PDA

Επιστροφή στο Forum : Ποιά είναι η τελευταία ταινία που είδες; Σου άρεσε;

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

[Insomniac]
25-04-05, 21:42
McAli είναι φυσιολογικό να διαφωνούμε σε ορισμένα από αυτά που ανέφερα και ανέφερες. Άλλωστε τι πιο υποκειμενικό από το αν μια ταινία είναι καλή ή όχι. Σεβαστή λοιπόν η γνώμη σου, πάρα ταύτα, θα ήθελα να σχολιάσω λίγο και εγώ με την σειρά μου, αυτά που είπες παραπάνω.

- "Σχεδόν ανύπαρκτο soundtrack."

Μα φυσικά!.....Αφού στο κόμικ δεν αναφέρεται μουσική με κάποιο έμμεσο τρόπο, ο σκηνοθέτης, δεν μπορούσε να βάλει κάποια. Εκτός για παράδειγμα στις σκηνές όπου έπρεπε να υπάρχει (στο bar).

Κατά την γνώμη μου, (μετά από ψάξιμο) το ότι στο κόμικ δεν υπάρχει-αναφέρεται μουσική (πως να υπήρχε άλλωστε), δεν αποτελεί δικαιολογία για το ότι δεν υπάρχει ουσιαστικά μουσική και στην ταινία. Η κάθε ταινία αποτελεί ένα οπτικοακουστικό σύνολο και ως τέτοιο πρέπει να κρίνεται.
Στο ακουστικό τμήμα λοιπόν, πιστεύω πως η ταινία πάσχει. Θα μπορούσε άνετα να μπει, μια σκοτεινή μουσική επένδυση, που να δένει απόλυτα με το όλο σύνολο και να βοηθάει θετικά την ήδη πολύ καλή ατμόσφαιρα του έργου. Παράδειγμα το Kill Bill Vol.1, που έχει σαφείς επιρροές από κόμικ, αλλά ταυτόχρονα και ένα καταπληκτικό soundtrack.

- "Καλή σκηνοθεσία"

Εδώ δεν είναι τυχαίο που και ο ίδιο ο δημιουργός του κόμικ αναφέρεται ως σκηνοθέτης....Κάποια (ίσως και όλα, ίσως και λίγα δε ξέρω ακριβώς) από τα σκίτσα του κομικ έχουν μεταφερθεί αυτούσια στη ταινία. (αν πάρεις δηλαδή ένα frame από την ταινία και ένα σκίτσο από το κόμικ τότε έχουμε απόλυτη ταύτιση).
Θέλω να πω, θέλει λίγη σκέψη πριν πούμε "καλή ή κακή σκηνοθεσία"

Εδώ δεν πιάνω καλά τον συλλογισμό σου. Εννοώ ότι δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί το γεγονός ότι μέσα στους σκηνοθέτες είναι και ο δημιουργός του κόμικ, αναιρεί τον χαρακτηρισμό "καλή σκηνοθεσία". Η μεταφορά κόμικ (αυτούσιου ή όχι) στην μεγάλη οθόνη αποτελεί πολύ δύσκολο εγχείρημα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αποτύχει παταγωδώς. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η πολύ επιτυχημένη μεταφορά με την κορυφαία σκοτεινή, film-noir ατμόσφαιρα, την γρήγορη εξέλιξη της πλοκής, τις εκπληκτικές σκηνές δράσης, κ.α. δεν μπορεί παρά να αποδόσει τον όρο τουλάχιστον καλή, στην σκηνοθεσία.
Τώρα αν αυτό θέλει λίγη σκέψη ή πολύ, χαρακτηρίζει την νοοτροπία του καθενός μας και είναι στην κρίση του κάθε τρίτου να βγάλει τα συμπεράσματά του για εμάς (σαν σύνολο), όπως και εμείς για αυτόν.

- "Επιφανειακή ανάπτυξη χαρακτήρων"

Δε γνωρίζω αλλά έχω την αίσθηση ότι "that's all there is"....Οπότε δεν μπορούμε να "κατηγορήσουμε" την ταινία.

