καλησπέρα σας θα σας διηγηθώ μια ωραία ιστορία με όση ψυχραιμία μου έχει απομείνει..
Μετα την κακοκαιρία στις 21/2/2013 που έπληξε την Αττική το τηλέφωνο μου υπολειτουργεί και το adsl κόπηκε.
Στο τηλέφωνο ακους παράσιτα και μεταβίας μπορείς να μιλήσεις ενώ πέφτει συνέχεια η γραμμή και το adsl ειναι νεκρό , ουτε το λαμπάκι του broadband δεν αναβοσβήνει..
Αφου εκανα υπομονή το ΣΚ και αφου έχω συνηθήσει σε τέτοιου είδους βλάβες μετα απο μια βροχή καλώ την Δευτέρα 25/2/2013 την τεχνική υποστήριξη να δηλώσω βλάβη.. Κάνουν τεστ στη γραμμή μου λένε για βραχυκύκλωμα κατι το οποίο ήξερα και κλείνουμε.
Φυσικά ο εκπρόσωπος μου ζήτησε το κινητό μου για να με ενημερώνει για την πορεία της βλάβης και με διαβεβαίωσε οτι ο ΟΤΕ ειναι υποχρεωμένος να παραδώσει την γραμμή σε 3 ημέρες.
Ολα ωραία μέχρι εδώ.. την επόμενη μέρα 26/2/2013 αποστέλει μηνυμα η forthnet οτι η βλάβη θα διορθωθεί μετα την 1/3/2013...
Λέω ας κάνω υπομονή λογικά θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα λόγο της κακοκαιρίας .
Σήμερα 1/3/2013 και μετα απο 1 εβδομάδα αναμονής μου στέλνει δευτερο μηνυμα οτι η καλωδιακή βλάβη θα διορθωθεί ΜΕΤΑ της 9/3/2013 ...
Μόλις το βλέπω καλώ αμέσως την τεχνική υποστήριξη και ευγενικά και ήρεμα ζητάω προιστάμενο να μου εξηγήσει τι συμβαίνει.
Ο εκπροσωπος με αφήνει 5 λεπτά στην αναμονή και μετα μου λεει ευγενέστατα οτι δεν μπορεί ο προιστάμενος και θα σας καλέσει στο κινητό σε λίγο..του λέω σίγουρα θα με καλέσει σήμερα; ναι μου απαντάει φυσικά θα σας καλέσει σε λίγο μεινετε ήσυχος.......!
Ο "κυριος" προιστάμενος δεν κάλεσε ΠΟΤΕ..
Αυτη τη στιγμή είμαι ήδη 1 εβδομάδα χωρίς adsl με τηλέφωνο να υπολειτουργεί και η ζημία που έχω υποστεί ειναι μεγάλη λόγο δουλειάς.
Η forthnet δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει ουτε στο τυπικό κομμάτι να με πάρει ενας υπευθυνος να μου εξηγήσει την όλη κατάσταση ..
Με βάση την τελευταία ενημέρωση με αφήνει χωρίς ιντερνετ και με τηλ να υπολειτουργεί τουλάχιστον για 2 εβδομάδες και λέω τουλάχιστον γιατι λέει οτι η βλάβη θα διορθωθεί ΜΕΤΑ απο τις 9/3/2013..
Η φορητότητα ειναι δεδομένη σε ΟΤΕ γιατι ειναι προφανές οτι ο ΟΤΕ τους έχει γραμμένους και δεν ασχολείται καθόλου με πελάτες της forthnet για ευνόητους λόγους ανταγωνισμού.
Τι να κάνω τώρα εγώ να περιμένω 2 εβδομάδες να διορθωθεί η βλάβη και μετα να κάνω φορητότητα; ή να κάνω φορητότητα άμεσα σε ΟΤΕ να τελειώνω;
Δεν ειναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο..Την πρώτη φορά μας είχε αφήσει με βλάβη 3 εβδομάδες ... σας μιλάω ειλικρινα , και δεν μπήκε ουτε καν στην διαδικασία να κάνει μια τυπική εκπτωση στον λογαριασμός για τις εβδομάδας που πλήρωνα για ανύπαρκτη υπηρεσία..
Εμφάνιση 1-15 από 143
-
02-03-13, 02:15 Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Προφέσσορας_Χάος : 02-03-13 στις 02:30.
-
02-03-13, 02:35 Απάντηση: Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #2
Σιγουρα ολοι μας θα επρεπε να εχουμε τις υπηρεσιες μας...
