τώρα που τσέκαρα τοsporthd λεει 0.1.56.
αλλα σε εμενα εχει μονο LIVE EVENTS, πριν λιγες μερες εβγαζε και κατι αλλα.
σε εσας τα βγαζει ολα;
Εμφάνιση 12.616-12.630 από 12954
Θέμα: Kodi media center
-
14-05-24, 03:08 Απάντηση: Kodi media center #12616
-
14-05-24, 03:22 Απάντηση: Kodi media center #12617
-
14-05-24, 12:51 Απάντηση: Kodi media center #12618
Δημιουργει προφιλ για audio και video ωστε να μπορεις να τα αλλαζεις με ενα πατημα. Θα το εβαζα να το δοκιμασω, αλλα εχω μονο μια εξοδο ηχου εδω.
- - - Updated - - -
Μετα απο 1+ χρονο με youtube 6.26.x σε kodi 18, που ηταν unofficial εκδοσεις με οτι patch επρεπε να γινει backported για να δουλεψει μετα τις ηλιθιοτητες του api, περασα σημερα στην 7.0.x. Μεγα λαθος!
Εκανα ολα τα βηματα του setup wizard οπως προτεινεται πανω πανω σε καθε release του στο github για να μην εχω θεματα, αλλα καταλληξα με ενα σχεδον στοκ προσθετο και με μερικα bookmarked καναλια να μην μου παιζουν πιαديميتريس
-
15-05-24, 20:14 Απάντηση: Kodi media center #12619There's no substitute for experience
CorollaClub
-
15-05-24, 20:30 Απάντηση: Kodi media center #12620
-
15-05-24, 20:46 Απάντηση: Kodi media center #12621There's no substitute for experience
CorollaClub
-
16-05-24, 10:31 Απάντηση: Kodi media center #12622
Καλημέρα σε όλη την κοινότητα και καλώς σας βρήκα.
Μετά απο τέσσερα χρόνια χρήσης Plex- Usenet με αυτοματισμούς κλπ είπα να δοκιμάσω και το Kodi να δω πως δουλέυει το όλο σύστημα.
Aπο χτες ,έχω εγκαταστήσει το Kodi στο Shield έχω κάνει τις αρχικές ρυθμίσεις γλώσσας κλπ , έχω βάλει ένα skin (Titan Bingie mod) , και έχω σετάρει Real Debrid με Crew addon. Η γραμμή μου είναι 100άρα και όλα (Tv box, PS5) είναι με ethernet. Πρώτες εντυπώσεις άριστες αν και δεν έχω δει ολόκληρη ταινία σε μεγάλο αρχειο πχ 60GB να δω αν θα κάνει buffer στην πορεία.
Έχω κάποιες πρώτες απορίες
1) Πέρα απο το Crew ποιο άλλο addon μου προτεινετε ως συμπληρωματικό του ταινίες σειρές.
2) Αν μπορώ να περάσω ότι ρυθμίσεις κάνω και στο Xiaomi box που έχω στο υπνοδωμάτιο.
3) Για Ελληνικούς υπότιτλους τι repos μου προτείνετε να κατεβάσω ώστε να είμαι καλυμμένος.
4) Έχω μια ηχόμπαρα Harman Kardon με upfiring ηχεία Dolby Atmos. Το Plex μου έδινε απευθείας τον ήχο και εμφάνιζε την σήμανση πάνω δεξια στην Tv. Στο Kodi πρέπει να κάνω κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις στον ήχο? Επίσης στις ρυθμίσεις βίντεο έχω βάλει στον ρυθμό ανανέωσης το on start/stop, είμαι οκ σε αυτό?
Ευχαριστώ πολύ και πάλι χαίρομαι που σας βρήκα.
-
16-05-24, 10:49 Απάντηση: Kodi media center #12623
Έχω κάποιες πρώτες απορίες
1) Πέρα απο το Crew ποιο άλλο addon μου προτεινετε ως συμπληρωματικό του ταινίες σειρές.
Asgard, SportHD για αθλητικά... είναι πολλά τα addon αυτά.
2) Αν μπορώ να περάσω ότι ρυθμίσεις κάνω και στο Xiaomi box που έχω στο υπνοδωμάτιο.
Για μεταφορά ρυθμίσεων από Kodi σε Kodi διάβασε εδώ
3) Για Ελληνικούς υπότιτλους τι repos μου προτείνετε να κατεβάσω ώστε να είμαι καλυμμένος.
Συνήθως τα Addon των ταινιών κατεβάζουν υπότιτλους με δικό τους engine αλλά για Ελληνικούς διάβασε λίγα μηνύματα ποιο πίσω κάποιο νέο που βγήκε.
4) Έχω μια ηχόμπαρα Harman Kardon με upfiring ηχεία Dolby Atmos. Το Plex μου έδινε απευθείας τον ήχο και εμφάνιζε την σήμανση πάνω δεξια στην Tv. Στο Kodi πρέπει να κάνω κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις στον ήχο? Επίσης στις ρυθμίσεις βίντεο έχω βάλει στον ρυθμό ανανέωσης το on start/stop, είμαι οκ σε αυτό?
Στο kodi καταρχήν ενεργοποίησε το Passthrough στα audio settings και κάνε δοκιμές με διάφορες ταινίες να δεις αν ακούς ήχο σωστό παντού και περνάει στην μπάρα σωστά. Με το passthrough το kodi δεν κάνει τίποτα στον ήχο και τον στέλνει ατόφιο στην τηλεόραση, μετά η τηλεόραση το τι θα κάνει εξαρτάται από την TV που έχεις και τις ρυθμίσεις τις. Σε τυχόν προβλήματα, τότε πειράζεις στο Kodi να κάνει επεξεργασία στον ήχο για να βοηθήσεις την κατάσταση.There's no substitute for experience
CorollaClub
-
16-05-24, 11:01 Απάντηση: Kodi media center #12624
1) Elementum, fmovies και fen light. Το τελευταιο μονο αν προκειται να κανεις debrid συνδρομη.
3) Το opensubtitles εχει και ελληνικους, αλλιως το greek-subs του bugatsinho.ديميتريس
-
16-05-24, 11:56 Απάντηση: Kodi media center #12625
-
16-05-24, 13:53 Απάντηση: Kodi media center #12626
Εγώ απλά θα πρόσθετα για ταινίες σειρές το POV το Umbrella αλλα και το Seren Οmega απο το diggz repo εαν θέλει να έχει πλήρως ελληνικό menu.
-
16-05-24, 14:02 Απάντηση: Kodi media center #12627There's no substitute for experience
CorollaClub
-
16-05-24, 14:22 Απάντηση: Kodi media center #12628
Μια χαρά παίζει απλά βγάζει στην αρχή ένα error γιατί έχει να γίνει καιρό update λόγο του νέου kodi 21 η έκδοση που αναγράφω απλά πειράζει μερικές γραμμές και το διορθώνει οποτε παίζει χωρίς το error.
Οποιος έχει το κλασικό απλά κάνει edit και διορθώνει το αρχείο.
Error is due to kodi V21 not being included in the "valid" versions of kodi for Seren as determined in ~plugin.video.seren/resources/lib/modules/globals.py line 623: get_kodi_database_version-function,
to fix: add
"
elif self.KODI_VERSION == 21:
return "121"
"
the "121" was determined by checking the MyVideos-name in userdata/Database-folder.
Βεβαια υπάρχει και η τρίτη λύση αυτή που κάνω γω βλέπω το error το χαιρετάω και συνεχίζω κανονικά με το seren
-
16-05-24, 16:29 Απάντηση: Kodi media center #12629
-
16-05-24, 19:26 Απάντηση: Kodi media center #12630
Σαν να εχεις ενα δικιο... Το δοκιμασα τωρα με το dune part two και δεν βρισκει τιποτα, παρολο που εχει και τους 3 παροχους ενεργους. Και δεν βγαζει και τιποτα στο log!
ديميتريس
Παρόμοια Θέματα
-
XBMC Media Center for Linux (kodi)
Από WagItchyef στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 1317Τελευταίο Μήνυμα: 28-08-24, 07:31 -
Windows 8.1 pro N και Media Center?
Από bromiaris1gr στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 29-01-16, 00:24 -
Windows10, ανάλυση οθόνης και kodi
Από pannos_85 στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 17-12-15, 10:17 -
Windows Media Center is dead
Από 21706 στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 03-05-15, 20:39 -
Media Center κουτί thermaltake vc4001sns mozart-silver
Από trellos στο φόρουμ ΠροσφοράΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 19-04-15, 20:49
Bookmarks