Εγώ πάλι όχι. Η εντύπωση μου δημιουργήθηκε διαβάζοντας απόψεις ατόμων που έχουν διαβάσει το κόμικ. Γι'αυτούς ο κάθε χαρακτήρας έχει το δικό του background.
Π.χ. ο Kevin (Elijah Wood) από πολλούς θεωρείτε σαν ένας "sin eater". Σαν λυτρωτής δηλαδή, αφού σύμφωνα με το κόμικ τρώει όχι μόνο την σάρκα, αλλά και την ψυχή, από αμαρτωλούς ανθρώπους (κυρίως πόρνες) λυτρώνοντάς τους έτσι από την αμαρτωλή ζωή τους. Δεν λέω ότι ασπάζομαι την άποψη, αλλά το ότι έχει διατυπωθεί από άτομα που ασχολούνται με το κόμικ, μου λέει ότι μάλλον κάτι υπάρχει πίσω από τον καθένα τους.

- "Ικανοποιητικές ερμηνείες"

Εδώ θα ήταν καλύτερα να λέμε "φοβερή διανομή ρόλων"(casting)....

Συμφωνώ απόλυτα για το φοβερό casting και θα το προσθέσω παραπάνω στα + της ταινίας. Αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Για μένα ισχύουν και τα δύο.

Με βάση λοιπόν τα παραπάνω, ως κατακλείδα, θα έλεγα ότι το "Sιn City" είναι περισσότερο "φαινόμενο" παρά "κινηματογραφικό έργο", και ως τέτοιο θα πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Απόλυτα σεβαστό. Από την άλλη για μένα, όσο και αν είναι κάτι το διαφορετικό, δεν παύει να είναι μια κινηματογραφική ταινία και ως τέτοια την βλέπω και την σχολιάζω. :cool: Ξανατονίζω, τι ποιο υποκειμενικό από την κριτική μιας ταινίας! Όπως και να έχει το σίγουρο είναι ότι δεν περνάει απαρατήρητη-ασχολίαστη και αυτό, από μόνο του είναι θετικό. :thumb_dup

McAli
25-04-05, 22:07
κοίτα...
Αναφορικά με τη μουσική και την σκηνοθεσία, ίσως θα βοηθούσε αν έλεγα ότι το "Sin City" δεν είναι απλή μεταφορά κόμικ στον κινηματογράφο (X-men, Spider-man, Bat man, etc etc), αλλά μία προσπάθεια οπτικοποίησης των ίδιων των σχεδίων του κομικ...Κάτι πιο ειδικό δηλαδή. Γι' αυτό και ως σκηνοθέτης αναφέρεται και ο δημιουργός του κομικ.

Για τις ερμηνείες και το casting συμφωνούμε...απλά λέω ότι πιο εντυπωσική είναι η διανομή των ρόλων από το ίδιο το παίξιμο το οποίο δεν είχε και πολλές ελευθερίες (για άλλους αυτός είναι ο ορισμός της καλής ηθοποιίας...)

Τώρα για την ανάπτυξη των χαρακτήρων....Δε ξέρω πόσες ιστορίες έχει φτιάξει ο δημιουργός του κομικ...Πάντως έχει δίκιο οι χαρακτήρες έμοιαζαν κάπως "out of the blue".

Οπότε μάλλον θα έλεγα ότι συμφωνούμε στα περισσότερα..,....Άλλωστε τα έχουμε αρπάξει χοντρά για να κάνουμε συζήτηση για την ταινία και να δημιουργήσουμε ενδιαφέρον σε όσους το διαβάσουν!...:))

[Insomniac]
26-04-05, 03:56
Άλλωστε τα έχουμε αρπάξει χοντρά για να κάνουμε συζήτηση για την ταινία και να δημιουργήσουμε ενδιαφέρον σε όσους το διαβάσουν!...:))

Σσσσσσ, αυτό δεν έπρεπε να το αποκαλύψεις :x :-k :D . Φαντάσου δε, τι δουλειά έχουμε να κάνουμε, μέχρι τον Ιούλιο που θα παιχτεί η ταινία στου ελληνικούς κινηματογράφους!!! :cool:

Capitano
29-04-05, 07:27
Δεν ξέρω αν έχει προβληθεί στην Ελλάδα, αλλά αν όχι δείτε το. Είναι το "After the sunset" περιπέτεια-κωμωδία με τους Πιρς Μπροσναν και Ολιβερ Στοουν.
Πρόκειται για 'εναν αμετακλητο κλέφτη διαμαντιών(Πιρς), ένα ομοσπονδοιακό που τον κυνηγαει για μια ζωή και τη μεγαλύτερη κλοπή διαμαντιών του αιώνα.
Οι ατάκες των πρωταγωνιστών συναγωνίζονται τα εφέ και το κοκτειλ βγαινει βομβα!! :thumb_dup

Bhaal
29-04-05, 11:20
2046 του Γουόνγκ Καρ Γουάι

Προσωπικά θεωρώ ότι αποτελεί το εικαστικό αριστούργημα της χρονιάς.

