Σελ. 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 61-75 από 76
    Περιοχή
    ΚΩΣ
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    29900/2450
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΩΣ
    Router
    Speedport 2i
    SNR / Attn
    9(dB) / 19(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Anasazi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και αυτο ισχυει. Οταν δηλωθει καλωδιακη,δε μπορει να γινει οποιοδηποτε interaction. Και απο τη στιγμη που φαινεται ηδη σαν καλωδιακη,δεν εχει νοημα να την ξανακαταχωρησεις.
    Ναι αλλά νομίζω έχει νόημα να κάνεις ένα update στο ticket λέγοντας πως ήρθε συνεργείο, έβαλε loop, σε κεντρικά, απερχόμενα και εσωτερικά καλώδια, εντόπισε το κομμάτι που φταίει, άλλαξε ζευγος, έσβησαν τα fault από το μόντεμ, δεν δουλεψε, έγινε reset το κέντρο αλλά και πάλι δε δουλεψε.

Θέλησα να δώσω αυτή την πληροφορία αλλά βρήκα τοίχο! Έχοντας περάσει από corporate support στην Altec Telecoms, θυμάμαι ότι είμασταν ποιο φιλότιμοι κάτι καταγράφαμε έσω και σε ένα πρόχειρο χαρτί για να το στείλουμε μετά mail, και τέλος πάντων περίμενα ο ΟΤΕ να είναι καλύτερος σε αυτό τον τομέα!

Και για το on-topic του θέματος.. οι τεχνικοί σε κουβέντα που πιάσαμε κάποια στιγμή μου είπαν πως για όλη την Αττική το απόγευμα είναι 3 άτομα!!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από arj Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και για το on-topic του θέματος.. οι τεχνικοί σε κουβέντα που πιάσαμε κάποια στιγμή μου είπαν πως για όλη την Αττική το απόγευμα είναι 3 άτομα!!!
    γι'αυτό όταν πέφτει μία γραμμή, πέφτει για τα καλά!

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από arj Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παντοτε αυτοι που φταινε για την κατασταση δεν ειναι καν προσβασιμοι προς επικοινωνια. Σε παρομοια κουβεντα μου ειχαν πει πως για ολη τη Ροδο ειναι ενας τεχνικος....

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    768/192
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
    Router
    speedtouch 585i
    (Offtopic) Γαλάτσι ένας τεχνικός και από χθες κανένας μιας και τον φάγαμε πάνω στη μπάλα (το κάναμε με τρόπο να φανεί πάνω στη φάση)

Περιοχή
    ΚΩΣ
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    29900/2450
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΩΣ
    Router
    Speedport 2i
    SNR / Attn
    9(dB) / 19(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Το συνεργειο που ήρθε χθες για τη βλάβη αλλα τελικά λύση δεν έδωσε, έφαγε και μια κλήση από τη Δημοτική αστυνομία.
    Με παίρνει λοιπόν ένας κυριούλης σήμερα και μου λέει πως θέλει να φτιάξει μια βεβαίωση για να δικαιολογήσουν την κλήση και χρειάζεται στοιχεία της εταιρείας μας.
    Διάλογος :

- Αυτό είναι το πρόβλημα σας ή οτι εγω ακόμα δεν έχω τηλέφωνο.
    - Μα η ενημέρωση που έχω είναι πως η βλάβη αποκαταστάθηκε.
    - Ε, Αφού αποκαταστάθηκε πάρτε στο κεφαλικό νούμερο και ζητήστε τα στοιχεία που θέλετε από εκεί!!!

Για γέλια και για κλάματα ταυτόχρονως είναι!!!
    (Επίσης με πείραν να ρωτήσουν και για μία από τις pstn που είναι σε βλάβη αν δουλεύει...)

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Anasazi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και αυτο ισχυει. Οταν δηλωθει καλωδιακη,δε μπορει να γινει οποιοδηποτε interaction. Και απο τη στιγμη που φαινεται ηδη σαν καλωδιακη,δεν εχει νοημα να την ξανακαταχωρησεις.
    Και επειδή δεν κατάφερα να ενημερώσω για το πως έχει η κατάσταση μέσω τηλεφώνου για το λόγο που αναφέρει ο φίλος παραπάνω, έστειλα mail (1303@ote.gr) εξηγώντας τι ενέργιες έκανε το συνεργείο και πως παρόλα αυτά δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Έλαβα αμέσως απάντηση πως το προωθούν στα ψηφιακά για έλεγχο και μετά από 2-3 ώρες δεύτερο mail πως δεν κατάφεραν κάτι απομακρυσμένα και στέλνουν συνεργείο επι τόπου.
    Ήρθε το συνεργείο (ένα άτομο - αρκετό εκ του αποτελέσματος) και μετά από 3 ώρες περίπου είχα τηλεφωνο από την pri!
    Κατι pstn είναι ακόμα σε βλάβη αλλά μπροστά στην pri....

