Καλησπέρα στην παρέα.Έχω ένα λαπτοπ vaio και εδώ και έχω το εξής πρόβλημα.Κάθε φορά που το κλείνω και πάω την επόμενη μέρα να συνδεθώ δεν μπορεί να συνδεθεί.Όταν κάνω όμως restart το ρουτερ μου,μπαίνει κανονικά.Λιγες πληροφορίες. Ρουρετράκι ZXHN H108L με καταβασμένο το τελευτεύο firmware.Wireless ρυθσμισμενο στο 802.11+g+b+n και κανάλι 11.
Στο λάπτοπ network adapter Intel Wifi Link 51000 AGN,με driver update στην τελευταια version και ρυθμισμενο στο 802.11n.Ip παίρνει αλλά προφανώς ping στη DG δεν γίνεται.
Βοηθεια κάποιος παρακαλώ![]()
Εμφάνιση 1-3 από 3
-
28-06-14, 19:09 Πρόβλημα με σύνδεση στο access point #1
-
28-06-14, 20:41 Απάντηση: Πρόβλημα με σύνδεση στο access point #2
Ενσύρματα δοκίμασες αν κάνει το ίδιο;;;; αλλαγή καναλιού στο ρούτερ;;
Kάνε και τα παρακάτω reset και δοκίμασε πάλι.
Reset / Εκκαθάριση / Επαναφορά
Aνοίγουμε την γραμμή εντολών(cmd) και κάνουμε τα εξής:
Γράφουμε: netsh winsock reset catalog πατάμε Enter
και όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, κάνουμε επανεκκίνηση του υπολογιστή.
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και για τις επόμενες εντολές,
χωρίς να ξεχνάμε μετά το τέλος της κάθε διαδικασίας να κάνουμε επανεκκίνηση.
: netsh int ip reset reset.log hit
: netsh int ipv4 reset reset.log
: netsh int ip reset reset.log
: netsh interface ip delete arpcache
: ipconfig /flushdns
: ipconfig /registerdnsImagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
01-07-14, 20:48 Απάντηση: Πρόβλημα με σύνδεση στο access point #3
Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Τελικά το πρόβλημα λύθηκε και ήταν δική μου βλακεία.Είχα βάλει παλιότερα το ίδιο όνομα στο ασύρματο δίκτυο και το πισι μέσα που το χε κασάρει και το κατάλαβα γιατί μου βγαζε το όνομα του access point με ένα (2) δίπλα χωρίς να το βλέπω.Το θέμα είναι οτι το χα βάλει παλιοτερα με μικρά γράμματα ,οπότε σκεφτόμενος οτι ειναι case sensitive η φάση δεν θα χε πρόβλημα...αλλά τελικά διαψεύστηκα :P
Για άλλον που αντιμετωπίσει παραπλήσιο πρόβλημα,να κοιτάξει τις παλιές εγγαφές ασύρματων δικτύων που έχει το πισι και να βεβαιωθεί οτι δεν υπάρχει conflict ίδιων ονομάτων,ακόμα και με διαφορά σε πεζά κεφαλαία.
Παρόμοια Θέματα
-
Πρόβλημα με σύνδεση Internet
Από amoramor στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 02-06-14, 17:03 -
προβλημα με συνδεση σε netfaster
Από gregluffy στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 13-11-13, 16:40 -
585i V6 πρόβλημα με σύνδεση σε wifi
Από paiktaras στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 16-10-13, 16:51 -
Netfaster wlan με tp-link access point συνδεση?
Από borba στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 29-08-13, 23:22 -
Πρόβλημα με σύνδεση
Από trd64 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 25-07-13, 09:02
Bookmarks