Δελτίο Τύπου:
Η iSquare, επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι παρατηρήθηκε πρόσφατα να κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά απομιμήσεις των προϊόντων iPad της Apple.
H iSquare εφιστά την προσοχή των καταναλωτών και επισημαίνει το μεγάλο κίνδυνο εξαπάτησής τους, δεδομένου ότι οι απομιμήσεις αυτές, έχουν μεγάλες ομοιότητες εξωτερικά με τα αυθεντικά προϊόντα iPad της Apple και πωλούνται σε συσκευασίες παρόμοιες με τις συσκευασίες των αυθεντικών προϊόντων, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Σε αρκετές, δε, περιπτώσεις πρόκειται για απομιμήσεις οι οποίες δεν μπορούν να τεθούν καν σε λειτουργία.
Η διάθεση των προϊόντων Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο από την iSquare, επίσημο διανομέα τους, γίνεται μέσω του επίσημου δικτύου Eξουσιοδοτημένων Mεταπωλητών προϊόντων Apple.
H iSquare προτρέπει το καταναλωτικό κοινό να απευθύνεται για αγορά στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της, ώστε αφενός να εξασφαλίζεται η γνησιότητα των προϊόντων, αφετέρου να απολαμβάνουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υποστήριξης, που είναι σε θέση να παρέχουν μέσω του εξειδικευμένου και πιστοποιημένου από την Apple, προσωπικού τους.
Πηγή : iSquare
Εμφάνιση 1-15 από 17
-
01-12-14, 22:39 Ανακοίνωση ενημέρωσης σχετικά με την κυκλοφορία απομιμήσεων του iPad #1
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
01-12-14, 23:04 Απάντηση: Ανακοίνωση ενημέρωσης σχετικά με την κυκλοφορία απομιμήσεων του iPad #2
Εχω ένα τέτοιο σπίτι μου. Περσυ ξεγέλασαν το πατέρα μου, και του εδωσαν δυο. Ειναι πλαστική απομίμηση που μέσα εχει ένα μεταλλικό αντιβαρο, μια μπαταρια κι ένα φωτακι που αναβει με ενα κουμπακι στα πλάγια κι εμφανιζει στην οθόνη NO BATTERY. Μονο ένας παντελώς ανυποψίαστος ασχετος απο τεχνολογία μπορεί να την πατήσει. Το κλάψαμε το 80ευρω, τουλαχιστον δουλευει το καλωδιακι USB..
-
01-12-14, 23:09 Απάντηση: Ανακοίνωση ενημέρωσης σχετικά με την κυκλοφορία απομιμήσεων του iPad #3
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Εγώ είχα βρει ένα τέτοιο iPhone 4 με κουτί κλπ, παρατημένο
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
02-12-14, 00:40 Απάντηση: Ανακοίνωση ενημέρωσης σχετικά με την κυκλοφορία απομιμήσεων του iPad #4
χαχαχα απιστευτο παιδες κλαιω απο τα γελια
τωρα το πηρανε χαμπαρι?
-
02-12-14, 00:46 Απάντηση: Ανακοίνωση ενημέρωσης σχετικά με την κυκλοφορία απομιμήσεων του iPad #5Το θεμα ειναι τι ειδους απομιμησεις ειναι.Εαν ειναι του τυπου των προαναφερθεντων περιπτωσεων, τετοιες βριθουν
σε ολα τα γκατζετς. Εαν ομως ειναι σοβαρες απομιμησεις, στην περιπτωση μαλιστα που αγοραστικαν απο οποιασδποτε
μορφης "καταστηματα", να δουμε ονοματα και διευθυνσεις !Αλλως μπαινουν ψυλλοι στα αυτια μου, για γκριζα και φθηνη διαφημιση της δημοσιευσης που κατεκλεισε τα sites, λογω της "οποιας"χριστουγεννιατικης αγορας...
P.S. Κατοχος i pad
-
02-12-14, 01:29 Απάντηση: Ανακοίνωση ενημέρωσης σχετικά με την κυκλοφορία απομιμήσεων του iPad #6
Χριστουγεννιάτικη περίοδος, να λέμε κάτι να κάνουμε ντόρο φαίνεται πιο πολύ η ανακοίνωση
@theocm"Είμαι άνθρωπος και έχω αξιοπρέπεια.
Δεν δέχομαι να με διαφεντεύει ένας ξένος γιατί τότε είμαι σκλάβος"
Sami Sharaf (former Egypt Minister)για τη διαχείρηση της διώρυγας του Σουέζ από τους Αγγλους
-
02-12-14, 03:30 Απάντηση: Ανακοίνωση ενημέρωσης σχετικά με την κυκλοφορία απομιμήσεων του iPad #7
H μηλαρού κάνει ότι μπορεί για να βρίσκεται στο προσκήνιο.
"Με συζητούν, άρα υπάρχω."
Το ότι κυκλοφορούν μαϊμούδες το ξέρουμε από χρόνια.
Πέρσι ένας συνάδελφος στην προηγούμενη εργασία μου την πάτησε, ψωνίζοντας με 100 ευρώ μαιμού Samsung S4.
Δεν ήξερε να το ξεχωρίσει, του πήρε μέρες για να το συνειδητοποιήσει και γνώμες τρίτων, "ειδικών"!
Εγώ δεν το είδα ποτέ αλλά του χα εκφράσει τις αμφιβολίες μου από το πρώτο δευτερόλεπτο ότι πρόκειται για φτηνό κλώνο(στην καλύτερη). Στην περίπτωση του τουλάχιστον λειτουργούσε.
Ήταν το πρώτο του smartphone και το προόριζε ως δώρο στον γιο του...
-
02-12-14, 03:33 Απάντηση: Ανακοίνωση ενημέρωσης σχετικά με την κυκλοφορία απομιμήσεων του iPad #8
- Περιοχή
- Chicago, Illinois
- Downloads
- 96
- Uploads
- 25
- Άρθρα
- 14
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1 Gbps
- ISP
- Nova
-
02-12-14, 03:56 Απάντηση: Ανακοίνωση ενημέρωσης σχετικά με την κυκλοφορία απομιμήσεων του iPad #9
Αυτό δεν είναι τίποτα. Στην αμερική ένας είχε αγοράσει ενα κομμάτι κόντρα πλακέ μέσα σε κουτί ipad...
-
02-12-14, 05:30 Απάντηση: Ανακοίνωση ενημέρωσης σχετικά με την κυκλοφορία απομιμήσεων του iPad #10
Ευκαιρία να απομακρυνθεί περισσότερος κόσμος από το μήλο. Αυθεντικό ή μη, ξινό βγαίνει.
-
02-12-14, 07:44 Απάντηση: Ανακοίνωση ενημέρωσης σχετικά με την κυκλοφορία απομιμήσεων του iPad #11
Πάντως με το iphone 6 δεν έχω δεί την τρέλα, που από την μέρα της κυκλοφορίας του τρέχανε όλοι και το αγοράζανε.Μάλλον ''ξυπνήσανε'' λίγο οι Έλληνες για το vfm και η iSquare είπε κάτι, να κάνει ντόρο μπας και δουν κανά πελάτη...
-
02-12-14, 10:20 Απάντηση: Ανακοίνωση ενημέρωσης σχετικά με την κυκλοφορία απομιμήσεων του iPad #12
ειναι φοβερο παντως.το ποσοι την πατανε...
VAMOS ARIS
-
02-12-14, 11:10 Απάντηση: Ανακοίνωση ενημέρωσης σχετικά με την κυκλοφορία απομιμήσεων του iPad #13
δηλαδή υπάρχουν και απομιμήσεις που λειτουργουν ικανοποιητικά; ωραια να το εχουμε υποψην να προσεχουμε ...
I admit to the possibility of the impossible.
What i am having trouble is accepting the probability of the possibility.
-
02-12-14, 14:14 Απάντηση: Ανακοίνωση ενημέρωσης σχετικά με την κυκλοφορία απομιμήσεων του iPad #14
Εεεεε, μη νομίζεις ότι είναι και πολύ δύσκολο ...... ειδικά για κάποιον ο οποίος δεν είναι πολύ μυημένος στα προϊόντα τεχνολογίας .....
Η συσκευασία είναι, σχεδόν, η ίδια με την πραγματική (πολύ δύσκολα καταλαβαίνεις διαφορά, αν μπορέσεις να καταλάβεις) και οι "πωλητές" έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ πειθώ....
Πριν κάνα 2 χρόνια μου την είχαν πέσει και εμένα, σε γνωστό σταθμό ΣΕΑ στην Εθνική Οδό ...... μιλάμε κολλιτσίδα ο τύπος .... με ζάλισε .... έφυγε μόνο όταν του είπα ότι θα τον πληρώσω (50€) μόνο αν ανοίξω τη συσκευασία επιτόπου, φορτίσω το υποτιθέμενο iPAD και συνδεθώ με αυτό στο λογαριασμό μου στην Apple, οπότε έφυγε βρίζοντας και λέγοντας μου ότι για 50€ δεν θέλει να χαλάσει τη συσκευασία η οποία βέβαια είναι και η μόνη που αξίζει κάτι
Για την ιστορία, λίγους μήνες μετά παρατήρησα ότι οι διευθύνσεις αρκετών ΣΕΑ ανάρτησαν ανακοινώσεις που προειδοποιούσαν τους ταξιδιώτες
να μην εμπιστεύονται τους εν λόγω πωλητές.
Πάντως, η iSquare νωρίς το θυμήθηκε το γεγονός
-
03-12-14, 16:15 Απάντηση: Ανακοίνωση ενημέρωσης σχετικά με την κυκλοφορία απομιμήσεων του iPad #15
Μου φαίνεται απίστευτο να την πατήσεις απο αυτούς
Παρόμοια Θέματα
-
Ανακοίνωση της Cyta σχετικά με την διακοπή υπηρεσιών της στις 29/10/14
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 53Τελευταίο Μήνυμα: 09-11-14, 17:01 -
Ανακοίνωση ΟΤΕ σχετικά με δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του για την Forthnet
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 29Τελευταίο Μήνυμα: 27-06-14, 11:16 -
Ερώτηση σχετικά με φορτιστή ipad
Από giannis_tei στο φόρουμ iOSΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 06-06-14, 21:15 -
Ανακοίνωση σχετικά με την εκδήλωση πυρκαγιάς στο Αστικό Κέντρο Κύμης του ΟΤΕ
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 38Τελευταίο Μήνυμα: 27-01-14, 16:42
Bookmarks