Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Διαθεσιμότητα VDSL

Ψήφισαν
123. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω ήδη VDSL!

37 30,08%
  • Έχω κάνει αίτηση και αναμένω.

4 3,25%
  • Δεν μπορώ(/θέλω) καν να κάνω αίτηση.

82 66,67%
Σελ. 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 31-45 από 49
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    Speedport Plus 2
    SNR / Attn
    26(dB) / 2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από baspax1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οταν λοιπόν και ο τελευταίος πελάτης ειναι σαν αυτούς που μενουν πάνω απο το κουτί τοτε θα λέμε οτι πουλάνε Vdsl...
    Όταν η aegean αποκτήσει δρομολόγια για την Γαύδο τότε θα λέμε ότι προσφέρει κανονικά υπηρεσίες.
    Από την στιγμή που δεν σε πηγαίνουν σε κάθε τετραγωνικό μέτρο της Ελλάδας είναι ψεύτες, ελλεινοί, απατεώνες

Περιοχή
    ::1
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Speedport Plus 2
    ελα να ανεβαινουν τα ποσοστα των VDSL

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από FuS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όταν η aegean αποκτήσει δρομολόγια για την Γαύδο τότε θα λέμε ότι προσφέρει κανονικά υπηρεσίες.
    Από την στιγμή που δεν σε πηγαίνουν σε κάθε τετραγωνικό μέτρο της Ελλάδας είναι ψεύτες, ελλεινοί, απατεώνες
    Ενταξει δεν το θεωρώ και σωστο το παράδειγμα που δίνεις ακομα και η aegian ναι σε πάει σχεδον οπου θες.. με εναλλακτικές.... σαν να μου λες τωρα οτι οντως παρεχει υπηρεσίες vdsl το οτι εχουν καμια 100αρια ατομα σε ολοι την ελλάδα
    και τάζει λαγους και πετραχήλια δεν σημαίνει οτι μπορει να καλύψει εστω και το μισους απο αυτους που λεει... με λιγα λόγια αφου δεν εινα έτοιμη εννοειται οτι δεν πρεπει να αρχησουν να το προβάλουν... τα 100 ατομα(που λεει ο λογος) που παρεχουν vdsl δεν το θεωρώ εγω οτι παρεχουνε υπηρεσίες vdsl ,αλλα να χουμε να λεμε.... (εναλλακτικές θα ηταν να βάλεις τροχουδακια στο σπιτι σου:P)

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    Speedport Plus 2
    SNR / Attn
    26(dB) / 2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Μα δεν είναι 100 άτομα.
    Είναι μερικές δεκάδες χιλιάδες.

(έτσι είχε γίνει και με το adsl, και με την κινητή και με όλα - η ανάπτυξη γίνεται σταδιακά και είναι ανάλογη της ζήτησης)

(και μην κοιτάζεις τους ενεργούς συνδρομητές vdsl αλλά την διαθεσιμότητα - πχ. (ένα παράδειγμα) εκεί που μένω έχω διαθεσιμότητα αλλά δεν θέλω να βάλω vdsl ακόμη - αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή μου)

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Μα δεν είναι 100 άτομα.
    Είναι μερικές δεκάδες χιλιάδες.

(έτσι είχε γίνει και με το adsl, και με την κινητή και με όλα - η ανάπτυξη γίνεται σταδικά και αναλόγως της ζήτησης)
    Αυτο λεω και στο ποιο πάνω ποστ οτι ειναι ακόμη νώρις .. δεν εχει αναπτυχθεί τοσο ωστε να καλυψουν ενα αξιολογο ποσοστο για να μπορουμε να βάλουμε... καλώς η κακώς πρεπει να περιμένουμε για αυτην την νέα τεχνολογία καλα καλα δεν εχουμε υποδομές για adsl.. η v μας μαρανε... για να καταλάβεις οτι ειναι λιγοστές οι καλυψεις που κανουν απο προσωπικής μεριάς 6 ατομα ρωτησαν για αιτηση τα 5 δεν καλύπτονταν και το τελευταίο ειχε παλι αρκετη αποσταση απο το dslam αρα δώρον άδωρον. :/

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    Speedport Plus 2
    SNR / Attn
    26(dB) / 2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Πίστεψε με, έχω πολύ καλή εικόνα της κάλυψης γιατί έχω πρόσβαση στα πληροφοριακά του.
    Πες μου όμως, πώς περιμένεις να αναπτυχθεί και να πέσει ζεστό χρήμα αν δεν διαφημίσει το προιόν του;
    Έτσι δεν έγινε και με το adsl; Αν δεν διαφήμιζε τις adsl πιστευεις ότι θα έβαζε κανείς (πέρα από ενα -πάρα πολύ μικρό- ποσοστό); Μην πέσεις στο λογικό σφάλμα και θεωρήσεις ότι όλοι οι τελικοί χρήστες είναι κομπουτεράδες ή έχουν τις απαιτήσεις που έχουν (έχουμε) οι περισσότεροι εδώ μέσα. Το ποσοστό αυτό (πχ. to '06-'07) ήταν κάτω από 5% και αυτό από μόνο του δεν αρκεί, χρειάζεται και η διαφήμιση.
    (το ότι οι διαφημίσεις τους είναι ελεεινές είναι άλλο θέμα)
    Τα χρήματα δεν έρχονται ουρανοκατέβατα (δική μου εκτίμηση τα παραπάνω, μη παρεξηγηθούμε)

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Πίστεψε με, έχω πολύ καλή εικόνα της κάλυψης γιατί έχω πρόσβαση στα πληροφοριακά του.
    Πες μου όμως, πώς περιμένεις να αναπτυχθεί και να πέσει ζεστό χρήμα αν δεν διαφημίσει το προιόν του;
    Έτσι δεν έγινε και με το adsl; Αν δεν διαφήμιζε τις adsl πιστευεις ότι θα έβαζε κανείς (πέρα από ενα -πάρα πολύ μικρό- ποσοστό); Μην πέσεις στο λογικό σφάλμα και θεωρήσεις ότι όλοι οι τελικοί χρήστες είναι κομπουτεράδες ή έχουν τις απαιτήσεις που έχουν (έχουμε) οι περισσότεροι εδώ μέσα. Το ποσοστό αυτό (πχ. to '06-'07) ήταν κάτω από 5% και αυτό από μόνο του δεν αρκεί, χρειάζεται και η διαφήμιση.
    (το ότι οι διαφημίσεις τους είναι ελεεινές είναι άλλο θέμα)
    Τα χρήματα δεν έρχονται ουρανοκατέβατα (δική μου εκτίμηση τα παραπάνω, μη παρεξηγηθούμε)
    Ναι όντως οι περισσότεροι χρήστες εδω πέρα εχω παρατηρήσει οτι ειναι ενα κλίκ ποιο πάνω απο τους απλούς χρήστες που κατα μεγαλο ποσοστο το εχουν για να σερφάρουν και να τσατάρουν..
    Το πρόβλημα ομως ειναι οτι με τις διαφημίσεις που κάνουν βάζουν σε πειρασμό αρκετούς αρχάριους χρήστες κάνοντας λάθος κινήσεις..
    π.χ (χρειάζεται 2mbps/512kbps up/down στις καθημερινές του χρήσεις και τον βάζουν σε πειρασμό να έχει 24άρα (χώρις να την πιάνει) η ακόμη και vdsl), αλλα απο την αλλη ομως αν δεν ειχαμε και αυτούς δεν θα υπήρχε και το έναυσμα ώστε να βελτιώσουν αυτές τις υπηρεσίες και αργότερα να τελειοποιηθούν...

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    Speedport Plus 2
    SNR / Attn
    26(dB) / 2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Κοίταξε, ΔΕΝ συμπαθώ το marketing, ποτέ μου δεν το χώνευα και ευθύνεται για πολλά δεινά και αποτελεί τροχοπέδη στην τεχνολογία.

Αυτό είναι όμως η μία όψη του νομίσματος.

Η άλλη όψη είναι πως χωρίς marketing => less sales => less profit (με ό,τι συνεπάγεται αυτό).

Ανέκαθεν, ο εύκολος στόχος του marketing δεν είναι ο γνώστης αλλά ο "άσχετος" και αυτός που δεν θα το ψάξει περισσότερο.
    Επίσης το marketing στοχέυει άτομα (κυρίως) με θέματα αυτοεκτίμησης. Γιατί υπάρχουν και τα ξεφτέρια που δεν αγοράζουν κάτι επειδή το χρειάζονται αλλά γιατί το πήρε ο γείτονας του και δεν θέλει να νιώθει "υποδέεστερος".

Ο λόγος που στην Ελλάδα το marketing πιάνει είναι διότι (κατ' αναλογία) μεγάλο ποσοστό των κατοίκων (και εν δυνάμει πελατών) είναι ανασφαλείς, εγωκεντρικοί με άπειρα κόμπλεξ.
    Το "βούτυρο" στο ψωμί του καθένα που θέλει να παραμυθιάσει.
    Καταναλωτική συνείδηση μηδέν.

Ξαναλέω, δεν συμμερίζομαι το marketing ούτε τις ελλεινές πρακτικές του. Σε θεμιτά όρια μόνο.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από baspax1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι όντως οι περισσότεροι χρήστες εδω πέρα εχω παρατηρήσει οτι ειναι ενα κλίκ ποιο πάνω απο τους απλούς χρήστες που κατα μεγαλο ποσοστο το εχουν για να σερφάρουν και να τσατάρουν..
    Το πρόβλημα ομως ειναι οτι με τις διαφημίσεις που κάνουν βάζουν σε πειρασμό αρκετούς αρχάριους χρήστες κάνοντας λάθος κινήσεις..
    π.χ (χρειάζεται 2mbps/512kbps up/down στις καθημερινές του χρήσεις και τον βάζουν σε πειρασμό να έχει 24άρα (χώρις να την πιάνει) η ακόμη και vdsl), αλλα απο την αλλη ομως αν δεν ειχαμε και αυτούς δεν θα υπήρχε και το έναυσμα ώστε να βελτιώσουν αυτές τις υπηρεσίες και αργότερα να τελειοποιηθούν...
    Κι εγώ συμφωνώ μ' αυτό, υπάρχει μια Α διαθεσιμότητα για vdsl, το διαφημίζεις ξεκινάς να βγάζεις λεφτά, βλέπεις τι ζήτηση έχεις κ αναλόγως συνεχίζεις την ανάπτυξή του. Δεν γίνεται να περιμέναν να μπορούμε όλοι να έχουμε vdsl και μετά να το διαφημίσουν. Μέχρι να γίνει αυτό θα είχε ξεπεραστεί το vdsl. Το ότι δεν μπορούν να το δώσουν σε όλους πρέπει να το ξεκαθαρίζουν. Αυτούς που χρειάζονται μόνο 2mbps και βάζουν παραπάνω, δεν τους δικαιολογώ, είναι "ζήτημά" τους και ακόμα κι αν δεν δίναν τα έξτρα λεφτά εκεί είμαι σίγουρος πως θα τα δίναν κάπου αλλού, σε άλλα άχρηστα, για τους ίδιους gadget ψώνια κλπ. Υπάρχει βέβαια και μεγάλος αριθμός που θέλει - χρειάζεται - αξιοποιεί τις μεγάλες ταχύτητες και πιστεύω ότι αυτοί είναι που έχουν διασφαλίσει την διάδοση των μεγαλύτερων ταχυτήτων. Αν δεν τις θέλαμε - χρειαζόμασταν δεν θα κλαίγαμε για τις τεράστιες ταχύτητες στο εξωτερικό. gaming downloads streaming είναι απαιτητικά, καλά το gaming είναι κυρίως θέμα ping, anyway, όταν τις ταινίες τις κάναμε 700mb πλησιάζαμε σιγά σιγά ένα αποδεκτό χρόνο με τις ταχύτητες, αλλά τώρα έχουν ξεφύγει τα μεγέθη, οπότε το λιγουρευόμαστε το vdsl και θέλουμε να είναι διαθέσιμο στην περιοχή μας

Περιοχή
    Πάτημα Χαλανδρίου
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    199999/19999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    20.3(dB) / 1.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Κοίταξε, ΔΕΝ συμπαθώ το marketing, ποτέ μου δεν το χώνευα και ευθύνεται για πολλά δεινά και αποτελεί τροχοπέδη στην τεχνολογία.

Αυτό είναι όμως η μία όψη του νομίσματος.

Η άλλη όψη είναι πως χωρίς marketing => less sales => less profit (με ό,τι συνεπάγεται αυτό).

Ανέκαθεν, ο εύκολος στόχος του marketing δεν είναι ο γνώστης αλλά ο "άσχετος" και αυτός που δεν θα το ψάξει περισσότερο.
    Επίσης το marketing στοχέυει άτομα (κυρίως) με θέματα αυτοεκτίμησης. Γιατί υπάρχουν και τα ξεφτέρια που δεν αγοράζουν κάτι επειδή το χρειάζονται αλλά γιατί το πήρε ο γείτονας του και δεν θέλει να νιώθει "υποδέεστερος".

Ο λόγος που στην Ελλάδα το marketing πιάνει είναι διότι (κατ' αναλογία) μεγάλο ποσοστό των κατοίκων (και εν δυνάμει πελατών) είναι ανασφαλείς, εγωκεντρικοί με άπειρα κόμπλεξ.
    Το "βούτυρο" στο ψωμί του καθένα που θέλει να παραμυθιάσει.
    Καταναλωτική συνείδηση μηδέν.

