Καλησπέρα παίδες και καλές γιορτές σ'όλους.
Στο δια ταύτα, πρόσφατα μετακόμισα από Αθήνα στην Καλαμάτα.
Στην Αθήνα με ~16Mbps Conn-X είχα συνδεδεμένο το 585 v6 με το PC μέσω Ethernet. Xρησιμοποιούσα uTorrent κι ενώ κατέβαζα και 2-3 torrents ταυτόχρονα το router ποτέ δε μπούκωνε στο surfing, είτε έμπαινα από το iPhone/iPad, είτε από το netbook, είτε από το laptop, είτε έπαιζα Xbox Live. Κοινώς το είχα σετάρει με UPNP & QoS και το ρουτεράκι σκυλί!!
Ήρθα Καλαμάτα, παίρνω το ίδιο ρούτερ, με σχεδόν την ίδια σύνδεση ~16Μbps Conn-X. Επειδή στο δωμάτιο μου δεν έχω πρίζα τηλεφώνου πήρα κι ένα Belkin N300 Wireless Home Network USB Adapter που το σύνδεσα με το κύριο desktop PC. Φουλ σήμα, όλα κομπλέ.
Πάω να ανοίξω torrent(s) και ξεκινά ο γολγοθάς που εδώ και μια εβδομάδα δεν έχω καταφέρει να λύσω!!
Μπούκωμα στον Θεό, είτε έχω ένα τόρεντ ανοιχτό είτε περισσότερα. Δε, αν έχω 2-3 μπουκώνει τόσο πολύ που το upload πέφτει στα 5kb/sec.
Κατεβάζω συνολικά connections στα 300, connections για κάθε τορεντ στα 200, και 4 upload slots.
Ξανακατεβάζω συνολικά connections στα 150, connections για κάθε τορεντ στα 50, και 3 upload slots.
(Επίσης πόρτες κτλ. όλα κομπλέ και τεσταρισμένα από το uTorrent.)
Πάλι τα ίδια, μπουκωμένο το ρούτερ, surfing σχεδόν αδύνατο από οποιαδήποτε από τις προηγούμενες συσκευές.
Κατεβάζω από το ftp της Otenet για να τεστάρω, κανένα πρόβλημα μπουκώματος.
Any thoughts γιατί τα νεύρα μου έχουν αρχίσει και γίνονται τσατάλια;
Τhanks in advance.![]()

Παράθεση

Bookmarks