Εμφάνιση 16-26 από 26
-
22-03-16, 17:24 Απάντηση: WOL - Wake On Lan πρόβλημα #16Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
22-03-16, 17:29 Απάντηση: WOL - Wake On Lan πρόβλημα #17
-
22-03-16, 17:34 Απάντηση: WOL - Wake On Lan πρόβλημα #18Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
22-03-16, 17:39 Απάντηση: WOL - Wake On Lan πρόβλημα #19
Το ΖΤΕ H168N δεν έχει πρόσβαση μέσω telnet. Άρα χειροκίνητα σταθερή στον υπολογιστή και ενημέρωση του πίνακα ARP δεν παίζει.
Μόνο με σταθερή ΙΡ στον υπολογιστή, αυτόματα μέσω του DHCP Binding.
-
22-03-16, 17:56 Απάντηση: WOL - Wake On Lan πρόβλημα #20
Τότε δεν θα δουλέψει, δεν έχει σχέση το DHCP Binding, αυτή η λειτουργία είναι για να δίνει πάντα την ίδια ΙP στην ίδια συσκευή.
Μενού από το ΤP LINK TD-W8970 που είχε περάσει από τα χέρια μου.
DHCP Server-Address Reservation
IP&MAC Binding-ARP List (post #2)που πρέπει να γίνει.
Eίναι δύο χωριστές λειτουργίες.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
22-03-16, 20:18 Απάντηση: WOL - Wake On Lan πρόβλημα #21
Παραθέτω και τα settings του bios μήπως μου διέφυγε κατι..
-
23-03-16, 00:46 Απάντηση: WOL - Wake On Lan πρόβλημα #22
Οι ρυθμίσεις στο Bios είναι σωστές.
Στις ιδιότητες της κάρτας δικτύου δες αν είναι ενεργοποιημένες οι όποιες επιλογές για WOL και Magic Packet (που πρέπει να είναι ενεργοποιημένο).
Τέλος όρισε στο Power Management της ίδιας κάρτας αυτές τις ρυθμίσεις.
-
23-03-16, 16:11 Απάντηση: WOL - Wake On Lan πρόβλημα #23
αυτές της επιλογές της εχω κάνει
η μόνη διαφοροποίηση είναι οτι αν ξετικαρω στο Power Management μου γκριζαρει της άλλες 2
@sweet dreams
Telnet δεν συνδέετε το δοκίμασα
Η μόνη μου ελπίδα για το ρουτερ είναι αυτο που ξεκλειδώνει το ρουτερ, έστειλα πμ στον χρήστη και περιμενω..
-
23-03-16, 17:50 Απάντηση: WOL - Wake On Lan πρόβλημα #24
Αν υπήρχε πρόβλημα με τις ρυθμίσεις δεν θα λειτουργούσε το W.O.L. καθόλου και όχι να λειτουργεί κανονικά και απλά να μην λειτουργεί μετά από λίγη ώρα που απενεργοποιείται ο υπολογιστής, είναι καθαρά θέμα του Arp Table.
To DHCP Binding, Address Reservation ή όπως αλλιώς ονομάζεται η διαδικασία δέσμευσης της IP με την ΜΑC Address που γίνεται μέσω του DHCP Server δεν έχει σχέση με το W.O.L., γιατί αυτό συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα ακόμη και με κλειστό τον DHCP Server.
Θα πρέπει απαραίτητα ο υπολογιστής να έχει Static IP και να έχει γίνει δέσμευση με την ΜΑC Address μέσα στο Arp Table. Aν δεν γίνει η δέσμευση ακόμη και η Static IP θα φαίνεται Dynamic, όπως θα δεις ποιο κάτω στα Screenshots.
Έχουμε δύο υπολογιστές με στατικές IP αλλά μόνο στον έναν έχει γίνει δέσμευση (192.168.1.20) και βλέπουμε ότι μόνο αυτός φαίνεται με Static. Aν κλείσουμε τους υπολογιστές, μετά από λίγο η καταχώρηση του υπολογιστή με την Dynamic (192.168.1.10) σβήνει και μένει μόνο του άλλου (192.168.1.20).
Aν στην συνέχεια κάνουμε την διαδικασία δέσμευσης και στην άλλη IP, πλέον υπάρχει μόνιμα και αυτή στην λίστα ασχέτως αν κλείσει ο υπολογιστής.
Στα ρούτερ του εμπορίου (και μερικά παρόχων) έχουν αυτή την ρύθμιση μέσα στο μενού, όπως σου έχω ποιο πάνω από το TP LINK και γίνεται εύκολα, απλά μην την μπερδεύεις με την ρύθμιση από τον DHCP Server.
Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
23-03-16, 18:59 Απάντηση: WOL - Wake On Lan πρόβλημα #25
-
23-03-16, 19:32 Απάντηση: WOL - Wake On Lan πρόβλημα #26
Παρόμοια Θέματα
-
[Other] Wake on Lan με το ADB router της Cyta...
Από x69pr στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 27-06-15, 20:51 -
Draytek Vigor 2710Vn και WoL απο το Ιντερνετ
Από prince72 στο φόρουμ Draytek ADSL modems και routersΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 12-06-15, 03:37 -
WOL - Απορίες και προβλήματα!
Από patroklosp στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 26Τελευταίο Μήνυμα: 27-05-15, 20:17 -
Πρόβλημα με wake on lan
Από basilistsam στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 11-05-15, 17:52 -
[Other] Wake on Wan και Router ZTE 108NS
Από nmitr11 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 23-03-15, 18:48
Bookmarks