McAli
29-04-05, 15:25
"Chi To Chone" (Blood and Bones) [2004].....Yoichi Sai. Με άλλα λόγια, "η τελευταία ταινία που πρωταγωνιστεί ο Takeshi Kitano" (βλέπεις τον...μισό στο avatar μου).

Έξι μήνες τώρα και έχει κυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνία και σε μερικά φεστιβάλ, και η αγωνία είχε πάει στο κατακόρυφο!! Τόσο που ότν τη πρωτοείδα "δε με κέρδισε". Σήμερα, πιο χαλαρός και πιο συγκεεντρωμένος, την ξαναείδα και θα έλεγα ότι μου άρεσε.

Μη σας παρασύρει ο τίτλος και η χώρα προέλευσης της ταινίας. Ούτε Samurai, ούτε Yaguza, ούτε Ήρωες, ούτε Δράκοι. Μόνο ένας "δράκος": Ο πρωταγωνιστής (Takeshi Kitano) που βιάζει, εκβιάζει, δέρνει, ενσαρκώνοντας τη φιγούρα του σκληρού μετανάστη (από Κορέα στην Ιαπωνία) , πατέρα του συγγραφέα του βιβλίου πάνω στο οποίο γράφτηκε το σενάριο.

Μία αληθινή ιστορία, σχεδόν μιας ολόκληρης ζωής, που όμως φαίνεται ότι θα μπορούσε να δώσει ακόμα περισσότερες πληροφορίες. μιας και ορισμένες φορές, αισθάνεσαι ότι ο χρόνος έχει τρέξει πιο γρήγορα από όσο θα ήθελες.

Έστω και έτσι.Ίσως άμα ήταν μεγαλύτερη σε διάρκεια να έκανα ένα χρόνο για την βρω (ακόμα μικρότερη αποδοχή από το κοινό δηλαδή πιο δυσεύρετη) αντί για 6 μήνες. Πρέπει να κάνουμε συμβιβασμούς στο μάταιο τούτο κόσμο, που όμως ο Kitano έρχεται ασυμβίβαστος πάνω στην οθόνη (όταν δεν παίζει μόνο για τα φράγκα) να μας ξαναφέρει σε ισορροπία.

McAli
29-04-05, 15:45
2046 του Γουόνγκ Καρ Γουάι

Προσωπικά θεωρώ ότι αποτελεί το εικαστικό αριστούργημα της χρονιάς.

:thumbsup1

nightsky_30
09-05-05, 23:59
Man on Fire !!!!!!!!!!!!

WAntilles
10-05-05, 01:07
Ντισκλέιμερ για να μην παρεξηγηθώ:

Όλα τα παρακάτω:

- ταινίες
- βιβλία
- κόμικ
- μουσική
- γυναίκες
- ένδυση
- φαγητό
- ποτό
- αυτοκίνητο

κλπ.

είναι θέμα προσωπικού γούστου.

Πάμε τώρα στο ψητό:

Μα φυσικά!.....Αφού στο κόμικ δεν αναφέρεται μουσική με κάποιο έμμεσο τρόπο, ο σκηνοθέτης, δεν μπορούσε να βάλει κάποια. Εκτός για παράδειγμα στις σκηνές όπου έπρεπε να υπάρχει (στο bar).

Με τη λογική σου, οποιαδήποτε ταινία βασίζεται σε έντυπο (κόμικ ή μυθιστόρημα) δεν θα πρέπει να έχει καθόλου μουσική.

Και επειδή αναφέρθηκες ειδικά σε comic adaptations, χωρίς να είμαι ή ήμουνα ποτέ fan ή να έχω διαβάσει έστω και ένα από τα συγκεκριμένα κόμικ, μπορείς να φανταστείς τα 2 πρώτα Superman που ήταν πολύ καλά, χωρίς την εκπληκτική μουσική του John Williams;

Προσωπικά, με τίποτα.

