Login Form
IPv6 Enabled
Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση 31-38 από 38
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    kbps 1.020 / 21.348
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
    Router
    Thomson TG585 v8
    SNR / Attn
    6.5(dB) / 12.5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από atlandis Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτη ειναι η πλακα... κατεβασα εκδοση που δεν εχει εξπλορερ μεσα.. εχει κατι με σερβερ download upload, bug report και κατι τετοια, που θελει να βαλω εντολες μεσα.. λολ...

αποτυχια εντελος.. λολ

ειπαρχη και plan b..

εχω απο την αγγλια που ζουσα... 2 μοντεμ usb adsl... το ενα ειναι sagem 800 και το αλλο ειναι speedtouch 330

εδω ειναι το λιγο δυσκολο. Λογο οτι ζουσα αγγλια, ειναι εγγλεζικα.. πρεπει να μπω να αλαξω μερικα στειχεια μεσα.... ειπαρχη εντολη συνδιασμος κουμπιον στο πληκτρολογιο... πχ ctrl + xxx κουμπι.. να μπω και να αλαξω τα στειχεια στο μενου του... δεν θυμαμαι πως... να μπω με αυτα τα μοντεμ προσορινα... Ειναι usb modems με αποτελεσμα εαν υπαρχει καποιος οδηγος στο να μπω μεσα και να το αλαξω σε ote settings... προσορινα θα εχω ιντερνετ μεσω usb..

επεισης, εαν ειναι καλο αυτο.. να το παραγγειλω, η να παω στα U αυριο να παρω μια λαν καρτα.. http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd....FB521D1C2DC613
    Μήν περιμένεις να βρεις explorer. Δες για Firefox . Στην έκδοση που έχω εγώ τον έχει στην μπάρα κατω αριστερά, δίπλα από τα start,
    αλλά υπάρχει και στα aplications σαν συντόμευση. Άνοιξε τον και μπες σε μια οποιαδήποτε σελίδα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από grgz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποιός explorer; Δεν είναι windows, κάνα firefox θα έχει. Εγκαταλείπω την προσπάθεια, γιατί συγνώμη, αλλά στερείσαι βασικών γνώσεων.
    Μα αυτοί είναι που χρειάζονται περισσότερη βοήθεια. Όσοι έχουν βασικές γνώσεις, βρίσκουν ότι θέλουν και στο Google.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cranky : 22-04-12 στις 17:24. Αιτία: Εντός χρονικού ορίου επεξεργασίας.
    ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Downloads
    3
    Uploads
    0
    ναι αυτο που κατεβασα εγω δεν εχει τιποτα... κατεβασα πριν λιγο εκδοση firefox αλλα αυτη την στιγμη ελλυσα το σηστημα σε κομματια πανω στο κρεβατι μου... προσπαθησα να δω βημα βημα τι ακουμπησα χθες, μηπος και εκανα καποιο λαθος.. ΑΛΛΑ καμια σχεση, δεν το εχω πειραξει ουτε φενετε κατι χτιπιμενο, η καμμενο.. αλλωστε στα windows φενετε οτι λειτουργη κανονικα.. αφου εντοπιζει ποτε βγαζω η βαζω το καλοδιο πανω του... απλα κολλα στο κιτρινο σηματοδοτη... οτι εχει προβλημα επεικινονιασ με το ρουτερ...

θα το συναρμολογισο σε λιγακι... θα απενεργοποιησο και εναν απο τους 2 wd που εβαλα χθες, ΜΗΠΟς και φρικαραν τα σατα και διμιουργη κονφλικτ... τι να πω.. |(συγνωμη για ορθογραφεια.. λολ)

επεισης πεστε μου εαν αξιζει σε περιπτοση που δεν κανω τιποτα... να αγορασω μια με 5-6 ευρω καρτα λαν... αυριο... προτεινετε μου ταυτοχρονα καμια λαν καρτα... για καλο κακο... απο σκρουτζ.. αν σημφερει να την παραγγειλω. - οχι ξτρεμε πραγματα... απλυ και καλη...
    προσπαθησα να σηνδεσω επεισης το speedtouch 330 αλλα δεν μπορω να βρω για win7 64 οδηγους για το dialer.. και κνφλικταρη.. αν και συντονιζετε και δειχνει οτι ειναι σηνδεδεμενο στο ιντερνετ οταν το βαζω..

