PDA

Επιστροφή στο Forum : Ποιά είναι η τελευταία ταινία που είδες; Σου άρεσε;

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

kubiak
19-03-05, 02:56
The Jacket (2005)
Directed by: John Maybury
Cast: Adrien Brody, Keira Knightley, Jennifer Jason Leigh...
Μου φάνηκε πρωτότυπο και συνεπώς μου άρεσε...

HaRRy
19-03-05, 14:55
The Machinist...
καλό αλλά περίεργο έργο και λίγο αναμενόμενο...
κάτι μου θύμιζε πάντως ...

McAli
19-03-05, 15:50
The Machinist... λίγο αναμενόμενο...

Ορίστε;

HaRRy
19-03-05, 18:02
απο την πρώτη στιγμή πήρα πρέφα τι ΠΕΡΙΠΟΥ έχει συμβεί...
ειδικά για τον χαρακτήρα που "συναντάει" συνέχεια...

McAli
19-03-05, 20:00
Ο χειρότερος χαρακτηρισμός για μία ταινία είναι να πεις ότι είναι προβλέψιμη-αναμενόμενη η εξέλιξή της. Μάλλον όμως δεν εννοούσες αυτό.

Συμφωνούμε πάντως, φαντάζομαι, ότι είναι "must see".Ο πρωταγωνιστής , Christian Bale, είχε μπει για τα καλά "στα παπούτσια" του ήρωα, αφού άλλωστε έπρεπε να φορέσει και τα.......ρούχα του.

Excellent

Durdyn
22-03-05, 20:43
Εμένα μόνο προβλέψιμη δεν μου φάνηκε.
Πιστεύω άλλωστε ότι είναι πολύ δύσκολο να μαντέψεις τι έχει γίνει μέχρι κάποιο σημείο γιατί δεν έχεις τις απαραίτητες πληροφορίες.

Έτσι κι αλλιώς πάντως τη θεωρώ από τις καλύτερες ταινίες του είδους που έχω δει ποτέ.
Λίγο Memento, λίγο Fight Club, λίγο Lynch και ένας καταπληκτικός Bale που έχασε καμια 50αρια κιλά και έγινε σαν πρεζάκι για να παίξει τον ρόλο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ.

beginer_25
22-03-05, 21:45
Million Dollar Baby = Μέτρια ταινία με πολύ δυνατές όμως ερμηνίες από την Hilary Swank και τον (πάντα καλό) Morgan Freeman.
Constantine = όχι καλή ταινία, καλύτερα σε DVD και όχι στο πανί.

HaRRy
22-03-05, 22:15
ειδα επιτελους το Ocean's 12...
καλογυρισμένο και με πλάκα...
φοβερό casting.. τι να λέμε!!

Νικαετός
22-03-05, 22:49

Το είδα , την ημέρα που παίχτηκε στους κινηματογράφους , δεν θυμάμαι πριν πόσο καιρό .

Λυπάμαι που δεν μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου. Τελείως αδιάφορη ταινία , μου άρεσε πολύ περισσότερο η πρώτη της σειράς .

kubiak
22-03-05, 23:07

:shock:

Lazy Dog
22-03-05, 23:20
Και μενα μου αρεσε περισσοτερο το Ocean's 11....αν και το δευτερο ηταν πιο "εξυπνο"

Durdyn
23-03-05, 01:26
Για τον σκοπό που βγήκαν μια χαρά ήταν. Βλέπονται χαλαρά και άνετα.
Δεν είναι αριστουργήματα της τέχνης με... νοήματα.
Αν κάτσεις να το δεις νομίζω ότι ξέρεις τον λόγο για τον οποίο το κάνεις και σίγουρα αυτός δεν είναι ο προβληματισμός.
;-)

Lazy Dog
23-03-05, 01:30
Ετοιμαζομαι τωρα να δω το "The Ring 2". Θα σας πω εντυπωσεις μετα...

Durdyn
23-03-05, 02:05
Ωραία ώρα διάλεξες...
Κλείσε και τα φώτα !

HaRRy
23-03-05, 02:10
Starsky&Hutch... πλάκα είχε,απολαύσαμε και λίγο Carmen Electraaaaa...

Lazy Dog
23-03-05, 03:39
The Ring 2....αρκετα ως πολυ καλο. Δεν ειναι βεβαια τοσο τρομαχτικο οσο το πρωτο, λογω οτι επαναλαμβανονται καταστασεις απο το πρωτο.

Αυτη την πρωταγωνιστρια(Naomi Watts)δεν χορταινω να την βλεπω... :-k

Την ταινια την σκηνοθετησε ο Hideo Nakata, ο οποιος ειχε κανει και το Ringu(1998).