Lazy Dog
10-05-05, 02:17
Εγω παντως ειδα το τελειωμα της σειρας Farscape.

Λεγεται Farscape:"The Peacekeepers Wars"(σε 2 διωρα επεισοδεια).

Ετσι, τελειωσε ομορφα αυτη η σειρα :thumbsup1

pelasgian
10-05-05, 02:30
Ήταν λίγο «οικογενειακό» το τελείωμα.

Είδα το Kingdom of Heaven. Εξαιρετικότατη ταινία, αν σου άρεσε και το Master and Commander στυλάκι. (Λίγο BBC documentary τρόπος, με το εγγλέζικο χιούμορ να συναντά τον Ελληνικό υπερκυνισμό που στο τέλος από την υπερβολική κυνικότητά του φαίνεται ως χιούμορ, κυρίως λόγο του ότι είναι τόσο απρόσμενος.) Νομίζω ότι άδειασε πολύ απότομα του παπάδες της εποχής, σε πλήρη ευθυγράμμιση και εναρμόνιση με το κλίμα που διαμορφώθηκε και εδώ με τους παπάδες.

Τι άψογη ταινία, δεν είχε τίποτα το σαχλό, τίποτα το περιττό, τα είπε όλα ξερά και χωρίς «σάλτσες» και έφυγα χορτασμένος από σκηνές σφαξίματος, πολιορκίας και δράσης κατανοώντας καλύτερα τι έγινε σε εκείνα τα μέρη (και με μία καλύτερη αντίληψη γιατί ο μεσαίωνας ξεκίνησε από τον ανταγωνισμό τριών εγωιστικών μονοθεϊστικών θρησκειών.)

McAli
10-05-05, 10:50
Με τη λογική σου, οποιαδήποτε ταινία βασίζεται σε έντυπο (κόμικ ή μυθιστόρημα) δεν θα πρέπει να έχει καθόλου μουσική.

Και επειδή αναφέρθηκες ειδικά σε comic adaptations, χωρίς να είμαι ή ήμουνα ποτέ fan ή να έχω διαβάσει έστω και ένα από τα συγκεκριμένα κόμικ, μπορείς να φανταστείς τα 2 πρώτα Superman που ήταν πολύ καλά, χωρίς την εκπληκτική μουσική του John Williams;

Προσωπικά, με τίποτα.

Τα άτομα θέλησαν να κάνουν ένα νέο είδος "adaptation".

Γι' αυτό και όλες αυτές οι λεπτομέρειες που σε άλλους αρέσουν και σε άλλους όχι.

HaRRy
10-05-05, 11:29
National Treasure σε Home cinema με οθόνη 92 inches ενός φίλου (xvid, ac3 συμπίεση)
το έργο αμερικανομούφα στυλ Ιndiana Jones αλλα η προβολή ΕΜΠΕΙΡΙΑ...

WAntilles
10-05-05, 12:10
National Treasure σε Home cinema με οθόνη 92 inches ενός φίλου (xvid, ac3 συμπίεση)
το έργο αμερικανομούφα στυλ Ιndiana Jones αλλα η προβολή ΕΜΠΕΙΡΙΑ...

Καλά, αν είναι δυνατόν. Με τέτοιο εξοπλισμό και δεν βάλατε να δείτε Episode V από DVD;

Αν είναι δυνατόν.

HaRRy
10-05-05, 14:21
μη βιάζεσαι βρε τώρα το έστησε το παλληκάρι!!
ΑΑΑ είδαμε και λίγο Lost (HDTV αλλα συμπιεσμένο με xvid ...)
Μιλάμε έπιασε ΟΛΟ το κάδρο !!!!!!!!!!!!!!!
ενω στο DVD έχεις μαύρο πλαίσιο πάνω και κάτω...
Ποιότητα ΠΟΛΥ καλή... νόμιζες οτι έπαιζες στη σειρά...
αν και είμασταν 6,5 μέτρα μακριά...
Η χαριστική βολή ήταν όταν βάλαμε το Γαλλικό demo HDTV Κανάλι που παίζει στον Hotbird (νομίζω)...
Α ρε Μήτσο φωτιές που μας άναψες!!!!

Ducklord
19-05-05, 16:06
Γελάστε, γελάστε...
50 first dates
Όλως περιέργως, έχει κάτι χαριτωμένους θαλάσιους ελέφαντες που δίνουν ρέστα (κλέβουν την παράσταση, αφού... παίζουν καλύτερα από τους πρωταγωνιστές). Επίσης εκπληκτικός (η ταινία αξίζει μονάχα για αυτόν) ο συμπρωταγωνιστής, γνωστός από το Deuc Bigallow, ο οποίος πετάει ευφυέστατες ατάκες του τύπου "Οι καρχαρίες δεν σε πειράζουν αν δεν τους ενοχλήσεις" (ενώ του ράβουν μία ουλή στο στομάχι από δάγκωμα καρχαρία).

Κατά τα άλλα; Μάπα... ;)

Φιλικά
Παπιάρχοντας

dantouan
19-05-05, 16:19
Το κυνηγι του χαμενου θησαυρου με τον Νικολας Κειτζ, αρκετα συμπαθητικη.

mavlok
19-05-05, 16:53
Δυο αρκετα παλιες που ετυχε να ξαναδω προσφατα:

"Νοκ Αουτ" (Κιμουλης, Αρζογλου) και "Ο Δρακουλας των Εξαρχειων" (Πανουσης, Τζουμας, Βαβουρας, Πουλικακος, Ασιμος(!)... ναι, "εκεινος").

Το πρωτο μια απο τις καλυτερες, κατα την γνωμη μου και οχι μονο, ελληνικες ταινιες των τελευταιων χρονων. "Ευχαριστη", ψαγμενο σεναριο, ρεαλιστικοι διαλογοι (οχι "δηθεν" οπως των τελευταια χρονια σε ολες σχεδον τις ελληνικες παραγωγες), καλες ερμηνιες (ειδικα ο Κιμουλης), ωραιο soundtrack, και "μυριζει" καλοκαιρι...

Το δευτερο... ok, ψιλολομουφα ειναι σαν ταινια (Ζερβος γαρ) αλλα ακρως διασκεδαστικη (βλ. χαβαλες). Ιστορικης αξιας. Μονο ο Ζουγανελης λειπει για να συμπληρωθει το απιστευτο team...

nightsky_30
20-05-05, 02:20
MAN ON FIRE =απλά εξαιρετική !!

Bhaal
21-05-05, 10:51
Είδα το Kingdom of Heaven.
Τι άψογη ταινία, δεν είχε τίποτα το σαχλό, τίποτα το περιττό, τα είπε όλα ξερά και χωρίς «σάλτσες» και έφυγα χορτασμένος από σκηνές σφαξίματος, πολιορκίας και δράσης κατανοώντας καλύτερα τι έγινε σε εκείνα τα μέρη

Αξιοπρεπέστατη ταινία. Ωστόσο, και όσον αφορά στο θεαματικό της ιστορίας, θεωρώ πως ο "Αλέξανδρος" του Όλιβερ Στόουν είναι καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη ταινία.

Από τις ιστορικο-επικές ταινίες, η χειρότερη ήταν ο "Βασιλιάς Αρθούρος" -- κι ακόμη χειρότερο ότι οι δημιουργοί της τόλμησαν να πουν ότι βασίστηκαν σε νέα "αρχαιολογικά ευρήματα". Οι Άγγλοι πολύ θα ήθελαν να τους κρεμάσουν γι αυτή τη δήλωση. Κατ' αρχάς.

HaRRy
21-05-05, 11:42
Boogeyman...
Καλογυρισμένο αλλα.... ΜΟΥΦΑ...

kadronarxis
22-05-05, 10:46
Επισκέφθηκα χτες απόγευμα τα sters, και είδα το Star wars, επεισόδιο 3.
Μου την έδωσε γιατί ενώ το κατέβασα 2 φορές με το μουλάρι, βγήκε fake.:lol:

Η ταινία μπαίνει δυναμικά, με μάχη, για μικρά παιδιά, αλλά συνέχεια είχα στο μυαλό μου ότι οι περισσότερες κριτικές έδωσαν στην ταινία φουλ βαθμολογία, οπότε δεν ανησύχησα ιδιαίτερα.

Γενικά, πάρα πολύ καλή ταινία, τρομερός ο yoda, στεναχωρέθηκα λίγο που τελικά ο darth veider είναι ο skywalker, αλλά η πλοκή και η δράση ήταν απίστευτη.

Μέχρι σήμερα, η κορυφαία ταινία για το 2005.

Άντε γερά.

