Εγώ ακόμα περιμένω..
Εμφάνιση 106-120 από 874
-
15-08-15, 08:32 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #106
-
15-08-15, 08:50 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #107
ποτε έκανες την μεταφορά?
-
15-08-15, 13:20 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #108
Και εγώ ακόμα περιμένω. Έστειλα 15€ δοκιμαστικά (10€ για την κάρτα και τα υπόλοιπα για μια δοκιμαστική αγορά) Τρίτη βράδυ (το έμβασμα εκτελέστηκε Τετάρτη ουσιαστικά. Ελπίζω να ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι Τρίτη γιατί είδα ότι η κάρτα θέλει δυο εβδομάδες να έρθει (μου φάνηκε too much ακόμα και από Αγγλία, φαντάζομαι το λένε για να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση καθυστερήσεων).
-
16-08-15, 00:50 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #109
δεν ξέρω αν παίζει ρολο ότι με τα CC εμβάσματα σε άλλες τράπεζες "καθυστερούν" ενώ παλαιότερα γινότανε συνήθως μέσα σε μια δυο μέρες... είτε μπορεί η skrill να μην το έχει περάσει ακόμα...για να δούμε
το σημαντικότερο αυτή την στιγμή είναι να μπορούμε να "γεμίζουμε" το skrill αν γίνει αυτό τότε τα υπόλοιπα δεν είναι θέμα...είτε θα μπορούμε να κάνουμε πληρωμές μέσο skrill (όπως γίνετε με το paypal) είτε μέσο κάρτας (που εκεί είναι απλά θέμα του ποτε θα φτάσει η κάρτα
-
16-08-15, 02:33 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #110
-
16-08-15, 12:21 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #111
Η skrill λέει 2-5 μέρες (εργάσιμες να δεν κάνω λάθος).
Την κάρτα πως την παρήγγειλες χωρίς υπόλοιπο; Εμένα λέει ότι έχει εγκριθεί η αίτηση και να φορτώσω 10€ τον λογαριασμό μου για να εκδοθεί και να αποσταλεί.
-
17-08-15, 03:20 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #112
Έβαλα από άλλη χρωστική εξωτερικού που έχω..
-
17-08-15, 21:29 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #113
Λοιπον μετα απο συσταση φιλου καταφερα να μεταφέρω χρηματα στον PayPal λογαριασμο μου απο Ελλαδα [ καρτα χρεωστικη της Πειραιως ] .
Το μονο που χρειαζετε ειναι να εχεις 2ο email Λογαριασμο , οχι δηλωμενο στο PayPal
Η διαδικασια ειναι η εξης :
Πας στο λογαριασμο σου στο PayPal [ My Account ---> Request Money ] και "ζητας" χρηματα απο τον εαυτο σου [ το email δλδ που δεν εχεις δηλωμενο στην PayPal ]
Κώδικας:You can request money from anyone with an email address in 203 countries and regions supported by PayPal. You can also bill customers even if they don’t have a PayPal account.
Μολις το κανεις στο 2ο email θα σου ερθει ενα μαιλ με τιτλο "GEORGE XXXXXXX would like to be paid through PayPal"
Πατας "PAY NOW" .Θα ανοίξει ο broswer και θα σε ρωτήσει αν θέλεις να πληρώσεις με τον PayPal λογαριασμό σου ή με κάρτα. Επιλέγεις "κάρτα".
Δλδ στο "Choose a way to pay" επιλεγεις :
Απο εκει και κατω ειναι ολα απλα .....
Εγω το εκανα με χρεωστικη καρτα της Τραπεζας Πειραιως ! ! ! !
*** Σου κρατα καποια προμηθεια αναλογα το ποσο *******
Πχ εδω στα 200€ εχουμε 7.15€ προμηθεια :
Amount received: €200.00 EUR
Fee amount: -€7.15 EUR
Net amount: €192.85 EURΤελευταία επεξεργασία από το μέλος villasg : 18-08-15 στις 20:53.
Prima pensa, poi parla, perché parole poco pensate portano pena
-
18-08-15, 01:42 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #114
-
18-08-15, 03:24 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #115
Εγώ δεν κατάλαβα ακριβώς, το 2ο email που κολλάει;
Στέλνουμε δηλαδή λεφτά στον εαυτό μας;
-
18-08-15, 08:12 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #116
-
18-08-15, 08:21 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #117
παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση ύστερα να μη μας αφήνει π.χ. να βάλουμε αυτή την κάρτα στο λογαριασμό μας στο paypal (αφού είναι δική μας)? ή να κάνουν κάτι άλλο που δεν φαντάζομαι ?
-
18-08-15, 12:25 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #118
Παιδιά βγήκε απόφαση σήμερα ότι μπορείς να στέλνεις έμβασμα μέχρι 500 ευρώ στο εξωτερικό μηνιαίως. Θεωρητικά αυτό θα μπορεί να γίνεται και για πληρωμές. Δεν έχει διευκρινιστεί αν αφορά και debit, prepaid κάρτες..
-
18-08-15, 12:55 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #119
Κανονικά ή νέα ΠΝΠ θα επιτρέπει αγορές με πιστωτική και paypal. Ή δυνατότητα να εξαγεις μετρητά νομιζω μέχρι 5000 ήδη υπήρχε, οταν βγαίνεις στο εξωτερικο. Επομένως λίαν συντόμως οι αγορές με paypal (αν δεν ισχύει ηδη) πρέπει να επανέλθουν. Αλλιώς δε έχει άλλο νόημα αυτή η νέα απόφαση. Δεν μπορεί να αφορά κάτι άλλο.
Η τοποθεσία στο avatar είναι στη Μονεμβασιά.
-
18-08-15, 13:38 Απάντηση: Διαδικτυακές αγορές από εξωτερικό υπό καθεστώς CC #120
Όχι, δεν έχεις πρόβλημα. Το είχα κάνει πριν από χρόνια που έπρεπε να επιστρέψω κάποια χρήματα σε αγοραστή και δεν με άφηνε μέσω κάρτας, παρα μόνο μέσω του balance και δεν μου είχε κάνει κανένα θέμα.
Από εκεί και πέρα, μιας και το είχα δοκιμάσει στην αρχή των cc και δεν είχε πιάσει, ίσως να έπιασε λόγω νέας ΠΝΠ.
Παρόμοια Θέματα
-
Αγορές από ebay/amazon.co.uk και παράδοση στο "courier της γειτονιάς"... ;;;
Από anasm στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 26-05-15, 08:19 -
Σύνδεση VDSL όλα κανονικά, αργό download απο εξωτερικό
Από vejitto στο φόρουμ COSMOTE VDSLΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 11-05-15, 09:30 -
Αγορές από EBAY και εφορία
Από foisamoi στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 25-03-15, 02:24 -
Αναπάντητη από εξωτερικό.
Από antonis34 στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 02-03-15, 01:49 -
Xρυσοί κανόνες για τις αγορές από εξωτερικό
Από Slammer στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 23-09-14, 17:30
Bookmarks