Μήπως τελικά στα email δίνουν περισότερη σημασία?

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    COSMOTE
    Τα email είναι γραπτά με βεβαιωμένη ημερομηνία αποστολής και λήψης, ενώ τα λόγια...., από την εποχή του Ομήρου το ξέρανε "έπη πτερόεντα"

Περιοχή
    Βριλήσσια
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    4996/49983 kbps
    ISP
    Cyta Hellas
    Router
    ZTE ZXHN H267N
    SNR / Attn
    10(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kerki Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε μια χώρα που ο Δημόσιος οργανισμός τηλεπικοινωνιών για πάρα πολλά χρόνια υπήρξε ένα από τα καλά ρυθμισμένα εργαλεία συλλογής εσόδων του Κράτους, με τους υπαλλήλους να αντιλαμβάνονται την αξία τους, ήταν λογικό ο πολίτης να απολαμβάνει χαμηλής ποιότητας υπηρεσίες με μεγάλο κόστος. Στα μέσα της δεκαετίας του 90 αποφάσισαν να τον ιδιωτικοποιήσουν μερικώς, αλλά δυστυχώς αυτό έγινε μόνιμη συνταγή. Όταν ο ΟΤΕ έγινε ανταγωνιστικός αγοράζοντας μεγάλα μερίδια αντίστοιχων οργανισμών άλλων χωρών των Βαλκανίων αποφάσισαν κάποιοι να τον πουλήσουν για πενταροδεκάρες στους Γερμανούς. Σήμερα ο Οργανισμός είναι μόνο κατ΄όνομα δημόσιος αφού ακόμα και βασικά για την λειτουργία του τμήματα έχουν ιδιωτικοποιηθεί είτε άμεσα είτε έμμεσα. Οι παράλληλες συνεργάτιδες ιδιωτικές εταιρίες (πλην ελάχιστων εξαιρέσεων), μπήκαν στον χώρο με εγκαταστάσεις και δίκτυο του ΟΤΕ με την δικαιολογία του ότι ο ΟΤΕ καταπατούσε την Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί Δημόσιου μονοπωλίου. Εγκαταστάσεις που όλοι οι Έλληνες πολίτες έχουν πληρώσει με την υπερτιμολόγηση του ΟΤΕ. Με λίγα λόγια δεν θα έπρεπε να έχουμε απαιτήσεις από έναν σχεδόν ανύπαρκτο σχεδόν ιδιωτικοποιημένο ΟΤΕ, που κάποιοι ξεπούλησαν τις ακριβές εγκαταστάσεις του για ψίχουλα, (που πλήρωσαν όλοι οι Έλληνες φορολογούμενοι για να απολαμβάνουν υπηρεσίες). Προσωπικά με ενοχλεί που οι συνεργάτες, ρίχνουν τις ευθύνες στον ΟΤΕ όταν οι περισσότεροι δεν έχουν δώσει φράγκο για τις εγκαταστάσεις και το δίκτυο και μου πουλάνε χάλια υπηρεσίες με δικαιολογία τον κακό δημόσιο ΟΤΕ.
    Το έθεσες πολυ εύστοχα οτι κρύβονται πίσω απο τη ικανότητα ή την ανικανότητα του ΟΤΕ..

Εχουν περάσει αρκετα χρόνια ο κόσμος στήριξε τους εναλλακτικούς και το αποτέλεσμα ειναι εν έτη 2013 να στηρίζονται ως επι το πλειστον στο δικτυο του ΟΤΕ και να έχουν κάνει ελάχιστες επενδύσεις για την δική τους υποδομή.

Το αποτέλεσμα γνωστό ...οπότε υπάρχει βλάβη και τους καλείς ιδια καραμελιτσα ειναι θέμα του ΟΤΕ και δεν μας ενημερώνουν ποτε θα επιδιορθωθεί.
    Εγω το ξέρω οτι ειναι θέμα του ΟΤΕ εσύ τι κανείς γι αυτο ως εναλλακτικος παροχος τόσα χρόνια;

Για ποσά χρόνια σκοπεύουν να πετάνε το μπαλάκι στο ΟΤΕ υποτιμώντας την νοημοσύνη του καταναλωτη;;

Και ο καταναλωτής εχει εθιστει στο παραμύθι αυτο και το θεωρεί και φυσιολογικό.. Καλοί εναλλακτικοί κακός ΟΤΕ... Κάνετε λάθος κακός ΟΤΕ συμφωνώ αλλα χειρότεροι εναλλακτικοί που τόσα χρόνια μενούν άπραγοι και απλα εισπράττουν.

Δεν δικαιούνται τώρα οι εναλλακτικοί σε καμια περίπτωση να ρίχνουν το φταίξιμο στον ΟΤΕ ..
    Ας αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες.. Τις ευθύνες του ΟΤΕ τις ξέρουμε εδω και χρόνια δεν είμαστε αφελείς.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Προφέσσορας_Χάος : 07-03-13 στις 20:36.

Περιοχή
    Λουξεμβούργο
    Downloads
    6
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500Μ Download/260M Uploa
    ISP
    Διάφοροι. Ολο
    Router
    Fritzbox!7490
    Στηριζονται; Μμμμμμ, όταν το κράτος έδωσε στον ΟΤΕ το last mile, τι θα μπορούσε να κάνει ο κάθε εναλλακτικός; Βέβαια λογικό ήταν να δώσει στον ΟΤΕ το last mile το κράτος, ήταν η εταιρία που το είχε στήσει (με τα λεφτά του έλληνα φορολογούμενου) και είχε την υποδομή και το τεχνικό προσωπικό για να το στηρίξει σε αντίθεση με τους εναλλακτικούς. Ομως αυτό κάνει όλους τους εναλλακτικούς να κρέμονται απο τα @@ του ΟΤΕ, οπότε οποιαδήποτε βλάβη στο last mile είναι θέμα ΟΤΕ. Ημουν "θύμα" περίπτωσης, αλλά εγώ την γλύτωσα πολύ γρήγορα, μιας και έχω αδερφό στον ΟΤΕ και μερίμνησε ο καρντάσης...

Θα μου πείτε ότι κάτι πρέπει να κανουν οι εναλλακτικοί. Δεν τους δίνω και αυτούς πλήρως δίκιο. Για ΧΨΖ λόγους, κακώς, δεν συνεργάστηκαν μεταξύ τους, και προσπάθησαν ο καθένας μόνος του, να ρίξει οπτικές, ενώ θα μπορούσαν να κάνουν έναν φορέα, κοινό, εναλλακτικό του ΟΤΕ, να ρίχνει οπτικές. Εδώ βέβαια ηταν καθαρά θέμα ανταγωνισμού... Επίσης πολλοί δήμοι δημιουργούσαν σοβαρότατα προβλήματα στο πέρασμα οπτικών (πχ δήμος Θεσσαλονίκης). Αρα δεν μπορούσε να θεωρηθεί ότι οι εναλλακτικοί ακόμα και με κοινό φορέα, θα είχαν παντού παρουσία με οπτικές.... Και φυσικά το κόστος να στήσεις ένα δίκτυο εξαρχής, και χρονοβόρο ειναι και με μεγάλο κόστος. Πάντως ξέρω ότι έχουν περάσει οπτικές σε πολλά μέρη. εαν κάνανε FTTH/FTTB θα είχε μεγάλη διαφορά...

Το avatar του μέλους emeliss
    emeliss Guest
    Τα κακά του ΟΤΕ αυτών των ημερών αλλά και των ημερών που έρχονται θα έχουν έντονη επίδραση σε όλους γιατί υπάρχει ένα και μοναδικό ενσύρματο δίκτυο πρόσβασης. Αυτό που ανήκει στον ΟΤΕ (και όχι που του έχει παραχωρηθεί anon).

Τι θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό; Πολλά. Πχ θα μπορούσε εδώ και χρόνια να υπάρχει δεύτερο δίκτυο cable όπως έφτιαξαν οι εναλλακτικοί σε πολλές άλλες χώρες. Θα μπορούσε η κατάσταση εντός του οργανισμού να ήταν διαφορετική και με άλλες προτεραιότητες. Τα θα είναι πολλά. Αλλά το θέμα είναι τι υπάρχει σήμερα. Σήμερα υπάρχει μία κατάσταση αβέβαιη για τους σοβαρούς επενδυτές, με ευκαιρίες για τους κερδοσκόπους και φυσικά μία πλήρης ιδιωτικοποίηση που μοναδικό σκοπό έχει το κέρδος. Καλή μας συνέχεια.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από anon Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στηριζονται; Μμμμμμ, όταν το κράτος έδωσε στον ΟΤΕ το last mile, τι θα μπορούσε να κάνει ο κάθε εναλλακτικός; Βέβαια λογικό ήταν να δώσει στον ΟΤΕ το last mile το κράτος, ήταν η εταιρία που το είχε στήσει (με τα λεφτά του έλληνα φορολογούμενου) και είχε την υποδομή και το τεχνικό προσωπικό για να το στηρίξει σε αντίθεση με τους εναλλακτικούς. Ομως αυτό κάνει όλους τους εναλλακτικούς να κρέμονται απο τα @@ του ΟΤΕ, οπότε οποιαδήποτε βλάβη στο last mile είναι θέμα ΟΤΕ. Ημουν "θύμα" περίπτωσης, αλλά εγώ την γλύτωσα πολύ γρήγορα, μιας και έχω αδερφό στον ΟΤΕ και μερίμνησε ο καρντάσης...

