Εμφάνιση 1-9 από 9
-
25-11-13, 14:34 Error:Subscript used with non-Array variable #1Learn 2 live & live 2 learn,
Learn 2 listen & listen 2 learn,
Live 2 love & love 2 live.
We live 2 die & we die living,
Life is what u make of it.
-
25-11-13, 23:41 Απάντηση: Error:Subscript used with non-Array variable #2
Εχεις ενεργοποιημένη την ''Αυτόματη εκτέλεση'';;;;; Εχεις αρχεία μέσα στο USB;;;; Aν όχι απενεργοποίησε την ''Αυτόματη εκτέλεση'' και κάνε του διαμόρφωση( ΠΡΟΣΟΧΗ!! Αν έχεις αρχεία θα σβηστούν).
Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
26-11-13, 09:46 Απάντηση: Error:Subscript used with non-Array variable #3Learn 2 live & live 2 learn,
Learn 2 listen & listen 2 learn,
Live 2 love & love 2 live.
We live 2 die & we die living,
Life is what u make of it.
-
26-11-13, 12:36 Απάντηση: Error:Subscript used with non-Array variable #4
Την αυτόματη εκτέλεση, για λόγους ασφαλείας, καλό είναι να την έχεις απενεργοποιημένη. Ρίξε μια ματιά εδώ μήπως βρείς κάτι και αν έχω χρόνο θα το κοιτάξω και εγω.
Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
26-11-13, 13:12 Απάντηση: Error:Subscript used with non-Array variable #5
-
26-11-13, 23:12 Απάντηση: Error:Subscript used with non-Array variable #6Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
27-11-13, 18:31 Απάντηση: Error:Subscript used with non-Array variable #7
Το stick είχε κάποια αρχεία τα οποία τα είχα φορτώσει με το ίδιο Η/Υ πριν το κάνω διαμόρφωση (το ίδιο το Η/Υ).
Τώρα μετά την διαμωρφοση του μηχανήματος όταν το ξανά έβαλα μου το εμφανησε και πάλι αλλά μετά το format του ίδιου του στικ δεν το έχει παρουσιάσει και έτσι λοιπόν είμαι σε αναμονή. Θέλω να πω λοιπόν ότι δεν χρειάζεται να κάνω scan για virus επειδή το μηχάνημα είναι "φρέσκο-διαμορφωμένο" και δεν έχω βάλει κανένα antivirus, και δεν νομίζω να βάλω. Ευχαριστώ για το χρόνο!
Θα σε πω αν το παρουσιάσει ξανά.
-
27-11-13, 18:55 Απάντηση: Error:Subscript used with non-Array variable #8
Aν μετά τη διαμόρφωση έβαλες ξανά το στικ τότε μάλλον ο Η/Υ σου είναι ξανά μολυσμένος. Και από λίγο ψάξιμο είναι κακό μαμούνι (rootkit).
Τσέκαρε τακτικά με κάποιο AV και Antimalware και αν δεις κάτι κακό τότε δυστυχώς πας ξανά για format και επανεγκατάσταση.Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
27-11-13, 19:21 Απάντηση: Error:Subscript used with non-Array variable #9
Παρόμοια Θέματα
-
Δε λειτουργεί το Youtube Subscription
Από alexgk στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 03-11-13, 21:53 -
The driver detected a controller error on \Device\Ide\IdePort2
Από wordy στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 19-06-13, 19:31 -
Vigor 2710n RX CRC errors
Από andresalonika στο φόρουμ Draytek ADSL modems και routersΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 20-05-13, 10:46 -
Στατιστικά γραμμής. Πολλά FEC HEC CRC errors (?)
Από Bananas στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 09-12-12, 19:04 -
Application errors - Τι την άκουσε;
Από geron στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 30-11-12, 13:23
Bookmarks