H Cyta έχει πλέον Default Target Noise Margin τα 8dB.Προφανώς το δικό σου έχει πέσει λίγο.Μπορείς να ζητήσεις να σε βάλουν στο παλιό, στα 6dB με ενδεχόμενες αποσυνδέσεις.Επίσης δεν μπορούμε πάντα να συγκρίνουμε Παρόχους στο θέμα συγχρονισμών.Εκτός απο το θέμα με το Target Noise Margin, παίζουν παράγοντες όπως διαφορετικού τύπου DSLAM, Configuration, Profiles, INP Symbols, Delay, Downstream Power Back-Off, Output Power, κλπ...
Εμφάνιση 16-30 από 38
Θέμα: σκεφτομαι για cyta...
-
11-06-14, 23:50 Απάντηση: σκεφτομαι για cyta... #16
-
12-06-14, 11:45 Απάντηση: σκεφτομαι για cyta... #17
Δεν είναι λογικά αυτά που λες. Δεν ενδιαφέρει κανένα πελάτη το noise margin ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό που εκτιμάει κανείς σε ένα πάροχο είναι η ταχύτητητα , η εξυπηρέτηση και η τιμή. Η cyta μόνο από πλευράς τιμής είναι καλή. Δεν είμαι υποχρεωμένος να της πω κανένα margin. Εφόσον είναι και καινούρια η σύνδεση όφειλαν να φροντίσουν ώστε να "φύσαει". Η forthnet στην αρχή ήταν στα 12,2 και τώρα με τη cyta με το ζόρι 9,1 χωρίς αποσυνδέσεις!!! ΕΛΕΟΣ με τα λαμόγια που θα τα υποστηρίξουμε κιόλας. 1 βδομάδα δεν έχουν κάνει τίποτα!
-
12-06-14, 14:25 Απάντηση: σκεφτομαι για cyta... #18
H Cyta δε μπορεί να ξέρει ποιον ενδιαφέρει η ταχύτητα και ποιον όχι. Βάζει το Noise Margin στο 9 εξαρχής, ώστε η γραμμή να είναι πιο σταθερή και χωρίς αποσυνδέσεις και όποιος θέλει μεγαλύτερη ταχύτητα παίρνει τηλέφωνο και το ζητάει.
Που να έβαζες και ΗΟL δηλαδή που έχει αρχικό Noise Margin στο 11 για ακόμα πιο σίγουρη σταθερότητα και πολλοί νομίζουν πως η HOL έχει αργό ίντερνετ...
-
12-06-14, 14:56 Απάντηση: σκεφτομαι για cyta... #19
Πόση υπομονή πρέπει να έχει κανείς; Ρε παιδιά την παλεύετε καθόλου; Πρέπει να τους πω τι ρυθμίσεις θέλω για να έχω σύνδεση 11; Μιλάτε για ταχύτητα λες και λέτε κάνε αυτό για να έχεις πχ. 18άρα σύνδεση. Δεν είμαι 5 ή 10 χιλιόμετρα από το dslam. Eίμαι κάτω από 2 και έπρεπε , αν όχι το ιδανικό 18 , ένα 14 να έπιανα! Έλεος με τους άσχετους και αδιάφορους providers!
- - - Updated - - -
και ξέχασα με το noise margin της forthnet δεν είχα αποσυνδέσεις , οπότε καταρίπτεται αυτός ο μύθος!
-
12-06-14, 21:11 Απάντηση: σκεφτομαι για cyta... #20
Εγω φιλε μου σου ειπα καποια πραγματα, τα οποια γενικα ισχυουν σε ολες τις εταιριες.Τεχνικος Πεδιου ειμαι σε Παροχο (οχι Cyta).Ημουν και στην 4net.Αν δεν θες να καταλαβεις καποια πραγματα δικαιωμα σου.Εχεις περιθωριο 14 ημερες να υπαναχωρησεις.
-
12-06-14, 21:46 Απάντηση: σκεφτομαι για cyta... #21
Δε διαφώνησα με τα τεχνικά θέματα. Διαφωνώ με την πολιτική των εταιριών. Γιατί να μη ρίχνουν (αυτόματα) το snr όταν η ταχύτητα είναι κάτω απο 10 mpbs για να μην ταλαιπωρείται ο άλλος; Και γιατί να πίανω εγώ 9,4 με το ζόρι; Δεν είμαι δίπλα στο dslam αλλά θεωρητικά μπορούσα να πιάσω πολύ περισσότερο. Κάτι μου βρωμάει στην υπόθεση με τις αργές ταχύτητες! Ίσως ,λέω εγώ, το κάνουν για να βάλουν τις vdsl (όπου υπάρχει η δυνατότητα). Το δεδομένο είναι ότι είμαστε τραγικοί σαν χώρα (και)στο μέσο όρο ταχύτητας internet!
-
12-06-14, 23:08 Απάντηση: σκεφτομαι για cyta... #22Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
23-08-14, 23:40 Απάντηση: σκεφτομαι για cyta... #23
-
24-08-14, 10:43 Απάντηση: σκεφτομαι για cyta... #24
Σε θεωρητική βάση πάντα, θα έπρεπε να ήσουν στα 19.54 mbit/s.
Επειδή είσαι κοντά στο A/K να αφαιρέσουμε 2~3 το πολύ λόγω overhead, ποιότητας γραμμής, φόρτου γραμμής κ.λ.π. θα πάμε στα 16~17.
Το ρούτερ σου γράφει ότι το Maximum Bandwidth είναι στα 10660, αλλά πολλές φορές μπορεί να είναι λάθος από bug του ρούτερ ή από
λάθος λήψη πληροφοριών.
Κάνε μια έρευνα στην περιοχή σου για να μάθεις τι ταχύτητες έχουν οι άλλοι και αν έχεις γνώσεις και όρεξη κάνε ένα έλεγχο στην
εσωτερική σου εγκατάσταση, ώστε να είσαι σίγουρος ότι παίρνεις το max από την γραμμή σου.
ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Spoiler:Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
24-08-14, 10:55 Απάντηση: σκεφτομαι για cyta... #25
Το ρουτερ είναι απευθείας στη Μπριζα του τηλεφώνου.
Μια έχει μόνο δεν έχει τηλεφωνική εγκατάσταση το σπίτι.
Η γραμμή είναι ακριβώς δίπλα στην εξωπορτα.
Πάλι τόσο πιάνει.
Το μόνο που θυμάμαι όταν είχα ΟΤΕ πριν 7 χρόνια, κλειδωνα 16 αν θυμάμαι καλά.
Καμία φορά πήγε και 17. Και μια φορά με διακοπή ρεύματος κλείδωσε 21
-
24-08-14, 11:09 Απάντηση: σκεφτομαι για cyta... #26
Kάτι έχει συμβεί λοιπόν και έχεις τόση πτώση.
Περιοχή: Έχουν προστεθεί νέοι συνδρομητές ή υπάρχει βλάβη στο δίκτυο.
Πάροχος: Δεν έχει δυνατότητα για μεγαλύτερη ταχύτητα.
Εσωτερική εγκατάσταση: Βλάβη από τον κατανεμητή μέχρι την πρίζα.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
24-08-14, 11:47 Απάντηση: σκεφτομαι για cyta... #27
Η γραμμή μου είναι πολύ καλή πιστεύω.
Δεν έχω ούτε ένα λάθος εκει στα στατιστικά που κοιτάω.
Μάλλον η cyta δε μπορεί να μου δώσει παραπάνω.
Μόνο στην οικοδομή μου έχουν 4 άτομα cyta
-
24-08-14, 12:01 Απάντηση: σκεφτομαι για cyta... #28Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
24-08-14, 12:41 Απάντηση: σκεφτομαι για cyta... #29
-
24-08-14, 12:57 Απάντηση: σκεφτομαι για cyta... #30
Παρόμοια Θέματα
-
CYTA VOIP - SIP Account Password decrypt
Από gbetgr στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 50Τελευταίο Μήνυμα: 17-06-17, 19:07 -
Υπηρεσία 3Play με τηλεφωνία, internet, τηλεόραση ανακοινώνει η Cyta
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 69Τελευταίο Μήνυμα: 09-07-14, 20:23 -
Σκέψη για αλλαγή παρόχου από wind -> cyta (vdsl, fastpath κτλπ)
Από bobis στο φόρουμ VDSLΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 26-04-14, 15:56 -
Αδικαιολόγητη καθυστέρηση φορητότητας και κατάργησης γραμμής της Cyta
Από lskouzakis στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 06-07-13, 17:28 -
Cyta Ελλάδας: Οικονομικά αποτελέσματα 2012 - Μικτό κέρδος € 26 εκ.
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 27Τελευταίο Μήνυμα: 10-06-13, 01:41
Bookmarks