Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 51
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109.998/11.000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan - Hap ax3
    SNR / Attn
    14.3(dB) / 7.3(dB)
    Η ιστορία μου συνοπτικά....

Πριν περιπού 3 έτη αγόρασα από το κίτρινο μαγαζί την συγκεκριμένη υδρόψυξη. Από την αρχή έκανε που και που ένα θόρυβο σαν δόνηση. Τον τελευταίο καιρό ο θόρυβος έγινε συνεχείς και εντονότερος όποτε και την πήγα πίσω στο κατάστημα(εγγύηση 5ετη). Κάτα την είσοδο στο κατάστημα και ανοίγοντας το κουτί για να βεβαιωθεί ο υπάλληλος ότι τα πάντα είναι μέσα, παρατήρησα ένα χαρτάκι που έγραφε ότι (στο 3:45). Ρώτησα τον υπάλληλο μήπως και πρέπει να την στείλω καρφί στην corsair, αλλά με διαβεβαίωσε ότι οι ίδιοι ασχολούνται με αυτά τα θέματα και ότι δεν θα ήταν απαραίτητο κάτι τέτοιο. Επείδη δεν ησύχασα, φεύγοντας από το μαγαζί πήρα στο τμήμα service του e-shop οπού μου είπαν ακριβώς το ίδιο......

1)Δευτέρα 15/02/16 παράδοση ψύκτρας στο κατάστημα
    .................
    καμιά ενημέρωση από τους ίδιους για την εξέλιξη
    2)Τετάρτη 17/02/16 τηλ από εμένα. Διαπιστώθηκε το πρόβλημα στην ψύκτρα από τους τεχνικούς(μπήκε αέρας στην αντλία......έτσι μου είπαν).Αποστολή από τους ίδιους μήνυμα στον κατασκευαστή.
    .................
    3)Εβδομαδα από 22/02/16 έως και 26/02/16 επαίρνα ο ίδιος τηλ για την εξέλιξη. (Αναμονή απάντησης από κατασκευαστή)
    .................
    4)Παρασκευη 26/02/16 κατόπιν τηλ από εμένα με ενημέρωνουν ότι η ψύκτρα από την Θεσσαλονίκη ήρθε στην Αθήνα για να σταλεί στον προμηθευτή(στο εξωτερικό).
    5)Τετάρτη 02/03/16 κατόπιν τηλ από εμένα για την εξέλιξη μου λενε να μην ανησυχώ και ότι μόλις θα γίνει η αποστολή θα ενημερωθώ.
    6)Μεσημεράκι Τετάρτης 02/03/16 μου σκάει μήνυμα λέγοντας ότι "Το προϊον σας θα σταλθεί στην αντιπροσωπεία με εκτιμώμενο χρόνο αναμονής 30 Εργάσιμες Μέρες!

Τώρα θα μου πείτε γιατί σας τα λέω όλα αυτά, ε;
    1ον για να πω και γω καπού τον πόνο μου και 2ον γιατί όταν από την αρχή που ρωτούσα στο τεχνικό τμήμα πόσο θα διαρκέσει η όλη "φάση", μου λέγανε όχι παραπάνω από 2-3 βδομάδες.
    Και αφού πέρασα 2 εβδομάδες κοιτώντας τον 6700Κ στην γωνιά του, τρελάθηκα και πήγα και του έβαλα αυτήν .
    Δεν ξέρω αν κάποιος είχε παρόμοια εμπειρία, αλλά αν είχε, παρακαλώ να την μοιραστεί....

Περιοχή
    Νότια Φινλανδία
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    17640/1020
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Asus DSL-N17U
    SNR / Attn
    1.0(dB) / 20.2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από optimogar Εμφάνιση μηνυμάτων
    ..., τρελάθηκα και πήγα και του έβαλα αυτήν http://www.e-shop.gr/zalman-cnps80f-...r-p-PER.811323
    Καλή, για προσωρινή λύση.
    Runtime Erro
    Τον Ken Lee, τον ξέρετε ;
    Με τη βοήθεια του θεού, λεφτά υπάρχουν.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    4096/512
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΑΧΑΡΝΩΝ
    SNR / Attn
    15(dB) / 41(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από optimogar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η ιστορία μου συνοπτικά....

