Επιστροφή στο Forum : Ποιά είναι η τελευταία ταινία που είδες; Σου άρεσε;
Εγω ειδα στο σταρ τσάνελε, μια ταινια με τον τζωρτζογλου και τον ακη σακελαριου. Δεν συνηθιζω να βλεπω τηλεοραση η/και ταινιες αλλα ομολογω οτι οποτε και να κατσω σε τηλεοραση θα κολλησω με τις ωρες. ( απλα βαριεμαι να κουνηθω, υπνωτιζομαι ενα πραμα :d ) Μηπως την ειδε κανεις?? Ηταν την ωρα που επαιζε η αργεντινη με τη βραζιλια ( που ξενερωσα που εχασε :( ) Ξερει κανεις πως λεγοταν αυτη η ταινια?? ( για ενα περιεργο λογο μου αρεσε - ισως επειδη ειχε π@υτ@νες :D :D )
(Φροντιστε, αν μπορειτε, να μην εχετε πισω σας, μπροστα σας και δεξια σας, ταυτοχρονα, τυπους που κανουν περιγραφη της ταινιας στις γκομενες τους)
Τζανερμαν
:thumbsup1 ΣΩΣΤΟΣ!!!!!
την είχα πατήσει έτσι με το seven στην τελευταία σκηνή που ο τύπος πίσω μου είπε στην γκόμενα του τι είναι μέσα στο κουτί
tzanerman νομίζω οτι ο παλαιότερος πόλεμος των κόσμων ήταν της δεκαετίας του 50...
Μιας και στο thread αυτό υπάρχει συζήτηση για νέες ταινίες και μιας που εγώ αντιπαθώ σε σημείο που δεν παίρνει τον κινηματογράφο, υπάρχει κανένα Ελληνικό site που να ενημερώνει για τις νέες κυκλοφορίες σε DVD;
tzanerman νομίζω οτι ο παλαιότερος πόλεμος των κόσμων ήταν της δεκαετίας του 50...
Εχεις δικιο, ηταν ταινια του 1953, απλα την ωρα που εγραφα το προηγουμενο ποστ δεν θυμομουν ακριβως ημερομηνια και για καποιο λογο μου βγηκε το 1968... Μεα κουλπα... Για την εποχη της ομως ειχε καλα εφε...
Βεβαια υπαρχει και η ραδιοφωνικη εκπομπη του Ορσον Γουελς, τη δεκαετια του '30 (στην οποια βασιστηκαν και οι ομωνυμες ταινιες και τα χαρτακια σε τσιχλοφουσκες Mars Attacks, που με τη σειρα τους γεννησαν την ομωνυμη ταινια του Τιμ Μπαρτον πριν λιγο καιρο). Οπως επισης το βιβλιο του Χ.Τ. Γουελς στο οποιο εχουν βασιστει ολα τα υπολοιπα...
Τζανερμαν
ακριβώς έτσι..νομίζω το βιβλίο υπάρχει σε e-book στο διαδύκτιο.είναι αρκετά καλό..
Batman Begins. Γενικά καλό. Θεωρώντας οτι πάς να δεις "Batman" και όχι κοινωνικό μπορείς να ξεπεράσεις τα διάφορα μικρά κενά στο σενάριο. Η ιστορία με βάση την οποία μετατρέπεται ο Bruce σε Batman δεν ξέρω πόσο πιστή είναι στο comic αλλά δεν ήταν καθόλου κακή. Κάτι που με ενόχλησε ήταν η ταχύτητα των λήψεων στις σκηνές δράσης που δεν προλάβαινα να δω τι έπαιζε καθώς και οι διάλογοι και η τετριμένη - υπερπροβλέψημη σεναριακή εξέληξη ανάμεσα στον Batman και την γκόμενα της ιστορίας (αλήθεια πως γίνεται όλες οι φίλες μας από την ηλικία των 5 χρονών να γίνονται εφιέστατες, πετυχημένες θεές?) αλλά και για τα δύο σχόλια - μικρό το κακό.
3.5-4/5
PS: ΟΧΙ ΔΕΝ ειναι η ταινία της χρονιάς όπως διάβασα στην κριτική ενός τύπου στο imdb (νομίζω).
Ειδα το ζευγος Smith....βλεπεται...
Μόλις είδα το "Πολεμος των κοσμων". αρκετα καλη ταινια και ειδικα για το σινεμα πιστευω οτι τετοια εφε δεν κανουν για dvd. θα την προτεινα ανεπιφυλακτα
μαλλον θα παρω και το βιβλιο παρολο που θα εχω σιγουρα προβλημα με το διαβασμα (στα ελληνικα δεν εχει βγει απο οτι γνωριζω).
Μόλις είδα το "Πολεμος των κοσμων". αρκετα καλη ταινια και ειδικα για το σινεμα πιστευω οτι τετοια εφε δεν κανουν για dvd. θα την προτεινα ανεπιφυλακτα
μαλλον θα παρω και το βιβλιο παρολο που θα εχω σιγουρα προβλημα με το διαβασμα (στα ελληνικα δεν εχει βγει απο οτι γνωριζω).Κάπου πήρε το αυτί μου ότι είναι η τελευταία ταινία του Spielberg... ; Αληθεύει κάτι τέτοιο;
Indiana Jones 4 (2006) (announced)
Untitled Steven Spielberg/Abraham Lincoln Project (2007) (pre-production)
Untitled 1972 Munich Olympics Project (2005) (filming)
δεν αληθευει. οι 3 παραπανω ταινιες ειναι αυτες που γυρναει σαν σκηνοθετης τα επομενα 2 χρονια.
Μόλις είδα το CatWoman!
Πάρα πολύ καλή δουλειά! Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα!
Ειδικά μετά το φιάσκο της Elektra δεν περίμενα και πολλά!
Φυσικά να προσθέσω ότι αυτά είναι από τη σκοπιά ενός "action movie" fan!
The Island (http://www.theisland-themovie.com/)
Night Watch (http://www2.foxsearchlight.com/nwnd/)...έρχεται και το No2...Day Watch
The Dukes of Hazzard (http://www2.warnerbros.com/dukesofhazzard/index.html)...η ξανθιά Νταίζη μου τα χάλασε λίγο...
kadronarxis
05-07-05, 09:45
Είδα χτες το war of the worlds, σε cam-pot.
Τη χάλασε τη ταινία η κακή λήψη.Μόλις βρω χρόνο, θα πεταχτώ στο σινεμά να τη δω. Πάρα πολύ καλή, ειδικά στα εφέ της.
Άντε γερά.
τετοια ταινια ειναι για σινεμα οποσδηποτε. σιγουρα θα χανει παρα πολυ σε εφε και σε ηχο η αντιγραφη ακομα και σε dvd πιστευω δεν θα ειχε την ιδια αποδοση.
supermario
05-07-05, 12:34
Ειδα χθες την "Καταρα" (The Grudge). Απο τα καλυτερα θριλλερ που εχω δει.
Ειχα καιρο να ανατριχιασω ετσι!
Μόλις είδα το CatWoman!
Πάρα πολύ καλή δουλειά! Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα!
Ειδικά μετά το φιάσκο της Elektra δεν περίμενα και πολλά!
Φυσικά να προσθέσω ότι αυτά είναι από τη σκοπιά ενός "action movie" fan!
Διαφωνώ κάθετα! Με όλα τα ελαφρυντικά του τύπου "είναι comic super hero ταινία" και "είναι action ταινία" και πάλι δεν σώνεται. Μου φάνηκε τραγική. Το μόνο ενδιαφέρον ηταν φυσικά η κολ@ρ@ που χαιρόμαστε στην διάρκεια της ταινίας... ;)
Φυσικά όλες οι απόψεις είναι υποκειμενικές.