χθες ηταν μερα ρεσιταλ... απο την μια χαρηκα γιατι ηρθαν μετα απο μεγαλυ καθιστεριση λογο εληψεις σκληρον... τα 4 τερα και το ΑΧ850 κορσαιρ... καλα την τροφοδοτικαρα ειναι αυτη.. τεραστιο κουτι. Οταν το κανω unboxing θα βγαλω βιντεακι.. δεν το ανοιξα μιασ και θα μπει στο μελοντικο μου πισι χαχαχα... και απο την αλλη εμεινα χωρις ιντερνετ στο κεντρικο πισι.. ξενερωσα

---------------------------------------------

Βρηκα πολλα κονφλικτ στην συνδεσμολογια μου χθες.. Ειχα βαλει λαθος τα σατα και γιαυτο κονφλικταραν οι 2 νεοι σκληροι.. Και μου εβγαζε bootmngr missing.. Δεν μπηκα ακομη windows.. εγκαθηστο νεο λειτουργικο και μετα θα δοκιμασω εαν αποτυχη και το λινουξ σιντι με firefox.. θα γραψω μετα τι σηνεβη... Διορθωσα παντως αρκετα προβληματακια που δημιουργισα κατα την διαρκεια συνδεσμολογιας του 2ου σκληρου... Διοτι εβαλα το πρωτω.. μπηκα μεσα, εκανα μεταφορες γιατι ειμουν γεματος στους αλλους σκληρους.. μετα εβγαλα 2 μηκρους και εβαλα τον 2ο μεγαλο σκληρο.. απο εκει και επειτα ειχα προβληματα. Ειχα βαλει το σατα για το μπουτ στο κενουργιο σκληρο και οχι στο C
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος atlandis : 22-04-12 στις 20:09.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    εβαλα νεα windows και τιποτα... εγραψα 2ο σιντι τελικα με αυτο το λινουξ firefox edition και παλι δεν εχει συνδεση.. Προσπαθησα να δω ta settings στην συνδεση που εχει το λινουξ... και φενετε να μην βλεπει καν το ρουτερ αφου σαν διευθηνση ip gateway ειχε 192.168.1.1 ενω κανονικα ειναι 192.168.1.254...

ειπαρχη κατι αλλο που πρεπει να κανω? η παω για αγορα καρτας λαν αυριο? προτασεις?

---------------------------------------

Κατάφερα και βρήκα παραγμένους οδηγούς για το Thomson speedtouch 330 μιας και δεν υπάρχουν για win7 έκδοση.. και μπαίνω με αυτό προσωρινά..
    Έκανα σχεδόν τα πάντα.. Αλλά το πραμα είναι γεμάτο ερωτηματικά. Όσο και να έψαξα, δεν πιστοποιείτε ότι έχει ζημιά η θύρα εθερνετ..
    1) Αναγνωρίζετε κανονικά και γράφει ότι η συσκευή λειτουργεί κανονικά.
    2) Όταν βάζω η βγάζω καλώδιο από πάνω, αλλάζει το εικονίδιο στο ντεσκτοπ, από κίτρινο σε κόκκινο και προσπαθεί να το αναγνωρίσει.
    3) Παρόλο που σταμάτησε το πράσινο λαμπάκι από πίσω να αναβοσβήνει, στο ιντερνετ γράφει ότι σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, η φταίει το καλώδιο η το ρουτερ.. όμως πως γίνετε να παίρνω γραμμή με το ίδιο καλώδιο και ρουτερ σε λαπτοπ?
    4) Οδηγούς η ρυθμίσεις.. Οδηγούς άλλαξα 3 φορές… ρυθμίσεις.. ότι ξέρω..
    5) Ακόμη και μέσα από το bios, βλέπει ότι εχω πάνω καλώδιο εθερνετ και ότι είναι μικρού μήκους.. πως γίνετε αυτό.. λολ

