Εμφάνιση 841-855 από 1089
-
24-08-23, 22:11 Απάντηση: Συνεχείς αποσυνδέσεις COSMOTE VDSL από καμπίνα VODAFONE #841
-
24-08-23, 22:55 Απάντηση: Συνεχείς αποσυνδέσεις COSMOTE VDSL από καμπίνα VODAFONE #842
Ryzen 5 2600x | NZXT Kraken x62 | Asus Prime x470 Pro
16GB HyperX Predator 3000mhz | Asus ROG Strix RTX2070 Super
Samsung EVO 960 250GB | Samsung EVO 860 1TB |
Antec Earthwatts Pro 650W
-
25-08-23, 00:50 Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνεχείς αποσυνδέσεις COSMOTE VDSL από καμπίνα VODAFONE #843
-
25-08-23, 08:16 Απάντηση: Συνεχείς αποσυνδέσεις COSMOTE VDSL από καμπίνα VODAFONE #844
-
27-08-23, 13:26 Απάντηση: Συνεχείς αποσυνδέσεις COSMOTE VDSL από καμπίνα VODAFONE #845
Παιδιά, δεν υπάρχει λόγος να βριζόμαστε μεταξύ μας για τις εταιρίες, εδώ γράφουμε από τις εμπειρίες μας στην περιοχή μας, εγώ ποιο πάνω αναφέρω μεγάλο πρόβλημα στις καμπίνες του ΟΤΕ στην Κατερίνη απλά δεν έτυχε να ανοίξω thread, δεν σημαίνει οτι ισχύει γενικότερα, παντου. Φανταστείτε πως σε κάθε περιοχή άλλος εργολάβος κάνει εγκατάσταση τις καμπίνες και σε άλλες χρονικές περιόδους. Πιθανόν δεν χρησιμοποιούνται οι ίδιες ρεγκλέτες ακόμα και στην ιδια περιοχή , πόσο μάλλον σε διαφορετικές.
-
27-08-23, 13:42 Απάντηση: Συνεχείς αποσυνδέσεις COSMOTE VDSL από καμπίνα VODAFONE #846
-
27-08-23, 14:06 Απάντηση: Συνεχείς αποσυνδέσεις COSMOTE VDSL από καμπίνα VODAFONE #847
Αρχικά εξακολουθώ να έχω θεμα, 2ον δεν ειναι άσχετο αλλα εχεις δικαιο θα μπορουσα να το γράψω κάπου αλλου 3ον το εφερα σα παραδειγμα για να μην βριζομαστε μεταξυ μας για το ποιος εχει καλες ή κακές καμπίνες, μπορουμε με καλο τρόπο να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε.
-
27-08-23, 14:10 Απάντηση: Συνεχείς αποσυνδέσεις COSMOTE VDSL από καμπίνα VODAFONE #848
Μα κακώς το θέτεις ως παράδειγμα, γιατί το πρόβλημα στις καμπίνες vodafone είναι συστηματικό και επαναλαμβάνεται ανα περιοχές. Έχουμε γεμίσει ένα νήμα με 57 σελίδες. Το πρόβλημα στην δικιά σου καμπίνα είναι μεμονομένο και μπορεί να οφείλεται σε χίλιους άλλους παράγοντες. Άνοιξε το δικό σου θέμα να δούμε πόσοι θα μαζευτείτε. Τέλος, αποδεδειγμένα μέσα σε 3 χρόνια οι καμπίνες της vf είναι ελαττωματικές! Είναι και της cosmote; Δεν νομίζω αλλά δεν μας νοιάζει κιόλας γιατί το θέμα ασχολείτε με τις καμπινες της Vodafone!
Και για να συνοψίσω, το σκεπτικό σας ποιο είναι να υπερασπιστείτε την vodafone λέγοντας μας πως και η cosmote έχει τα ίδια προβλήματα; Τι νοήμα έχει αυτό;
-
27-08-23, 14:41 Απάντηση: Συνεχείς αποσυνδέσεις COSMOTE VDSL από καμπίνα VODAFONE #849
Συμφωνω σε όλα εκτος απ το τελευταιο, δεν υπερασπίζομαι καμια VF, δεν ειμαι υπάλληλος της ,δεν παίρνω μεροκάματο απ αυτήν, απλά ΤΟΝΙΖΩ για τελευταία φορά , ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ , ποιο πολυ μου φαίνεται οτι εσύ υπερασπίζεσαι την cosmote (δικαίωμά σου), κλείνει εδώ για μένα.. συνεχίστε να γράφετε τις εμπειρίες σας.
