Ναι αλλά νομίζω έχει νόημα να κάνεις ένα update στο ticket λέγοντας πως ήρθε συνεργείο, έβαλε loop, σε κεντρικά, απερχόμενα και εσωτερικά καλώδια, εντόπισε το κομμάτι που φταίει, άλλαξε ζευγος, έσβησαν τα fault από το μόντεμ, δεν δουλεψε, έγινε reset το κέντρο αλλά και πάλι δε δουλεψε.
Θέλησα να δώσω αυτή την πληροφορία αλλά βρήκα τοίχο! Έχοντας περάσει από corporate support στην Altec Telecoms, θυμάμαι ότι είμασταν ποιο φιλότιμοι κάτι καταγράφαμε έσω και σε ένα πρόχειρο χαρτί για να το στείλουμε μετά mail, και τέλος πάντων περίμενα ο ΟΤΕ να είναι καλύτερος σε αυτό τον τομέα!
Και για το on-topic του θέματος.. οι τεχνικοί σε κουβέντα που πιάσαμε κάποια στιγμή μου είπαν πως για όλη την Αττική το απόγευμα είναι 3 άτομα!!!
Εμφάνιση 61-75 από 76
-
06-03-13, 00:33 Απάντηση: ΟΤΕ: «Μας συγχωρείτε, έχουμε ξεμείνει από τεχνικούς»! #61
-
06-03-13, 11:09 Απάντηση: ΟΤΕ: «Μας συγχωρείτε, έχουμε ξεμείνει από τεχνικούς»! #62
-
06-03-13, 13:58 Απάντηση: ΟΤΕ: «Μας συγχωρείτε, έχουμε ξεμείνει από τεχνικούς»! #63
-
06-03-13, 19:09 Απάντηση: ΟΤΕ: «Μας συγχωρείτε, έχουμε ξεμείνει από τεχνικούς»! #64
(Offtopic) Γαλάτσι ένας τεχνικός και από χθες κανένας μιας και τον φάγαμε πάνω στη μπάλα (το κάναμε με τρόπο να φανεί πάνω στη φάση)
-
06-03-13, 20:45 Απάντηση: ΟΤΕ: «Μας συγχωρείτε, έχουμε ξεμείνει από τεχνικούς»! #65
Το συνεργειο που ήρθε χθες για τη βλάβη αλλα τελικά λύση δεν έδωσε, έφαγε και μια κλήση από τη Δημοτική αστυνομία.
Με παίρνει λοιπόν ένας κυριούλης σήμερα και μου λέει πως θέλει να φτιάξει μια βεβαίωση για να δικαιολογήσουν την κλήση και χρειάζεται στοιχεία της εταιρείας μας.
Διάλογος :
- Αυτό είναι το πρόβλημα σας ή οτι εγω ακόμα δεν έχω τηλέφωνο.
- Μα η ενημέρωση που έχω είναι πως η βλάβη αποκαταστάθηκε.
- Ε, Αφού αποκαταστάθηκε πάρτε στο κεφαλικό νούμερο και ζητήστε τα στοιχεία που θέλετε από εκεί!!!
Για γέλια και για κλάματα ταυτόχρονως είναι!!!
(Επίσης με πείραν να ρωτήσουν και για μία από τις pstn που είναι σε βλάβη αν δουλεύει...)
- - - Updated - - -
Και επειδή δεν κατάφερα να ενημερώσω για το πως έχει η κατάσταση μέσω τηλεφώνου για το λόγο που αναφέρει ο φίλος παραπάνω, έστειλα mail (1303@ote.gr) εξηγώντας τι ενέργιες έκανε το συνεργείο και πως παρόλα αυτά δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Έλαβα αμέσως απάντηση πως το προωθούν στα ψηφιακά για έλεγχο και μετά από 2-3 ώρες δεύτερο mail πως δεν κατάφεραν κάτι απομακρυσμένα και στέλνουν συνεργείο επι τόπου.
Ήρθε το συνεργείο (ένα άτομο - αρκετό εκ του αποτελέσματος) και μετά από 3 ώρες περίπου είχα τηλεφωνο από την pri!
Κατι pstn είναι ακόμα σε βλάβη αλλά μπροστά στην pri....
Μήπως τελικά στα email δίνουν περισότερη σημασία?