Να ξερεις ομως οτι το τελευταιο διαστημα υπαρχει γενικο καλωδιακο προβλημα σε μεγαλο μερος του λεκανοπεδιου
και επηρεαζει πελατες ανεξαρτητου εταιρειας.
Σου αλλαξαν την ημερομηνια γιατι θα πρεπει να βγουν εξω συνεργεια να σκαψουν και βαση νομοθεσιας υπευθυνος για την
σωστη λειτουργια των εξωτερικων καλωδιων ειναι ο ΟΤΕ, ο οποιος και φυσικα εχει απολαβες απο καθε αποκατασταση βλαβης
που κανει σε πελατες αλλων εταιρειων
Οχι οτι τεχνικος του Οτε θα παει να σκαψει αλλα θα πανε και θα
κανουν την δουλεια απο τεχνικες εταιρειες που δεινει τις εντολες ο ΟΤΕ.
Δυστυχως θα πρεπει να κανεις υπομονη
Μολις φτιαχτει περνα απο ενα shop και ζητα πιστωση για το διαστημα της βλαβης
-
02-03-13, 02:43 Απάντηση: Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #3
Αφού είχες δείγματα γραφής και έμεινες σε αυτούς γιατί εκπλήσσεσαι και τσαντίζεσαι;
Υδραυλικός, φωτογράφος, εραστής και ποιητής...
http://www.flickr.com/photos/120411235@N06/
-
02-03-13, 02:47 Απάντηση: Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #4
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Συμφωνώ για το πρόβλημα και ημουν εξ αρχής δεκτικός να συνεργαστώ . Μια εβδομάδα ειναι αποδεκτός χρόνος αναμονής.
2 + εβδομάδες απλά είναι αναμονή τριτοκοσμικής χώρας.
Στην Νεα Πεντέλη και ειδικότερα στην περιοχή που Αγιου Σύλλα εχουν κανονικά τηλέφωνο και adsl..Αν υπάρχει και αλλος με πρόβλημα ας επιβεβαιώσει.
Οπως τονίζω ειναι δευτερη φορά που με αφήνει μεγάλο χρονικό διάστημα(3 εβδομάδες την προηγούμενη φορά) και αυτό σίγουρα δεν χωράει καμια δικαιολογία.Το οτι εξαρτώνται απο το δίκτυο του ΟΤΕ πραγματικά δεν ενδιαφέρει τον τελικό καταναλωτή του οποίου η σχέση ειναι με την εταιρεία που παρέχει την υπηρεσία και μόνο.
- - - Updated - - -
δεν εκπλήσσομαι παραθέτω το πρόβλημα για να γνωρίζουν και οι εν δυνάμη πελάτες πως πρόκεται να τους αντιμετωπίσει η forthnet σε περίπτωση προβλήματος.
Με απαξίωση και αδιαφορία.
-
02-03-13, 02:48 Απάντηση: Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #5
Σιγουρα δεν ενδιαφερει τον τελικο καταναλωτη αλλα δεν μπορουμε να το παιζουμε ψαγμενοι και να αγνοουμε την πραγματικοτητα!
-
02-03-13, 02:50 Απάντηση: Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #6
Βασικά, εδω βλέπω οτι
1) σε ενημερωσαν τι προβλημα εχει η γραμμη σου
2) ποιο ειναι το τυπικο χρονικο διαστημα που ο ΟΤΕ οφειλει να αποκαταστησει καποια (μη καλωδιακη) βλαβη.
3) Η forthnet δεν μπορει να ξερει εξ αρχης αν μια βλαβη ειναι καλωδιακη η οχι. Αυτη η ενημερωση δινεται εκ των υστερων απο τον ΟΤΕ.
4) Σου μεταφερουν συνεχως τις πληροφοριες που δινει ο ΟΤΕ σχετικα με την αποκατάσταση της καλωδιακης. Φαινεται οτι στην περιπτωση σου, ειναι εκτεταμενη η ζημια, για να καθυστερει τοσο.
Συνοψιζοντας, εκτος απο το θεμα της καθυστερησης στην αρση καλωδιακης (που ναι, δημιουργει προβλημα, προφανως) , αλλα δεν ειναι στο χερι της, σε ολα τα υπολοιπα σε κρατησε ενημερο.
Να σου εξηγησουν τι ακριβως?Τι δεν καταλαβες? Και πες οτι κατι δεν κατάλαβες απο ολα οσα ειχες ενημερωθει, μονο εξήγηση προισταμένου κατευνάζει?