Την προτεινω χαλαραααααα... :thumbsup1

dantouan
23-03-05, 04:02

Ημαρτον.... :cry:

WAntilles
23-03-05, 10:30
Dantouan, ποιά είναι η καινούρια τύπισσα στο avatar;

mcn
23-03-05, 11:57
Eternal sunshine of the spotless mind (Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού)..... Απίστευτη ταινία!

WAntilles
23-03-05, 12:03
Eternal sunshine of the spotless mind (Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού)..... Απίστευτη ταινία!

Συμφωνώ.

Πολύ καλή ταινία.

HaRRy
23-03-05, 12:15
Μέχρι τη μέση καλή ήταν ΟΚ... ε μετά έγινε ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ η ταινία...
Πάντως γενικά μου άρεσε...
Εχω πολλές στη σειρά ταινίεςνα δώ πάντως...
Αν δε φύγω το τριήμερο ή δεν λιάζομαι σαν καλό τεμπελόγατο, θα τις τσεκάρω τις περισσότερες...

God Bless BiTorrent and DC++

dantouan
23-03-05, 18:21
Dantouan, ποιά είναι η καινούρια τύπισσα στο avatar;

Ενας αγγελος... :worthy: :worthy: :worthy:

Lazy Dog
23-03-05, 18:24
Ενας αγγελος... :worthy: :worthy: :worthy:
Θα γινοταν ωραιοτατο tattoo :cool:

Calandbolg
23-03-05, 20:53
Είδα τη Δευτέρα το Constantine και πέθανα στο γέλιο. Μια μέτρια ταινία με μεγάλες δόσεις παρακμής . . .

WaVe
24-03-05, 22:52
Είδα το Hostage, αρκετά καλή ταινία περιπέτειας μπορώ να πω.
Αξίζει να τι δείτε..

Lazy Dog
24-03-05, 22:58
Είδα το Hostage, αρκετά καλή ταινία περιπέτειας μπορώ να πω.Συμφωνω, καλη ταινια

HaRRy
25-03-05, 00:19
Είδα τη Δευτέρα το Constantine και πέθανα στο γέλιο. Μια μέτρια ταινία με μεγάλες δόσεις παρακμής . . .

μαμώ τα εφέ αλλα ουσία ...?? δε ξέρω!!
κάτι κατάλαβα πάντως...

το σκηνικό στην ΚΟΛΑΣΗ είναι φοβερό ειδικά με surround ήχο...

octap
25-03-05, 00:25
9 Songs

Πολύ...τέχνη

Lazy Dog
25-03-05, 01:11
Δεν συμφωνω. Για αυτο που θελει να δωσει(εφε) και αυτο που θελει να παρει(χρημα) ειναι πολυ καλη.

Και οντως η σκηνες στην κολαση ειναι τρομερες.

Εμενα το μονο που με χαλασε ηταν ο βελζεβουλης....χαθηκε να βαλουν καποιον που να ειναι τρομαχτικος ρε παιδι μου; :twisted:

McAli
25-03-05, 15:06
9 Songs

Πολύ...τέχνη

Ο Michael Winterbottom ήταν κάποτε από τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες (1995 - 1999, έκανε 6 πολύ καλές ταινίες).... Δυστυχώς όμως από εκεί που ασχολιόταν με την σκιαγράφιση της αγγλικής "ψυχοσύνθεσης" το "γύρισε" προσπαθώντας να "αγγίξει" άλλα θέματα και το έχασε........Δεν την έχω δει τη συγκεκριμένη, σίγουρα όμως θα προσπαθήσω.

pelasgian
25-03-05, 16:53
Μου δώσαν το Bugs life, το Ice World και το Toy Story. Τι απίστευτο γέλιο είναι αυτό!
Πάω να βρω και το Shrek 2.

kadronarxis
25-03-05, 19:49
Είδα τις προάλλες το blueberry, στο σινεμά.
Μια ταινία που πρέπει ΜΟΝΟ στο σινεμά να τη δεις.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ. Τέλεια ψυχολογία ταινίας και θεατή.
Ίσως λίγο κουραστική στο τέλος από τα πολλά γραφικά, αλλά αξίζει μέχρι τέλους.

(τελικά τι έγινε ρε παιδιά; αυτός πέρασε στον κόσμο τον απόκρυφο;;;όποιος το κατάλαβε ας με πει μέσω pm)

Μία εξίσου καλή ταινία είναι το ring 2.Καμμία σχέση με την ατμόσφαιρα του ring 1, αλλά αρκετά καλό sequel. Ένα κακό σημείο του marketing της ταινίας είναι ότι στα διαφημιστικά clips που κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ, είχαν αποκαλύψει όλα τα σημεία δράσης της ταινίας!!!
Το τέλος της ταινίας, χαρακτηρίζει την ατμόσφαιρα που υπήρχε σε όλο το Ring 1.

Σειρά έχουν, The flight of Phoenix, The merchant of Venice.

Άντε γερά.

McAli
25-03-05, 20:11
Μου δώσαν το Bugs life, το Ice World και το Toy Story. Τι απίστευτο γέλιο είναι αυτό!
Πάω να βρω και το Shrek 2.

Υπάρχει και Toy Story 2 !!!!!

papdoux
25-03-05, 20:20
Constantine

Calandbolg
25-03-05, 20:22
Δεν συμφωνω. Για αυτο που θελει να δωσει(εφε) και αυτο που θελει να παρει(χρημα) ειναι πολυ καλη.

Και οντως η σκηνες στην κολαση ειναι τρομερες.

Εμενα το μονο που με χαλασε ηταν ο βελζεβουλης....χαθηκε να βαλουν καποιον που να ειναι τρομαχτικος ρε παιδι μου; :twisted:

Ο Lucifer ήταν το δεύτερο πιο παρακμιακό άτομο της ταινίας, με το πρώτο να είναι ο ίδιος ο πρωταγωνιστής. Όταν επιτέλους εμφανίζεται δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικός γιατί έτσι είναι το ύφος της ταινίας. Σε όσους αρέσει το κόμιξ(και όχι η ταινία) The Spawn μάλλον θα διασκεδάσουν με το Constantine.

HaRRy
25-03-05, 20:32
Εχω βρεί πολλά επεισόδια της νέας σειράς LoST...
και μιάς και είμαι με συνάχι, βήχα και πυρετό απο χτές κάθομαι και τα βλέπω...
(ωραίο τριήμεροοοο)
Αντε να κάνεις τώρα σύγκριση αυτή την σειρά με Μέγκα,ΑΝΤ1 κλπ σειρές...
τι να λέμε...

Durdyn
27-03-05, 03:56
Oldboy

Τελικά τα καλά λόγια ήταν δίκαια. Πολύ καλή ταινία και με συγκλονιστικό τέλος.
Λίγο ωμή σε κάποια σημεία αλλά άξιζε.

klou
27-03-05, 04:38
Τελευταία είδα τα "ο άνθρωπος της ματζουρίας" και το "Terminal".
Το πρώτο είναι ένα πολιτικό θρίλερ/περιπέτεια που αξίζει πολλά..σενάριο βγαλμένο από την πραγματικότητα,πολύ καλή σκηνοθεσία και ο Denzel Που σε κάνει να αναρρωτίεσαι άν έχει παίξει ποτέ ρόλο κάτω του μετρίου.
Για το τέρμιναλ τι να πώ...Ο tom hanks δίνει ρεσιτάλ για ακόμη μια φορά.Η ιστορία είναι όλα τα λεφτά και σε γενικές γραμμές η ταινία είναι κορυφαία.
Και τα 2 έργα προτείνονται ανεπιφύλακτα.

HaRRy
27-03-05, 12:21
Oldboy

Τελικά τα καλά λόγια ήταν δίκαια. Πολύ καλή ταινία και με συγκλονιστικό τέλος.
Λίγο ωμή σε κάποια σημεία αλλά άξιζε.

Χτες το είδα (3 μέρες κρυωμένος τα εχω δει ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γενικά)
Πολύ αρρώστια το έργο...
Της ... ΚΟΡΕΑΣ γίνεται...

beginer_25
27-03-05, 14:08
Παρασκευή βράδυ...άφιξη στο Village Center...αγορά εισητηρίων για την υπερπαραγωγή Constantine...η απαραίτητη επίσκεψη στις τουαλέτες και μετά ο ανεφοδιασμός αναψηκτικών + ποπ κορν...είσοδος στην αίθουσα + εύρεση θέσεων + κλείσιμο κινητών και αναμονή έναρξης...40 λεπτά μετά νιώθω ένα κεφάλη να γέρνει απαλά και να στηρίζεται στον ώμο μου...είναι η κοπέλα μου που έχει παραδοθεί στην αγκαλιά του Μορφέα...την παρατηρώ, μάλλον την χαζεύω, Θέε μου πόσο όμορφη είναι...έχουν περάσει σχεδόν δύο ώρες, έχει περάσει τα χέρια της γύρω μου, κοιμάται βαθιά και να την χαζεύω...τίτλοι τέλους τα φώτα ανοίγουν, ανοίγουν και τα μάτια της, 2 δευτερόλεπτα περιπλανώνται στο χώρο και έρχεται η συνειδητοποίηση του που βρίσκεται, συναντάν τα δικά μου, μου χαρίζει ένα από τα ομορφότερά της χαμόγελα και της το ανταποδίδω...
Για την ταινία δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.