-
07-03-13, 19:21 Απάντηση: ΟΤΕ: «Μας συγχωρείτε, έχουμε ξεμείνει από τεχνικούς»! #66
Τα email είναι γραπτά με βεβαιωμένη ημερομηνία αποστολής και λήψης, ενώ τα λόγια...., από την εποχή του Ομήρου το ξέρανε "έπη πτερόεντα"
-
07-03-13, 20:29 Απάντηση: ΟΤΕ: «Μας συγχωρείτε, έχουμε ξεμείνει από τεχνικούς»! #67
Το έθεσες πολυ εύστοχα οτι κρύβονται πίσω απο τη ικανότητα ή την ανικανότητα του ΟΤΕ..
Εχουν περάσει αρκετα χρόνια ο κόσμος στήριξε τους εναλλακτικούς και το αποτέλεσμα ειναι εν έτη 2013 να στηρίζονται ως επι το πλειστον στο δικτυο του ΟΤΕ και να έχουν κάνει ελάχιστες επενδύσεις για την δική τους υποδομή.
Το αποτέλεσμα γνωστό ...οπότε υπάρχει βλάβη και τους καλείς ιδια καραμελιτσα ειναι θέμα του ΟΤΕ και δεν μας ενημερώνουν ποτε θα επιδιορθωθεί.
Εγω το ξέρω οτι ειναι θέμα του ΟΤΕ εσύ τι κανείς γι αυτο ως εναλλακτικος παροχος τόσα χρόνια;
Για ποσά χρόνια σκοπεύουν να πετάνε το μπαλάκι στο ΟΤΕ υποτιμώντας την νοημοσύνη του καταναλωτη;;
Και ο καταναλωτής εχει εθιστει στο παραμύθι αυτο και το θεωρεί και φυσιολογικό.. Καλοί εναλλακτικοί κακός ΟΤΕ... Κάνετε λάθος κακός ΟΤΕ συμφωνώ αλλα χειρότεροι εναλλακτικοί που τόσα χρόνια μενούν άπραγοι και απλα εισπράττουν.
Δεν δικαιούνται τώρα οι εναλλακτικοί σε καμια περίπτωση να ρίχνουν το φταίξιμο στον ΟΤΕ ..
Ας αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες.. Τις ευθύνες του ΟΤΕ τις ξέρουμε εδω και χρόνια δεν είμαστε αφελείς.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Προφέσσορας_Χάος : 07-03-13 στις 20:36.
-
07-03-13, 21:02 Απάντηση: ΟΤΕ: «Μας συγχωρείτε, έχουμε ξεμείνει από τεχνικούς»! #68
Στηριζονται; Μμμμμμ, όταν το κράτος έδωσε στον ΟΤΕ το last mile, τι θα μπορούσε να κάνει ο κάθε εναλλακτικός; Βέβαια λογικό ήταν να δώσει στον ΟΤΕ το last mile το κράτος, ήταν η εταιρία που το είχε στήσει (με τα λεφτά του έλληνα φορολογούμενου) και είχε την υποδομή και το τεχνικό προσωπικό για να το στηρίξει σε αντίθεση με τους εναλλακτικούς. Ομως αυτό κάνει όλους τους εναλλακτικούς να κρέμονται απο τα @@ του ΟΤΕ, οπότε οποιαδήποτε βλάβη στο last mile είναι θέμα ΟΤΕ. Ημουν "θύμα" περίπτωσης, αλλά εγώ την γλύτωσα πολύ γρήγορα, μιας και έχω αδερφό στον ΟΤΕ και μερίμνησε ο καρντάσης...
Θα μου πείτε ότι κάτι πρέπει να κανουν οι εναλλακτικοί. Δεν τους δίνω και αυτούς πλήρως δίκιο. Για ΧΨΖ λόγους, κακώς, δεν συνεργάστηκαν μεταξύ τους, και προσπάθησαν ο καθένας μόνος του, να ρίξει οπτικές, ενώ θα μπορούσαν να κάνουν έναν φορέα, κοινό, εναλλακτικό του ΟΤΕ, να ρίχνει οπτικές. Εδώ βέβαια ηταν καθαρά θέμα ανταγωνισμού... Επίσης πολλοί δήμοι δημιουργούσαν σοβαρότατα προβλήματα στο πέρασμα οπτικών (πχ δήμος Θεσσαλονίκης). Αρα δεν μπορούσε να θεωρηθεί ότι οι εναλλακτικοί ακόμα και με κοινό φορέα, θα είχαν παντού παρουσία με οπτικές.... Και φυσικά το κόστος να στήσεις ένα δίκτυο εξαρχής, και χρονοβόρο ειναι και με μεγάλο κόστος. Πάντως ξέρω ότι έχουν περάσει οπτικές σε πολλά μέρη. εαν κάνανε FTTH/FTTB θα είχε μεγάλη διαφορά...
