Όπως και να έχει το πράγμα με την Cyta, ψήστα, σβήστα και κάθε ίδους πίτα... είναι Voip. Για την Voip έχω να πω το εξής... τηλέφωνο (voice) παίρνεις μέσα απο το modem/router. Έτσι λοιπόν...
1. Δεν έχεις τηλέφωνο εάν έχεις διακοπή ρεύματος.
2. Δεν έχεις τηλέφωνο εάν πέσει το modem/router και χαλάσει.
3. Δεν έχεις τηλέφωνο εάν η γραμμή σου έχει κάποια βλάβη και δεν συγχρονίζει το modem/router.
4. Δεν έχεις τηλέφωνο εάν για κάποιο λόγο το modem/router συγχρονίζει ναι μεν, αλλά δεν παίρνει τα πακέτα απο το cytatech, με αποτέλεσμα να μην σου δίνει υπηρεσίες.
5. Δεν έχεις τηλέφωνο σε όλο το υπόλοιπο διαμέρισμα εκτός και αν είσαι τυχερός και διαβάσεις το εγχειρίδιο, πράγμα που οι περισσότεροι δεν το κάνουν ή σε πληροφορήσει κάποιος "αρμόδιος" σχετικά με την σωστή συνδεσμολογία modem/router-splitter και λοπών τηλ. φίλτρων για τις υπόλοιπες τηλ. συσκευές στα υπόλοιπα δωμάτια του διαμερίσματος.
Τώρα βέβαια κάποιος θα μου πεί πως στην 2η περίπτωση ό,τι εταιρεία και να έχεις και πέσει κάτω το modem/router και χαλάσει, δεν θα έχεις internet. Σύμφωνοι... με την μόνη διαφορά οτι στις υπόλοιπες εταιρείες εάν σου συμβεί κάτι τέτοιο απλά αλλάζεις το modem/routerμε ένα άλλο και ξεμπέρδεψες. Στην Cyta όμως έμπλεξες... πρέπει να έρθει τεχνικός, να σου βάλει άλλο modem/router και μέσα απο το cytatech να στείλει πακέτα στο νέο πια modem/router ωστέ αυτό να γίνει "συμβατό' με την δική σου γραμμή για παίξει. Και πόσο καιρό θα πάρει αυτό κύριε πρόεδρε??? Οεέεο??? Ακόμη και δύο μέρες να πάρει, που είναι λίγο, είναι αντικειμενικά πολύ όταν έχεις ένα νέο modem/router στα χέρια σου που θα μπορούσες απλά να το αντικαταστήσεις και να παίξει.
Αυτά...
- - - Updated - - -
Ώχ φίλε μου... αν σε ακούσουν μερικοί "επιστήμονες" απο εδώ μέσα να λες οτι είχε θόρυβο με την cyta voip... θα σε φάνε ζωντανό...

Bookmarks