Κατι μου λέει οτι δεν ηθελες προιστάμενο για να σου εξηγησει, αλλα να απαιτησεις να σου φιταχτει η γραμμη με καποιο τροπο .
Βασικά, η φορητοτητα προς ΟΤΕ εν μεσω καλωδιακης βλαβης θα κανει μια τρυπα στο νερο.
Αν χρειαζεται να την προχωρησεις, να ξερεις οτι την προχωρας για καθαρα ψυχολογικους λογους και οχι τεχνικους.
Και η καλωδιακη ουδεμια σχεση εχει με πελατες forthnet ,hol , cyta, OTE , wind. Λεγεται καλωδιακη για συγκεκριμενο λογο. Ειναι βλαβη στις καλωδιακες υποδομες που χρησιμοποιουν ολοι. Ειτε λεγεται ΟΤΕ η οτιδηποτε.
Υ.Γ.
Παλι καλα που δεν έτυχες σε καλωδιακη που η αποκατάσταση της μετριεται σε μηνες. Ναι , υπαρχουν και τετοιες.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος valen_gr : 02-03-13 στις 02:57.
-
02-03-13, 02:59 Απάντηση: Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #7Βασικά, εδω βλέπω οτι
1) σε ενημερωσαν τι προβλημα εχει η γραμμη σου
2) ποιο ειναι το τυπικο χρονικο διαστημα που ο ΟΤΕ οφειλει να αποκαταστησει καποια (μη καλωδιακη) βλαβη.
3) Η forthnet δεν μπορει να ξερει εξ αρχης αν μια βλαβη ειναι καλωδιακη η οχι. Αυτη η ενημερωση δινεται εκ των υστερων απο τον ΟΤΕ.
4) Σου μεταφερουν συνεχως τις πληροφοριες που δινει ο ΟΤΕ σχετικα με την αποκατάσταση της καλωδιακης. Φαινεται οτι στην περιπτωση σου, ειναι εκτεταμενη η ζημια, για να καθυστερει τοσο.
Να σου εξηγησουν τι ακριβως? Και πες οτι κατι δεν κατάλαβες απο ολα οσα ειχες ενημερωθει, μονο εξήγηση προισταμένου κατευνάζει.
θεωρείς οτι αυτό λέγεται σοβαρή εταιρεία που σεβεται τον πελάτη;
εγώ ηθελα να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο για να μου εξηγήσει τι ακριβώς ειναι αυτη η καλωδιακή βλάβη και να απαιτήσω διακανονισμό άμεσα.
νομίζω εχω αυτο το δικαίωμα σωστα;
-
02-03-13, 03:21 Απάντηση: Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #8
Μου αρέσει που το συζητάς ρε προφέσσορα. Προφανώς και έχεις δίκιο και προφανώς είναι ευθύνη τους που δεν σέβονται τις προθεσμίες που δίνουν. Αυτοί δίνουν τις προθεσμίες και αν αλλάζουν αυτοί φαίνονται και είναι αναξιόπιστοι (εσένα δε σε νοιάζει αν πρέπει να έρθει και ο μπάμπης ο υδραυλικός για να φτιάξει την καλωδίωση/το αποτέλεσμα σε νοιάζει).
Κατά τα άλλα λάθη γίνονται και στις καλύτερες οικογένειες. Και πολύ πιο χοντράΥδραυλικός, φωτογράφος, εραστής και ποιητής...
http://www.flickr.com/photos/120411235@N06/
-
02-03-13, 04:00 Απάντηση: Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #9
Κοιτα,
Προφανως και συμφωνουμε, σε ενημέρωσαν ώς όφειλαν.
Γνωρίζω οτι ξέρεις οτι η αποκατάσταση της καλωδιακης γινεται απο τον ΟΤΕ και μονο. Και η οποιαδήποτε μετάθεση της ημ. αποκαταστασης οφειλεται σε αναθεώρηση του ΟΤΕ.
Αυτο που εξακολουθώ και δεν καταλαβαίνω ειναι τι εννοεις οτι θελεις προιστάμενο να σε ενημερώσει προσωπικά τι ακριβώς ειναι η καλωδιακή βλαβη.
-
02-03-13, 04:15 Απάντηση: Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #10
Δεν είμαι υποχρεωμένος να γνωρίζω λεπτομέρειες για τον ΟΤΕ. Δεν έχω καμία σχέσή με τον ΟΤΕ ως καταναλωτής.
Αν καλέσω τον ΟΤΕ και του ζητήσω τον λόγο για την βλάβη θα μου πει λυπούμαστε αλλά δεν είστε συνδρομητής μας.. Μια δοκιμή θα σας πείσει..