QoS: Τι είναι τούτο το πράγμα; Ευρυζωνικά: Μύθοι και πραγματικότητα Οδηγίες Εγκατάστασης Oracle 10G σε Linux (RHEL4)Περι αλόγιστης χρήσης Ιντερνετ
Ikariam.gr anon@AnonCity Guzoos@76:12
-
07-03-13, 22:01 Απάντηση: ΟΤΕ: «Μας συγχωρείτε, έχουμε ξεμείνει από τεχνικούς»! #69
Τα κακά του ΟΤΕ αυτών των ημερών αλλά και των ημερών που έρχονται θα έχουν έντονη επίδραση σε όλους γιατί υπάρχει ένα και μοναδικό ενσύρματο δίκτυο πρόσβασης. Αυτό που ανήκει στον ΟΤΕ (και όχι που του έχει παραχωρηθεί anon).
Τι θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό; Πολλά. Πχ θα μπορούσε εδώ και χρόνια να υπάρχει δεύτερο δίκτυο cable όπως έφτιαξαν οι εναλλακτικοί σε πολλές άλλες χώρες. Θα μπορούσε η κατάσταση εντός του οργανισμού να ήταν διαφορετική και με άλλες προτεραιότητες. Τα θα είναι πολλά. Αλλά το θέμα είναι τι υπάρχει σήμερα. Σήμερα υπάρχει μία κατάσταση αβέβαιη για τους σοβαρούς επενδυτές, με ευκαιρίες για τους κερδοσκόπους και φυσικά μία πλήρης ιδιωτικοποίηση που μοναδικό σκοπό έχει το κέρδος. Καλή μας συνέχεια.
-
07-03-13, 22:38 Απάντηση: ΟΤΕ: «Μας συγχωρείτε, έχουμε ξεμείνει από τεχνικούς»! #70
-
08-03-13, 00:01 Απάντηση: ΟΤΕ: «Μας συγχωρείτε, έχουμε ξεμείνει από τεχνικούς»! #71
-
08-03-13, 00:03 Απάντηση: ΟΤΕ: «Μας συγχωρείτε, έχουμε ξεμείνει από τεχνικούς»! #72
-
08-03-13, 10:47 Απάντηση: ΟΤΕ: «Μας συγχωρείτε, έχουμε ξεμείνει από τεχνικούς»! #73
-
08-03-13, 10:50 Απάντηση: ΟΤΕ: «Μας συγχωρείτε, έχουμε ξεμείνει από τεχνικούς»! #74
Είχα την εντύπωση ότι δεν πουλήθηκε, αλλά παραχωρήθηκε και η κυριότητα ανήκει ακόμα στο ελληνικό κράτος. Εαν έκανα λάθος, σόρρυ. Οπως και νάχει, είτε παραχωρήθηκε είτε πουλήθηκε, δεν αλλάζει τίποτε απο όλα τα άλλα, αλλάζει;;; έστω πουλήθηκε, αλλά με δεσμεύσεις για να εξυπηρετεί και τους άλλους παρόχους.
QoS: Τι είναι τούτο το πράγμα; Ευρυζωνικά: Μύθοι και πραγματικότητα Οδηγίες Εγκατάστασης Oracle 10G σε Linux (RHEL4)Περι αλόγιστης χρήσης Ιντερνετ
Ikariam.gr anon@AnonCity Guzoos@76:12
-
08-03-13, 11:15 Απάντηση: ΟΤΕ: «Μας συγχωρείτε, έχουμε ξεμείνει από τεχνικούς»! #75
Σωστά. Όμως η τελική ποιότητα δεν έχει να κανει με τους νόμους αλλά με τις συνθήκες που υπάρχουν και τις συνθήκες που κάποιοι δημιουργούν.
Παρόμοια Θέματα
-
Απαίτηση ΟΤΕ για καταβολή τέλους πρόωρης αποσύνδεσης σε περίπτωση θανάτου
Από npats στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 27Τελευταίο Μήνυμα: 05-05-13, 14:12 -
Ετσι μας κανετε να γυριζουμε στον ΟΤΕ
Από Insomniac στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 20-12-12, 21:25 -
ΟΤΕ: μειώσεις τιμών στις κλήσεις από σταθερά ΟΤΕ σε Εθνικά κινητά
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 04-08-12, 15:20 -
10 χρόνια ADSLgr.com - To ξεχωριστό δώρο του ΟΤΕ προς την κοινότητα: Κάρτα από το πρώτο DSLAM που δούλεψε στην Ελλάδα
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 95Τελευταίο Μήνυμα: 14-05-12, 01:23
Bookmarks