Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση 16-26 από 26
    Περιοχή
    Κερκυρα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10 / 1 Mbps
    ISP
    T-COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΡΔΕΛΑΔΕΣ
    Router
    Διαφορα
    SNR / Attn
    10(dB) / 37(dB)
    Path Level
    Fastpath
    ειναι απο την Ευρωπαικη, σιγα σιγα να γινουν ολες οι γραμμες voip, η καθε χωρα οταν μπορει, ο οτε δινει πρωτος το καλο παραδειγμα

Τωρα για το συνεργειο δεν ξερω γιατι θα ερθει, μια αλλαγη προφιλ απο τα κεντρικα γινεται ευκολα ... εχω την εντυπωση παλι ασκοπα θα ερθει σαν την πρωτη φορα, εκτος να πραγματι εχεις αποσυνδεσεις και δεν το εχεις καταλαβει? η εκτος να ανοιγοκλεινεις εσυ το μοντεμ συνεχεια η το ξεσυνδες απο την πριζα και νομιζουν οτι εχει προβλημα η γραμμη? δεν ξερω, υπολογιζω

Downloads
    2
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Κοιτανε να με ταλαιπωρήσουν κι άλλο φαίνεται. Τέλος πάντων ναι όντως κάποιες φορές κάνω restart το μόντεμ όμως τους το είπα γιατί σε αυτούς φαίνεται σαν αποσυνδέσεις.
    Θα δούμε τις ερχόμενες μέρες τι θα γίνει…

Περιοχή
    Π. Φαληρο
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    187.5/21.5
    ISP
    DT
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    SpeedPort+2
    SNR / Attn
    8.3(dB) / 15.6(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Θα μου επιτρέψετε ένα μικρό hijack, περισσότερο σαν απορία:

Αν γυρίσουν όλοι σε VoIP μέσω router (όπως έκανε καλή ώρα η Cyta που είχα κάποτε), πέρα από το θέμα με το τι γίνεται αν πέσει το ρεύμα/χαλάσει το router, τί ακριβώς θα γίνει με τα σπίτι που έχουν πολλές συσκευές?

Συγκεκριμένα, σπίτι μου υπάρχουν 2 ενσύρματες και μία ασύρματη.

Αν αργά ή γρήγορα με "γυρίσουν" σε VoIP μένω με το ασύρματο και είτε έχω μόνο μία συσκευή είτε αγοράζω κάποιο που να υποστηρίζει πολλά ακουστικά?

Καταλαβαίνω κάτι λάθος?

Ευχαριστώ.
    Knowledge=Power=Energy=Matter=Mass; a good bookshop is just a genteel Black Hole that knows how to read... T. Pratchett-Discworld
    Πως φτάσαμε ως εδώ

Περιοχή
    Κερκυρα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10 / 1 Mbps
    ISP
    T-COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΡΔΕΛΑΔΕΣ
    Router
    Διαφορα
    SNR / Attn
    10(dB) / 37(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PetrosK Εμφάνιση μηνυμάτων

Αν γυρίσουν όλοι σε VoIP μέσω router (όπως έκανε καλή ώρα η Cyta που είχα κάποτε), πέρα από το θέμα με το τι γίνεται αν πέσει το ρεύμα/χαλάσει το router, τί ακριβώς θα γίνει με τα σπίτι που έχουν πολλές συσκευές?

Αν αργά ή γρήγορα με "γυρίσουν" σε VoIP μένω με το ασύρματο και είτε έχω μόνο μία συσκευή είτε αγοράζω κάποιο που να υποστηρίζει πολλά ακουστικά?

Καταλαβαίνω κάτι λάθος?

