. #16
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ZORO Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις έλεγχο τον σκληρό σου δίσκο. Αν υπάρχει προτίμησε το πρόγραμμα του κατασκευαστή και επέλεξε λεπτομερή ή πλήρη έλεγχο. Συνήθως ο πλήρης έλεγχος απαιτεί, ανάλογα και με το μέγεθος του δίσκου σου σημαντικό χρονικό διάστημα. Επίσης και ένας έλεγχος στην μνήμη σου δεν θα έβλαπτε.
    Τι εννοείς έλεγχο, checkdisk; Τακτικά κάνω, σε όλους τους δίσκους.


    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dhatz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κρίνοντας από τα παραπάνω μηνύματα για αρχεία που λείπουν, μήπως θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείς ότι η εγκατάσταση των Windows σου είναι σε καλή κατάσταση ; ... Καλού-κακού τρέξε κι ένα memtest στη συνέχεια. Σχετικά με τα σχόλια πιο πάνω, δεν αποκλείεται να φταίει και το τροφοδοτικό, αν και ξεκινάς με μνήμη.

    Πάντως ~3GB διαθέσιμη RAM είναι ίσως λίγα για 100+ tabs κάτω από Win7 (που είναι βαριά), ανάλογα βέβαια με τις ρυθμίσεις σου (Flash plugin & Java/JS)

    Προσωπικά έχω αυτή τη στιγμή μπροστά μου δυο υπολογιστές: στον πρώτο έχω ανοικτά 500+ tabs σε Chrome 16 κάτω από Linux, στον άλλο 768 tabs σε Firefox 3.6.25 κάτω από Windows (με AdBlockPlus & NoScript που κόβουν τα περισσότερα flash & js).


    Το να ρωτάς αν η εγκατάσταση των Windows είναι σε καλή κατάσταση δε στέκει πολύ, ασφαλώς και δεν είναι σε καλή κατάσταση καμία εγκατάσταση των Windows, εκτός από τις πρώτες μέρες μετά το φορμάτ. Οι μνήμες δεν έχουν πρόβλημα, και το τροφοδοτικό, ούτε ξέρω που είναι στα λάπτοπ! Σίγουρα φταίει και η μνήμη, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να είναι η μνήμη στα 85% πχ, κατανοητό με τόσες ανοιχτές καρτέλες, και ξαφνικά να κολλάει ο επεξεργαστής στο 100% μέχρι να φτάσει η μητρική στους 100+ βαθμούς και να κλείσει! Τόση εξέλιξη τόσα χρόνια υποτίθεται στους επεξεργαστές, δεν έχει τρόπο το ρημάδι να καταλάβει να "σταματήσει" να ασχολείται με αυτό που τον κρασάρει; Εντυπωσιακά τα νούμερα που αναφέρεις, αλλά το θέμα είναι να ανοίγεις καρτέλες παντός είδους και περιεχομένου.
    Όσο για τα αρχεία που ανέφερα ότι έλειπαν, σε μία από τις προσπάθειές μου και συγκεκριμένα αφού είχα τρέξει διάφορα καθαριστικά συστήματος, συνεχόμενα το flash test του Malware Bytes, μέχρι να μη βγάζει τίποτα και μέχρι και το Sophos Anti Rootkit, σε ένα reboot είδα ότι τα μηνύματα για τα πολλαπλά αρχεία που λείπουν εξαφανίστηκαν και από τότε δεν έχουν εμφανιστεί. Τι ακριβώς τα προξενούσε ακόμα δεν έχω καταλάβει.

  2. #17
    Εγγραφή
    02-11-2003
    Περιοχή
    Αθήνα
    Ηλικία
    38
    Μηνύματα
    51.322
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
    Router
    ZyXEL 661H-D3
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από TheUser Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το να ρωτάς αν η εγκατάσταση των Windows είναι σε καλή κατάσταση δε στέκει πολύ, ασφαλώς και δεν είναι σε καλή κατάσταση καμία εγκατάσταση των Windows, εκτός από τις πρώτες μέρες μετά το φορμάτ.
    Συμφωνούμε γι' αυτό.

    Εσύ τί κάνεις γι' αυτό; Πώς το αντιμετωπίζεις;

  3. #18
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από WAntilles Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνούμε γι' αυτό.

    Εσύ τί κάνεις γι' αυτό; Πώς το αντιμετωπίζεις;
    Τι να κάνω, σκύβω το κεφάλι στα Win 7 και συνεχίζω με αυτά να κάνω τα 5 πράγματα που έχω μάθει να κάνω. Άλλο τι θέλει κανείς να κάνει και άλλο τι μπορεί, ο χρόνος είναι το μόνο πράγμα που μας ανήκει στη ζωή αυτή και είναι πεπερασμένος για τον καθένα μας.

  4. #19
    Αναρωτιέμαι γιατί ο ΙΕ είναι ο μόνος brwser που δεν υποστηρίζε την επαναφορά των ανοιχτών καρτελών που ήταν ανοιχτές την τελευταία φορά.

  5. #20
    Τελικά, έχει να κάνει με την RAM, αλλά και με τον τρόπο που φορτώνει κάθε browser τις καρτέλες.

    Το θέμα το είχα ανοίξει για το λάπτοπ, με Win7 32, με 4(=3) gb ram. Εδώ και λίγους μήνες που χρησιμοποιώ τον καινούριο υπολογιστή, Win 7 64, 16 gb ram, έχω πχ αυτή τη στιγμή ανοιχτόν τον Firefox, με πάνω από 1300 καρτέλες. Ο επεξεργαστής είναι στα 10% και η μνήμη στα 26%. Όμως από ότι φαίνεται, επειδή κρατάω το session ανοιχτό, ο Firefox ανοίγει μόνο μία καρτέλα κάθε στιγμή, αυτήν στην οποία πηγαίνω. Οι υπόλοιπες δεν φορτώνονται, αν καταλαβαίνω καλά, μέχρι να πατήσω επάνω τους.

    Αντιθέτως, ο chrome, φορτώνει ΟΛΕΣ τις ανοικτές καρτέλες του session. Έτσι όταν τον ανοιγώ, με καμιά 50αριά ας πούμε καρτέλες, στον νέο υπολογιστή, η μνήμη είναι στα 40-50%. Δηλαδή 8gb browser.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

  1. Μηνύματα: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-12-09, 19:39
  2. Μηνύματα: 33
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-03-09, 11:48
  3. Μηνύματα: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-02-08, 18:15
  4. Το Google σχολιάζει την αξιοπιστία των σκληρών δίσκων.
    By iwsif in forum Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-02-07, 01:01
  5. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-07-06, 20:36

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας