Σελ. 10 από 586 ΠρώτηΠρώτη ... 589101112152030 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 136-150 από 8788
    Περιοχή
    At Milliways, the Restaurant at the End of the Universe
    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50000/5000
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    OpenWRT (WNDR3700v2)
    1. συνδεσου σε κάποιο άλλο ethernet port εκτός από το πρώτο.
    2. συνδεσου με winbox + mac
    3. δεν μας έχεις περιγράψει τι θες να κάνεις. adsl router?
    4. όταν μπεις στο winbox κάνεις τα εξής βήματα:

α.IP>addresses> προσθετεις μια διεύθυνση από το δίκτυο σου στο ether2-master-local π.χ 192.168.1.1/24
    β.IP>DHCP server> dhcp setup και ακολουθεις το wizard. λογικα στο ερώτημα και το dhcp server space βάζεις 192.168.1.0/24
    See first, think later, then test. But always see first. Otherwise you will only see what you were expecting. Most scientists forget that. - Douglas Adams
    There's no right, there's no wrong, there's only popular opinion. - Jeffrey Goines (12 Monkeys)

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    RB5009UGSIN ONT: G-010G-R
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από astrea966 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τελος παντων.οι φωτο ειναι απο τις default ρυθμισεις του ρουτερ.αν καποιος μπορει να βοηθησει ειναι ευπροσδεκτος
    Για να κάνεις τις ρυθμίσεις που γράφω θα πρέπει να συνδέεσαι με το winbox κάνοντας κλικ στην mac του rb.
    Και αυτό γιατί καθώς το ρυθμίζεις (αλλαγή ΙΡ κλπ) θα γίνονται επανεκκινήσεις στα ether.
    Αφού τελειώσεις τις ρυθμίσεις που γράφω μπορείς να συνδέεσαι πλέον με ΙΡ.
    | "Anyone can build a fast CPU.
    | The trick is to build a fast system."
    |____________Seymour Cray...

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    ​↓ 59,0 Mbit ↑ 10,0
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    Router
    FRITZ!Box 7590
    SNR / Attn
    11(dB) / 18(dB)
    Path Level
    Interleaved
    λοιπον δεν με αφηνε να συνδεθω μεσω mac το outpost firewall που εχω στο φορητο.ολα καλα εκει.το αλλο προβλημα με το δικτυο λυθηκε σβηνοντας εντελως τις εργοστασιακες ρυθμισεις που ειχε το ρουτερ και περνωντας τα ενα ενα απο την αρχη.εχω ενα προβλημα στις εντολες του firewall.το ρουτερ το εχω ρυθμισει ωστε να εχει ip 192.168.1.1. οταν παω να περασω την παρακατω εντολη στο firewall παιρνω αυτο το μηνυμα σφαλματος:
    input does not match any value of interface

εντολη
    add chain=input src-address=192.168.1.0/24 action=accept \ in-interface=pppoe-out1

και κατι αλλο.μπορω να ορισω εγω σε ποιο καναλι θα εκπεμπει το ασυρματο και αν ναι απο που?

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    λοιπον δεν με αφηνε να συνδεθω μεσω mac το outpost firewall που εχω στο φορητο.ολα καλα εκει.το αλλο προβλημα με το δικτυο λυθηκε σβηνοντας εντελως τις εργοστασιακες ρυθμισεις που ειχε το ρουτερ και περνωντας τα ενα ενα απο την αρχη.εχω ενα προβλημα στις εντολες του firewall.το ρουτερ το εχω ρυθμισει ωστε να εχει ip 192.168.1.1. οταν παω να περασω την παρακατω εντολη στο firewall παιρνω αυτο το μηνυμα σφαλματος:
    input does not match any value of interface

εντολη
    add chain=input src-address=192.168.1.0/24 action=accept \ in-interface=pppoe-out1

και κατι αλλο.μπορω να ορισω εγω σε ποιο καναλι θα εκπεμπει το ασυρματο και αν ναι απο που?
    Το pppoe το έχεις αφήσει pppoe-out1 ή το άλλαξες όνομα;
    Η ΙΡ του ρούτερ έχει αλλάξει σίγουρα;

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    ​↓ 59,0 Mbit ↑ 10,0
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    Router
    FRITZ!Box 7590
    SNR / Attn
    11(dB) / 18(dB)
    Path Level
    Interleaved
    οπως ακριβως το ειχε ο οδηγος το εκανα.δεν αλλαξα τιποτα.η ip του ρουτερ εχει αλλαξει σιγουρα.εχω και αλλα θεματα.ιντερνετ εχει κανονικα το ρουτερ αλλα μονο μεσω lan.το ασυρματο δεν δινει ιντερνετ αλλα ουτε και Ip.ακομα και με καρφωτη που δοκιμασα δεν ειχα αποτελεσμα.και με το νατ ειχε θεμα αλλα το ξαναεκανα και επελεξα την pppoe συνδεση για να μου δωσει και οχι την ethe1 που ελεγε ο οδηγος

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    οπως ακριβως το ειχε ο οδηγος το εκανα.δεν αλλαξα τιποτα.η ip του ρουτερ εχει αλλαξει σιγουρα.εχω και αλλα θεματα.ιντερνετ εχει κανονικα το ρουτερ αλλα μονο μεσω lan.το ασυρματο δεν δινει ιντερνετ αλλα ουτε και Ip.ακομα και με καρφωτη που δοκιμασα δεν ειχα αποτελεσμα.και με το νατ ειχε θεμα αλλα το ξαναεκανα και επελεξα την pppoe συνδεση για να μου δωσει και οχι την ethe1 που ελεγε ο οδηγος
    α) Το ασύρματο το έχεις ανοίξει;
    Γιατί από default είναι disable.
    β) O dhcp server δουλεύει;
    γ) Στο ΝΑΤ που λέω για ether1;
    Σίγουρα ακολούθησες βήμα-βήμα τον οδηγό;

Περιοχή
    At Milliways, the Restaurant at the End of the Universe
    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50000/5000
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    OpenWRT (WNDR3700v2)
    πρέπει να βάλεις το wlan στο ίδιο bridge που έχεις και τις LAN ethernet, και να τρέχεις τον dhcp server στο bridge.
    See first, think later, then test. But always see first. Otherwise you will only see what you were expecting. Most scientists forget that. - Douglas Adams
    There's no right, there's no wrong, there's only popular opinion. - Jeffrey Goines (12 Monkeys)

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    ​↓ 59,0 Mbit ↑ 10,0
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    Router
    FRITZ!Box 7590
    SNR / Attn
    11(dB) / 18(dB)
    Path Level
    Interleaved
    εκανα ενα ελεγχο παλι και για το firewall εφταιγε οτι ειχα αλλαξει το ονομα σε οτενετ οποτε παει αυτο λυθηκε.δουλεψε και το ασυρματο.
    ερωτηση:τις εντολες του firewall μπορουμε να τις περασουμε ολες μαζι η μια μια?

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    εκανα ενα ελεγχο παλι και για το firewall εφταιγε οτι ειχα αλλαξει το ονομα σε οτενετ οποτε παει αυτο λυθηκε.δουλεψε και το ασυρματο.
    ερωτηση:τις εντολες του firewall μπορουμε να τις περασουμε ολες μαζι η μια μια?
    Όπως γράφω... μπορείς να τις περάσεις όλες μαζί.
    Κάνεις αντιγραφή και επικόλληση.
    Την τελευταία εντολή δεν θα την πάρει γι αυτό πάτα στο τέλος και ένα enter.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    ​↓ 59,0 Mbit ↑ 10,0
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    Router
    FRITZ!Box 7590
    SNR / Attn
    11(dB) / 18(dB)
    Path Level
    Interleaved
    οντως δεν γραφεις τιποτα γι`αυτο.δεν ξερω που το ειδα τοτε.μαλλον θα το ειδα οταν ενεργοποιησα το νατ απο την καρτελα quick set του winbox.εριξα μια ματια εκει γιατι δεν ειχα ιντερνετ και ειδα οτι το κουτακι νατ δεν ηταν επιλεγμενο.μολις το επελεξα αυτοματως ειχα προσβαση στο ιντερνετ.οταν ομως κοιταξα στο firewall/nat ειδα οτι ειχε φτιαξει και ενα δευτερο που ειχε στην επιλογη out.interface την pppoe συνδεση ισως να μπερδευτηκα με αυτο

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    οντως δεν γραφεις τιποτα γι`αυτο.δεν ξερω που το ειδα τοτε.μαλλον θα το ειδα οταν ενεργοποιησα το νατ απο την καρτελα quick set του winbox.εριξα μια ματια εκει γιατι δεν ειχα ιντερνετ και ειδα οτι το κουτακι νατ δεν ηταν επιλεγμενο.μολις το επελεξα αυτοματως ειχα προσβαση στο ιντερνετ.οταν ομως κοιταξα στο firewall/nat ειδα οτι ειχε φτιαξει και ενα δευτερο που ειχε στην επιλογη out.interface την pppoe συνδεση ισως να μπερδευτηκα με αυτο
    To quick set το δοκίμασα και εγώ αλλά δεν δούλεψε.
    Δεν ξέρω γιατί.
    Έψαξα μία-μία τις καρτέλες και τις εγγραφές που έκανε αλλά δεν μπόρεσα να βρω τι φταίει.
    Έφαγα 1 ώρα στο ψάξιμο και μετά το έκανα βήμα-βήμα με τον τρόπο που αναφέρω.
    Μια υποσημείωση...
    Άλλαξε το keep alive του pppoe από 60s σε 900s και στα πρωτόκολλα επικοινωνίας άφησε μόνο το pap.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    ​↓ 59,0 Mbit ↑ 10,0
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    Router
    FRITZ!Box 7590
    SNR / Attn
    11(dB) / 18(dB)
    Path Level
    Interleaved
    εδω ειμαι και παλι.προσπαθω να ενεργοποιησω το ipv6 βαση του οδηγου και ενω τα κανω ολα κατα γραμμα δεν εχω συνδεση ipv6.ο isp μου ειναι ο οτε και παρεχει σιγουρα ipv6 γιατι συνδεομαι κανονικα με το fritzbox 7270 που εχω.αλλαξα ακομα και το προθεμα στο username απο @otenet.gr σε @ipv6ote.gr που πρεπει να γινει στο fritz και λογικα και στα αλλα ρουτερ.συνδεση εχω κανονικα στο ιντερνετ απλα οχι ipv6

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Και εδώ παραθέτω ένα αρκετά καλό και εύκολο QoS για όσους ψάχνονται λίγο και δεν αρκούνται στις default ρυθμίσεις του RB.
    Υπάρχουν δύο τρόποι για ορισμό QoS:
    - Ο πρώτος είναι πιο "επαγγελματικός" και παίζει με τα Queue Tree
    - Ο δεύτερος πιο "απλός" για τον μέσο χρήστη και παίζει με Queue Simple
    Και στις δύο περιπτώσεις ορίζουμε mangle.
    Ο δεύτερος τρόπος είναι πιο γρήγορος και καταναλώνει 15-30% CPU Usage.
    Ο πρώτος καταναλώνει παραπάνω επεξεργαστική ισχύ και ενδείκνυται σε περιπτώσεις πιο σύνθετου QoS (όχι ότι με τον δεύτερο τρόπο δεν μπορείς να το κάνεις).

Εδώ θα σας παρουσιάσω τον δεύτερο τρόπο (τον απλούστερο).
    Σενάριο:
    Spoiler:
    Ορισμός προτεραιοτήτων (1-υψηλότερη προτεραιότητα, 8-χαμηλότερη):
    Κώδικας:
    QoS_1: για browsing, DNS, ICMP, xbox live, κλπ
    QoS_2: για emails & ftp
    QoS_3-6 : δεσμευμένα από το σύστημα
    QoS_7: για όλα τα υπόλοιπα πακέτα TCP/UDP
    QoS_8: για p2p

Ορισμός Queue Simple:
    Spoiler:
    Ανοίγουμε το Terminal από το WinBox και δίνουμε την εντολή:
    Κώδικας:
    /queue simple
    Στη συνέχεια κάνουμε αντιγραφή και επικόλληση στο Terminal τα παρακάτω:
    Στην τελευταία εντολή πατάμε enter.
    To max-limit στην πρώτη εντολή το ορίζουμε λίγο κάτω από την ταχύτητα συγχρονισμού μας.
    πχ αν συγχρονίζουμε στα 22Μbit (download) το ορίζουμε στα 21-21.5
    Πάνω από το όριο αυτό τα πακέτα γίνονται drop και επειδή ο συγχρονισμός δεν είναι πάντα σταθερός καλό θα είναι να έχει λίγο "αέρα" προς τα κάτω (500Κb-1Mb λιγότερα από την ταχύτητα συγχρονισμού).
    Για το upload τα 1000Κb για 1024Κb είναι καλή τιμή.
    Κώδικας:
    add burst-limit=0/0 burst-threshold=0/0 burst-time=0s/0s disabled=no target=pppoe-out1 limit-at=0/0 max-limit=20000k/1000k name=pppoe-out1 parent=none priority="8" queue=default/default total-queue=default	
    add burst-limit=0/0 burst-threshold=0/0 burst-time=0s/0s disabled=no target=pppoe-out1 limit-at=0/0 max-limit=0/0 name=QoS_1 packet-marks=QoS_1 parent=pppoe-out1 priority="1" queue=default/default total-queue=default
    add burst-limit=0/0 burst-threshold=0/0 burst-time=0s/0s disabled=no target=pppoe-out1 limit-at=0/0 max-limit=0/0 name=QoS_2 packet-marks=QoS_2 parent=pppoe-out1 priority="2" queue=default/default total-queue=default
    add burst-limit=0/0 burst-threshold=0/0 burst-time=0s/0s disabled=no target=pppoe-out1 limit-at=0/0 max-limit=0/0 name=QoS_7 packet-marks=QoS_7 parent=pppoe-out1 priority="7" queue=default/default total-queue=default
    add burst-limit=0/0 burst-threshold=0/0 burst-time=0s/0s disabled=no target=pppoe-out1 limit-at=0/0 max-limit=0/0 name=QoS_8 packet-marks=QoS_8 parent=pppoe-out1 priority="8" queue=default/default total-queue=default

Τέλος ορίζουμε τα Mangle:
    Spoiler:

Ανοίγουμε το Terminal από το WinBox και δίνουμε την εντολή:
    Κώδικας:
    /ip firewall mangle
    Στη συνέχεια κάνουμε αντιγραφή και επικόλληση στο Terminal τα παρακάτω:
    Στην τελευταία εντολή πατάμε enter.
    Κώδικας:
    add action=mark-packet chain=prerouting comment=QoS_1 disabled=no in-interface=pppoe-out1 new-packet-mark=QoS_1 passthrough=no protocol=icmp packet-mark=QoS_1
    add action=mark-packet chain=postrouting disabled=no new-packet-mark=QoS_1 out-interface=pppoe-out1 passthrough=no protocol=icmp packet-mark=QoS_1
    add action=mark-packet chain=prerouting disabled=no in-interface=pppoe-out1 new-packet-mark=QoS_1 passthrough=no protocol=udp src-port=53,88,3074,1863 packet-mark=QoS_1
    add action=mark-packet chain=postrouting disabled=no dst-port=53,88,3074,1863 new-packet-mark=QoS_1 out-interface=pppoe-out1 passthrough=no protocol=udp packet-mark=QoS_1
    add action=mark-packet chain=prerouting disabled=no in-interface=pppoe-out1 new-packet-mark=QoS_1 passthrough=no protocol=tcp src-port=80,53,443,3074,1863 packet-mark=QoS_1
    add action=mark-packet chain=postrouting disabled=no dst-port=80,53,443,3074,1863 new-packet-mark=QoS_1 out-interface=pppoe-out1 passthrough=no protocol=tcp packet-mark=QoS_1	

add action=mark-packet chain=prerouting comment=QoS_2 disabled=no in-interface=pppoe-out1 new-packet-mark=QoS_2 passthrough=no protocol=tcp src-port=110,25,995,465,587,21,113 packet-mark=QoS_2
    add action=mark-packet chain=postrouting disabled=no dst-port=110,25,995,465,587,21,113 new-packet-mark=QoS_2 out-interface=pppoe-out1 passthrough=no protocol=tcp packet-mark=QoS_2
    add action=mark-packet chain=prerouting disabled=no in-interface=pppoe-out1 new-packet-mark=QoS_2 passthrough=no protocol=udp src-port=123,113 packet-mark=QoS_2
    add action=mark-packet chain=postrouting disabled=no dst-port=123,113 new-packet-mark=QoS_2 out-interface=pppoe-out1 passthrough=no protocol=udp packet-mark=QoS_2

add action=mark-packet chain=prerouting comment=QoS_7 disabled=no in-interface=pppoe-out1 new-packet-mark=QoS_7 passthrough=no protocol=tcp packet-mark=QoS_7
    add action=mark-packet chain=postrouting disabled=no new-packet-mark=QoS_7 out-interface=pppoe-out1 passthrough=no protocol=tcp packet-mark=QoS_7
    add action=mark-packet chain=prerouting disabled=no in-interface=pppoe-out1 new-packet-mark=QoS_7 passthrough=no protocol=udp packet-mark=QoS_7
    add action=mark-packet chain=postrouting disabled=no new-packet-mark=QoS_7 out-interface=pppoe-out1 passthrough=no protocol=udp packet-mark=QoS_7
    add action=mark-packet chain=prerouting disabled=no in-interface=pppoe-out1 new-packet-mark=QoS_7 p2p=!all-p2p passthrough=no packet-mark=QoS_7
    add action=mark-packet chain=postrouting disabled=no new-packet-mark=QoS_7 out-interface=pppoe-out1 p2p=!all-p2p passthrough=no	packet-mark=QoS_7

add action=mark-packet chain=prerouting comment=QoS_8 disabled=no in-interface=pppoe-out1 new-packet-mark=QoS_8 passthrough=no protocol=tcp src-port=50000-59999 packet-mark=QoS_8
    add action=mark-packet chain=postrouting disabled=no dst-port=50000-59999 new-packet-mark=QoS_8 out-interface=pppoe-out1 passthrough=no protocol=tcp packet-mark=QoS_8
    add action=mark-packet chain=prerouting disabled=no in-interface=pppoe-out1 new-packet-mark=QoS_8 p2p=all-p2p passthrough=no packet-mark=QoS_8
    add action=mark-packet chain=postrouting disabled=no new-packet-mark=QoS_8 out-interface=pppoe-out1 p2p=all-p2p passthrough=no packet-mark=QoS_8

