Εμφάνιση 1-5 από 5
  1. #1
    Εγγραφή
    22-09-2003
    Μηνύματα
    81.831
    Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Δελτίο Τύπου:
    Η HTC, κορυφαία εταιρεία κατασκευής συσκευών κινητής τηλεφωνίας που ξεχωρίζουν παγκοσμίως για την καινοτομία και τον σχεδιασμό τους, επιβεβαίωσε σήμερα ότι το βραβευμένο HTC One θα λάβει την πιο πρόσφατη ενημέρωση Android 4.2.2 (Jellybean) με βελτιώσεις του HTC Sense 5 το τρίτο τρίμηνο του 2013.

    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  one.jpg 
Εμφανίσεις:  166 
Μέγεθος:  17,0 KB 
ID: 126374Η ενημερωμένη έκδοση του Sense κάνει την αρχική οθόνη ακόμα πιο προσωπική. Το ευρέως καταξιωμένο HTC BlinkFeed θα αναβαθμιστεί χάρη στην ενοποίηση με το Instagram, αυξάνοντας περαιτέρω τη ροή των πληροφοριών που ενδιαφέρουν προσωπικά κάθε μεμονωμένο χρήστη και εμφανίζονται απευθείας στην αρχική του οθόνη. Οι χρήστες θα διαπιστώσουν επίσης αυξημένη ευελιξία στη δυνατότητα προσαρμογής της διάταξης της αρχικής οθόνης.

    Η ενημέρωση αυτή βελτιώνει επίσης τη λειτουργικότητα όσον αφορά τα πολυμέσα, προσφέροντας ένα βελτιωμένο και πιο ευέλικτο Κανάλι Μουσικής HTC και την προσθήκη της δυνατότητας κλειδώματος της εστίασης και της έκθεσης στην εφαρμογή της κάμερας. Με αυτή την ενημέρωση οι χρήστες έχουν τώρα στη διάθεσή τους διπλάσιο αριθμό θεμάτων για τη δημιουργία video highlights επαγγελματικού επιπέδου με τις κυριότερες στιγμές ξεχωριστών γεγονότων της ζωής τους — ο τέλειος σύντροφος για την κάμερα UltraPixel.

    Επίσης, η βελτιωμένη εφαρμογή HTC Sense TV θα επιτρέπει τώρα στους χρήστες να ταξινομούν τις καταχωρίσεις των καναλιών τους ώστε να συμφωνούν με τη σειρά στον αποκωδικοποιητή τους.

    Εκτός από τα παραπάνω, περιλαμβάνονται επίσης χαρακτηριστικά του Android 4.2.2 όπως το Daydream, οι Γρήγορες Ρυθμίσεις και widgets για την οθόνη κλειδώματος.

    Παράλληλα με αυτήν την ενημέρωση, το HTC One θα γίνει και η πρώτη συσκευή με πιστοποίηση HTCpro™ Certified στην περιοχή EMEA, σχεδιασμένο να ξεπερνά τις προσδοκίες των επιχειρηματικών πελατών προσφέροντας ασφαλείς, ευέλικτες λύσεις στους υπεύθυνους πληροφορικής που είναι επιφορτισμένοι με την ενσωμάτωσή του.

    Ως η πρώτη συσκευή με πιστοποίηση HTCpro Certified, το νέο HTC One προσφέρει λειτουργικά χαρακτηριστικά υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας για επιχειρήσεις, όπως η ενισχυμένη ασφάλεια με προηγμένη κρυπτογράφηση 256 bit, πολιτικές ασφαλών κωδικών πρόσβασης, απομακρυσμένη εκκαθάριση δεδομένων και μια σειρά δυνατοτήτων παραγωγικότητας που υποστηρίζουν το HTC Sense®.

    Τα δεδομένα προστατεύονται περαιτέρω χάρη στην ασφαλή συνδεσιμότητα δικτύου μέσω εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN), με υποστήριξη διαφόρων εμπορικά διαθέσιμων εταιρικών δικτύων VPN από τη Mocana Corp. (multi-headed Internet Protocol Security VPN). Επιπλέον, θα προσφέρονται ευέλικτες λύσεις διαχείρισης κινητών συσκευών (Mobile Device Management – MDM) για την προστασία, παραμετροποίηση, διαχείριση και τον έλεγχο των δεδομένων στο κινητό σου, χάρη σε στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές MDM που συγκεντρώνουν την προτίμηση των επιχειρήσεων, όπως η AirWatch, η MobileIron και πολλοί άλλοι, ώστε οι επιχειρηματικοί πελάτες και οι υπεύθυνοι πληροφορικής να έχουν πρόσβαση σε κορυφαίους ελέγχους ασφάλειας κινητής τηλεφωνίας και διαχείρισης.