Ξαναλέω, δεν συμμερίζομαι το marketing ούτε τις ελλεινές πρακτικές του. Σε θεμιτά όρια μόνο.
    Καλησπέρα,

Πάντως, παρόλο που προφανώς πρέπει να διαφηστεί η νέα υπηρεσία, αισθάνομαι ότι πράγματι κοροϊδεύει λίγο. Και αυτό όχι διότι στην παρούσα το vDSL καλυπτει μικρό ποσοστό, αλλά γιατί - τουλάχιστον σε εμένα - φαίνεται να αργεί το πράγμα. Εννοώ ότι π.χ. στα Βριλήσσια - Πεντέλη που πέρασαν ίνες και έβαλαν νέα κέντρα, ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί εμπορικά. Πρέπει να ξεκίνησαν Ιανουάριο (ίσως και Δεκέμβριο) και τώρα έχουμε ... Μάιο. Αν δηλαδή θέλουν ανά περιοχή 6 μήνες (και επι της ουσίας δεν έχω καταλάβει να δουλεύουν πολλές περιοχές ταυτόχρονα) θα χρειαστούν χρόνια για να πούμε ότι θα φτάσει το vDSL σε μια αξιόλογη κάλυψη.

Περιοχή
    Αθήνα - Αμπελόκηποι
    Downloads
    26
    Uploads
    5
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από yapergis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα,

Πάντως, παρόλο που προφανώς πρέπει να διαφηστεί η νέα υπηρεσία, αισθάνομαι ότι πράγματι κοροϊδεύει λίγο. Και αυτό όχι διότι στην παρούσα το vDSL καλυπτει μικρό ποσοστό, αλλά γιατί - τουλάχιστον σε εμένα - φαίνεται να αργεί το πράγμα. Εννοώ ότι π.χ. στα Βριλήσσια - Πεντέλη που πέρασαν ίνες και έβαλαν νέα κέντρα, ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί εμπορικά. Πρέπει να ξεκίνησαν Ιανουάριο (ίσως και Δεκέμβριο) και τώρα έχουμε ... Μάιο. Αν δηλαδή θέλουν ανά περιοχή 6 μήνες (και επι της ουσίας δεν έχω καταλάβει να δουλεύουν πολλές περιοχές ταυτόχρονα) θα χρειαστούν χρόνια για να πούμε ότι θα φτάσει το vDSL σε μια αξιόλογη κάλυψη.
    Δες εδώ και θα καταλάβεις για ποιο λόγο και πότε θα έχετε στην περιοχή σας VDSL.

Περιοχή
    Πάτημα Χαλανδρίου
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    199999/19999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    20.3(dB) / 1.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jkoukos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δες εδώ και θα καταλάβεις για ποιο λόγο και πότε θα έχετε στην περιοχή σας VDSL.
    Ναι δεν διαφωνώ για την δέσμευση των 4 μηνών που έχει ο ΟΤΕ. Αλλά από τεχνικής πλευράς, επειδή παρακολουθούσα καθημερινά τα συνεργεία και τις εργασίες, είδα ότι από την ημέρα που ξεκινάνε να σκάβουν μέχρι την ημέρα που θα δόσουν την καμπίνα για εμπορικό σκοπό χεριάζονται 6 μήνες. Με αυτόν τον ρυθμό, αν δεν βάλουν πολλά συνεργεία ταυτόχρονα να δουλεύουν παράλληλα σε διαφορετικές περιοχές, θα αργήσει το πράγμα.

Με την ευκαιρία, δυστηχώς δεν είμαι στην περιοχή αυτή αλλά δίπλα στο Πάτημα Χαλανδρίου. Έχω ολοκαίνουργια καμπίνα στα 200 μέτρα αλλά εγώ είμαι στο Κέντρο Αγίας Παρασκευής οπότε, .... περιμένω!

Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΚΟΜΟΤΗΝΗ
    Router
    ZTE 931 Wii
    Κομοτηνή παιδιά συνδέθηκα σήμερα με Wind VDSL 50αρα
    Απόσταση γυρω στο 1,5 χιλ απο το κεντρο
    Μου βγαζει αυτες τις ενδείξεις το ρουτερ..και στο κατεβασμα βλέπω αυτό που βλέπετε!!
    Ειναι σωστό; 6.121Μbp/s ???
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Χωρίς τίτλο 2.png  

Χωρίς τίτλο.png  

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49999/4975
    ISP