Πιστεύω ότι είναι κάποιο κονφλικτ, και απλά δεν το έχω εντοπίσει.. Εάν είχε πάθει ζημιά δεν θα έλεγε ότι λειτουργεί κανονικά.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος atlandis : 23-04-12 στις 05:07.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Λόγο κάποιου ανεξήγητου προβλήματος, δεν μπορώ να έχω πλέον ιντερνέτ μέσω της θύρας που έχει η μητρική και θα αγοράσω μια κάρτα http://www.adslgr.com/forum/threads/...etwork-adapter .. Δεν θέλω να πάρω μια χειρότερη από αυτή που έχει η μητρική επάνω…
    Πληροφορίες παρακάτω.
    Το chipset που έχει πάνω η μητρική λαν… είναι το (realteak) RTL8111E 10/100/1000
    Αυτές που βρήκα και εάν την παραγγέιλλω σήμερα θα έχω την τέταρτη, είναι…

ADAPTER TP-LINK TG-3269 http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog...o?query=212397

ADAPTER TP-LINK TG-3468 http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd....FB521D1C2DC613

ADAPTER D-LINK DGE-528T http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd....FB521D1C2DC613 αυτή εδω φαίνετε καλύτερη, αλλά οι οδηγοί πηγαίνουν μέχρι τα vista... οι άλλες έχουν υποστήριξη και σε win7 32/64

Πια να πάρω από αυτές της 3?? Και οι τρεις φαίνετε να είναι νεότερα chipset.. η φθηνότερη φαίνετε να είναι pcie σλοτ..
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος atlandis : 23-04-12 στις 12:37.

Περιοχή
    Νότια Φινλανδία
    Downloads
    21
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    15.713/1023
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
    Router
    Τhomson 585v7
    SNR / Attn
    9,5(dB) / 17,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Να πάρεις κάποια απο τις δύο πρώτες.

Η τρίτη, έχει μόνο δυό χρόνια εγγύηση.
    Runtime Erro
    Τον Ken Lee, τον ξέρετε ;
    Με τη βοήθεια του θεού, λεφτά υπάρχουν.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    thanks..,. πειρα την 3468 http://www.skroutz.gr/s/314087/TP-LI...-LINK+TG-3468+

Και από κατάστημα με καλή αξιολόγηση μέσω σκρουτζ.. Η ποιο φθηνή έχει άσχημα ρεβιου, ενώ η άλλη η ποιο ακριβη με 2 χρόνια εγγύηση έχει ασυμβατότητες με win7, η 3468 έχει καλύτερα ρεβιου και από της ποιο ακριβές… ! αυτό με έπεισε να την αγοράσω..

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    On Telecoms
    Router
    Οτι δωσει η ON
    SNR / Attn
    11.9(dB) / 30(dB)
    Ισως να ειναι αργα αλλα να προτεινω κατι?
    Ανοιξε το network & sharing center (δεξι κλικ στην συνδεση δεξια κατω)>change adapter settings (πανω αριστερα)>στην τοπικη συνδεση (συνδεση σου) δεξι κλικ>properties>internet protocol version 4>διπλο κλικ πανω του>αλλαζεισ σε use the following IP address και βαζεις
    ΙΡ address 192.168.1.5
    subnet mask 255.255.255.0
    default gateway 192.168.1.254
    Για τα DNS παρε τηλ τον provider σου να στα πει.
    Κανε επανεκκινηση και δες αν λειτουργει.
    Asus P5Q3-Intel Core2Quad Q9550 @ 3792 MHz- L2-12MB - Corsair 2x2048@1426MHz - ASUS 9800GT@690/1Gb-WD katram 640GB-Seagate 320gb-WD 1.5T
    The truth is out there.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Θα το φτιάξω αυτό έτσι και αλλιώς, ποτέ δεν είναι αργά, καλό είναι να υπάρχει μια κάρτα για καλό κακό, και το βλέπω κάπως έτσι.. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω.. περιμένω και καινούργιο καλώδιο εθερνετ.. ΜΠΑς και … είναι απαιτητική αυτή η θήρα… γιατί είναι πάνω από χρόνο αυτό το καλώδιο σε χρήση..
    Θα τα κοιτάξω όλα.. ευχαριστώ.

