Εμφάνιση 1-2 από 2
  1. #1
    Εγγραφή
    17-05-2008
    Ηλικία
    44
    Μηνύματα
    36
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    M-net (Βαυαρια)
    Δεν εχω ζησει σε αλλες χωρες και δε γνωριζω , αλλα ειμαι σιγουρος οτι πουθενα δεν συμπεριφερονται οι εταιριες με αυτο το τροπο οπως στην Ελλαδα. Ξεκιναω κατευθειαν να πω το πονο μου. Μετακομισα σε σπιτι που εμενε η μανα μου... Ειχε τηλεφωνο ΟΤΕ παλαιο συμβολαιο (8 ετων) με ενα παγιο της ταξεως των 35 ευρω , δωρεαν αστικα , κινητα με χρεωση , και 24ρι ιντερνετ.
    ΚΟΥΛΑΜΑΡΑ Νο1 , απο την εταιρια που ειναι υποτιθεται η μεγαλυτερη στην Ελλαδα κτλπ κτλπ. Παω σε υποκαταστημα ΟΤΕ αφου εχω κανει ερευνα αγορας αποφασισμενος να ανανεωσω με ΟΤΕ για να γλυτωσω ταλαιπωριες κτλπ και να ξεμπερδευω γρηγορα. Ρωταω τη κοπελα εξηγω οτι θελω νεο συμβολαιο και τι προσφερουν και μου λεει 35 ευρω ιδιο με το συμβολαιο που εχετε!!!!!!!!!!!!!!!! λες και ειμαι κανας ηλιθιος δηλαδη. Δε λεω τιποτα και σηκωνομαι και φευγω.
    Παω την επομενη σε υποκαταστημα της Νοβα... μου δινει τη κλασσικη προσφορα που παιζει αυτο το καιρο με 25 ευρω παγιο δωρεαν αστικα , 5 ωρες κινητα και 24ρι. Συμφωνω βαζω υπογραφη ολα μια χαρα μεχρι εδω εκτος απο το οτι το συμβολαιο ηταν για 24 μηνες πραγμα που μου εκανε εντυπωση και το οτι δε μου δινουν ρουτερακι.

    Απο εδω και περα αρχιζει παλι κουλαμαρα και δυστυχως και δικη μου γιατι ειχα να ασχοληθω πανω απο 10 χρονια και δε γνωριζα για υπαναχωρησεις και τις 3 μερες περιθωριο κτλπ. Απο την εμπειρια μου σε παλαιοτερες εποχες πιστευα οτι τα πραγματα κινουνται αργα οπως τοτε. Συντομα θα διαπιστωνα οτι εχουν αλλαξει πολλα πραγματα. Μου τηλεφωνουν λοιπον απο οτε και μου κανουν αντιπροσφορα (για γελια , μηδεν ανταγωνισμος) ιδια με της νοβα , τους λεω οχι ευχαριστω εξηγω τη τσαντιλα μου και την ηλιθιοτητα τους που διωχνουν ετσι τους πελατες , και για να με πεισουν μου δινουν 1 ωρα κινητα παραπανω απο οτι προσεφερε η νοβα και μια δωροεπιταγη 60 ευρω για τα καταστηματα τους να παρω οτι θελω. Ε λεω δε βαριεσαι? και δεχομαι τηλεφωνικα , μου λεει να στειλω ενα φαξ στη νοβα με αιτημα ακυρωσης-υπαναχωρησης και ολα κομπλε και θα ερχοταν με κουριερ το νεο συμβολαιο.
    ΔΕΝ μου εξηγουν οτι εχω περιθωριο μονο 3 24ωρα απο τη μερα που ειναι προγραμματισμενη η ενεργοποιηση της γραμμης απο τη νοβα. Λεω θα παω αυριο μου λεει οκ... Ομως η γραμμη ηταν προγραμματισμενη απο τη νοβα να αλλαξει στις 5 οκτωβριου , ειχαν στειλει sms στη μανα μου η οποια ειναι 80 ετων τελσπαντων και δε το πηρε χαμπαρι καν. Δηλαδη εκανα την αιτηση στη Νοβα σαββατο 30/9 ωρα περιπου 15:15 λιγο πριν κλεισει το μαγαζι που πηγα , και στις 16:00 (!!!!) ειχαν κιολας προγραμματισει ποτε θα γινει η ενεργοποιηση προφανως για να προλαβουν . Δηλαδη ειχα περιθωριο μονο μεχρι τη Δευτερα 2/5 να ακυρωσω. Ειχα μεινει στα παλια (τελευταια φορα που ειχα τετοιου ειδους συναλλαγη ηταν το 2006 οταν ειχα μετακομισει στο γαλατσι και περιμενα την HOL τοτε 2 μηνες!!!!). Ολα αυτα βεβαια τα εμαθα αργοτερα μιλωντας με εεττ δε γνωριζα τιποτε σχετικα με ολα αυτα. Στελνω λοιπον για να μη μακρυγορω αιτημα ακυρωσης υπαναχωρησης , τη Τριτη (εκτος προθεσμιας δηλαδη). Μου στελνει η νοβα οτι το αιτημα απορριφθηκε (παλι με σμσ στη μανα μου οποτε ουτε αυτο το ειδα αλλα και το εβλεπα δε θα αλλαζε κατι διοτι δεν γνωριζα για το 3ημερο). Σημερα μου τηλεφωνουν οτι η γραμμη θα ενεργοποιηθει κανονικα , τους λεω δεν το επιθυμω , μου λενε οτι ετσι λεει ο νομος (εναν νομο για τον οποιο δεν με ενημερωσαν φυσικα πριν).
    Τηλεφωνω αμεσως στον ΟΤΕ , εκει επεσε τρελο δουλεμα. Τους λεω τι εχει συμβει , στη αρχη μου ελεγε οτι δε γνωριζε για τη προθεσμια των τριων 24ωρων , και ισχυριστηκε οτι απο τη Νοβα παρανομα δε δεχτηκαν το αιτημα και μου ειπε να προχωρησω μαζι τους κανονικα την αιτηση (για πολλες σφαλιαρες δηλαδη σεβασμος μηδεν στο πελατη , να με βαλουν να πληρωνω προστιμα και τελη ενεργοποιησης τσαμπα κτλπ). Αφου επεμενα (γιατι δε γνωριζα και ηθελα να μαθω) μου ειπε οτι εφοσον εχω αμφιβολιες να απευθυνθω στην εεττ και οτι αν τελικα πληρωσω προστιμο στη Νοβα 'θα δουμε τι μπορουμε να κανουμε' οπως ειπε χαρακτηριστικα , και ειπε οτι καποια απο τη χασουρα μου θα 'προσπαθησουν' να τη καλυψουν ,προφανως παλι με τιποτα δωροεπιταγες , ή μικρη εκπτωση στο παγιο, δε ρωτησα λεπτομερειες γιατι οταν ρωτησα αν αυτο ειναι εγγυημενο απεφυγε να απαντησει.
    Ξανατηλεφωνω φορθνετ (εκει εκανα πατατιά και Ελληναριά γιατι επρεπε πρωτα να ενημερωθω απο εεττ και μετα να γινω ρεζιλι) και εκανα παραπονα και μολις ειδαν οτι ειχα διαθεση για καυγα κοπηγαν τα χαμογελακια και η ψευτογλυκα και μου ειπαν με τσαμπουκαλε υφος οτι θα πρεπει να χρεωθω και το λεει ο νομοςκτλπ.