    «Για τους χρήστες του HTC One, το καλύτερο τηλέφωνο στον κόσμο μόλις έγινε ακόμα καλύτερο» δήλωσε ο Phil Blair, πρόεδρος της HTC EMEA. «Το HTC BlinkFeed και η κάμερα HTC UltraPixel επαναπροσδιόρισαν την εμπειρία που προσφέρει ένα κινητό και με αυτές τις επιπλέον λειτουργικές δυνατότητες, την ενοποίηση και τις δυνατότητες προσαρμογής, συνεχίζουν να αλλάζουν τα δεδομένα.»

    «Οι χρήστες θέλουν να έχουν την ελευθερία να επιλέγουν τη συσκευή που χρησιμοποιούν στη δουλειά τους, και οι εταιρείες θέλουν να ξέρουν ότι οι συσκευές που χρησιμοποιούνται στον εργασιακό χώρο είναι κατάλληλες για ένα εταιρικό περιβάλλον» δήλωσε ο David Jaeger, εκτελεστικός διευθυντής του τμήματος HTCpro της HTC Corporation. «Ως η πρώτη συσκευή με πιστοποίηση HTCpro Certified, το αναγνωρισμένο από τους κριτικούς HTC One προσφέρει στυλ, ουσία και πρωτοπόρες καινοτομίες με ένα μοντέλο κατάλληλο για χρήση σε εταιρικό περιβάλλον το οποίο μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις απαιτήσεις της επαγγελματικής και της προσωπικής ζωής.»

    Σχετικά με την HTC
    Ιδρυθείσα το 1997, η HTC Corp. (HTC) έχει στο ενεργητικό της πλήθος βραβευμένων συσκευών και πρωτιών στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας. Τοποθετώντας τον άνθρωπο πάντα στο επίκεντρο, η HTC καταρρίπτει τα συμβατικά όρια του σχεδιασμού και της τεχνολογίας για να δημιουργήσει προϊόντα που προσφέρουν καινοτόμες και προσωπικές εμπειρίες στους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Η γκάμα προϊόντων της HTC περιλαμβάνει Smartphones και Tablets με την υποστήριξη της εμπειρίας χρήστη HTC Sense®. Η HTC είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Ταϊβάν (TWSE: 2498). Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.htc.com.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το HTCpro, επισκεφτείτε τον ιστότοπο του HTCpro.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους συνεργαζόμενους παρόχους περιεχομένου του HTC BlinkFeed, επισκεφτείτε το ιστολόγιο της HTC.
    Πηγή : Δ.Τ. HTC

  2. #2
    Εγγραφή
    22-09-2003
    Μηνύματα
    81.831
    Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    hyper κακία mode
    31 Αυγούστου 2013 14.00 Ζ
    Λόγω ασυμβατότητας με το Sense UI το HTC One και για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών του θα παραμείνει σε Android 4.1.2

    hyper κακία mode off

    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    I forgot that I might see, so many Beautiful things
    everything that has a beginning has an end
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

  3. #3
    Εγγραφή
    19-10-2005
    Περιοχή
    Χανιά Χαλέπα
    Ηλικία
    45
    Μηνύματα
    529
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50mbit
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ
    Router
    Speedport Plus 2
    αργήσανε, αν σκεφτούμε ότι το S4 έχει 4.2.2 από τον Απρίλη και το Xperia Z από τέλος Μαΐου

  4. #4
    Το avatar του μέλους Gordito
    Gordito Guest
    Eχει ηδη ερθει η ενημερωση σε πολλους, ακομα και εδω στην Ελλαδα.

    Δεν την παιρνει την HTC να μην δωσει αναβαθμισεις αυτη τη φορα, γιατι δεν θα ξανααγορασει κανενας.
    Εγω θα ηθελα παρα πολυ το Google Edition παντως.

  5. #5
    Εγγραφή
    14-05-2004
    Περιοχή
    GR/Crete
    Ηλικία
    38
    Μηνύματα
    5.218
    Downloads
    25
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    Router
    Siemens κάτι
    SNR / Attn
    9,1(dB) / 28(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Προσωπικά έκοψα τα μή google edition.
    Όταν θα μάθουν να δίνουν ενημερώσεις μέσα σε μία εβδομάδα τότε μπορεί να ξαναγυρίσω.

    Ειδικά όταν μέσω google play αγοράζει κανείς φθηνά TOP συσκευές.

    Αναμένω το νέο Motorola στις 210-260 λίρες μέσα στον Αύγουστο με Android 4.3 λογικά

Παρόμοια Θέματα

  1. Μηνύματα: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-05-13, 23:19
  2. Μηνύματα: 22
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-05-13, 01:53
  3. Μηνύματα: 50
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-05-13, 10:23
  4. Μηνύματα: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-01-13, 14:52

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας