Μετά από έντονες πιέσεις πολιτικών σχετιζόμενων με την Motion Pictures Association of America -MPAA- προς τις Visa και Mastercard, που με την σειρά τους πίεσαν έντονα το PayPal,το τελευταίο σταμάτησε να δέχεται πληρωμές και έκλεισε τον λογαριασμό του file hosting site Mega.
Το PayPal χρησιμοποίησε την "αστεία" δικαιολογία πως η πολύ ισχυρή κρυπτογράφηση του Mega κάνει αδύνατο τον έλεγχο του είδους των αρχείων που ανεβαίνουν σε αυτό, στην πράξη όμως υποχώρησε στις πιέσεις από τους λομπίστες της MPAA.
Από την πλευρά του το Mega για όσο διάστημα δεν θα μπορεί να χρεώνει και να εισπράτει χρήματα για τις υπηρεσίες του, θέτει εκτός ισχύος τα όρια αποθηκευτικού χώρου, σταματάει το κλείσιμο λογαριασμών και επεκτείνει δωρεάν για 2 μήνες τις υπάρχουσες συνδρομές.
Πηγή : Gizmodo
Εμφάνιση 1-15 από 19
-
27-02-15, 19:48 Υποχωρώντας στις πιέσεις της MPAA το PayPal κλείνει τον λογαριασμό του Mega #1
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
27-02-15, 20:16 Απάντηση: Υποχωρώντας στις πιέσεις της MPAA το PayPal κλείνει τον λογαριασμό του Mega #2
-
27-02-15, 20:30 Απάντηση: Υποχωρώντας στις πιέσεις της MPAA το PayPal κλείνει τον λογαριασμό του Mega #3
Φυσικά και χάνει, απλά φοβάται ότι θα χάσει ακόμα περισσότερα αν πάει κόντρα στους τραμπούκους της βιομηχανίας του κινηματογράφου.
Αυτές οι εταιρείες ρε παιδί μου, μες την καρδιά μου τις έχω. Με κάτι τέτοια το πρώτο που σκέφτομαι είναι πόσο κακή είναι η πειρατεία και πόσο καλές και τίμιες είναι αυτές.
-
27-02-15, 20:30 Απάντηση: Υποχωρώντας στις πιέσεις της MPAA το PayPal κλείνει τον λογαριασμό του Mega #4
νομιζω οτι το μεγα ειναι μακραν η κορυφη αυτην την στιγμη
η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ειναι τελειο
-
27-02-15, 20:31 Απάντηση: Υποχωρώντας στις πιέσεις της MPAA το PayPal κλείνει τον λογαριασμό του Mega #5
Χάνει, αλλά προφανώς απειλήθηκε και το ίδιο με κυρώσεις.
-
27-02-15, 20:55 Απάντηση: Υποχωρώντας στις πιέσεις της MPAA το PayPal κλείνει τον λογαριασμό του Mega #6
δεν υπαρχει σοβαρη εναλλακτικη για το paypal.... αμφιβαλλω οτι θα εχανε και πολλα..
-
27-02-15, 21:52 Απάντηση: Υποχωρώντας στις πιέσεις της MPAA το PayPal κλείνει τον λογαριασμό του Mega #7
μα ως πότε οι συνδικαλιστές θα εκβιάζουν την κοινωνία για να διατηρούν τα προνόμιά τους;
Σεβασμός & Απειθαρχία
δεν αντέχετε το 50-50
δεν το αντέχετε
-
27-02-15, 21:53 Απάντηση: Υποχωρώντας στις πιέσεις της MPAA το PayPal κλείνει τον λογαριασμό του Mega #8
Raidehfreeman Και εγώ μαζί σου είμαι.... είναι τόσο καλές η 'τιμές' {τίμιες} τους που πρέπει μια μέρα... να δουλέψεις. η να μην φας 2 μέρες φαγητό για να πάρεις ένα cd τοσο καλες ειναι!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος souflami : 27-02-15 στις 22:04.
-
28-02-15, 00:34 Απάντηση: Υποχωρώντας στις πιέσεις της MPAA το PayPal κλείνει τον λογαριασμό του Mega #9
αυτοί στο εξωτερικό είναι ωραίοι!
σου λένε φάτσα κάρτα ότι το βύσμα μου με πίεσε να το κάνω!
-
28-02-15, 03:44 Απάντηση: Υποχωρώντας στις πιέσεις της MPAA το PayPal κλείνει τον λογαριασμό του Mega #10
Υπάρχουν ενα σωρό άλλες παρόμοιες υπηρεσίες αλλά στην πράξη το paypal είναι κάτι σαν μονοπώλιο. Μόνο το google wallet και το amazon pay προσπαθούν να το ανταγωνιστούν.
Όσο για το Mega, μάλλον θα το ρίξει στα bitcoins.
-
28-02-15, 04:18 Απάντηση: Υποχωρώντας στις πιέσεις της MPAA το PayPal κλείνει τον λογαριασμό του Mega #11
δεν εχω καταλαβει κατι πληρωνες μεσω paypal
τωρα απλα δεν μπορεις να πληρωνεις απευθειας?
-
28-02-15, 14:57 Απάντηση: Υποχωρώντας στις πιέσεις της MPAA το PayPal κλείνει τον λογαριασμό του Mega #12
Καιρός να πάει στην καλύτερη εναλλακτική του, Alipay
-
28-02-15, 17:58 Απάντηση: Υποχωρώντας στις πιέσεις της MPAA το PayPal κλείνει τον λογαριασμό του Mega #13
Ο,τι καλυτερο το mega, λιγο τα ορια να αυξανε στο bandwidth καλα θα ηταν!
-
28-02-15, 20:47 Απάντηση: Υποχωρώντας στις πιέσεις της MPAA το PayPal κλείνει τον λογαριασμό του Mega #14
μέχρι τώρα το καλύτερο cloud το mega με πολύ καλή κρυπτογράφηση σε βαθμό ακομη και αν κατασχεθεί το server να μην μπορούν να δουν τα αρχεία σου
-
28-02-15, 21:36 Απάντηση: Υποχωρώντας στις πιέσεις της MPAA το PayPal κλείνει τον λογαριασμό του Mega #15
Όσο περισσότερες mainstream υπηρεσίες αναγκαστούν να αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους συναλλαγών, τόσο και οι εναλλακτικοί τρόποι θα καθιερώνονται. Το paypal έχει πολύ περισσότερα να χάσει, εάν στη συνείδηση του κόσμου σταματήσει να φαίνεται ως μονόδρομος...
Παρόμοια Θέματα
-
paypal ξέχασα τον κωδικό μου....
Από kostaspd στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-15, 16:40 -
Στις 26 Φεβρουαρίου ξεκινάει το πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων πληροφορικής σε ανέργους από τον ΟΑΕΔ και τη Microsoft
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 03-03-15, 08:49 -
Το eBay "χωρίζει" από το PayPal το 2015 με την δημιουργία ξεχωριστής εταιρίας για αυτό
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 06-10-14, 02:42 -
Η Google έκλεισε τις τρύπες του OpenSSL στις υπηρεσίες της, ασφαλές το Android εκτός της έκδοσης 4.1.1
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 13-04-14, 15:01 -
κατέβασμα μιας είδησης από δελτίο του mega
Από TATSHS στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 09-03-14, 15:31
Bookmarks