- - - Updated - - -

εδω ειμαι και παλι.προσπαθω να ενεργοποιησω το ipv6 βαση του οδηγου και ενω τα κανω ολα κατα γραμμα δεν εχω συνδεση ipv6.ο isp μου ειναι ο οτε και παρεχει σιγουρα ipv6 γιατι συνδεομαι κανονικα με το fritzbox 7270 που εχω.αλλαξα ακομα και το προθεμα στο username απο @otenet.gr σε @ipv6ote.gr που πρεπει να γινει στο fritz και λογικα και στα αλλα ρουτερ.συνδεση εχω κανονικα στο ιντερνετ απλα οχι ipv6
    Κάτι θα ξέχασες να ορίσεις.
    Δοκίμασε να δηλώσεις και τα παρακάτω:
    Κώδικας:
    IPv6 > ND > Prefixes
    	Default:
    		Valid Lifetime: 0d 00:05:00
    		Preferred Lifetime: 0d 00:02:00

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    ​↓ 59,0 Mbit ↑ 10,0
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    Router
    FRITZ!Box 7590
    SNR / Attn
    11(dB) / 18(dB)
    Path Level
    Interleaved
    σιγουρα δεν ξεχασα να δηλωσω τιποτα.το διπλοτσεκαρα.αυτα που μου εδωσες τωρα ειναι εξτρα απ`οτι βλεπω.δεν μπορω να το δοκιμασω τωρα γιατι το εβγαλα και εβαλα παλι το fritz.η γυναικα θελει ιντερνετ τωρα και οχι δοκιμες.κατι αλλο θελω να ρωτησω ακομα.γραφεις στην αρχη του πρωτου οδηγου οτι με τις ρυθμισεις αυτες θα υπαρχει και επικοινωνια με το μοντεμ.δηλαδη θα μπορουμε να δουμε οτ web interface του αν καταλαβα καλα.σ`εμενα παντως δεν γινεται αυτο.192.168.0.1 εχει το μοντεμ 192.168.1.1 εχει το μικροτικ.
    συγνωμη αν γινομαι κουραστικος

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    σιγουρα δεν ξεχασα να δηλωσω τιποτα.το διπλοτσεκαρα.αυτα που μου εδωσες τωρα ειναι εξτρα απ`οτι βλεπω.δεν μπορω να το δοκιμασω τωρα γιατι το εβγαλα και εβαλα παλι το fritz.η γυναικα θελει ιντερνετ τωρα και οχι δοκιμες.κατι αλλο θελω να ρωτησω ακομα.γραφεις στην αρχη του πρωτου οδηγου οτι με τις ρυθμισεις αυτες θα υπαρχει και επικοινωνια με το μοντεμ.δηλαδη θα μπορουμε να δουμε οτ web interface του αν καταλαβα καλα.σ`εμενα παντως δεν γινεται αυτο.192.168.0.1 εχει το μοντεμ 192.168.1.1 εχει το μικροτικ.
    συγνωμη αν γινομαι κουραστικος
    Έχεις βάλει δύο ΙΡ στο ρούτερ (ether1, bridge);
    Στο IP > Routes
    θα πρέπει να έχεις δηλώσεις σαν τις παρακάτω:
    192.168.0.0/24 > ether1 > 192.168.0.1
    192.168.1.0/24 > ether1 > 192.168.1.1

Σελ. 10 από 586 ΠρώτηΠρώτη ... 589101112152030 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Ποιό mikrotik για router και hotspot?
    Από kavouras στο φόρουμ Networking
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-02-16, 00:16
  2. Mikrotik RouterBoard RB2011U
    Από parianos85 στο φόρουμ Networking
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-06-14, 09:41
  3. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ MIKROTIK
    Από leopard75 στο φόρουμ Networking
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-06-14, 00:17
  4. Mikrotik Routerboard 751U
    Από tasos_z στο φόρουμ Networking
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-11-13, 03:11
  5. Ποιό mikrotik για home wireless σε 2 ορόφους