HaRRy
22-05-05, 12:46
Στο μουλάρι είναι ολα ΜΟΥΦΑ
είπαμε τορεντοκατάσκοπος ... visa release...
sith.iso 1.43

teacake
22-05-05, 13:58
Είδα και εγώ χτες (το Σάββατο) το Star Wars Episode III. Επιτέλους!!! Μετά το Episode I (Μαπάαααααα!) και Episode II (Μάπα) μια ταινία αντάξια των Episodes IV, V, VI. Αν εξαιρέσεις τον ανύπαρκτο Κρίστιανσεν (Που τον βρήκανε;;;) και το λαβ στόρυ που δεν τράβαγε καθόλου η ταινία ήταν πάρα μα πάρα πολύ καλή. Ως φαν της σειράς έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Τώρα περιμένω να βγει και το Box set με τα Episodes I, II, III να τα τσιμπήσω για να κλείσω την εξάδα.

kadronarxis
22-05-05, 23:23
Παιδιά, τι ήταν αυτό;

Μόλις είδα το House of wax.
Μην τυχόν και το δείτε αν δεν αντέχετε τα βαριάααα θρίλερς.

Όχι ότι σε φοβίζει με τις σκηνές του, απλά αηδία σε κάποιες στιγμές, τρομερή!

Μόνο για σκληροπυρηνικούς.

Οι υπόλοιποι, star wars κλπ.

Άντε γερά.

stamiak
23-05-05, 02:25
[QUOTE]το Star Wars Episode III. Επιτέλους!!! Μετά το Episode I (Μαπάαααααα!) και Episode II (Μάπα)/QUOTE]

Τελικά όσα εφφέ και να σου προσφέρει η τεχνολογία το μεράκι και το καλό σενάριο παίζουν μεγάλο ρόλο.
Οι πρώτες ταινίες φτιάχτηκαν πριν 25 χρόνια κι όμως μπροστά τους, τα episode Ι & ΙΙ είναι ανύπαρκτα.

Ανυπομονώ να δω το ΙΙΙ. Μου άρεσε πολύ αυτή η σειρά.

Μάλιστα, πριν χρόνια, είχα παίξει κάποια σχετικά παιχνίδια. Πιο πολύ τα 2 πρώτα:

Το "X-Wing" το 1993 με το add on: "B-Wing" και τo "TIE Fighter" το '94.

-

GoofyX
24-05-05, 23:40
Είδα τελευταία το Sin City και είναι καταπληκτικό. Το κόμικ δεν το ξέρω, αλλά η ταινία θυμίζει κόμικ. Καταπληκτική ατμόσφαιρα, πάρα πολύ καλή μεταφορά ενός κόμικ στον κινηματογράφο, μουσική, αφήγηση των ηρώων, σε γενικές γραμμές άριστο!

Συνιστάται ανεπιφύλακτα!

beginer_25
05-06-05, 14:32
[B]Sin City = τέλεια μεταφορά του κομικ = μπράβο + μπράβο + μπράβο

Star Wars Episode III = αρκετά καλό + πολύ καλύτερο (και πιο σκοτεινό) από τα δύο προηγούμενα, οι φανατικοί σε πολλές σκηνές θα ανατριχιάσουν...οι άλλοι απλώς θα περάσουν ευχάριστα δύο ώρες.

WAntilles
09-06-05, 02:46
Electra

Εξαιρετική διότι έχει πάρα πολλά κοινά concepts & θεματολογία με STAR WARS.

ReverseR
09-06-05, 03:45
χτες είδα μια παλιά,αγαπημένη μου.

Leaving Las Vegas

a M A S T E R P I E C E

NoYmErOs
09-06-05, 08:25
τελευταία ? χμμμ ο γύρος του κόσμο σε 80 μέρες... γκάντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε .. αν θυμάμαι καλά πρέπει να γέλασα 3 φορές.Πατάτα μεγάαααλη κάτι σαν το f200 :chinese

chatasos
11-06-05, 02:43
Azumi 2 (http://www.azumi2.jp/index.html)

:hearts: :hearts: :hearts:

http://www.moviesboom.com/images/film/full/2575_azumi2_poster.jpg

Lord_British
11-06-05, 03:06
Ειδε κανεις σημερα το Mr. & Mrs. Smith;Εχω κλεισει στα Village στο Μαρουσι για αυριο βραδυ και θα ηθελα να ξερω μια πρωτη αποψη.

