Η Samsung παρουσίασε μια mobile εφαρμογή και ένα αξεσουάρ για την σειρά Galaxy των smartphones και tablets της, τα Smartphone GamePad και Mobile Console app, που τα μετατρέπουν άμεσα σε φορητή κονσόλα παιχνιδιών.
Το GamePad είναι συμβατό με συσκευές που έχουν οθόνη από 4 έως 6.3 ίντσες, ενώ αν αυτές συνδεθούν με καλώδιο HDMI ή με το AllShare Screen Mirroring λογισμικό στην τηλεόραση, γίνονται home gaming κονσόλες.
Η σύνδεση γίνεται με Bluetooth και για όσες συσκευές τρέχουν Android 4.3 ενεργοποιούνται επιπλέον δυνατότητες όπως η δυνατότητα σύνδεσης με NFC tags και η ταχύτερη πρόσβαση στα παιχνίδια με το πλήκτρο Play.
Ο αριθμός των διαθέσιμων παιχνιδιών είναι 35 με περισσότερα να αναμένονται μέσα στο 2014.
Samsung Smartphone GamePad Product Specifications
CompatibilityAndroid OS 4.1 more (Optimized for Samsung devices with Android 4.3 more) ConnectivityBluetooth® v3.0, NFC(Samsung devices with Android 4.3 more)
3.0 class 2, HID Control Keys- D-Pad (8 way)
- 2 Analog Sticks
- 4 Action buttons and 2 Trigger buttons
- Select button and Start button
- PLAY button (Samsung devices with Android 4.3 more) Dimension137.78 x 86.47 x 31.80mm, 195g Battery
Rechargeable 160mA Color
Black
Πηγή : Telecompaper
Εμφάνιση 1-12 από 12
Θέμα: Το Smartphone GamePad της Samsung μετατρέπει την σειρά Galaxy των συσκευών της σε κονσόλα παιχνιδιών
-
17-12-13, 16:44 Το Smartphone GamePad της Samsung μετατρέπει την σειρά Galaxy των συσκευών της σε κονσόλα παιχνιδιών #1
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
17-12-13, 17:02 Απάντηση: Το Smartphone GamePad της Samsung μετατρέπει την σειρά Galaxy των συσκευών της σε κονσόλα παιχνιδιών #2
Αν έβαζαν και μία μπαταρία μαζί με το controller ώστε να μεγαλώνει η αυτονομία του κινητού θα ήταν πολύ καλό!
Γιατί μέσα σε παιχνίδι, με bluetooth για το controller και wifi για το AllShare Screen Mirroring, παίζεις δεν παίζεις 1-2 ώρες!
-
17-12-13, 17:05 Απάντηση: Το Smartphone GamePad της Samsung μετατρέπει την σειρά Galaxy των συσκευών της σε κονσόλα παιχνιδιών #3
Σε κινητό θές να πάιζεις...
-
17-12-13, 17:21 Απάντηση: Το Smartphone GamePad της Samsung μετατρέπει την σειρά Galaxy των συσκευών της σε κονσόλα παιχνιδιών #4
Αυτό με τη μπαταρία που πρότεινε ο mitsakosGR θα ήταν καλή ιδέα.
Τρέχω να.... την πατεντάρω"Είμαι άνθρωπος και έχω αξιοπρέπεια.
Δεν δέχομαι να με διαφεντεύει ένας ξένος γιατί τότε είμαι σκλάβος"
Sami Sharaf (former Egypt Minister)για τη διαχείρηση της διώρυγας του Σουέζ από τους Αγγλους
-
17-12-13, 18:15 Απάντηση: Το Smartphone GamePad της Samsung μετατρέπει την σειρά Galaxy των συσκευών της σε κονσόλα παιχνιδιών #5
Δεν είναι συμβατό με όλα τα παιχνίδια? σκεφτομουν να πάρω κάτι τέτοιο για να παίζω Sonic (να θυμηθώ τα νιάτα μου στο Sega Master System
) , όπως και Mario I,II σε android emulator του ασπρόμαυρου GameBoy . Δε θα παίζει? και ποια η διαφορά του με κάτι αντιστοιχα Κινέζικα των 10 δολλαρίων ?
Same shit, different day...
Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη,χωρίς να χάνεις το κουράγιο σου.-Winston Churchill
Θέλω να γίνω αυτός που ήμουν όταν ήθελα να γίνω αυτός που είμαι τώρα...
This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.
-
17-12-13, 19:28 Απάντηση: Το Smartphone GamePad της Samsung μετατρέπει την σειρά Galaxy των συσκευών της σε κονσόλα παιχνιδιών #6
Το ηδη θολο τοπιο μεταξυ παιχνοδομηχανων και mobile gaming μπερδευεται ακομα περισσοτερο?
!! Check our city guide about Thessaloniki ~ Greece !! ~
Οδηγός για την πόλη της Θεσσαλονίκης !! ~ www.inthessaloniki.com ~
---------------------------------------------------
-
17-12-13, 20:17 Απάντηση: Το Smartphone GamePad της Samsung μετατρέπει την σειρά Galaxy των συσκευών της σε κονσόλα παιχνιδιών #7
Η λύση είναι μία: 1 $4 για κινητό και 1 για παιχνίδια. Το σακίδιο με τη μπαταρία αυτοκινήτου για να τα φορτίζεις, δώρο...
AMAN teleshopping
-
17-12-13, 22:04 Απάντηση: Το Smartphone GamePad της Samsung μετατρέπει την σειρά Galaxy των συσκευών της σε κονσόλα παιχνιδιών #8
οσοι ψηνεστε, δοκιμαστε καλυτερα το moga pro
http://www.amazon.co.uk/Moga-Mobile-...words=moga+pro
το εχω κ ειναι super. εχει πολυ μεγαλυτερη λιστα συμβατων παιχνιδιων (ακομα και σε lumia) και φυσικα παιζει με ολους τους καλους emulators.
-
18-12-13, 00:51 Απάντηση: Το Smartphone GamePad της Samsung μετατρέπει την σειρά Galaxy των συσκευών της σε κονσόλα παιχνιδιών #9
Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί προτιμάται το bluetooth αντί καλωδίου για τη συνδεσιμότητα 2 συσκευών με μηδενική απόσταση μεταξύ τους, ανάγκη χρήσης ειδικού software και κατανάλωση μπαταρίας με το κουτάλι...
-
18-12-13, 01:02 Απάντηση: Το Smartphone GamePad της Samsung μετατρέπει την σειρά Galaxy των συσκευών της σε κονσόλα παιχνιδιών #10
Του κολλάς και αυτό από κάτω και παίζεις με τις ώρες!
-
18-12-13, 05:35 Απάντηση: Το Smartphone GamePad της Samsung μετατρέπει την σειρά Galaxy των συσκευών της σε κονσόλα παιχνιδιών #11
Με δεδομένο οτι το βασικό πρόβλημα για πολλές κατηγορίες παιχνιδιών στα κινητά είναι η έλλειψη φυσικών πλήκτρων όλες αυτές οι λύσεις είναι χρήσιμες. Δεν είναι η πρώτη, αλλά φαίνεται καλά φτιαγμένη. Προσωπικά βέβαια δε βρίσκω το λόγο να παίζω action games στο κινητό αλλά ίσως απλά να είναι θέμα συνήθειας.
-
18-12-13, 10:29 Re: Απάντηση: Το Smartphone GamePad της Samsung μετατρέπει την σειρά Galaxy των συσκευών της σε κονσόλα παιχνιδιών #12
Παρόμοια Θέματα
-
Πρόβλημα στο Android αφήνει το 99% των συσκευών εκτεθειμένες σε χακερ
Από NeK στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 46Τελευταίο Μήνυμα: 18-07-13, 18:36 -
Εγκαίνια για το Εργαστήριο Τεχνολογίας της Samsung στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 19-06-13, 09:42 -
H US International Trade Commission αποφασίζει υπέρ της Samsung και επιβάλει απαγόρευση πώλησης σε συσκευές της Apple
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 09-06-13, 17:53 -
Samsung: Επεκτείνει την οικογένεια Galaxy με τρία νέα μοντέλα
Από DJG στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 22Τελευταίο Μήνυμα: 14-05-13, 12:46 -
Έντονη προειδοποίηση από την Apple εναντίον του jailbreaking των συσκευών της
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 103Τελευταίο Μήνυμα: 15-02-13, 19:45
Bookmarks