Θα μου πείτε ότι κάτι πρέπει να κανουν οι εναλλακτικοί. Δεν τους δίνω και αυτούς πλήρως δίκιο. Για ΧΨΖ λόγους, κακώς, δεν συνεργάστηκαν μεταξύ τους, και προσπάθησαν ο καθένας μόνος του, να ρίξει οπτικές, ενώ θα μπορούσαν να κάνουν έναν φορέα, κοινό, εναλλακτικό του ΟΤΕ, να ρίχνει οπτικές. Εδώ βέβαια ηταν καθαρά θέμα ανταγωνισμού... Επίσης πολλοί δήμοι δημιουργούσαν σοβαρότατα προβλήματα στο πέρασμα οπτικών (πχ δήμος Θεσσαλονίκης). Αρα δεν μπορούσε να θεωρηθεί ότι οι εναλλακτικοί ακόμα και με κοινό φορέα, θα είχαν παντού παρουσία με οπτικές.... Και φυσικά το κόστος να στήσεις ένα δίκτυο εξαρχής, και χρονοβόρο ειναι και με μεγάλο κόστος. Πάντως ξέρω ότι έχουν περάσει οπτικές σε πολλά μέρη. εαν κάνανε FTTH/FTTB θα είχε μεγάλη διαφορά...
    Το κράτος δεν έδωσε στον ΟΤΕ το last mile, το πούλησε μαζί με τον ΟΤΕ, υπάρχει μια διαφορά δεν νομίζεις;
    Οπότε τα λεφτά του Ελληνα φορολογούμενου τα πήρε.

Περιοχή
    Αλεξανδρούπολη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49999/4997
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
    Router
    FritzBox 7430
    SNR / Attn
    6(dB) / 18(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το κράτος δεν έδωσε στον ΟΤΕ το last mile, το πούλησε μαζί με τον ΟΤΕ, υπάρχει μια διαφορά δεν νομίζεις;
    Οπότε τα λεφτά του Ελληνα φορολογούμενου τα πήρε.
    Οι υποδομές όμως και τα χάλκινα καλώδια ουσιαστικά ανήκουν στους κατοίκους αυτού του τόπου , τους πατεράδες και παππούδες μας που πληρώσανε για αυτές. Το εαν αυτές παραχωρήθηκαν.... είναι μια άλλη ιστορία.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από FSHOPAXD Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι υποδομές όμως και τα χάλκινα καλώδια ουσιαστικά ανήκουν στους κατοίκους αυτού του τόπου , τους πατεράδες και παππούδες μας που πληρώσανε για αυτές. Το εαν αυτές παραχωρήθηκαν.... είναι μια άλλη ιστορία.
    Καμία σχέση όμως, αστό δεν το έχεις

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από FSHOPAXD Εμφάνιση μηνυμάτων
    συμφωνώ αλλά πραγματικά δεν μας ανήκει τίποτα. παλιά είχαμε να λέμε τον οτε θηραρό της ελλάδας τώρα τον έχουν οι γερμανοί. δυστυχώς έτσι όπως πάει η φάση, τπτ δεν θα μας ανήκει στο τέλος

Περιοχή
    Λουξεμβούργο
    Downloads
    6
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500Μ Download/260M Uploa
    ISP
    Διάφοροι. Ολο
    Router
    Fritzbox!7490
    Είχα την εντύπωση ότι δεν πουλήθηκε, αλλά παραχωρήθηκε και η κυριότητα ανήκει ακόμα στο ελληνικό κράτος. Εαν έκανα λάθος, σόρρυ. Οπως και νάχει, είτε παραχωρήθηκε είτε πουλήθηκε, δεν αλλάζει τίποτε απο όλα τα άλλα, αλλάζει;;; έστω πουλήθηκε, αλλά με δεσμεύσεις για να εξυπηρετεί και τους άλλους παρόχους.

Το avatar του μέλους emeliss
    emeliss Guest
    Σωστά. Όμως η τελική ποιότητα δεν έχει να κανει με τους νόμους αλλά με τις συνθήκες που υπάρχουν και τις συνθήκες που κάποιοι δημιουργούν.

Σελ. 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 27
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-05-13, 14:12
  2. Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-12-12, 21:25
  3. Μηνύματα: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-08-12, 15:20
  4. Μηνύματα: 95
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-05-12, 01:23

Bookmarks

Bookmarks