Σου απάντησα πιο πρίν διάβασε προσεκτικά κ θα καταλάβεις.
-
02-03-13, 14:39 Απάντηση: Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #11
Τι έχει σημασια ? Ποτε θα αποκαταστθει η βλάβη ή ποιος ο λόγος για την βλάβη?
Εχει σημασια δηλαδη να ξέρεις τι προκάλεσε την βλάβη? Ο ΟΤΕ δεν δινει παντως πληροφοριες τι προκάλεσε μια καλωδιακη βλαβη. Ειτε ειναι απο σκαψιμο, ειτε απο θεομηνια η οτιδηποτε. Απλα ενημερωνει οτι υπαρχει καλωδιακη βλαβη και μια εκτιμηση για το ποτε θα αποκατασταθει.
Και πιστευω δεν ειναι η δουλεια της forthnet να λυνει την περιεργεια του καθενός που θέλει να μαθει τι προκαλεσε την βλαβη .
Φυσικα και ο ΟΤΕ δεν ενημερωνει εσένα.
Και για να το θεσω διαφορετικά, και να ηξερες ακριβως ποιο καλωδιο επαθε την ζημια, σε ποιο σημειο, ποιος εκανε την ζημια και οτιδηποτε αλλο, δεν αλλαζει παλι το ποτε θα αποκατασταθει το προβλημα. Ισχυει οτι ξερεις ηδη.
Οποτε αν ο λογος της κλησης σου ηταν απλα και μονο οπως αναφερεις να μαθεις τον λογο της βλαβης , ειναι λιγο περιεργο.
Τι σημασια εχει τι προκαλεσε την βλαβη?
Και επειδη δεν σου ανέφεραν τον λόγο της βλαβης (που πιθανοτατα δεν ξερουν κιολας, καθως ο ΟΤΕ δεν ενημερωνει επεξηγηματικα, ειτε μια ξερη ανωτερα βια ή επεμβαση τριτων θα πεταξει στην αναφορα) θα κανεις φορητοτητα της γραμμης?
Και βγαζεις αχρηστη ολη την εταιρεια? δεν ειναι λιγο υπερβολή?
-
02-03-13, 16:07 Απάντηση: Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #12
Μάλιστα φίλε μου δεν λες να καταλάβεις. και αυτο συμβαίνει είτε επειδή δεν έχεις εργασιακή εμπειρία είτε επειδή προσπαθείς να προασπισεις το συμφέρον της εταιρίας σου για χ ψ λόγους που μου ειναι αδιάφοροι.
Το λογο για τον οποιο ζητάω προϊστάμενο στο έγραψα και πριν αλλα δεν διαβάζεις ...διαβάζεις οτι σε συμφέρει προκειμένου να δημιουργησεις εντυπώσεις κατι το οποίο έχουν καταλάβει όλοι..
Ο βασικός λόγος που ζητησα καποιον ευθυνο ειναι να απαιτησω διακανονισμό γιατι πλέον απο χθες είμαι και με νεκρό τηλέφωνο. Γνωρίζεις τι σημαίνει διακανονισμός;
Είμαι σίγουρος οτι δεν μπορει να μου λύσει το προβλημα της βλάβης αλλα θα μπορούσε να μου πει ευγενικά τι εκταση εχει το προβλημα εάν δεν κρυβόταν φυσικά.τουλαχιστον να δείξουν οτι σέβονται τον πελάτη.
Οταν ο πελάτης λοιπον ζητάει κάποιον συγκεκριμένο να μιλήσει επιβάλλεται η εταιρεία να σεβαστει την επιθυμία του και να τον καλέσει να δει τη συμβαίνει.
Στην περίπτωση μου με διαβεβαίωσαν οτι θα με καλέσουν μετα απο λίγο και δεν με κάλεσε κανείς.
Αν και έχω σπουδάσει management δεν χρειάζεται να εχεις διδακτορικο για να διαχειριστεις ένα πελάτη.
Απλά πραγματάκια εξηρετησης ειναι 1 2 3
Το πόσο σοβαρή ειναι μια επιχείρηση φαίνεται σε μεγαλο βαθμο απο το service και το after sales.
Η forthnet αποτυγχάνει παταγωδώς για πολλοστή φορά σε αυτο το ζήτημα .