Φιλικα

sdiama
11-06-05, 08:27
Nochnoi Dοzor ή επί το Ελληνικότερον "Night Watch".
Μία Ρώσικη υπερπαραγωγή (μη γελάτε... έτσι είναι...). Σαν ταινία, δεν είχε κάτι που δεν είχα ξαναδεί, αλλά στο σύνολό της είναι κάτι διαφορετικό.

kadronarxis
11-06-05, 08:30
Το Mr and Mrs Smith δεν το έχω δει lord!
Αλλά θα το δω και θα σου πω.

Μήπως είδε κανείς το crash?
Γιατί το έχω κατεβάσει αλλά στα πρώτα 15 λεπτά με πιάνει ο ύπνος.

Κάτι φταίει.....
Άντε γερά.

ΥΓ: κλάτς κλουτς

tzanerman
12-06-05, 09:46
To Mr and Mrs Smith το ειδα χθες το βραδυ και ειναι πολυ καλο, με πολυ γελιο αλλα και εξωπραγματικο φιναλε. Τες πα. Συνισταται.

Τζανερμαν

Ejay
12-06-05, 11:38
Old boy.Πολυ καλο και με αρκετα αρρωστη υποθεση που σε κραταει καθηλωμενο σε ολη τη διαρκεια του.απορω πως το συγκριναν με το Κill Bill.Αν και το Κill Bιll ηταν εκπληκτικο δεν καταλαβαινω πως συγκρινονται πορτοκαλια με μηλα.

Ducklord
12-06-05, 17:57
Τζάνερ, θα διαφωνήσω... Σόρυ... :-)
Πήγα χθες για Σμίθς με δύο φίλους και την κοπέλα μου.
Απογοητευτήκαμε ομαδικώς. Είχαμε ακούσει πως η ταινία ψιλο-παραπέμπει σε "Πόλεμος των Ρόουζ"...
Ε, καμία σχέση. Η μέρα με τη νύχτα. Προσπαθεί να συνδυάσει στοιχεία από αυτό, το Tomb Raider και Χ ταινίες που έχετε δει με κομάντα, και καταλήγει να μη λέει τίποτα. Περιστασιακά, η δράση σπάει για να δείξει τους πρωταγωνιστές στο γραφείο ενός ψυχολόγου να αναλύουν τη σχέση τους κόβοντας την ήδη ψιλο-υποτονική δράση...

Δείτε το σε βιντεοταινία, και πάλι σαν 2η επιλογή...
...εκτός αν σας αρέσουν οι πρωταγωνιστές (που, όμως, έχουν παίξει και σε πολύ, πολύ καλύτερες ταινίες)

Φιλικά
Παπιάρχοντας

tzanerman
14-06-05, 19:08
Κανενα προβλημα, αν ολοι ειχαμε τη ιδια γνωμη δεν θα υπηρχε και διαλογος, ετσι; ;)
Ομολογω οτι δεν ειχα διαβασει τιποτα για τη ταινια πριν παω να τη δω, ηταν απλα ενας συνδυασμος του να δω δυο ηθοποιους που σεβομαι και να δοκιμασω το θερινο των Στερ στο Ιλιον. Απο αυτη την αποψη ειδα μια ταινια για ενα ζευγαρι που περνα την δυσκολη περιοδο του γαμου τους (οταν αρχισει να πεφτει η βαριεστημαρα) τοποθετημενη σε ενα εξωπραγματικο μπακγκραουντ, το οποιο και ανεβαζε το στατους της ταινιας απο υποφερτη σε διασκεδαστικη. Και παρολο που εζησα 6 χρονια Αγγλια γελασα περισσοτερο με το Μιστερ εντ Μισις Σμιθ παρα με το Χιτσχαικερ΄ς Γκαιντ του δε Γκαλαξυ.

Τζανερμαν

Υ.Γ. Ο τροπος που γραφεις τα αγγλικα ειναι μεταδοτικος, το ξερεις;

WAntilles
14-06-05, 19:17
Τζάνερ, θα διαφωνήσω... Σόρυ... :-)
Πήγα χθες για Σμίθς με δύο φίλους και την κοπέλα μου.
Απογοητευτήκαμε ομαδικώς. Είχαμε ακούσει πως η ταινία ψιλο-παραπέμπει σε "Πόλεμος των Ρόουζ"...
Ε, καμία σχέση. Η μέρα με τη νύχτα. Προσπαθεί να συνδυάσει στοιχεία από αυτό, το Tomb Raider και Χ ταινίες που έχετε δει με κομάντα, και καταλήγει να μη λέει τίποτα. Περιστασιακά, η δράση σπάει για να δείξει τους πρωταγωνιστές στο γραφείο ενός ψυχολόγου να αναλύουν τη σχέση τους κόβοντας την ήδη ψιλο-υποτονική δράση...