ο πολεμος των κοσμων
δεν μου αρεσε αλλιως την περιμενα.
εμενα μου αρεσε ο πολεμος των κοσμων γιατι για πρωτη φορα ειδα τους αμερικανες(για ταινιες μιλαω) χεσμενους να μην ξερουν τι τους γινεται καο ο τομ το μονο που ηθελε να κανει ειναι να σωσει την οικογενεια του και οχι τον κοσμο οπως σε ολες τις ταινιες οπου σκαει για παραδειγμα ο υδραυλικος και ξαφνικα τον βλεπει με 30 οπλα και 5000 σφαιρες να γαζωνει τον κοσμο.
Σημερα Τριτη στις 22.00 στη NET εχει
ο Καλος ο Κακος και ο Ασχημος
:worthy: :worthy: :worthy: :respekt:
beginer_25
10-07-05, 22:58
Πόλεμος των κόσμων = καλή ταινία, αρκετά καλή σκηνοθεσία και καλά εφέ. Συνίσταται ανεπιφύλακτα μόνο για φαν του είδους.
beginer_25
10-07-05, 23:05
εμενα μου αρεσε ο πολεμος των κοσμων γιατι για πρωτη φορα ειδα τους αμερικανες(για ταινιες μιλαω) χεσμενους να μην ξερουν τι τους γινεται καο ο τομ το μονο που ηθελε να κανει ειναι να σωσει την οικογενεια του και οχι τον κοσμο οπως σε ολες τις ταινιες οπου σκαει για παραδειγμα ο υδραυλικος και ξαφνικα τον βλεπει με 30 οπλα και 5000 σφαιρες να γαζωνει τον κοσμο.
Φίλε μου σε αυτήν την φανταστική κατάσταση, όχι μόνοι οι Αμέρικανς αλλά όποιοσδήποτε λαός-φυλή θα είχε χεστεί απάνω της και το κολ@χαρτο δεν θα φτάνει...
αυτο λεω αλλα παρα για παραδειγμα αλλες ταινιες που υπαρχει ενας χωριατης, χωρισμενος, μεθυσος που θα σωσει τον κοσμο.
Πρόσφατα είδα την ταινία A lot like love .Ωραία ρομαντική κομεντί για ζευγαράκια και όχι μόνο.
Ο πρωταγωνιστής έπεζε και στο φαινόμενο της πεταλούδας.
Harry potter 3
ειχε γενεθλια ο ανιψιος μου!!
Είδα το Director's Cut του Daredevil και είναι το καλύτερο παράδειγμα του πόσο μπορεί να χαλάσει μια ταινία όταν πέφτει το νυστέρι των παραγωγών. Ενώ ήταν μια απλα καλή ταινιούλα στο theater cut της, στο DC μεταμορφώνεται στην πιο σκοτεινή ταινία με υπερ(?)ήρωα που έχω δεί (εξαιρείται το The Crow απλά γιατί είναι διαφορετικής αισθητικής ταινία), ίσως πιο πολύ και απο το Batman Begins. Μιλάμε απλά για μια εντελώς διαφορετική ταινία που θα έπρεπε να έχει ξεχωριστή σελίδα στο imdb. Για περισσότερα σχόλια και λεπτομέρειες, διαβάστε το προαναφερθέν site που έχει άπειρες κριτικές για το DC.
Πραγματικά αξίζει.
beginer_25
11-07-05, 19:10
αυτο λεω αλλα παρα για παραδειγμα αλλες ταινιες που υπαρχει ενας χωριατης, χωρισμενος, μεθυσος που θα σωσει τον κοσμο.
