ρε συ ipo δεν σε προλαβαινουμε.Για αλλη μια φορα με καλυψες και δεν χρειαζεται να γραψω
![]()
Εμφάνιση 1.171-1.185 από 8776
-
17-01-11, 15:40 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1171
-
17-01-11, 16:03 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1172
Δεν ημουν επιθετικος. Μιλησα απο την αρχη οτι το εκανε αθελα της βασιζομενη στον πινακα. Δεν φταιει, ασχετα αν σε κατι που δεν γνωριζουμε δεν θα πρεπει να επιμενουμε τουλαχιστον.
Παμε τωρα στην ουσια:
Ποια επιχηρηματα; Ειναι ασχετα - αφορουν την μετατροπη απο το ιδιο το αμαζον και την προμηθεια που αυτο κραταει. Εδω μιλαμε για την προμηθεια που κρατραει η τραπεζα μας οταν πληρωνουμε σε ξενο νομισμα!
Ελληνικα δεν γραφω; Παλι μου λες για μετατροπη απο το ιδιο το amazon. Μιλαω για πληρωμη σε λιρες. Αν πληρωσεις σε ευρω μεσω της μετατροπης απο το αμαζον (που σε σκιζει και στην ισοτιμια - 5% πανω την εχει) δεν εχεις ετσι και αλλιως προμηθεια ουτε θεωρητικα. Προμηθεια εχεις οταν πληρωνεις σε ξενο νομισμα.Τι εχετε κολησει με πληρωμη λοιπον σε ευρω; Οff εχω τον currency converter. Αλλιως πληρωνεις σε ευρω.
Μιλαω για πληρωμη σε λιρες, εχω κανει πολλες αγορες και απο τοτε που ακουστηκε το περι προμηθειας (τελη Νοεμβρη) και δεν υπαρχει προμηθεια για αγορες απο το αμαζον. Απο το ebay μεσω paypal ναι εχει. Το βλεπεις στο λογαριασμο σου στην τραπεζα με ξεχωριστη κινηση. Στο αμαζον πληρωνεις σε λιρες και ΔΕΝ εχει προμηθεια.
Αdd:Επειδη εχουμε φυγει, μεχρι σελιδα αλλαξαμε μιλαω για την Πειραιως, για αυτην ηταν η αρχικη ερωτηση και απαντηση, μην πεταχτει κανεις τωρα και μου πει "η χ τραπεζα που αγορασα απο αμαζον μου εβαλε προμηθεια". Δεν εχω τσεκαρει με αλλες καρτες, δεν ξερω τι κανουν οι αλλες. Αυτο που ξερω σας λεω.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος matrix1 : 17-01-11 στις 16:10.
-
17-01-11, 16:13 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1173
Ξεκινάμε πάλι από την αρχή.
Κοίτα τι ρώτησε το παλικάρι, το οποίο ξεκίνησε τη συζήτηση. Αν παρατηρήσεις, τον ενδιαφέρει η χρέωση που θα έχει αν κάνει αγορά από το Amazon, αλλά συγκεκριμένα με χρεωστική κάρτα της Κύπρου:
Η 3lbereth του απάντησε παραθέτοντας το πινακάκι που έφτιαξα εγώ, που αναφέρεται σε χρεωστικές 5 τραπεζών, καταλήγοντας στην απάντηση:
Η οποία δε σου άρεσε εσένα και απάντησες με τον ακόλουθο απόλυτο τρόπο:
Η απάντηση της 3lbereth, με βάση την ερώτηση που της έγινε, ήταν σωστή. Αν κάποιος κάνει αγορά σε λίρες από το Amazon, με χρεωστική κάρτα της Τράπεζας Κύπρου, θα πληρώσει προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος 2,05%.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ipo : 17-01-11 στις 16:26.
Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
17-01-11, 16:50 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1174
Έλαβα και εγώ την νέα ETHNOCASH PLUS!!!Είχα τηλ στο κέντρο εξυπ.πελατών για να ταυτοποιήσω τα στοιχεία μου..Έχει 3 μηνες περιπου...Αποστέλεται απενεργοποιημενη και χρειαζεται ενεργοποιηση σε ΑΤΜ και ο ΡΙΝ παραμένει ο ίδιος...
Ποια ειναι η διαφορα της visa electron debit από την visa electron πιστωτική?
π.χ η Εθνική Τράπεζα έχει χρεωστική maestro,αλλά βγαζει visa electron πιστωτική...
-
17-01-11, 16:54 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1175
-
17-01-11, 16:59 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1176
Και η Πειραιώς εφαρμόζει 2% χρέωση για αγορές σε συνάλλαγμα με τη χρεωστική της κάρτα. Από την ιστοσελίδα της πήρε το κομμάτι του κειμένου που έκανε paste.
Με απλά λόγια: Είδε στην ιστοσελίδα της Πειραιώς τη χρέωση, την έκανε paste στο forum και κατόπιν ρώτησε τι ισχύει για την Τράπεζα Κύπρου.
Παρατηρώ ότι δεν κοίταξες καν το πινακάκι. Προκειμένου να συζητήσουμε, καλό είναι να δίνεις προσοχή στις πληροφορίες που δίνονται κατά τη συζήτηση, διαφορετικά αναλωνόμαστε σε επαναλήψεις.
Αρχικό μήνυμα από Τράπεζα Πειραιώς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ipo : 17-01-11 στις 17:54.
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
17-01-11, 17:23 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1177
-
17-01-11, 17:29 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1178Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
-
17-01-11, 17:39 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1179
νταξει δεν θα ειναι και τοσο αυτοκαταστροφικο γιατι δεν το ειχε και χτες. Σιγουρα ομως ειναι τελειως παραλογο να συμβαινει κατι τετοιο και δεν το πιστευω. Κραταω μια πισινη μονο και μονο γιατι βλεπω ποσο το υποστηριζει ο matrix1 και για αυτο ρωταω αν το εχει παρατηρησει και αλλος ή αν σε καποιον αλλον εχουν βαλει κανονικα προμηθεια οπως ειναι και το λογικο.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος runner70 : 17-01-11 στις 17:46.
-
17-01-11, 17:44 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1180
Αν κοιτάξεις το συγκεκριμένο νήμα, θα δεις ότι ο όρος μπήκε στην ιστοσελίδα της τράπεζας στα τέλη Νοέμβρη, αφού είχαμε διαπιστώσει (22/11/10) την εφαρμογή της προμήθειας στην πράξη. Ανέφεραν αρκετοί ότι είδαν την προμήθεια στο ηλεκτρονικό statement της κάρτας.
Παρατηρώ ότι κι εσύ συμμετείχες στη συζήτηση τότε. Δες τι γράφεις στο τέλος του post σου.Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
-
17-01-11, 17:52 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1181
Υπάρχει μήπως και η περίπτωση ο @matrix1 να αναφέρεται κατά λάθος σε χρεώσεις πιστωτικής και όχι χρεωστικής;
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ένα πιστωτικό ίδρυμα εφαρμόζει διαφορετική πολιτική για την ίδια υπηρεσία, σε διαφορετικά άτομα.
-
17-01-11, 17:53 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1182
ipo δεν διαφωνουμε καθολου μεταξυ μας. Αν θυμαμαι καλα και διαβαζοντας αυτο που ειχα γραψει τοτε, ειχε διαπιστωθει για την περιπτωση του ebay σε λιρες σε συνδυασμο με το paypal. Το φυσιολογικο ειναι να ισχυει και για το amazon σε λιρες και για το καθε αντιστοιχο.
O matrix1 υποστηριζει οτι οντως συμβαινει στο ebay αλλα οχι στο amazon. Ειναι παραλογο, το ξερω, δεν μπορω να το πιστεψω. Αλλα υπαρχει καποιος που του εβαλαν προμηθεια οταν πληρωσε σε λιρες στο amazon με τη χρεωστικη της Πειραιως; Δεν εχει κανενας προσφατη αγορα;
αυτο σκεφτηκα και εγω παραπανω και για αυτο εβαλα σε bold το χρεωστικη
-
17-01-11, 17:56 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1183
θα με κάνετε να κάνω αγορά και δεν θέλω!!!
-
17-01-11, 18:02 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1184
Θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό. Όπως άλλωστε συμβαίνει και με τις προπληρωμένες.
Η δική μου εκτίμηση είναι ότι ίσως είδε την ακόλουθη πρόταση της 3lbereth, αλλά δε διάβασε την ερώτηση στην οποία απαντούσε. Αν τη δεις ανεξάρτητα και βιαστικά, μπορεί να βγάλεις διάφορα συμπεράσματα (πιστωτικές κάρτες, εμβάσματα, κλπ).
........Auto merged post: ipo πρόσθεσε 3 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Θυμήσου μόνο να βάλεις το Amazon να χρεώνει τη χρεωστική κάρτα σε λίρες, ώστε να δεις την προμήθεια της χρεωστικής, για τη μετατροπή του συναλλάγματος.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ipo : 17-01-11 στις 18:02. Αιτία: auto merged post
-
17-01-11, 19:15 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1185
Νομίζω το έχουμε αναλύσει επαρκώς ότι πλέον η χρεωστική της Πειραιώς χρεώνει προμήθεια 2% για συναλλαγές σε νόμισμα διαφορετικό του ευρώ, όπως είναι σαφές και από το website της Πειραιώς, και το ανέλυσε επαρκώς ο ipo παραπάνω.
Παρόμοια Θέματα
-
Ποιά θεωρείτε ότι είναι τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της Tellas?
Από gtl στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-08, 21:31 -
Aπο On σε Net One-συγκριτικα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα των δυο εταιριων.
Από zatast στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-07, 17:13 -
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα φορητότητας
Από Mosxutus στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-07, 22:02 -
Συνδέσεις τύπου 1 Bill ...πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
Από NoYmErOs στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 23-12-06, 10:05 -
REISER 4 - Πλεονεκτήματα/Μειονεκτήματα.
Από mich83 στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 13-07-06, 15:30
Bookmarks