    Τι να πω δηλαδη... Για τον ΟΤΕ που παει πελατης με 10 χρονια σχεδον συμβολαιο και πανε να τον πιασουν κοτσο προτεινοντας του συμβολαιο 40% ακριβοτερο απο τον ανταγωνισμο και απο οτι δινουν στους νεους τους πελατες? Απο τη Νοβα και το αθλιο υφακι τους ? που πανε να κρατησουν πελατες με αυτο το τροπο? και τι καταλαβαν? με το που ληξει το συμβολαιο θα φυγω αμεσως , εχω σημειωσει την ημερομηνια σε οτι συσκευη εχω στο καλενταρι να φυγω αμεσως. Να πω για τη νομοθεσια που δεν αφηνει να γινει ανταγωνισμος. Ή για υπαλληλους που ειναι ασχετοι και δε γνωριζε κανενας ή με δουλευαν... Δηλαδη εγω που με μια 20λεπτη ερευνα στο google και το σαιτ της ΕΕΤΤ εμαθα τα παντα , θελουν να με πεισουν οτι δε γνωριζαν τη νομοθεσια εκει στον οτε να με κατευθυνουν και θελαν να με βαλουν να κανω κατι παρανομο και να πλερωνω τσαμπα λεφτα στη Νοβα μετα , με ανταλλαγμα αοριστες υποσχεσεις οτι "κατι θα κανουμε για να σας καλυψουμε". Τεσπα...

    Δεν ηξερες δε ρωταγες λεει ο λαος. Νοβα λοιπον για μεχρι να ληξει το συμβολαιο και μετα δε με ξαναβλεπουν ποτε ξανα. Συμπεριφορα αθλια δηλαδη. Αντι να σου πουν ευγενικα τι συμβαινει να σου ζητησουν συγνωμη που δεν σε ενημερωσαν κτλπ και να σου δωσουν ενα ψευτοδωρακι ασημαντο να σε γλυκανουν ρε παιδι μου να μη σε χασουν για πελατη. Εκει να κανουμε το συμβολαιο με το τσαμπουκα και μετα στα @@ μας που ο πελατης δε θα ξαναπατησει και θα μας κραζει οπου σταθει και οπου βρεθει μετα.
    Τεσπα αυτα....

  2. #2
    Εγγραφή
    16-09-2013
    Μηνύματα
    28.146
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    55.000/5.500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    25(dB) / 9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Imagination is more important than knowledge.
    Knowledge is limited

    IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD

    Albert Einstein

Παρόμοια Θέματα

  1. Μηνύματα: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-10-17, 17:41
  2. Μηνύματα: 35
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-09-17, 14:03
  3. Απαράδεκτη συμπεριφορά σε βλάβη
    Από lefteris112 στο φόρουμ VDSL
    Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-07-17, 14:15
  4. περιεργη συμπεριφορα τηλεκοντρολ
    Από jmk5 στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-11-16, 10:49
  5. WIND F2G - Περίεργη συμπεριφορά σε MB
    Από iliteo στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή Τηλεφωνία
    Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-10-16, 02:46

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας