Η υπόθεση εναντίον του Megaupload και η προσπάθεια έκδοσης στις ΗΠΑ του ιδρυτή του, κινδυνεύουν να πέσουν στο κενό μετά από γνωμοδότηση δικαστή του περιφεριακού δικαστηρίου της Βιρτζίνια των ΗΠΑ, που είπε στο FBI και τον κατήγορο πως δεν μπορεί να σταθεί η criminal charges κατηγορία εναντίον του, η κύρια βάση πάνω στην οποία ζητείται η έκδοση του Kim Dotcom από την Νέα Ζηλανδία.
Σύμφωνα με τον δικαστή η μη επίδοση νομικών εγγράφων εντός της επικράτειας των ΗΠΑ καθιστά την όλη υπόθεση "προβληματική" και δεν κάνει πιθανή την έκδοση απόφασης υπέρ της έκδοσης του.
Αν καταρρεύσει η αγωγή στις ΗΠΑ η μόνη ελπίδα των αρχών θα είναι να καταδικαστεί στην Νέα Ζηλανδία για παραβίαση copyright αν και με τις κατηγορίες του FBI να έχουν καταπέσει στις ΗΠΑ κάτι τέτοιο είναι δύσκολο.
Πηγή : The Register
Εμφάνιση 1-15 από 34
-
23-04-12, 10:58 Προς κατάρρευση οι κατηγορίες εναντίον του ιδρυτή του Megaupload στις ΗΠΑ #1
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
23-04-12, 11:37 Απάντηση: Προς κατάρρευση οι κατηγορίες εναντίον του ιδρυτή του Megaupload στις ΗΠΑ #2
Δηλαδή παίζει να λειτουργήσει και πάλι το megaupload.com ή δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο;
Είμαι ένας μικρός μικρός αλιγάτορας...
-
23-04-12, 12:05 Απάντηση: Προς κατάρρευση οι κατηγορίες εναντίον του ιδρυτή του Megaupload στις ΗΠΑ #3
Από ότι φαίνεται το πιο πιθανό είναι ότι θα ξανανοίξει!
-
23-04-12, 12:35 Απάντηση: Προς κατάρρευση οι κατηγορίες εναντίον του ιδρυτή του Megaupload στις ΗΠΑ #4Isn't it great when things just WORK?
minus21grams [dot] net
-
23-04-12, 13:06 Απάντηση: Προς κατάρρευση οι κατηγορίες εναντίον του ιδρυτή του Megaupload στις ΗΠΑ #5
ναι αλλά τελικά δεν κατάλαβα γιατί θα εκπέσουν, την λογική. περιέργη εξέλιξη και παρόλο που είμαι αντίθετος με κάθε φίμωση στο διαδίκτυο, ο τύπος αυτός έπλεε στα πλούτη, άνετα στέκει η κατηγορία ότι αποκόμιζε παράνομα κέρδη από copyrighted material.
-
23-04-12, 13:18 Απάντηση: Προς κατάρρευση οι κατηγορίες εναντίον του ιδρυτή του Megaupload στις ΗΠΑ #6
Τα λεφτά τα έβγαζε από συνδρομές και διαφημίσεις (αν είχε το site, δεν θυμάμαι) και όχι από το περιεχόμενο αυτό καθ' αυτό.
-
23-04-12, 13:20 Απάντηση: Προς κατάρρευση οι κατηγορίες εναντίον του ιδρυτή του Megaupload στις ΗΠΑ #7
Νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι το πόσα λεφτά έβγαλε ο τύπος αλλά το μπέρδεμα που υπάρχει με τη Νέα Ζηλανδία. Βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω από το δελτίο τύπου πριν εάν ζητήθηκε η έκδοση στη Νέα Ζηλανδία από τις ΗΠΑ ή το αντίθετο. Θεωρώ όμως ότι μάλλον του απαγγέλθηκαν κατηγορίες στις ΗΠΑ ενώ αυτό διαμένει στη Νέα Ζηλανδία. Και εάν είναι σωστή η υπόθεσή μου ο δικαστής τους απαντάει ότι δεν μπορεί να καταδικαστεί επειδή δεν γίνεται να του επιδώσουν χαρτιά εφόσον διαμένει εκτός ΗΠΑ πολύ δε περισσότερο να τον καταδικάσουν. Ίσως τελικά αποδειχθούν όλα μια φούσκα που έσκασε!
-
23-04-12, 14:16 Απάντηση: Προς κατάρρευση οι κατηγορίες εναντίον του ιδρυτή του Megaupload στις ΗΠΑ #8
Δεν νομίζω να το ξανα ανοίξει και αν το κάνει θα γίνει κατω απο αλλη ονομασία και υπο αλλες συνθήκες, δηλαδή οπως έγιναν και τα αλλα να ανεβάζεις και να κατεβάζεις μονο δικα σου αρχεία.