Κατα συνέπεια μόνο απαράδεκτη μπορω να την χαρακτηρισω
-
02-03-13, 16:09 Απάντηση: Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #13
-
02-03-13, 16:12 Απάντηση: Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #14
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι ο άνθρωπος γράφει όντας ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ, τόσο με την εκτίμηση αποκατάστασης που διπλασιάστηκε και ενδέχεται να ξεπεράσει τις 16+ μέρες, όσο και με το "γράψιμο" στο αίτημα επικοινωνίας με προιστάμενο. Οπότε δεν τίθεται θέμα παράλογου/υπερβολής ή όχι, είναι απλά αναμενόμενο και εμείς το βλέπουμε ψύχραιμα έξω από το χορό στη τρέχουσα χρονική περίοδο.
Επιπλέον, έχει κάθε δικαίωμα ο πελάτης/συνδρομητής οποιασδήποτε εταιρείας, εάν νιώθει ότι δεν εξυπηρετείται σωστά ή για οποιοδήποτε λόγο επιλέξει, να ζητήσει επικοινωνία με προιστάμενο για να συζητήσει ή απλά για να παραπονεθεί, καθώς είναι (ή θα έπρεπε να είναι) μέρος των αρμοδιοτήτων ενός προισταμένου και δεν έχει καμία σχέση με το τύπο συνδρομής, SLA κτλ αλλά ξεκάθαρα με την σχέση εταιρείας-πελάτη. Θεωρώ μεγάλο λάθος τόσο την απαξίωση που υφίσταται ο συνδρομητής, όσο και την ανοχή που ζητάτε κάποιοι να δείξει. Δε μιλάμε για 2-3 μέρες που αρκετοί το έχουμε περάσει, μιλάμε για εκτιμώμενη αποκατάσταση 16+ ημερών.
Εάν πρόκειται πια για τόσο γενικευμένη και σοβαρή καλωδιακή βλάβη που αδυνατούν να ασχοληθούν με κάθε συνδρομητή ξεχωριστά, τότε θα πρέπει να βγάλουν ανακοίνωση όλοι οι πάροχοι που έχουν συνδρομητές που επηρεάζονται. Αν ήταν μεμονωμένη και άνευ σημασίας βλάβη θα του δίνανε ένα άλλο ζεύγος να κάνει τη δουλειά του και θα τελείωνε το θέμα αλλά υποθέτω ότι δε πρόκειται για κάτι τέτοιο.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psyxakias : 02-03-13 στις 16:17.
-
02-03-13, 16:23 Απάντηση: Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #15
Καταρχήν είμαι αγανακτισμένος και συγνώμη σε περιπτωση που γραφω με ένταση δεν πηγαίνει σε κανένα προσωπικά..
Το sla δεν ξέρω τι σημαίνει φίλε μου θέλεις να το εξηγήσεις στον πατέρα μου που ειναι 60 χρόνων άνθρωπος;
Εγω το μόνο που ξέρω λογο επαγγέλματος ειναι η σχέση που διέπει τον καταναλωτή με την οποία εταιρεία και να σου παραθέσω άρθρα απο το Αστικό Δίκαιο.
Θα ήθελα να δώ εσας με βλαβη 2εβδομαδες + και για δεύτερη φορά που συμβαινει αυτο εάν θα επιδεικνυατε την ιδια ψυχραιμια και ιδίως όταν η εταιρεια που πληρωνεις σε απαξιώνει ως καταναλωτή.το τελευταίο με εκνευριζει περισσότερο απ ολα και δεν το δικαιολογω με τίποτα.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Προφέσσορας_Χάος : 02-03-13 στις 16:30.
Παρόμοια Θέματα
-
πώς θα βάλω κάμερα και θα την βλέπω από ιντερνετ?
Από asdftower στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 23-02-13, 02:53 -
Nova Christmas offer 2012 απο εταιρεία προώθησης τηλ/κων υπηρεσιών - Και τώρα;;
Από vaggelakhs στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 22Τελευταίο Μήνυμα: 29-12-12, 19:43 -
Πιστωτικές και ατόκες δόσεις, τι σημαίνει;
Από manoulamou στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 32Τελευταίο Μήνυμα: 19-12-12, 13:58 -
VENUS-C: μια πρωτοποριακή cloud υποδομή για την Έρευνα και την Καινοτομία με επίκεντρο τον χρήστη
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 08-10-12, 12:15 -
Τα Windows 8 δεν θα υποστηρίζουν την αναπαραγωγή DVD/Blu-ray και θα απαιτείται η αγορά αναβάθμισης
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 73Τελευταίο Μήνυμα: 17-05-12, 23:13
Bookmarks