Πριν περιπού 3 έτη αγόρασα από το κίτρινο μαγαζί την συγκεκριμένη υδρόψυξη. Από την αρχή έκανε που και που ένα θόρυβο σαν δόνηση. Τον τελευταίο καιρό ο θόρυβος έγινε συνεχείς και εντονότερος όποτε και την πήγα πίσω στο κατάστημα(εγγύηση 5ετη). Κάτα την είσοδο στο κατάστημα και ανοίγοντας το κουτί για να βεβαιωθεί ο υπάλληλος ότι τα πάντα είναι μέσα, παρατήρησα ένα χαρτάκι που έγραφε ότι (στο 3:45). Ρώτησα τον υπάλληλο μήπως και πρέπει να την στείλω καρφί στην corsair, αλλά με διαβεβαίωσε ότι οι ίδιοι ασχολούνται με αυτά τα θέματα και ότι δεν θα ήταν απαραίτητο κάτι τέτοιο. Επείδη δεν ησύχασα, φεύγοντας από το μαγαζί πήρα στο τμήμα service του e-shop οπού μου είπαν ακριβώς το ίδιο......

1)Δευτέρα 15/02/16 παράδοση ψύκτρας στο κατάστημα
    .................
    2)Τετάρτη 17/02/16 τηλ από εμένα. Διαπιστώθηκε το πρόβλημα στην ψύκτρα από τους τεχνικούς(μπήκε αέρας στην αντλία......έτσι μου είπαν).Αποστολή από τους ίδιους μήνυμα στον κατασκευαστή.
    .................
    3)Εβδομαδα από 22/02/16 έως και 26/02/16 επαίρνα ο ίδιος τηλ για την εξέλιξη. (Αναμονή απάντησης από κατασκευαστή)
    .................
    4)Παρασκευη 26/02/16 κατόπιν τηλ από εμένα με ενημέρωνουν ότι η ψύκτρα από την Θεσσαλονίκη ήρθε στην Αθήνα για να σταλεί στον προμηθευτή(στο εξωτερικό).
    5)Τετάρτη 02/03/16 κατόπιν τηλ από εμένα για την εξέλιξη μου λενε να μην ανησυχώ και ότι μόλις θα γίνει η αποστολή θα ενημερωθώ.
    6)Μεσημεράκι Τετάρτης 02/03/16 μου σκάει μήνυμα λέγοντας ότι "Το προϊον σας θα σταλθεί στην αντιπροσωπεία με εκτιμώμενο χρόνο αναμονής 30 Εργάσιμες Μέρες!

Τώρα θα μου πείτε γιατί σας τα λέω όλα αυτά, ε;
    1ον για να πω και γω καπού τον πόνο μου και 2ον γιατί όταν από την αρχή που ρωτούσα στο τεχνικό τμήμα πόσο θα διαρκέσει η όλη "φάση", μου λέγανε όχι παραπάνω από 2-3 βδομάδες.
    Και αφού πέρασα 2 εβδομάδες κοιτώντας τον 6700Κ στην γωνιά του, τρελάθηκα και πήγα και του έβαλα αυτήν .
    Δεν ξέρω αν κάποιος είχε παρόμοια εμπειρία, αλλά αν είχε, παρακαλώ να την μοιραστεί....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από cranky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θεωρητικα δεν κανει για επεξεργαστες πανω απο 82W (Max TDP: 82 Watt.) ο επεξεργαστης σου ειναι 95W TDP.

Περιοχή
    Αμπέλια
    Downloads
    25
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    26mbps+LTE
    ISP
    Home Speed Booster
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΑΣΙΛΙΚΟ
    Router
    DN9245X6-10
    Η Corsair H100 χρειάζεται να βάλεις plate στο πίσω μέρος της μητρικής;
    Γιατί αν είναι έτσι και αν ημουν στην θέση σου, δύσκολα θα εστηνα το συστημα προσωρινά και μετά να έπρεπε να λυσω το motherboard από το κουτί, για να περάσω την H100. Θα περίμενα μια και καλή.

Γιατί πήρες ψυκτρα όμως προσωρινα; Δεν είχες την stock intel;

Antec P280 | beQuiet S9-700 | Arctic Liquid Freezer II 240 | MSI X470 Gaming Pro Max | R9 5900X | 3600CL16 32GB | RTX3070 | XPG8200Pro | ROG PG258Q

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109.998/11.000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan - Hap ax3
    SNR / Attn
    14.3(dB) / 7.3(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από cranky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ότι πέρασαν 3 βδομάδες χωρίς καμία ουσιαστική εξέλιξη, δεν αξίζει σχολιασμού;

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Dark_Nightfall Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θεωρητικα δεν κανει για επεξεργαστες πανω απο 82W (Max TDP: 82 Watt.) ο επεξεργαστης σου ειναι 95W TDP.
    Χαρηκα πολύ ρε φίλε. Prime δεν βγάζει αλλά δεν πάει πάνω από 50 βαθμούς σε βασικές λειτουργίες. (ρελαντί στους 20 δουλεύει)

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από netlag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η Corsair H100 χρειάζεται να βάλεις plate στο πίσω μέρος της μητρικής;
    Γιατί αν είναι έτσι και αν ημουν στην θέση σου, δύσκολα θα εστηνα το συστημα προσωρινά και μετά να έπρεπε να λυσω το motherboard από το κουτί, για να περάσω την H100. Θα περίμενα μια και καλή.

Γιατί πήρες ψυκτρα όμως προσωρινα; Δεν είχες την stock intel;
    Ο 6700Κ έρχεται γυμνός. Και πάρε και μια φωτό από το πίσω μέρος του haf-x για να δεις την μανούρα.....

Edit:Soz για το ύφος αλλά είμαι στα όρια όσο αφορά το θέμα.....
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails IMG_20160214_112622.jpg  

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος optimogar : 07-03-16 στις 22:10.
    | Fractal Design | Thermaltake 750 Gold | Core i7 6700k | Corsair H100 | Maximus VIII HERO | Kingston Savage 16gb | Samsung 850pro | Asus PG279Q | Creative 5.1

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109.998/11.000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan - Hap ax3
    SNR / Attn
    14.3(dB) / 7.3(dB)
    Update
    Τέλος 4ης εβδομάδας και τίποτα......
    | Fractal Design | Thermaltake 750 Gold | Core i7 6700k | Corsair H100 | Maximus VIII HERO | Kingston Savage 16gb | Samsung 850pro | Asus PG279Q | Creative 5.1

Το avatar του μέλους eyw
    eyw Guest
    Κακώς πράττει το e-shop (IMO) και δεν αντικαθιστά την H100 με ισάξια/ανάλογη ή να γίνει επιστροφή χρημάτων ή να σου κόψουν πιστωτικό για όσα € έδωσες την ημερομηνία αγοράς.
    Σε μένα όταν τους επεστρέψα 2 DIMM Corsair DDR2 lifetime warranty μου πρότειναν και επιστροφή χρημάτων, προτίμησα το πιστωτικό, τους έδωσα και €9 για να πάρω κατώτερες σε επιδόσεις μνήμες.
    .
    Θα 'χουν ξεμείνει απο λ7 και δεν θα μπορούν να εκτελωνίσουν, ποιός ξέρει τι γίνεται στο e-shop.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109.998/11.000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan - Hap ax3
    SNR / Attn
    14.3(dB) / 7.3(dB)
    Παλιότερα γινόταν κάτι τέτοιο. Από την στιγμή δηλ που επιβεβαίωνε το τεχνικό τμήμα την βλάβη, σου κάνανε την αλλαγή και μετά αυτοί κοιτούσαν τι θα "πάρουν" από την εκάστοτε εταιρία(ή κάπως έτσι).
    Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται. Αν και όσο περνάει ο καιρός νομίζω ότι η εγγύση τους χαλάει όλο και περισσότερο.
    Δευτέρα θα πάρω τηλ να ρωτήσω αν την στείλανε τελικώς ή αν ακομή είναι προς αποστολή......

Το avatar του μέλους eyw
    eyw Guest
    Απ'οτι είδα Η100 δεν υπάρχει πια, ζήτα τους αντικατάσταση με ανάλογη, αλλιώς μάλλον θα περιμένεις τζάμπα.
    Αυτό με τις μνήμες έγινε πριν 1-2 μήνες, τότε τους έδωσα και €10 για να αγοράσω DIMM 5-5-5-18 αντί για 4-4-4-12.
    Χτες είδα ότι η τιμή έπεσε στα €40! αν την αλλαγή την έκανα χθές τότε θα έπαιρνα και €20 πίσω... είχα πιστωτικό για 59.90
    Εμπόριο...
    Ξερφορτώθηκαν το παλιό stock που είχαν αγοράσει ακριβά και το ανανέωσαν με φθηνότερο ή σκοτώνουν τα εξαρτήματα που δεν κινούνται πολύ ή τους αφήνουν μικρό κέρδος.
    Εγώ στην θέση σου θα ζητούσα πιστωτικό για αγορά Η110 ή Η80Ι V2 ή ότι μπορεί να κάτσει στο κουτί.
    Μην παίρνεις τηλέφωνα, πήγαινε στο μαγαζί και παζάρεψε.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109.998/11.000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan - Hap ax3
    SNR / Attn
    14.3(dB) / 7.3(dB)
    Λογικά πιστωτικό θα μου δώσουνε αλλά δεν ξέρω γιατί δεν μου το έχουν δώσει ακόμα. Εκτός αν έχει "στοκ" η corsair ή αν κάνουν επισκεύες. Αν μου το δώσουν εννοείται πως θα πάω σε 110.
    Πριν 1 έτος περίπου που μου έσκασε ένας WD 2tb με τιμή αγοράς 80ευρώ περίπου, μου λέγανε ή σου στέλνουμε καινούριο ή παίρνεις 70ευρώ πιστωτικό για να πάρεις μεγαλύτερο.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109.998/11.000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan - Hap ax3
    SNR / Attn
    14.3(dB) / 7.3(dB)
    Σήμερα και κατόπιν τηλ επικοινωνίας από εμένα, ενημερώθηκα ότι δεν υπάρχει καμία εξέλιξη με το θέμα.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109.998/11.000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan - Hap ax3
    SNR / Attn
    14.3(dB) / 7.3(dB)
    Πέρασα εχθές από το κατάστημα μήπως και υπάρχει κάποια αλλαγή στο στάτους αλλά τίποτα. Έστειλε ο υπάλληλος μήνυμα στα κεντρικά και σήμερα που ξαναπέρασα μου είπε ότι του απάντησαν και ότι η ψύκτρα είναι στον κατασκευαστή.

Πήρα τηλ μετά από λίγο στο e-shop(στα κεντρικά) για να τους ρωτήσω πότε είναι η λήξη των 30 εργάσιμων(του μηνύματος) και μου είπαν ότι ήταν εχθές(14/04/16). Φυσικά μου απάντησαν το ίδιο ακριβώς που απάντησαν και στο μήνυμα.
    Απ'ότι κατάλαβα και με λίγα λόγια το όλο σύστημα μπάζει. Δυστυχώς δεν μπορώ να ξέρω ποιός από τους 3ς έχει το πρόβλημα. μπορεί και οι 3ς!!!
    Πάντως η πορεία e_shop-προμηθευτή-κατασκευαστή με την "air-turtle" κρατάει 2 μήνες τώρα. Αν ισχύει το ίδιο σύστημα και ανάποδα, μιλάμε για διάρκεια αναμονής 3-4 μηνών. Το μέχρι τώρα διάστημα αναμονής το θεωρώ απαράδεκτο. Λυπάμαι και εύχομαι καλή υπομονή στους επόμενους που θα έχουν πρόβλημα με corsair αγορασμένη από eshop.....

Το avatar του μέλους eyw
    eyw Guest
    Εχει πάει μακρυά η βαλίτσα.
    Θα σε συμβούλευα να μιλήσεις απ'ευθείας με Corsair.
    Το e-shop θα έχει τις δικιές του έγνοιες.

Downloads
    11
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Το διαστημα παντως των 2 μηνων για ελεγχο-επιθεωρηση-επισκευη του προιοντος, ειναι κατα πολυ μεγαλυτερο του καλως εννοουμενου ως "ευλογο". Απορω γιατι δεν απαιτειτε ειτε την αμεση αλλαγη ειτε την επιστροφη των χρηματων σας. Απο το καταστημα παντα.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109.998/11.000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan - Hap ax3
    SNR / Attn
    14.3(dB) / 7.3(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από eyw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχει πάει μακρυά η βαλίτσα.
    Θα σε συμβούλευα να μιλήσεις απ'ευθείας με Corsair.
    Το e-shop θα έχει τις δικιές του έγνοιες.
    Το έχω σκεφτεί. Αλλά και τι να τους πω; Και άντε και τους είπα. Αυτοί τι παραπάνω θα κάνουν;

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από 29gk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το διαστημα παντως των 2 μηνων για ελεγχο-επιθεωρηση-επισκευη του προιοντος, ειναι κατα πολυ μεγαλυτερο του καλως εννοουμενου ως "ευλογο". Απορω γιατι δεν απαιτειτε ειτε την αμεση αλλαγη ειτε την επιστροφη των χρηματων σας. Απο το καταστημα παντα.
    Νομίζεις ότι θα κερδίσω κάτι; Εγώ πιστεύω ότι θα μου πουν ένα απλό "δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω απ'αυτό που κάνουμε ήδη" και θα τελειώσει εκεί.

Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Ανταλλαγή DDR1 Corsair TwinX XMS4400 με DDR2
    Από firefox στο φόρουμ Προσφορά
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-02-16, 10:27
  2. Ένα ευχαριστώ στην Corsair.
    Από mathew στο φόρουμ Hardware Γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-08-15, 19:28
  3. Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-08-15, 21:53
  4. Corsair Psu (?)
    Από a5m5g στο φόρουμ Κουτιά, τροφοδοτικά και ψύξη