ειναι απο την Ευρωπαικη, σιγα σιγα να γινουν ολες οι γραμμες voip, η καθε χωρα οταν μπορει, ο οτε δινει πρωτος το καλο παραδειγμα
Τωρα για το συνεργειο δεν ξερω γιατι θα ερθει, μια αλλαγη προφιλ απο τα κεντρικα γινεται ευκολα ... εχω την εντυπωση παλι ασκοπα θα ερθει σαν την πρωτη φορα, εκτος να πραγματι εχεις αποσυνδεσεις και δεν το εχεις καταλαβει? η εκτος να ανοιγοκλεινεις εσυ το μοντεμ συνεχεια η το ξεσυνδες απο την πριζα και νομιζουν οτι εχει προβλημα η γραμμη? δεν ξερω, υπολογιζω
Εμφάνιση 16-26 από 26
Θέμα: Το ‘’μαγικό’’ router
-
28-03-16, 00:09 Απάντηση: Το ‘’μαγικό’’ router #16
-
28-03-16, 02:37 Απάντηση: Το ‘’μαγικό’’ router #17
Κοιτανε να με ταλαιπωρήσουν κι άλλο φαίνεται.
Τέλος πάντων ναι όντως κάποιες φορές κάνω restart το μόντεμ όμως τους το είπα γιατί σε αυτούς φαίνεται σαν αποσυνδέσεις.
Θα δούμε τις ερχόμενες μέρες τι θα γίνει…
-
28-03-16, 19:16 Απάντηση: Το ‘’μαγικό’’ router #18
Θα μου επιτρέψετε ένα μικρό hijack, περισσότερο σαν απορία:
Αν γυρίσουν όλοι σε VoIP μέσω router (όπως έκανε καλή ώρα η Cyta που είχα κάποτε), πέρα από το θέμα με το τι γίνεται αν πέσει το ρεύμα/χαλάσει το router, τί ακριβώς θα γίνει με τα σπίτι που έχουν πολλές συσκευές?
Συγκεκριμένα, σπίτι μου υπάρχουν 2 ενσύρματες και μία ασύρματη.
Αν αργά ή γρήγορα με "γυρίσουν" σε VoIP μένω με το ασύρματο και είτε έχω μόνο μία συσκευή είτε αγοράζω κάποιο που να υποστηρίζει πολλά ακουστικά?
Καταλαβαίνω κάτι λάθος?
Ευχαριστώ.Knowledge=Power=Energy=Matter=Mass; a good bookshop is just a genteel Black Hole that knows how to read... T. Pratchett-Discworld
Πως φτάσαμε ως εδώ
-
28-03-16, 19:22 Απάντηση: Το ‘’μαγικό’’ router #19
Ρωτα στο (και παραθεσε το λινκ εδω που εγραψες)
http://www.adslgr.com/forum/threads/...BD%CE%B9%CE%B1
Οι πιο ειδικοι θα σου απαντησουν αλλα παλι θα δουλευουν οπως εισαι απο οτι διαβαζω
-
28-03-16, 19:49 Απάντηση: Το ‘’μαγικό’’ router #20Knowledge=Power=Energy=Matter=Mass; a good bookshop is just a genteel Black Hole that knows how to read... T. Pratchett-Discworld
Πως φτάσαμε ως εδώ
-
28-03-16, 22:11 Απάντηση: Το ‘’μαγικό’’ router #21
Η παραδοσιακή τηλεφωνία (PSTN, ISDN) έρχεται μαζί με το DSL σήμα στο ίδιο χάλκινο καλώδιο. Τα "ξεχωρίζουμε" μέσω του splitter/φίλτρου και η τηλεφωνία δουλεύει απ' οπουδήποτε.
Η voip τηλεφωνία δουλεύει μέσω διαδικτύου, δηλαδή μέσω του DSL σήματος και γι' αυτό την παίρνουμε από τον router. Όταν έχουμε αποσύνδεση του DSL, διακόπτεται η τηλεφωνία.