Το τι είμαστε στο κοινωνικό σύστημα (χωριάτης-χωρισμένος-μέθυσος) δεν μας ορίζει το τι πραγματικά είμαστε (θέμα επιλογών)...Στις δύσκολες καταστάσεις, π.χ. όπως στην ταινία, όπου δεν μετράει αν είσαι ένας σούπερ επιτυχημένος δικηγόρος με φιλανθρωπικό έργο άξιο μέλος της κοινωνίας κτλ αλλά μετράει τι ψυχή έχεις...Εκεί φαίνεται τι πραγματικά είσαι.
Είδα το Director's Cut του Daredevil και είναι το καλύτερο παράδειγμα του πόσο μπορεί να χαλάσει μια ταινία όταν πέφτει το νυστέρι των παραγωγών. Ενώ ήταν μια απλα καλή ταινιούλα στο theater cut της, στο DC μεταμορφώνεται στην πιο σκοτεινή ταινία με υπερ(?)ήρωα που έχω δεί (εξαιρείται το The Crow απλά γιατί είναι διαφορετικής αισθητικής ταινία), ίσως πιο πολύ και απο το Batman Begins. Μιλάμε απλά για μια εντελώς διαφορετική ταινία που θα έπρεπε να έχει ξεχωριστή σελίδα στο imdb. Για περισσότερα σχόλια και λεπτομέρειες, διαβάστε το προαναφερθέν site που έχει άπειρες κριτικές για το DC.
Πραγματικά αξίζει.
Έχει περισσότερο screen time η Elektra ή όχι;
Έχει περισσότερο screen time η Elektra ή όχι;
Μήπως θυμάμαι πόσο είχε στο theatrical?... :D Με μισή ώρα παραπάνω υλικό πάντως, θα έλεγα ναι.
Το SAW .. :respekt:
Συμφωνώ.
Επειδη τρελαίνομαι και για κινέζικο κινηματογράφο θα βάλω και το "The house of the flying daggers". :thumb_dup
To mr and mrs smith... :p
λιγο παλιο??? τωρα δηλαδη..
To SinCity που παίζεται τώρα στους κινηματογράφους είναι πολύ καλο.
beginer_25
24-07-05, 20:33
A Lot Like Love , αρκετά έως πολύ καλή ταινία :thumbsup1(απλή,συναισθηματική) συνίσταται ανεπιφύλακτα, με τους Ashton Kutcher (φαινόμενο της πεταλούδας) και την γλυκιά Amanda Peet (Whole Nine Yards).
Sin City,όλα τα λεφτά μέχρι τώρα.
Sin City,όλα τα λεφτά μέχρι τώρα.
Μόλις την είδα! Τρομερό cast!
"La Haine"... είναι και επίκαιρο...
...κοινωνικό...η ζωή μεταναστών και ιθαγενών κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων σ' ένα γκέτο της Γαλλικής πρωτεύουσας...
...καταπίεση, εξέγερση, σύγκρουση εσωτερική και εξωτερική, ζωή χωρίς αύριο...
Sin City,όλα τα λεφτά μέχρι τώρα.Συμφωνώ απόλυτα! Τέλεια ατμόσφαιρα και ηθοποιοί!
Εκπληκτικό το Sin City! :thumb_dup :thumb_dup :thumb_dup
να μήν σας πώ εγώ καλύτερα... Νεκρά πουλιά
Απο τις πατάτες που μας έβραζαν οι γιαγιάδες όταν ήμασαν μικρα.. ναι εκείνες τις μεγάλες ...
1νεκρο πουλι είχε η ταινία.. τωρα πως κολησαν το ονομα έτσι μόνο ο θεος
alexis2044
25-07-05, 18:48
Sin City.
καλα μιλαμε εγραψε παλι ο ταραντινο με τον μιλερ. νομιζεις οτι εισαι μεσα σε ενα κομικ επι της οθονης
Αλλα δεν ειναι για παιδια... τοση βια... καλα που ειναι ασπρομαυρο...
πληροφοριακα μονο μια σκηνη εκανε ο ταραντινο. με το νεκρο που μιλαει στο αμαξι
πληροφοριακα μονο μια σκηνη εκανε ο ταραντινο. με το νεκρο που μιλαει στο αμαξι
Πάλι καλά...