AMD Ryzen 7 3700X|Gigabyte AORUS X570 Master |Corsair Vengeance LPX 32GB 3200 |MSI GeForce RTX 2080 Gaming X TRIO|Samsung 960 evo nvme m.2 250GB| 2 WD Green 640GB|OCZ TRITON 150 480GB|Corsair HX850i Platinum|Noctua NH-D14|Phanteks Enthoo Pro m Acrylic|Logitech G502 Proteus Spectrum|HyperX stiger|AORUS AD27QD|Logitech G413|Logitech Z5500
-
23-04-12, 14:23 Re: Προς κατάρρευση οι κατηγορίες εναντίον του ιδρυτή του Megaupload στις ΗΠΑ #9
Παράξενο που σκάλωσαν σε τέτοιες μικρολεπτομέρειες οι Αμερικάνοι. Κάτι βρωμάει.
Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
-
23-04-12, 14:27 Απάντηση: Re: Προς κατάρρευση οι κατηγορίες εναντίον του ιδρυτή του Megaupload στις ΗΠΑ #10
Εξω ξερω πως εαν τον ειχαν πιασει ελλαδα ,την επομενη μερα Αμερικη με κουριερ θα ειχε παει(για να μην πω οτι θα του ειχαν βαλει και την κατηγορια για συσταση τρομοκρατικης διαδικτυακης ομαδας)
-
23-04-12, 15:01 Απάντηση: Προς κατάρρευση οι κατηγορίες εναντίον του ιδρυτή του Megaupload στις ΗΠΑ #11
Ας μην προτρέχουμε για την τελική έκβαση της υπόθεσης, αλλά είμαι έτοιμος να με πονέσει η κοιλιά μου από τα γέλια
-
23-04-12, 15:14 Απάντηση: Προς κατάρρευση οι κατηγορίες εναντίον του ιδρυτή του Megaupload στις ΗΠΑ #12
Εγω μετα στην θεση του θα εβγαζα πολλα δισ ευρω/δολλαρια και θα προετρεπα τον κοσμο να κανει το ιδιο για τα αρχεια που εχασε/κλεψανε γιατι να πουμε και την αληθεια ποσες εταιριες εχασαν τα αρχεια τους που ειχαν στο Mu και ξαφνικα τα βρηκαν αλλες εταιριες εντος ΗΠΑ(μια σκεψη κανω δεν εχω ακουση η δει τπτ).
-
23-04-12, 15:34 Απάντηση: Re: Προς κατάρρευση οι κατηγορίες εναντίον του ιδρυτή του Megaupload στις ΗΠΑ #13
-
23-04-12, 16:01 Απάντηση: Re: Προς κατάρρευση οι κατηγορίες εναντίον του ιδρυτή του Megaupload στις ΗΠΑ #14
Δεν ξέρω εάν κάτι βρωμάει αλλά θυμάμαι ότι το όλο θέμα με το megaupload προέκυψε την ημέρα που έπεσαν τα Sopa και Pipa, και οι Αμερικάνοι ως σωστοί warhawks δεν μπορούσαν να το αφήσουν έτσι οπότε δεν μου κάνει εντύπωση εάν ήταν απλά άλλη μια πρόχειρη επιχείριση εκ μέρους τους και να έφαγαν τα μούτρα τους.
“This is hell, this is not Wall Street. We have a little thing called integrity here” Crowley King of Hell
A computer without windows is like a cake without mustard!!!
-
23-04-12, 16:31 Απάντηση: Re: Προς κατάρρευση οι κατηγορίες εναντίον του ιδρυτή του Megaupload στις ΗΠΑ #15Ακόμα κι αν συμβεί κάτι τέτοιο (προσωπικά δεν του δίνω μεγάλη τύχη), οι πιθανότητες να λειτουργήσει όπως και στο παρελθόν/να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν διατηρώντας τα ίδια χαρακτηριστικά κλπ είναι ελάχιστες.
Μακάρι, αλλά ΔΕΝ το βλέπω...
Παρόμοια Θέματα
-
Ομαδική αγωγή εναντίον του FBI στην Ισπανία για το κλείσιμο του Megaupload
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 41Τελευταίο Μήνυμα: 28-01-12, 18:09 -
Η Mozilla κινητοποιεί τους πολίτες του Internet εναντίον του SOPA στις ΗΠΑ
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 53Τελευταίο Μήνυμα: 18-12-11, 21:18 -
Η.Π.Α.: Ποινική δίωξη εναντίον δύο ατόμων με κατηγορίες παραβίασης του δικτύου της AT&T
Από Mouse Potato στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 19-01-11, 21:08 -
Άνοδος του μεριδίου της Google στις αναζητήσεις στις ΗΠΑ
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 25-03-08, 22:11
Bookmarks