-----------------------------------------

σήμερα βρήκα αυτό εδω το άρθρο και με έβαλε σε υποψίες. Ο λόγος ότι εδω και κάτι μήνες το intivirus σταματά σε τακτά διαστήματα να ανταποκρίνεται και επανέρχεται μετά από 4-5 λεπτά... Πιστεύω η θέλω να πιστεύω ότι είναι bug ... Να μπω σε αυτό το λινκ να το τσεκάρω? είναι γνωστό αυτό?

το άρθρο είναι το παρακάτω..

Για μερικούς χρήστες του διαδικτύου κάποια λάθος κλικ του παρελθόντος θα αποβούν... μοιραία!

Το πρόβλημα ξεκίνησε πριν από κάποιον καιρό όταν χάκερς κατάφεραν μέσω κάποιας διαφημιστικής απάτης να έχουν πρόσβαση στους υπολογιστές ανυποψίαστων χρηστών. Το FBI αντιδρώντας με έναν τρόπο που δεν έχουμε συνηθίσει δημιούργησε ένα "δίχτυ προστασίας" και καλεί τους χρήστες να επισκεφθούν το site www.dcwg.org για να δουν αν έχει μολυνθεί ο υπολογιστής τους και τι μπορούν να κάνουν. Μετά τις 9 Ιουλίου οι μολυσμένοι υπολογιστές δε θα μπορούν να συνδεθούν στο internet.

Τα περισσότερα θύματα δε γνωρίζουν ότι ο υπολογιστής τους μολύνθηκε παρόλο που έχει κάποια συμπτώματα όπως προβλήματα σε κάποια προγράμματα και "ανενεργό" πλέον antivirus. Ο ιός έχει μολύνει πάνω από 570.000 υπολογιστές παγκοσμίως στους οποίους οι χάκερς βρήκαν "τρύπα" ασφαλείας στα Windows. Τον περασμένο Νοέμβριο το FBI συνέλαβε 6 Εσθονούς που θεωρούνται υπεύθυνοι για το hacking και ανακάλυψε ότι έχουν προσβληθεί περίπου 568.000 χιλιάδες υπολογιστές. Μετά από προσπάθεια και εγκατάσταση κάποιων λογισμικών το FBI ανακοίνωσε ότι τα "θύματα" μειώθηκαν στα 360.000.

Οι περισσότεροι μολυσμένοι υπολογιστές βρίσκονται σε Η.Π.Α., Αγγλία, Ιταλία, Ινδία και Γερμανία ενώ λιγότεροι έχουν μολυνθεί σε Μεξικό, Ισπανία, Καναδά, Κίνα και Γαλλία. Το κέρδος των χάκερς από την διαφήμιση απάτη στην οποία έκαναν κλικ οι χρήστες αγγίζει τα 14 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το FBI και δυτυχώς κάποιοι θα βρεθούν προ εκπλήξεως στις 9 Ιουλίου...

ps: Τέλος πάντων, η asrock μου έστειλε απάντηση σήμερα και είπε, να αλλάξω τα bios γιατί έχω παλιά έκδοση, καλώδια, ρεσετ στο ρουτερ, κτλ.. θα τα κάνω και αυτά.

----------------------------

Ουαου.. Ηρθε μετα απο 19 ωρες... Πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση, το έλαβα κιόλας και την κάρτα την περίμενα λίγο ποιο μεγάλη… είναι μισό πακέτο τσιγάρα σε μέγεθος!... Δουλεύει άψογα χωρίς να βάλω οδηγούς.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος atlandis : 24-04-12 στις 13:14.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-06-09, 12:27
  2. the capability of your network adapter does not match the requirements of this network
    By visitor in forum Laptop, pda και mobile computing
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-09, 14:51
  3. Πρόβλημα με network adapter
    By athlios in forum Hardware Γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-02-09, 11:20
  4. Πρόβλημα με Network Adapter
    By elenh01 in forum Wireless Networking
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-05-08, 13:34
  5. Wireless Network Adapter
    By A13 in forum Wireless Networking
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-12-07, 21:53

Bookmarks