Δεν έχω πολλές πρίζες. Μία κεντρική και άλλη μία. Επειδή έχω isdn μόνο η κεντρική χρησιμοποιείται. Σε μια από τις πολλές φορές που ήρθε τεχνικός, είχε μετρήσει την ταχύτητα στο καφαω, στο κουτί έξω από το σπίτι μου εκεί που αρχίζουν να μπαίνουν τα καλώδια στους τοίχους, και στην κεντρική πρίζα. Είχα και για ένα τριήμερο εκτός τα τηλέφωνα και συνδεδεμένο στην πρίζα μόνο το modem/router απευθείας. Στις 1-2 μέρες όλα καλά μετά πάλι συνεχείς αποσυνδέσεις αρκετές φορές τη μέρα. Αυτό πριν 1-2 χρόνια. Γιατί η όλη ιστορία ξεκίνησε πριν καμιά 3ετία κι αυτό με το ΖΤΕ πριν κάνα χρόνο. Θα τους πω να τα ξανακοιτάξουν όλα. Το συνημμένο αρχείο δεν το κατεβάζει. (Λάθος : Συνημμένο Αρχείο. Αν έχετε ακολουθήσει κάποιο σύνδεσμο, θα σας παρακαλούσαμε να ενημερώσετε τους διαχειριστές του site..)
Εμφάνιση 646-660 από 3098
Θέμα: ASUS DSL N17U adsl/vdsl
-
08-11-15, 22:12 Απάντηση: ASUS DSL N17U adsl/vdsl #646
-
08-11-15, 22:40 Απάντηση: ASUS DSL N17U adsl/vdsl #647
οκ αναμομη ως τη δευτερα, ειχα παρομοιο θεμα με το σνρ & προφιλ κλειδωμενο στο 12 και παλι αποσυνδεσεις με ολα τα μοντεμ (που δεν επρεπε να εχω αποσυνδεσεις με τετοιο δυνατο προφιλ)
το προβλημα μου λυθηκε με αλλαγη ζευγους καλωδιων, οποτε αναφερε το στους τεχνικους
-
08-11-15, 23:16 Απάντηση: ASUS DSL N17U adsl/vdsl #648
Θα το αναφέρω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια και τις πληροφορίες. Η αλλαγή ζεύγους καλωδίων που γίνεται; Μου φαίνεται ότι πρέπει να το είχα αναφέρει παλιά σε κάποια επίσκεψη τεχνικού αλλά δεν έγινε κάτι. Πρέπει να μου είχε πει ότι δε γίνεται να το κάνω αυτό ή ότι δε φταίει αυτό. Κάτι τέτοιο. Σε αναμονή τεχνικού και βλέπουμε. Μέχρι τις 21/11 που λήγει η προσφορά για το ASUS έχω καιρό...
-
08-11-15, 23:33 Απάντηση: ASUS DSL N17U adsl/vdsl #649
μπορει σε καποιο καφαο, μπορει στο κεντρο κλπ
-
09-11-15, 01:33 Απάντηση: ASUS DSL N17U adsl/vdsl #650
πολυ καλα απο οσα εχω δοκιμασει ειναι το netgear dgnd 3700,πραγματικη κολωνα......
-
09-11-15, 12:32 Απάντηση: ASUS DSL N17U adsl/vdsl #651
η απαντηση που πηρα ειναι ΟΧΙ
Hi Babis,
No, we do not support to configure routing rule of VPN interface.
συγνωμη & ευχαριστω
- - - Updated - - -
Θα προσπαθησω να βρω την βετα με το debugging για την γραμμη σου αφου εισαι σε globespan
- - - Updated - - -
οποιος εχει αποσυνδεσεις μπορει να κατεβασει την βετα απο εδω που εχει usb debugging
Συνδεουμε ενα απλο usb και δεν κανουμε τιποτα αλλο στα usb settings
παμε στο administration > dsl setting και ανοιγουμε το debugging
σημειωνουμε 24 ωρες
κανουμε τικ ολα τα αλλα κουτακια και γραφουμε το προβλημα με την γραμμη
παταμε να σταλει και αυτο ηταν ... δεν χρειαζεται το pc ανοιχτο ... θα σταλει μονο του
την πρωτη φορα που θα πατηθει το send, μετα απο καποια δευτορολεπτα θα ξανα συνχρονισει την γραμμη, ειναι φυσιολογικο
μετα θα αρχισει μια κιτρινη σφαιρα να αναβοσβηνει πανω ψηλα δεξια
τωρα αν δεν θελετε δεν το κανετε (δεν ειναι υποχρεωτικο απλα εγω το δινω για να βοηθησει μελλοντικα) , αλλα καλο ειναι για να διαβασει τις γραμμες ... και επισης οπως ξερετε αν ανεβασετε το σνρ φερνει αστθεια οποτε καλο ειναι να ειναι κλειστο
υποψην αυτο το λινκ δεν το εχω ξανα δωσει εγω με το συγκεκριμενο λογισμικο, αλλα εχει την δυνατοτητα να στειελει αυτοματα στους τεχνικους πως συμπεριφερετει το Ν17 με την γραμμη σας
https://drive.google.com/file/d/0B94...Q3c/view?pli=1
το λινκ ειναι απ ευθειας απο την ασος (για θεμα εμπιστοσυνης malware)
ποιος ξερει ισως να σας ειναι και ποιο σταθεροΤελευταία επεξεργασία από το μέλος babis3g : 09-11-15 στις 11:27.
-
09-11-15, 14:12 Re: ASUS DSL N17U adsl/vdsl #652
Γενικά από ότι βλέπω με το νέο firmware, κλειδώνει σε μεγαλύτερες ταχύτητες. Προφανώς αυτό αυξάνει τα errors για όποιους έχουν βάλει stability adjustment. Αν με το προηγούμενο firmware π.χ. κλείδωνε στα 16000 και τώρα κλειδώνει στα 18000, απλά αλλάξτε το SA να πάει πάλι στα 16000.
-
09-11-15, 16:01 Απάντηση: ASUS DSL N17U adsl/vdsl #653
-
09-11-15, 18:09 Απάντηση: ASUS DSL N17U adsl/vdsl #654
-
10-11-15, 03:25 Απάντηση: ASUS DSL N17U adsl/vdsl #655
Reset εκανες όταν περασες την 1.1.0.4?? Περίεργο που έχεις τόσα πολλά....
Συνημμένο Αρχείο 163206
Ναι εκανα μεχρι και hard reset
με πειραγμενο το σνρ απο οτι φαινεται καλα νομιζω ειναι τα λαθη για 6 μερες
κλεισε το DLA , apply ... αν χρειαστει ξανα αλλαξε το stabilty εκει που θελεις apply, και παιξε εμ το RGC Gain σε χαμηλωτερο επιπεδο
αλλα και ετσι να το αφησεις αν δεν σου κανει προβλημα θα εισαι οκ
- - - Updated - - -
Βασικα τα εβαλα ολα στις αρχικες ρυθμισεις για να δω μηπως ειναι τιποτα απο τον οτε γιατι παλια με το zte ειχα θεματα και με αυτο βρηκα την υγεια μου.
Θα το ξανα ανεβασω το stability να δω μεχρι που φτανει τα ορια του γιατι δεν ειχα καμια αποσυνδεση στα προηγουμενες ρυμισεις που ανεβασα.
4 μερες τωρα δεν εχει πολλα error αλλα με σταθερο το Rx AGC και το stability
-
10-11-15, 11:17 Απάντηση: ASUS DSL N17U adsl/vdsl #656
ok αφου ειναι ετσι κανονισε το οπως νομιζεις
καποιες φορες με το ασος ειναι αναλογα την γραμμη για τις ρυθμισεις του dsl με ολες αυτες τις ρυθμισεις που εχουν βαλει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος babis3g : 10-11-15 στις 11:25.
-
10-11-15, 12:59 Re: Απάντηση: ASUS DSL N17U adsl/vdsl #657
Αν είσαι στον ΟΤΕ, δοκίμασε να συνδεθείς με VDSL γιατί σε μερικές περιοχές ο ΟΤΕ δίνει τις ADSL συνδρομές και ως 24άρες VDSL.
Για δοκιμή, απλά βάλε τα WAN settings έτσι:
Και τα DSL settings έτσι:
Υπάρχει μια μικρή περίπτωση να λειτουργεί και να σε κλειδώνει στα 24000, οπότε απλά δοκίμασε να δεις αν είσαι τυχερός...
-
10-11-15, 16:46 Απάντηση: Re: Απάντηση: ASUS DSL N17U adsl/vdsl #658
Παρέλαβα κι εγώ σήμερα το modem/router από e-shop. Δεν το σύνδεσα ακόμα. Μέσα στη συσκευασία είχε 2 διαχωριστές. Ένας σαν αυτόν που ξέρουμε κι έγραφε vdsl κι ένας διαφορετικός που έγραφε adsl. Υπήρχε και σε άλλον αυτός ο διαχωριστής;
Λογικά αν χρησιμοποιήσω τους διαχωριστές που έχω από προηγούμενα modem/router, η δουλειά θα γίνει κανονικά.
-
10-11-15, 17:38 Απάντηση: ASUS DSL N17U adsl/vdsl #659
Υπαρχει και στο δικο μου. Τον αγνοεις για την Ελλαδα.
-
10-11-15, 18:59 Απάντηση: ASUS DSL N17U adsl/vdsl #660
Καλησπέρα στην παρέα.Δεύτερη μέρα με το asus.Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ θετική σε vdsl wind που το έχω συνδέσει.
Έχουμε κανένα tip για ιδανικές ρυθμίσεις σε vdsl γραμμή? Ευχαριστώ πολύ
Παρόμοια Θέματα
-
ASUS DSL N66U
Από petranthe στο φόρουμ Asus XDSL modems και routersΜηνύματα: 199Τελευταίο Μήνυμα: 20-12-16, 10:22 -
Asus dsl-68U or tplink D9 or asus rt-87U or rt68U
Από chrs1984 στο φόρουμ Asus XDSL modems και routersΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 01-04-15, 10:49 -
ASUS DSL N66U-TP link 8970??
Από chrs1984 στο φόρουμ Asus XDSL modems και routersΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 10-09-14, 03:09 -
Στησιμο λινκ για μεταφορα ADSL/VDSL
Από FANISTELROOY στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 20Τελευταίο Μήνυμα: 24-07-14, 00:35 -
Asus DSLN66U N900 σε vdsl ote
Από ste_pa στο φόρουμ Asus XDSL modems και routersΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 09-06-14, 11:42
Bookmarks