Τρομερό cast!
Κυρίως το γυναικείο :respekt:
Run Lola Run, περίεργη ταινία, αλλά καλή :)
Ακολουθεί το Crash, για το οποίο άκουσα πολύ καλά λόγια.
Το Fatnastic4 το βρήκα καλύτερο από το Batman Begins (αξιοθρήνητο), και από το War of the Worlds (άθλιο εντελώς)
Αν κανείς βλέπει documentaries, έχω να σας προτείνω ανεπιφύλακτα το BBC Massive Nature. Είναι εξαιρετικό !!!!!!
Μολις ειδα το Fantastic Four. ευχαριστο ηταν δεν ηταν μουφα που ειχα ακουσει να το λενε αλλα κανεις δεν προκειται να το πει αριστουργημα. Οι χαρακτηρες ηταν αρκετα καλοι ο πυρσος ειχε αρκετο γελιο, η αορατη (Jessica Alba :yahoo:) τι να πει κανεις και το Πραγμα επαιζε ωραια τον ρολο. ο τεταρτος(ουτε καν πως λεγετε δεν θυμαμαι) με αφησε ψιλοαδιαφορο :banned: πολυ βαρετος χαρακτηρας χωρις κατι ιδιαιτερο.
Λογικα περιμενουμε το δευτερο....
άσχετο...εγώ είδα το Serpico ολόκληρο για πρώτη φορά και μπορώ να πώ ότι είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες του Πατσίνο, απ' αυτές που έχω δεί, και ακολουθεί το ΄β επεισόδιο του Νονού...και στο ά καλός ήταν, αλλά νομίζω ότι μου άρεσε περισσότερο το τοπίο της Σικελίας...
"La Haine"... είναι και επίκαιρο...
...κοινωνικό...η ζωή μεταναστών και ιθαγενών κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων σ' ένα γκέτο της Γαλλικής πρωτεύουσας...
...καταπίεση, εξέγερση, σύγκρουση εσωτερική και εξωτερική, ζωή χωρίς αύριο...
Το μίσος είναι απίστευτη ταινία, ο Κασέλ είναι κορυφαίος την είδα πριν από 3,5 χρόνια και είναι από τις αγαπημένες μου.
Τώρα είδα το SINCity ωραία ταινία ,η θα αρέσει πόλύ σε κάποιον ή θα την μισήσει...
Είδα το war of the worlds. ΟΟΟΟΟΟΟΚΚΚΚΚΚΚΚ!
Είχε πολύ καλά FX, αλλά μου φάνηκε «μικρή» η ταινία.
Δηλαδή περίμενα περισσότερες φάσεις.
Εντάξει, δεν μου φάνηκε ατελείωτη όπως το Star Wars, αλλά αυτή παραήταν «σύντομη».
Επειδή είχα διαβάσει το βιβλίο, είχα ακούσει τη rock opera και είχα δει και το serial (του ´80),
αυτό μου φάνηκε σαν να ακούω για πολλοστή φορά ένα γνωστό παραμύθι.
Πάντως καλό, και να το δείτε σε village, ο ήχος παίζει ΠΟΛΥ σημασία σε αυτό το έργο.
Τώρα λέω να πάω να δω το sin city, κάποιος που να ενδιαφέρεται;
Banlieue 13 (http://www.imdb.com/title/tt0414852/)
Yamakasi (http://www.imdb.com/title/tt0267129/)
Γιατί κάποιοι μπορούν και "πετάνε" χωρίς καλώδια και ειδικά εφέ :worthy: :worthy: :worthy:
ΥΓ: Και στα 2 έχει εμπλακεί ο Luc Besson, αλλά μην περιμένετε κάτι αξιόλογο σαν υπόθεση. Just enjoy it :cool:
@ ADSLgr.com All rights reserved.