Καλησπερα!
Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση! Εχω On Telecoms εδω και καποια χρονια και εκανα αιτηση να γυρισω στον ΟΤΕ με την προσφορα Internet/Σταθερο/OTE TV Full Pack 35 ευρω. Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι πως αρχικα με την On Telecoms συγχρονιζα στα 10mbit με SNR 6 και 8.5mbit περιπου με SNR 9. Καθως περνουσαν τα χρονια η ταχυτητα εχει φτασει στο 5. Σε συνομιλια με τον ΟΤΕ μου ειπαν οτι ενα απο benefits που θα εχω αν γυρισω ειναι οτι θα εχω δικη μου καρτα δικτυου αρα λογικα θα συγχρονιζω πιο ψηλα απο οτι τωρα(μου ανεφερε οτι πολλοι παροχοι βαζουν 2-3 πελατες στην ιδια καρτα για οικονομια).
Δεν ηταν ο λογος αυτος που αποφασισα να παω ΟΤΕ, αλλα θα ηθελα να μου πειτε αν ισυχει γενικα αυτο που μου ειπαν στο τηλεφωνο με τις καρτες δικτυου και τους συγχρονισμους!!
Η γραμμη μου:
Σε ADSL 2 Profile ειμαι(οχι ADSL 2+) με Downstream Att. 37, SNR 9 και συγχρονισμο 5mbit.
Με τα ιδια νουμερα προ 6ετιας ειχα 8.5 και αρκετες φορες 9mbit συγχρονισμο χωρις αποσυνδεσεις.
Επισης αν εχετε καποια συμβουλη για να μη μεινω χωρις ιντερνετ κατα τη μεταφορα γραμμης(το χρειαζομαι καθημερινα για την εργασια μου) θα σας ημουν υποχρεος!
Ευχαριστω πολυ!
Εμφάνιση 1-15 από 31
Θέμα: Ερωτηση συγχρονισμου
-
10-05-14, 21:00 Ερωτηση συγχρονισμου #1
-
10-05-14, 21:56 Απάντηση: Ερωτηση συγχρονισμου #2
Το τι κάνουν μέσα στα DSLAM, το ξέρουν μόνο αυτοί και η ψυχή τους.
Με το Attenuation που έχεις, σε θεωρητικό πάντα επίπεδο, θα έπρεπε να κλειδώνεις περίπου στα 13.1 mbit/s.
Να έχεις 4~5 mbit/s πτώση είναι φυσιολογικό, για τα δεδομένα Ελλάδας.
Μέχρι τα 5 είναι μεγάλη διαφορά και θα πρότεινα να κάνεις μερικούς ελέγχους, ώστε να αποκλείσεις την
περίπτωση η πτώση να οφείλεται σε σένα.
Η αλλαγή από τον ένα πάροχο στον άλλον, νομίζω γίνεται γρήγορα, μάλλον και την ίδια μέρα.
Εναλλακτικά, μπορείς να πάρεις ένα USB stick.
ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Spoiler:Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
11-05-14, 00:13 Απάντηση: Ερωτηση συγχρονισμου #3
Δυστυχως την ταχυτητα μου την εχουν κοψει απο την On. Καθε φορα που επεφτα ενα 1 mbit ερχοταν τεχνικος μετραγε κατανεμητη και μεσα στο σπιτι και ηταν ακριβως η ιδια ταχυτητα. Και καθε φορα μου ελεγαν οτι τοσο πιανει το σπιτι μου απο αυτη την αποσταση και δεν μπορουν να κανουν κατι.
Οταν τους ανεφερα την προηγουμενη ταχυτητα πιο υψηλη που ειχα μου ελεγαν παλι οτι αυτη ειναι η μεγιστη που μπορω να εχω.
Ψευτες, απατεωνες.
-
11-05-14, 00:17 Απάντηση: Ερωτηση συγχρονισμου #4
Τότε κάνεις υπομονή να δείς τι θα γίνει με τον ΟΤΕ και πράττεις αναλόγως.
Αν δεν πάς ποιο πάνω ούτε μ' αυτούς.....Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
11-05-14, 01:08 Απάντηση: Ερωτηση συγχρονισμου #5
Εχω συμβιβαστει πλεον. Περιμενω να μας θυμηθει ο Θεος στην Πετρουπολη να μπει VDSL
-
11-05-14, 01:14 Απάντηση: Ερωτηση συγχρονισμου #6
Αν σου κάνει τα ίδια και ο OTE μην το αφήσεις έτσι, θα πρέπει να τους τρέξεις λίγο.
Δεν έχεις δα και 65 Attenuation , για να έχουν να λένε τα δικά τους.
Βέβαια ας μην προδικάζουμε κάτι, ας γίνει η αλλαγή με το καλό.... και βλέπεις.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
11-05-14, 21:52 Απάντηση: Ερωτηση συγχρονισμου #7
Ωραια θα ενημερωσω το thread οταν με το καλο γινει η αλλαγη και αν εχω προβλημα ελπιζω να το λυσω με τη βοηθεια σας!
-
12-05-14, 10:06 Απάντηση: Ερωτηση συγχρονισμου #8
Δεν είναι έτσι όπως τα λες. Διότι πριν χρόνια είχα φύγει απο εναλλακτικό για ΟΤΕ και απο τα 6 του εναλλακτικού πήγα στα 2 του ΟΤΕ και με το ζόρι. Όσο και να επεμεινα, ο ΟΤΕ πάντα υποστηριζε οτι η γραμμή δεν πάει παραπανω και εκλεινε τη βλάβη. Όπως και ο φίλος παραπάνω, απλά συμβιβάζεσαι αναγκαστικά και ευελπιστείς οτι κάποια στιγμή με τα βήματα χελώνας του ΟΤΕ οτι θα αλλάξει κάτι και στην γειτονιά σου...
-
12-05-14, 10:22 Απάντηση: Ερωτηση συγχρονισμου #9
Για το Attenuation που έχει, δεν δικαιολογείται τόσο χαμηλή ταχύτητα.
Άλλωστε, στο πρώτο post λέει ότι στο παρελθόν έπιανε πολύ καλύτερες ταχύτητες.
Κάτι έχει γίνει λοιπόν με την γραμμή του ή με την εσωτερική του εγκατάσταση(post #2).
Αν πιάνει πάλι 5, μήπως να το ψάξει λίγο;;;
Λέει τι έχει τραβήξει από τον προηγούμενο πάροχο(post 3), οπότε ας ψάξει και τους
υπόλοιπους.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
12-05-14, 14:51 Re: Ερωτηση συγχρονισμου #10
πρωτον αν μπορει να ελενξει ο ιδιος την γραμμη του ειναι bonus, αλαξε και κανα φιλτρακι και κοιτα και για καμια σκουρια στις μπριζες
Τωρα αν το δικτυο (σε οποιονδηποτε παροχο) ειναι υπερφορτωμενο τοτε ναι βαζουν και αλλους επανω στις ιδιες καρτες αλλα και να μην ισχυει αυτο αν απλος γεμισουν ολες αυξανεται και το crosstalk, το bandwidth πεφτει και δημιουργουνται προβληματα και εν απο αυτο και η πτωση ταχυτητας
Τωρα οπως ειπε ο φιλος παραπανω, απο πρσωπικη εμπειρια μαλλον ειναι το κλασσικο του κολπο, δηλαδη λεει οτι η γραμμη δεν παει αλλο και κλεινει την υποθεση
Εγω εδω τους εκανα και demonstration μολις μου ξεκλειδωσαν την γραμμη ( την κλειδωνουν οταν δηλωθει βλαβη) γιατι και εμενα που ελεγαν οτι δεν παει αλλο
http://www.adslgr.com/forum/threads/...98#post5366998
Υπαρχει περιπτωση η On να περνει πιο λιγο bandwidth οποτε ο οτε να ειναι οκ για την ωρα
Θα ελεγα αν πας με οτε υπαρχουν 2 βδομαδες να φυγεις αν σου κανουν τα ιδια, αλλα οπως ειπα στην αρχη αν οι γραμμες ειναι ολες γεματες (γενικα σε ολη την περιοχη) σε οποιον παροχο μπορει να εχεις τα ιδια δηλαδη και με οτε σιγα σιγα με τον καιρο υπαρχει περιπτωση να αρχισουν οι πτωσεις και εκει οτεν γεμισει φισκαΤελευταία επεξεργασία από το μέλος babis3g : 12-05-14 στις 15:02.