-
27-08-23, 17:32 Απάντηση: Συνεχείς αποσυνδέσεις COSMOTE VDSL από καμπίνα VODAFONE #850
-
28-08-23, 14:51 Απάντηση: Συνεχείς αποσυνδέσεις COSMOTE VDSL από καμπίνα VODAFONE #851
Παιδια καλησπερα,
Ειμαι κανουριος στο φορουμ αλλα θα ηθελα τα φωτα σας γιατι εχει φτασει ο κομπος στο χτενι.Ειμαι στην κοσμοτε εδω κ ενα μηνα με 100αρα χαλκος γιατι ακομα στην περιοχη μου δεν εχουν fthh κ ρουτερ speedport plus 2 στον Πειραια κ εχω παρα πολλες αποσυνδεσεις μεσα στη μερα.Μερικες φορες εχω παρατηρησει οτι το πρωι κ μεταξυ 11¨30-13¨30 εχω συνεχεια αποσυνδεσεις ανα 10-15 λεπτα.Μεσα στη μερα ειναι πιο αραιες οι αποσυνδεσεις αλλα κ παλι γινονται....Εχω τραβηξει καλωδιο utp 30 μετρα απο το κουτακι του οτε που ειναι εξω απο το σπιτι απευθειας στο ρουτερ.Δεν εχω απωλειες κ δεν εχω κ κανενα errors.Εχουν ερθει αρκετες φορες απο τον οτε κ εχουν μετρησει οτι φερνει στο κουτι 112 κ συγρονιζω κ εγω με 112 με αληθινη ταχυτητα 103 ενσυρματα κ ασυρματα.Με εχουν διαβεβαιωσει οτι δεν ειναι θεμα καλωδιου κ ακομα το ψαχνουν...Πηγαν να μου την κανουν την πρωτη φορα που ηρθαν ριχνοντας την ταχυτητα σε 50αρα κ δεν ειχα αποσυνδεσεις αλλα το ειδα την ιδια μερα κ τους το ειπα κ μου ζητησαν συγγνωμη κ μου το ξαναεπανεφεραν σε 100αρι αλλα ξεκινησαν παλι οι αποσυνδεσεις.Εχουν περασει 30 μερες κ ακομα δεν εχουν βρει τι φταιει.Η καμπινα ειναι της Vodafone...Εχουν ερθει κ συνδιαστικο κ η vodafone μουπε οτι δεν ειναι δικο μου θεμα.Το ερωτημα ειναι τι μπορει να φταιει κ δε μπορουν ακομα να το φτιαξουν?Ειναι θεμα καμπινας?Ειναι θεμα δικο μου κ δε το εχουν καταλαβει?Μπορειτε να με διαφωτισετε?Να φυγω απο τον ΟΤΕ κ να παω Vodafone γιατι τους απειλησα οτι αν δε φτιαχτει σε λιγες μερες τοτε θα κανω καταγγελια για να με αποδεσμευσουν.Θα ειναι καλυτερα?Σας παραθετω τις μετρησεις μου απο το ρουτερΤελευταία επεξεργασία από το μέλος ozi_freak : 28-08-23 στις 15:51.
-
28-08-23, 16:42 Απάντηση: Συνεχείς αποσυνδέσεις COSMOTE VDSL από καμπίνα VODAFONE #852
Είμαι συνδρομητής της VODAFONE. Ημουν στην COSMOTE και έφυγα λόγω αποσυνδέσεων.
Στην Κοζάνη τεχνικός της VODAFONE παραδέχτηκε ότι οι αποσυνδέσεις είναι πολλές γενικότερα. Ο ίδιος απέδωσε το πρόβλημα στις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσονται στις καμπίνες της VODAFONE διότι η καμπίνα έχει πολύ μικρά ανεμιστηράκια χωρίς επαρκής αερωγαγούς με αποτέλεσμα να αναπτυσόνται πολύ υψηλές θερμοκρασίες.
Αντίθετα μου εξήγησε ότι οι καμπίνες της COSMOTE εχουν 2 μεγάλους ανεμιστήρες με αποτέλεσμα και κάποιος που τυγχάνει να περνά απο δίπλα να ακούει και τον σχετικό θόρυβο που προκαλούν. Δυστυχώς τα ανεμιστηράκια της VODAFONE δεν ακούγονται καν...
Εγω στην Κοζάνη απο τα τέλη Μαιου έχω πολλές αποσύνδεσεις. Σήμερα πάλι ήρθαν τεχνικοί και ο τεχικός της COSMOTE με αναλύτη στο ΚΑΦΑΟ της COSMOTE διαπίστωσε ότι το πρόβλημα είναι στην καμπίνα της VODAFONE. Απο την VODAFONE μου είπαν ότι αυτή τη φορά θα το διορθώσουνε. Είδωμεν...
-
28-08-23, 21:57 Απάντηση: Συνεχείς αποσυνδέσεις COSMOTE VDSL από καμπίνα VODAFONE #853
καλησπέρα
έχω vdsl vodafone 50αρα στην περιοχή Ελληνορώσων Αθήνα που 10+ χρόνια δεν είχε ποτέ θέμα με disconnects . Γύρισα από διακοπές και το router είχε κάνει disconnect , το έκανα reset και από τότε άρχισε τα disconnects ανά 10-20 λέπτά (από ταχύτητα όταν συνδέεται δεν έχει θέμα). Την επόμενη μέρα για 12 ώρες δεν ειχα καθόλου disconnects και σήμερα πάλι αρχίσανε με σχεδόν ίδια συχνότητα. Μου είπαν να έρθει τεχνικός να το δει στο χώρο μου αλλά δεν νομίζω ότι φταίει κάτι εδώ. Έχω κάποιες ερωτήσεις:
- πως γνωρίζω σε ποιας εταιρίας καμπίνα συνδέομαι ;
- αν είμαι σε cosmote καμπίνα και αλλάξω πάροχο σε cosmote θα έχω πάλι θέματα; Αξίζει με λίγα λόγια η αλλαγή παρόχου για να φτιαχτεί το θέμα άμεσα;
- υπάρχει περίπτωση να φταίει η πόρτα στο dslam ; τι μπορώ να κάνω γίαυτο ;
update:
με πήρε ο τεχνικός που remotely λέει μέτρησε την γραμμή απο το καφαο (OTE τελικά) στο σπίτι και λέει πως έχει θέμα και πρέπει να αλλάξει το ζεύγος καλωδίων. Τώρα πως γίνεται να έχει φυσική φθορά το καλώδιο και τη Κυριακή να μην είχα κανένα disconnect, δε καταλαβαίνω , υποψιάζομαι πως μάλλον βαριόταν να περάσει και πέταξε το μπαλάκι στον ΟΤΕ. Λένε θα το αλλάξουν σε 2 μέρες. Με βλέπω πάλι εδώ να λέω τα ίδιαΤελευταία επεξεργασία από το μέλος atomsk : 29-08-23 στις 10:07.
-
29-08-23, 20:32 Απάντηση: Συνεχείς αποσυνδέσεις COSMOTE VDSL από καμπίνα VODAFONE #854
Ό,τι χαλάει, δούλευε πριν, οπότε μην αναρωτιέσαι γιατί, τι και πώς. Αφού το έδωσαν στον ΟΤΕ, αυτός θα το φτιάξει.
Είσαι Ελληνορώσων, άρα Α/Κ Αμπελοκήπων άρα καμπίνες Cosmote. Και στο Α/Κ Ψυχικού να «έπεφτες», πάλι σε Cosmote θα ήσουν.
-
30-08-23, 14:07 Απάντηση: Συνεχείς αποσυνδέσεις COSMOTE VDSL από καμπίνα VODAFONE #855
QUOTE=ant21;7466132]Είμαι συνδρομητής της VODAFONE. Ημουν στην COSMOTE και έφυγα λόγω αποσυνδέσεων.
Στην Κοζάνη τεχνικός της VODAFONE παραδέχτηκε ότι οι αποσυνδέσεις είναι πολλές γενικότερα. Ο ίδιος απέδωσε το πρόβλημα στις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσονται στις καμπίνες της VODAFONE διότι η καμπίνα έχει πολύ μικρά ανεμιστηράκια χωρίς επαρκής αερωγαγούς με αποτέλεσμα να αναπτυσόνται πολύ υψηλές θερμοκρασίες.
Αντίθετα μου εξήγησε ότι οι καμπίνες της COSMOTE εχουν 2 μεγάλους ανεμιστήρες με αποτέλεσμα και κάποιος που τυγχάνει να περνά απο δίπλα να ακούει και τον σχετικό θόρυβο που προκαλούν. Δυστυχώς τα ανεμιστηράκια της VODAFONE δεν ακούγονται καν...
Εγω στην Κοζάνη απο τα τέλη Μαιου έχω πολλές αποσύνδεσεις. Σήμερα πάλι ήρθαν τεχνικοί και ο τεχικός της COSMOTE με αναλύτη στο ΚΑΦΑΟ της COSMOTE διαπίστωσε ότι το πρόβλημα είναι στην καμπίνα της VODAFONE. Απο την VODAFONE μου είπαν ότι αυτή τη φορά θα το διορθώσουνε. Είδωμεν...[/QUOTE]
Αρα κ στη vodafone εχεις αποσυνδεσεις.Τι αλλαξε απο Cosmote που εφυγες δηλαδη?Οταν εφυγες εσπασες συμβολαιο η' εφυγες οταν εληξε?
Bookmarks