HaRRy
27-03-05, 14:16
Που να δεις τί μπορεί να γίνει αν βλέπεις κανα εργάκι σε DVD στον καναπέ με τo διπλό κρεββάτι να περιμένει παραδίπλα!! LOL!!!

papdoux
27-03-05, 14:22
Προχτες ειδα το SAW, 'Σε βλεπω' (στα ελληνικα). Μπορω να πω οτι το σεναριο το βρηκα πολυ εξυπνο, τους ηθοποιους καλους στο συνολο αλλα πολυ μετριους στο τελος. Ειδικα στο τελος, γελασα με την καρδια μου.

[Insomniac]
27-03-05, 21:11
The Merchant of Venice (http://www.imdb.com/title/tt0379889/).

Βαθμός: 6/10 (Ευχάριστη).

Στα +

Ο, για ακόμη μια φορά, καταπληκτικός Al Pacino.
Ο ποιητικός λόγος, που σε πολλά σημεία παραμένει ο ίδιος με το αυθεντικό κείμενο.
Το πολύ καλό soundtrack.
Τα προσεγμένα κοστούμια, με εξαίρεση την μεταμφίεση της Portia (Lynn Collins) σε δόκτωρα. (Μου θύμισε Μάρω Κοντού σε ασπρόμαυρη ελληνική ταινία με τον Γκιωνάκη, όπου μεταμφιέζεται σε άντρα για να δουλέψει στο γραφείο του).
Στα -

Μέτριες οι υπόλοιπες ερμηνείες.
Μέτρια σκηνοθεσία*.
Μέτρια φωτογραφία*.
* - Χρήση digital graphics σε έργο Shakespeare; (μου κάθεται κάπως).
- Πολλές σκηνές μόνο την αίσθηση της εποχής δεν σου δίνουν (η σκηνή που φτάνει το καράβι από την Βενετία για παράδειγμα).
- Περίεργα καδραρίσματα, σε σκηνές έντασης με τον πρωταγωνιστή μπροστά και πέντε κομπάρσους από πίσω να κοιτούν αδιάφοροι.

Για την πλοκή δεν θα αναφερθώ, καθώς πρόκειται για έργο του Shakespeare και ως εκ τούτου θεωρείται κλασσικό. Πάρα ταύτα, προσωπικά δεν το θεωρώ και από τα καλύτερα που έχει γράψει.

Αν σας άρεσε, συνιστώ επίσης: Hamlet (http://www.imdb.com/title/tt0116477/) (του Kenneth Branagh).

p3tr4n
27-03-05, 21:14
...οσοι δεν ειδατε το HITCH, σπευσατε ταχεως..

HaRRy
27-03-05, 22:11
το telecine που βρήκα είναι ΜΑΠΑ ποιότητα και τα greek subs δε κολλάνε με τίποτα σωστά...
αμα δεν είναι SAOSIN δε λέει τελικά ... :)

apos74
27-03-05, 22:50
BLADE TRINITY. Καλουτσικο. Ειναι οτι περιμενεις να δεις απο ενα τετοιο εργο. Φαντασια, εφε και πολεμικες τεχνες ως ενα σημειο.

HaRRy
28-03-05, 00:25
Μόλις τελείωσα το Alien Vs Predator...
μούφα ...
αμα έχεις δει Alien 1-2-3 και Predator τι να σου πεί η αρπαχτή...

Gothic
28-03-05, 02:15
Είδα πρόσφατα το Constantine και το Ring 2. Το πρώτο έδωσε οτι περίμενα, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Πολύ καλό περιβάλλον και εφφέ και ένας πρωταγωνιστής που νόμιζε ακόμα οτι ήταν ο Νίο. Καλή ταινία για σινεμά. Το Ring 2 ήταν ένα φάντασμα των γιαπωνέζικων και δεν είχε καμμία απολύτως σχέση με το πρώτο (καλό ομολογουμένως) remake. Κλασσικό αμερικάνικο "horror" που έχουν την εντύπωση οτι αν εμφανίζεις τον "κακό" κάθε 5 λεπτά, θα τρομάζεις το ίδιο με την προηγούμενη εμφάνιση του.
Υπόθεση βαρετή, προβλέψιμη, με happy end, τρύπες και πολλά νεκρά σημεία. Ότι δηλαδή δεν είχε το Ringu. Μεγάλη απογοήτευση. :thumbdown

HaRRy
28-03-05, 11:24
και δεν είχε και το φρικιαστικό ΣΑΝΤΑ-ΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Gothic
28-03-05, 12:41
και δεν είχε και το φρικιαστικό ΣΑΝΤΑ-ΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Έτσι... Θα συκρίνω τώρα τις ανατριχίλες της σκηνής που σκάει η Sadako απο την τηλεόραση στο Ringu (άντε και η...Σαμάρα στο Ring 1) με την βαρεμάρα που είχα στην 14η εμφάνιση της στο Ring 2.
"Α, αυτή πάλι." :yawn:

@ ADSLgr.com All rights reserved.