Δείτε το σε βιντεοταινία, και πάλι σαν 2η επιλογή...
...εκτός αν σας αρέσουν οι πρωταγωνιστές (που, όμως, έχουν παίξει και σε πολύ, πολύ καλύτερες ταινίες)

Φιλικά
Παπιάρχοντας

Ισχύει ό,τι λέει ο Τζάνερμαν παρακάτω.

Κανενα προβλημα, αν ολοι ειχαμε τη ιδια γνωμη δεν θα υπηρχε και διαλογος, ετσι;

Αλλά θα στην πω Πάπια.

Εδώ βρε δεν κατάλαβες το βάθος της Elektra.

tzanerman
14-06-05, 19:58
Το πιο; (Και ειμαι φαν και του κομικ και της Γκαρνερ)

Τζανερμαν

nnn
14-06-05, 23:36

Το βάθος του ντεκολτέ εννοούσε ο Master :mrgreen:.

tzanerman
14-06-05, 23:58
AAAAAAAAAAA! :D

Tzanerman

JohnGR
15-06-05, 00:06
Λίγο :offtopic: αλλά... chatasos... μήπως έχεις και υπότιτλους;

chatasos
15-06-05, 00:23
Λίγο :offtopic: αλλά... chatasos... μήπως έχεις και υπότιτλους;

Μόνο αγγλικούς για την έκδοση 'ted' 2cd XVID/AC3. ;)
Αν σε ενδιαφέρουν πες μου να τους ανεβάσω.

JohnGR
15-06-05, 00:27
Τι το έχουμε το Workshop! PM please;

WAntilles
15-06-05, 03:20

Το βάθος του ντεκολτέ εννοούσε ο Master :mrgreen:.

AAAAAAAAAAA!

Ο Master εννοούσε κυριολεκτικά αυτό που είπε, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Το βάθος νοημάτων, concept, χαρακτήρων, αρχέτυπων κλπ.

Από Marvel δεν έχω διαβάσει ποτέ τίποτα (ούτε από DC).

Φαν της Γκάρνερ δεν είμαι, με την έννοια ότι δεν είναι και κάτι το εκπληκτικό.

Είναι όμως τέλειο casting για τον χαρακτήρα της Elektra και παίζει σε μία εξαιρετική σειρά από άποψη story, πλοκής κλπ. (το Alias).

Είμαι όμως φαν χαρακτήρων τύπου Elektra (όσοι γνωρίζετε ποιά απεικονίζεται στο avatar μου θα καταλάβετε).

nnn
16-06-05, 00:50
Είναι όμως τέλειο casting για τον χαρακτήρα της Elektra και παίζει σε μία εξαιρετική σειρά από άποψη story, πλοκής κλπ. (το Alias).
Από τις καλύτερες σειρές.

apxwv
28-06-05, 20:06
ειδα το Mr. & Mrs. Smith και ηταν καλυτερο απο οτι περιμενα. για χαβαλε με παρεουλα βλεπεται.

δεν ξερω αν εχει αναφερθει κανεις στο team america. μολις την ειδα λυθηκα στα γελοια ειναι με μαριονετες

tzanerman
30-06-05, 00:16
Μολις γυρισα απο Πολεμο των Κοσμων. Καλη ταινια, μοιραζεται αρκετα πραγματα με αυτη του 1968 (?) αλλα και μενει αρκετα πιστη στο βιβλιο, παρολο που δεν ειναι τοποθετημενη στη Βικτωριανη Αγγλια αλλα στη σημερινη Αμερικα.
Συνισταται. (Οχι ανεπιφυλακτα)
(Φροντιστε, αν μπορειτε, να μην εχετε πισω σας, μπροστα σας και δεξια σας, ταυτοχρονα, τυπους που κανουν περιγραφη της ταινιας στις γκομενες τους)

Τζανερμαν

@ ADSLgr.com All rights reserved.