Αποσύνδεση μπορείς να έχεις και με διακοπή του ρεύματος. Στην περίπτωση αυτή (PSTN ή ISDN ή VOIP) δεν θα δουλεύει ο router αλλά και οποιαδήποτε τηλεφωνική συσκευή που δουλεύει με ρεύμα (π.χ. ασύρματα). Μόνη περίπτωση κάποια σταθερά τηλέφωνα που δεν χρειάζονται ηλεκτρική παροχή.
Αν είναι στον χώρο σου, το λύνεις με χρήση UPS. Αν όμως υπάρχει και στην καμπίνα, τότε θα διακόπτεται και σε σένα, καθώς στις περισσότερες δεν υπάρχει εφεδρική πηγή τροφοδοσίας. Μόνο αν παίρνεις σύνδεση από το αστικό κέντρο δεν υπάρχει διακοπή της υπηρεσίας.
Τέλος όσον αφορά την εγκατάσταση και σύνδεση όλων των τηλεφωνικών συσκευών πάνω στον router, υπάρχουν διάφορες λύσεις, ακόμη και η χρήση splitter/φίλτρων αν δεν μπορεί να γίνει με το καλύτερο τρόπο μέσω αλλαγής της συνδεσμολογίας.
-
28-03-16, 23:28 Απάντηση: Το ‘’μαγικό’’ router #22
Αναλόγως πόσες τηλεφωνικές μπριζες έχεις στο σπίτι.
Στην δικια μου περίπτωση που το μόντεμ το έχω σε ξεχωριστό δωμάτιο από τα τηλέφωνα το σύνδεσα με splitter και τις δυο τηλεφωνικές συσκευές που βρίσκεται η κάθε μια σε άλλο δωμάτιο με φίλτρο όπως πριν.
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
Τους τηλεφωνώ σήμερα να μάθω τι γίνεται με την ‘’βλάβη’’ και μαθαίνω ότι την προηγούμενη εβδομάδα μου άλλαξαν το προφίλ σε fastpath!!!!!!!
Καλά μέχρι τώρα ήξερα ότι το interleave είναι πιο αξιόπιστο όσον αφορά τη σταθερότητα της γραμμής.
Και επειδή τα δικά μου μόντεμ (εκτος του speedport) χαναν την ip (που σε αυτούς φαίνονταν σαν αποσυνδέσεις) θεωρούν ότι αυτό λύνεται με fastpath???????
Τελικά η εξυπηρέτηση πελατών του ΟΤΕ είναι όπως τη ρουλέτα δηλαδή όπου κάτσει η μπίλια…
Και από ότι φαίνεται έπεσα σε ανθρώπους που δεν ήξεραν τη δουλεία τους.
-
29-03-16, 12:18 Απάντηση: Το ‘’μαγικό’’ router #23Knowledge=Power=Energy=Matter=Mass; a good bookshop is just a genteel Black Hole that knows how to read... T. Pratchett-Discworld
Πως φτάσαμε ως εδώ
-
06-04-16, 00:23 Απάντηση: Το ‘’μαγικό’’ router #24
εμενα που το εχω το speedport entry 2i δεν μου αλλαξαν σε voip γραμμη διοτι δεν υποστηριζεται απο την περιοχη μου και επειδη μου εδιναν νεο μοντεμ το πηρα. το wps παντως εχει κουμπι που απενεργοποιειται εξωτερικα .
-
26-04-16, 23:55 Απάντηση: Το ‘’μαγικό’’ router #25
-
12-09-16, 22:16 Απάντηση: Το ‘’μαγικό’’ router #26
αμα δεις στο speedport entry2i το κουμπι του wps υπαρχει μπροστα στο ρουτερ και δεν χρειαζεται να μπεις στο interface του ρουτερ για να μπορεσεις να το ενεργοποιησεις αυτο θελω να πω ! και μετα απο λιγη ωρα απενεργοποιειται ! .
Παρόμοια Θέματα
-
Mοντεμ ADSL/VDSL router ASUS DSL-N17U
Από soulfreem στο φόρουμ Προσφορά - Ανενεργές ΑγγελίεςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 14-04-16, 13:23 -
Πωλείται TP-LINK W8970 v3 ADSL2+ modem/router
Από cris4524 στο φόρουμ ΠροσφοράΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 21-03-16, 23:51 -
[Other] Wake on Lan με το ADB router της Cyta...
Από x69pr στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 27-06-15, 20:51
Bookmarks