-
12-05-14, 15:03 Απάντηση: Ερωτηση συγχρονισμου #11
-
13-05-14, 02:04 Απάντηση: Ερωτηση συγχρονισμου #12
Πάντως με On έπιανα 10 με τον OTE τώρα είμαι στα 13
-
13-05-14, 05:04 Απάντηση: Ερωτηση συγχρονισμου #13
Το θεμα μου δεν ειναι η αυξηση της ταχυτητας αλλα αν γινει θα ειναι ενα ωραιο και ευχαριστο bonus! Δεν ενδιαφερομαι να τους κηνυγαω να κανω δοκιμες/να πεφτει το ιτνερνετ αρα να μενω χωρις δικτυο και να μην μπορω να κανω τη δουλεια μου. Ειναι πολυ καλη προσφορα Interet/Τηλεφωνο/OTE TV Full Pack 35 ευρω!!!
Θα γραψω εντυπωσεις μολις ενεργοποιηθει η γραμμη. Τεταρτη εχω ραντεβου με τον κουριερ για να παρει τα χαρτια απο μενα. Μετα απο αυτο συνηθως τι γινεται? Υπαρχει περιπτωση να μου ενεργοποιηθει η γραμμη χωρις να εχω λαβει router και να μεινω χωρις προσβαση στο δικτυο? Αυτο ειναι που με καιει πιο πολυ εμενα
-
13-05-14, 06:53 Απάντηση: Ερωτηση συγχρονισμου #14
Η υπηρεσία ενεργοποιείται σε 2 εβδομάδες. Απ' όσο ξέρω το ρούτερ στο στέλνουν μέσα σε 1 εβδομάδα. Αν δεν έρθει μέχρι την Τρίτη 20/5, κάνε ένα τηλέφωνο στον ΟΤΕ και ρώτα τους τι γίνεται.
-
13-05-14, 11:40 Ερωτηση συγχρονισμου #15
Μου έκαναν και εμένα την προσφορά 3play απο τον ΟΤΕ με τα 35€ για να παω απο FORTHNET την οποία δέχθηκα. Η FORTHNET απάντησε στην αίτηση φορητότητας στίς 6/5 και στίς 7/5 ενεργοποιήθηκε η γραμμή στον ΟΤΕ. Πραγματικά ειδα διαφορά στήν ταχύτητα ADSL απο 7.100 που είχα ανέβηκε στα 12.900 αυτό βέβαια οφείλεται και στο οτι ο ΟΤΕ μου έδωσε γραμμή απο καμπίνα που είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου ενω η FORTHNET μου έδινε απο το αστικό κέντρο (35.5 db attenuation πρίν 5.0 db attenuation τώρα). Αυτό βέβαια που με ταλαιπωρεί έχοντας κάνει πολλά τηλέφωνα είναι οτι δεν με έχουν συνδέσει το OTE TV και δεν ξέρουν ούτε και στο 13888 για πιό λόγο δεν με καλούν απο το αρμόδιο τμήμα. Αυτά προς ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται για το πακέτο.
Παράθεση Posted from iOS app
Παρόμοια Θέματα
-
Χρόνος Ενεργοποίησης Υπηρεσίας VDSL2 & Πραγματική Ταχύτητα Συγχρονισμού & Πληροφορίες σύνδεσης.
Από mias στο φόρουμ Nova VDSLΜηνύματα: 1702Τελευταίο Μήνυμα: 05-07-22, 20:40 -
Χρόνος Ενεργοποίησης Υπηρεσίας VDSL2 & Πραγματική Ταχύτητα Συγχρονισμού & Πληροφορίες σύνδεσης..
Από Saimag στο φόρουμ Nova VDSLΜηνύματα: 999Τελευταίο Μήνυμα: 15-03-22, 20:24 -
ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ
Από Manitok στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 14-03-14, 15:42 -
Πρόβλημα συγχρονισμού OTE Καλαμάτα ADSL VDSL
Από stamatisg στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 25-11-13, 19:09 -
Αύξηση ταχύτητας συγχρονισμού
Από rafa1919 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 06-06-13, 20:31
Bookmarks