Ευχαριστώ.
    Ρωτα στο (και παραθεσε το λινκ εδω που εγραψες)
    http://www.adslgr.com/forum/threads/...BD%CE%B9%CE%B1
    Οι πιο ειδικοι θα σου απαντησουν αλλα παλι θα δουλευουν οπως εισαι απο οτι διαβαζω

Περιοχή
    Π. Φαληρο
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    187.5/21.5
    ISP
    DT
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    SpeedPort+2
    SNR / Attn
    8.3(dB) / 15.6(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από babis3g Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρωτα στο (και παραθεσε το λινκ εδω που εγραψες)
    http://www.adslgr.com/forum/threads/...BD%CE%B9%CE%B1
    Οι πιο ειδικοι θα σου απαντησουν αλλα παλι θα δουλευουν οπως εισαι απο οτι διαβαζω
    Σε ευχαριστώ.
    Knowledge=Power=Energy=Matter=Mass; a good bookshop is just a genteel Black Hole that knows how to read... T. Pratchett-Discworld
    Πως φτάσαμε ως εδώ

Περιοχή
    Αθήνα - Αμπελόκηποι
    Downloads
    26
    Uploads
    5
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Fritz 7590

Καταλαβαίνω κάτι λάθος?

Ευχαριστώ.
    Η παραδοσιακή τηλεφωνία (PSTN, ISDN) έρχεται μαζί με το DSL σήμα στο ίδιο χάλκινο καλώδιο. Τα "ξεχωρίζουμε" μέσω του splitter/φίλτρου και η τηλεφωνία δουλεύει απ' οπουδήποτε.
    Η voip τηλεφωνία δουλεύει μέσω διαδικτύου, δηλαδή μέσω του DSL σήματος και γι' αυτό την παίρνουμε από τον router. Όταν έχουμε αποσύνδεση του DSL, διακόπτεται η τηλεφωνία.

Αποσύνδεση μπορείς να έχεις και με διακοπή του ρεύματος. Στην περίπτωση αυτή (PSTN ή ISDN ή VOIP) δεν θα δουλεύει ο router αλλά και οποιαδήποτε τηλεφωνική συσκευή που δουλεύει με ρεύμα (π.χ. ασύρματα). Μόνη περίπτωση κάποια σταθερά τηλέφωνα που δεν χρειάζονται ηλεκτρική παροχή.
    Αν είναι στον χώρο σου, το λύνεις με χρήση UPS. Αν όμως υπάρχει και στην καμπίνα, τότε θα διακόπτεται και σε σένα, καθώς στις περισσότερες δεν υπάρχει εφεδρική πηγή τροφοδοσίας. Μόνο αν παίρνεις σύνδεση από το αστικό κέντρο δεν υπάρχει διακοπή της υπηρεσίας.

Τέλος όσον αφορά την εγκατάσταση και σύνδεση όλων των τηλεφωνικών συσκευών πάνω στον router, υπάρχουν διάφορες λύσεις, ακόμη και η χρήση splitter/φίλτρων αν δεν μπορεί να γίνει με το καλύτερο τρόπο μέσω αλλαγής της συνδεσμολογίας.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x

Καταλαβαίνω κάτι λάθος?

Ευχαριστώ.
    Αναλόγως πόσες τηλεφωνικές μπριζες έχεις στο σπίτι.

Στην δικια μου περίπτωση που το μόντεμ το έχω σε ξεχωριστό δωμάτιο από τα τηλέφωνα το σύνδεσα με splitter και τις δυο τηλεφωνικές συσκευές που βρίσκεται η κάθε μια σε άλλο δωμάτιο με φίλτρο όπως πριν.

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

Τους τηλεφωνώ σήμερα να μάθω τι γίνεται με την ‘’βλάβη’’ και μαθαίνω ότι την προηγούμενη εβδομάδα μου άλλαξαν το προφίλ σε fastpath!!!!!!!

Καλά μέχρι τώρα ήξερα ότι το interleave είναι πιο αξιόπιστο όσον αφορά τη σταθερότητα της γραμμής.

Και επειδή τα δικά μου μόντεμ (εκτος του speedport) χαναν την ip (που σε αυτούς φαίνονταν σαν αποσυνδέσεις) θεωρούν ότι αυτό λύνεται με fastpath???????

Τελικά η εξυπηρέτηση πελατών του ΟΤΕ είναι όπως τη ρουλέτα δηλαδή όπου κάτσει η μπίλια…

Και από ότι φαίνεται έπεσα σε ανθρώπους που δεν ήξεραν τη δουλεία τους.

Περιοχή
    Π. Φαληρο
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    187.5/21.5
    ISP
    DT
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    SpeedPort+2
    SNR / Attn
    8.3(dB) / 15.6(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jkoukos Εμφάνιση μηνυμάτων

Τέλος όσον αφορά την εγκατάσταση και σύνδεση όλων των τηλεφωνικών συσκευών πάνω στον router, υπάρχουν διάφορες λύσεις, ακόμη και η χρήση splitter/φίλτρων αν δεν μπορεί να γίνει με το καλύτερο τρόπο μέσω αλλαγής της συνδεσμολογίας.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από deuterium Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αναλόγως πόσες τηλεφωνικές μπριζες έχεις στο σπίτι.

Στην δικια μου περίπτωση που το μόντεμ το έχω σε ξεχωριστό δωμάτιο από τα τηλέφωνα το σύνδεσα με splitter και τις δυο τηλεφωνικές συσκευές που βρίσκεται η κάθε μια σε άλλο δωμάτιο με φίλτρο όπως πριν.
    Σας ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις.
    Πως φτάσαμε ως εδώ

Περιοχή
    κερατεα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    +booster 50.7down/Up 5.35
    ISP
    COSMOTE Home SpeedBooster
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΣΚΑΛΕΙΟ
    Router
    HUAWEI DN9245X6-10
    SNR / Attn
    8(dB) / 37,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    εμενα που το εχω το speedport entry 2i δεν μου αλλαξαν σε voip γραμμη διοτι δεν υποστηριζεται απο την περιοχη μου και επειδη μου εδιναν νεο μοντεμ το πηρα. το wps παντως εχει κουμπι που απενεργοποιειται εξωτερικα .

Downloads
    2
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από johnmegarythmos Εμφάνιση μηνυμάτων
    εμενα που το εχω το speedport entry 2i δεν μου αλλαξαν σε voip γραμμη διοτι δεν υποστηριζεται απο την περιοχη μου και επειδη μου εδιναν νεο μοντεμ το πηρα. το wps παντως εχει κουμπι που απενεργοποιειται εξωτερικα .
    Όταν λες ότι το κουμπί εξωτερικά απενεργοποιεί το wps πως γίνεται? Μέχρι τώρα ήξερα ότι αυτό το κουμπί λειτουργεί μόνο όταν θέλεις να συντονίσεις μια συσκευή μέσω wps.

Περιοχή
    κερατεα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    +booster 50.7down/Up 5.35
    ISP
    COSMOTE Home SpeedBooster
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΣΚΑΛΕΙΟ
    Router
    HUAWEI DN9245X6-10
    SNR / Attn
    8(dB) / 37,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    αμα δεις στο speedport entry2i το κουμπι του wps υπαρχει μπροστα στο ρουτερ και δεν χρειαζεται να μπεις στο interface του ρουτερ για να μπορεσεις να το ενεργοποιησεις αυτο θελω να πω ! και μετα απο λιγη ωρα απενεργοποιειται ! .

Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. Mοντεμ ADSL/VDSL router ASUS DSL-N17U
    Από soulfreem στο φόρουμ Προσφορά - Ανενεργές Αγγελίες
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-04-16, 13:23
  2. Πωλείται TP-LINK W8970 v3 ADSL2+ modem/router
    Από cris4524 στο φόρουμ Προσφορά
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-03-16, 23:51
  3. [Other] Wake on Lan με το ADB router της Cyta...
    Από x69pr στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-06-15, 20:51

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία