Πάροχοι Υπηρεσιών Διαδικτύου (ISPs)

Πληροφορίες Προϊόντος
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/-0001 00:00:00
Ονομασία Παρόχου (ΙSP): ΟΤΕ
Ονομασία Προϊόντος: Conn-x Internet Ομιλία Τηλεόραση 24Mpbs
Τεχνολογία: 4
Ταχύτητες
Ταχύτητα: 24576/1024Kbps (Λήψη/Αποστολή)
Εγκατάσταση
Κόστος Ενεργοποίησης (Ενεργός βρόχος): Δ/Π
Κόστος Ενεργοποίησης (Ανενεργός βρόχος): Δ/Π
Τιμολόγια Υπηρεσιών και Συμβόλαιο
Ελάχιστη Διάρκεια Υπηρεσίας: 12 Μήνες
Μηνιαία Πληρωμή : €60,50
Πληροφορίες Υπηρεσίας και Επιλογές
Aλλες πληροφορίες: * Δωρεάν τον απαραίτητο εξοπλισμό
* Δωρεάν το τέλος ενεργοποίησης
* Δωρεάν 5 λογαριασμούς e-mail
* Δωρεάν 100 SMS/μήνα
* Δωρεάν υπηρεσίες web mail, αυτόματες ειδοποιήσεις μέσω SMS, agenda, κλπ
* Δωρεάν 2 μήνες Υπηρεσίες Online Προστασίας για την καλύτερη και ασφαλή πλοήγηση στο Internet με λειτουργίες Firewall, Anti-Virus, Anti-Spam και Parental Control

Αφορά οικιακούς πελάτες και νέες συνδέσεις 12μηνης διάρκειας. Η τιμή περιλαμβάνει το πάγιο τηλεφωνικής σύνδεσης (PSTN), €15,25. Για γραμμή ISDN η μηνιαία χρέωση επαυξάνεται κατά €4,31. Για το πακέτο Conn-x Internet + Ομιλία ορισμένου χρόνου, ο ρυθμός κάλυψης του χρόνου ομιλίας είναι ανά λεπτό και οι υπεραστικές και αστικές εκτός πακέτου χρεώνονται με την ονομαστική τιμή του καταλόγου αστικής με βήμα χρέωσης το λεπτό. Για τις κλήσεις προς κινητά, μετά την εξάντληση του χρόνου ομιλίας, θα ισχύει ο εκάστοτε τιμοκατάλογος του ΟΤΕ για κάθε εταιρία κινητής τηλεφωνίας. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας Conn-x TV στα σημεία πώλησης ΟΤΕ. Η προσφορά του ασύρματου router και του αποκωδικοποιητή ισχύει έως 31/12/2010 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΜΕ Φ.Π.Α. 23% Θα πρέπει πάντα να επικοινωνείτε με τον πάροχο των υπηρεσιών για τις ανάγκες σας και τα τιμολόγια τους προτού εγγραφείτε. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για αυτές τις πληροφορίες.