Επιστροφή στο Forum : Ποιά είναι η τελευταία ταινία που είδες; Σου άρεσε;
DVD: Αιωνιότητα, Eternal 2004 κατηγορίας θρίλερ.
Αίσχος.:thumbdown
Batman forever... ταινιάρα...
DVD: Σε Βλέπω,saw 2004 κατηγορίας θρίλερ.
:thumbsup1 Πολύ καλή ταινία!
Valiant (animation): το βρήκα πολύ πτωχό.
The man who sued God: ενδιαφέρουσα ιδέα, μέτρια σαν ταινία.
DVD: Σε Βλέπω,saw 2004 κατηγορίας θρίλερ.
:thumbsup1 Πολύ καλή ταινία!
Για σπλάτερ καλό ήταν... για ταινία χλωμό... :D
Το the island..ωραιες ερμηνεις τελεια σκηνοθεσια αλλα απο σεναριο μου φαινεται λιγο στεγνο
kourampies
03-10-05, 09:54
OldBoy
καταπληκτικό σενάριο, καλές ερμηνείες, καταπληκτική σκηνοθεσία και πολυ καλή μουσική υπόκρουση.
The man who sued God: ενδιαφέρουσα ιδέα, μέτρια σαν ταινία.
:offtopic: Ο Billy Connoly που πρωταγωνιστεί, έχει κατι φοβερές standup comedy ρουτίνες που έχουν φοβερό γέλιο. Τις συνιστώ ανεπιφύλακτα αμα αντέχετε την σκωτσέζικη του προφορά
Kadronarxis wrote:
2 είναι οι καλύτερες ταινίες της φετινής χρονιάς:
1) Final Fantasy(Έπος.....Συνέχεια του Final Fantasy VII)
2) Night watch (Ρώσικη ταινία, η οποία κάνει το lord of the rings να μοιάζει σαν τις ταινίες του πινόκιο)
Καλό το Night Watch, αλλά τι σχέση έχει με το Lord of the Rings, πέρα από ότι πρόκειται για τριλογία (που ΘΑ βγει) ? Το Lord of the Rings είναι στην κυριολεξία έπος, το Night Watch καλό σαν ιδέα και εκτέλεση, αλλά καμία σχέση... περισσότερο θριλεράκι ήταν το πρώτο μέρος του.
nightwatch μ'αρεσε αρκετα.
StathisRidis
08-10-05, 12:57
Πηρα το alexander απο video club και γενικα μου αρεσε αλλα εχουν κοψει σημαντικα ιστορικα σημεια και εχουν αλλαξει αλλα...Παντως καλη ταινια
"Land Of The Dead"
και μου άρεσε πολύ! Θεός ο Romero!
Σε Dvd το Be Cool,Τραβόλτα,Ούμα Θέρμαν :respekt: και πολλοί άλλοι.
Καλή ταινία.
Big Fish
ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ...
Broken Flowers
ΠΑ-ΤΑ-ΤΑ.Προσωπική άποψη φυσικά. Παααααρα πολύ αργή (με έπιασε νύστα με το βαριεστημένο ύφος του Bill Murray), κοινονικοσυναισθηματικο νόημα/αποφευγμα ενώ σου δίνει έστω και λίγο την εντύπωση οτι υπάρχει πλοκή που θα οδηγήσει σε κάτι πιο συγκεκριμένο στο τέλος. Τέχη για την τέχνη και κουλτούρα να φύγουμε.
Μόνο για όσους τους άρεσε το "Χαμένοι στην μετάφραση" και άντεξαν να δουν ολόκληρες άλλες ταινίες του Jarmusch (Dead Man, Coffe and Cigarets) χωρίς να έχει ιδιαίτερη σχέση σεναριακά βέβαια.
dark water 4/10
δεν μου αρεσε καθολου.αργησε να μπει στο θεμα και με το που μπηκε τελειωσε η ταινια. δεν ειχε αποτομες σκηνες και γενικως τιποτα ενδιαφερον.
giannisbarca
09-10-05, 14:52
Ξαναείδα χθες το Raging Bull(Οργισμένο Είδωλο).
Κατά την γνώμη μου η καλύτερη συνεργασία Scorsese - De Niro, κλάσσεις ανώτερη από όλες τις γκανγκστερικές, τη συγκρίνω μόνο με το Taxi Driver (όσο αφορά στις ταινίες που έχουν κάνει οι Scorsese - De Niro μαζί).
Κλασσική ταινία η οποία αν και ασπρόμαυρη (απορώ πως αυτό αποτρέπει κάποιους ανθρώπους να την δουν) δεν σε κάνει να βαρεθείς αλλά σου κρατά αμείωτη την προσοχή μέχρι το τέλος της.
Πραγματικά αξίζει να την δείτε.
LOL , ένας καλός μου παιδικός φίλος (καλή του ώρα όπου και αν είναι) είχε πει σχετικά : Πολύ καλή ταινία , μόνο που στην αρχή είναι ασπρόμαυρη
- Μα καλά βρε Γιάννη , τι στην αρχή, όλη είναι ασπρόμαυρη
- (απολύτως σοβαρά) Ναι . Αλλά μετά την συνηθίζεις !
Όντως πολύ καλή ταινία.
kadronarxis
09-10-05, 15:04
Ο maxcp , την έβαλε και ως avatar την ταινία και μπράβο του.
Ο ελαφοκυνηγός(The deerhunter).
H ταινία είναι τόσο μακριά σε σχέση με τις υπόλοιπες, που με κυάλια αδυνατείς να τη δεις, διότι βρίσκεται πέρα από τον ορίζοντα.
Στο είδος της, θα έλεγα καλύτερη από Platoon, apocalypse now(για λίγο).
Τα πάθη του Χρηστού.. μέτριο....
Nightwatch Πολυ περιεργο και διαφορετικο.Βρωμαει μη Αμερικανικο κινηματογραφο και τα σπαει.
kadronarxis
10-10-05, 14:01
Είπαμε παιδιά, Night watch και ξερό ψωμί.
Το είδα 2 φορές καπάκι, τρίτη δε μπορώ, νοιώθω ότι θα χάσει η ταινία.
Απλά, από άλλον πλανήτη. :roll:
beginer_25
13-10-05, 11:18
Danny the Dog (Unleashed) = 7/10 , με τους Jet Li, Morgan Freeman, Bob Hoskins και την σεναριακή υποστήριξη του Luc Besson. Καλό και το Soundtrack.
Massive Attack το soυndtrack... εγγύηση...
Εγω πάλι εγω καβατζώσει 5-6 DVD full γεμάτα Xvidakia και βλέπω πλέον καθημερινά ένα εργάκι...
Danny the Dοg (κι εγώ) ... αρκετά καλό ως δράση γιατι απο στόρυ πολυ τραβηγμένο ... Underground καταστάσεις στο Bristol...
===
Kingdom of Heaven.. πολύ καλό ... σταυροφορίες, μάχες με Σαρακηνούς, πολιορκίες, δολοπλοκιες κλπ
===
It's all gone Pete Tong... αγγλική ταινία για έναν DJ στην Ιμπιζα που τα είχε ολα και τα διάλυσε ολα...
===
Sky Captain ... ΤΑΙΝΙΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
===
Α ξέχασα...
The interpeter - αρκετά καλή αντιτρομοκρατική ταινία με εναν τρομερό Σων Πεν και μια απίστευτη όπως πάντα Νικόλ Κίντμαν...
Le Couperet - To Τσεκουρι, του Γαβρά. Πολυ καλο & επιικαιρο κοινωνικο, με αρκετες δοσεις μαυρης κωμωδιας.
Μονο για ευρωπαιους.
===
Kingdom of Heaven.. πολύ καλό ... σταυροφορίες, μάχες με Σαρακηνούς, πολιορκίες, δολοπλοκιες κλπ
===
Ε φυσικό είναι. Αφού καί εκεί, κεντάει ο Τζεντάι. :mrgreen:
===
Sky Captain ... ΤΑΙΝΙΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
===
Γενικώς, ή βασικά λόγω Αντζολίνας;
Γενικώς σα ταινία είχε απίστευτη ατμόσφαιρα...
Και η Αντζολίνα καλή ήταν δε λέω... αλλα με ΕΝΑ μάτι ???
dark water 4/10
δεν μου αρεσε καθολου.αργησε να μπει στο θεμα και με το που μπηκε τελειωσε η ταινια. δεν ειχε αποτομες σκηνες και γενικως τιποτα ενδιαφερον.
θέλω να την δω την ταινία αυτή..δεν είναι καλή δηλαδη;
αντε να δούμε να βγεί καμια ταινία θα πάω μάλλον στον transporter2
αντε να δούμε να βγεί καμια ταινία θα πάω μάλλον στον transporter2
Μεγάλο λάθος, πρόκειται για εγγυημένη πατάτα. Θα τα κλαις τα ευρώ σου 100%
Το transporter2 απλά δεν βλέπεται, εκτός κι αν έχεις καταναλώσει υπεραρκετό αλκοολ.
Danny the Dοg: ξύλο μπορεί να έχει καλό, αλλά ταινία δεν είναι αυτό το πράγμα. Σενάριο τ ρ α γ ι κ ο ...
Καρατε:Τυφλή γυφή
Μια κάφρικη ερασιτεχνική ελληνική ταινια που γυρίστηκε με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή!!!!!!!!!
Πατάιει κάτω τις περισσότερες επαγγελματικές παραγωγές που έχω δει τον τελευτάιο καιρο
Περισσότερες πληροφορίες
http://www.enet.gr/online/online_text?c=113&id=7683136
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=2211&subid=2&pubid=14070
Η ταινία πριν καμια βδομάδα μπήκε και στο επίσημο σαιτ τους και για download αλλά τα 40gb που είχαν όριο εξαντλήθηκαν έτσι μπήκε σε τορρεντ,όποις θέλει ας μου στείλει πμ να του στείλω την διεύθηνση του τορρεντ
Nightwatch, με εξεπληξε ευχαριστα. Καλη μυθολογια αλλα αρκετα παραξενες ληψεις...
Χθές κατέβασα( με τον γνωστό τρόπο) το " FLIGHT of THE PHOENIX " αλλά οχι τίποτα το αξιόλογο.Μιά περιπετιούλα.
Charlie and the chocolate factory.
Παράνοια :respekt:
Χτες το Batman Begins.. Καλυτερο απο ότι το περίμενα..
Σημερα το Τσαρλυ και το Εργοστασιο της Σοκολατας. Ο γνωστος υπερβολικος Τιμ Μπαρτον (ή Μπερτον αν προτιματε), ενας καταπληκτικος Τζωννυ Ντεπ και καλοι οι υπολοιποι. Παρ'ολα αυτα η οριτζιναλ ταινια με τον Μπιλυ Γουαιλντερ μου αρεσε περισσοτερο και ας εχει λιγοτερη σχεση με το βιβλιο του Ροαλντ Νταλ...
giannisbarca
18-10-05, 03:52
Λοιπόν είδα και εγώ χθες το βράδυ το Charlie and the Chocolate Factory.
Κατά τη γνώμη μου μια πολύ καλή ταινία ειδικά για όποιον είναι ή αισθάνεται παιδί.
Ο Depp απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι όταν καλείται να παίξει κάποιο εκκεντρικό ρόλο τα καταφέρνει και με το παραπάνω καταθέτωντας μια ακόμα ωραία ερμηνεία.
Η σκηνοθεσία είναι αρκετά εως πολύ καλή -εξαρτάται βέβαια από τις απαιτήσεις που έχει ο καθένας από μια τέτοια ταινία.
Οι υπόλοιποι ηθοποιοί παίζουν αρκετά καλά και ενσαρκώνουν ενδιαφέροντες χαρακτήρες με φωτεινό παράδειγμα τον μικρό Charlie(μακάρι ο μικρός να έχει το λαμπρό μέλλον που μας υπόσχονται οι ερμηνείες του).
Εν τέλει η ταινία πιστεύω ότι αδιαμφισβήτητα αξίζει μια ευκαιρία.
Όσοι από τους μεγαλύτερους κρύβουν ακόμα μέσα τους ένα παιδί θα εκτιμήσουν σίγουρα αυτή την ταινία.
Φιλικά Γιάννης
Η πρώτη φορά που πέθανα.
Καλό θριλεράκι! :thumbsup1
Είδα για πρώτη φορά χθες τον "Νεκρό" του jarmusch...ομολογώ απογοητεύτηκα λιγάκι...
Aπο jarmusch εγώ είδα το Broken flowers με Bill Murray. Kαλά ο Murray όπως πάντα θεός, αν και η ταινία ήταν πάρα πολύ αργή με στιγμές να μην γίνεται απολύτως τπτ, και οι σκηνές να αλλάζουν υπερβολικά αργά. Ειδικά στην αρχή-αρχή της ταινίας θα μπορούσε να βαρεθεί κανείς, μιας και έδειχνε τον Μurray να κάθεται σε έναν καναπέ και να μην κάνει τπτ. Αλλά γενικά σαν concept μου άρεσε πάρα πολύ. Τραγωκωμωδία με τα όλα της. Γενικά δεν είχε πλούσιες ομιλίες, κυρίως τοπία έδειχνε στο περισσότερο της ταινίας και το τέλος, πολύ αναπάντεχο. Γενικά πάντως η ταινία σου άφηνε μια αίσθηση στο τέλος και γιαυτό εμένα μου άρεσε αρκετά. Ενα 7/10 το παίρνει χαλαρά, και αν δεν είχε αυτές τις τόσο νεκρές σκηνές ώρες ώρες και δεν ήταν τοοοσο αργή, θα μπορούσε να πάει και για 8αρι.
Scary Movie: Η γνωστή "καφρίλα", με κάποιες στιγμές γέλιου
50 First Dates: Αρκετά έξυπνη ταινία(το σενάριο δηλαδή), αν κάποιος είναι αισθηματίας, ας πάρει χαρτομάντηλα μαζί του..
Saw: Αρκετά καλή. Δεν προέβλεψα το τέλος του..
Ο maxcp , την έβαλε και ως avatar την ταινία και μπράβο του.
Ο ελαφοκυνηγός(The deerhunter).
H ταινία είναι τόσο μακριά σε σχέση με τις υπόλοιπες, που με κυάλια αδυνατείς να τη δεις, διότι βρίσκεται πέρα από τον ορίζοντα.
Στο είδος της, θα έλεγα καλύτερη από Platoon, apocalypse now(για λίγο).
ευχαριστώ πολύ kadronarxi .συμφωνώ σε όλα.
χθές είδα το THE EMERALD FOREST.Παλιά ταινία αλλα μια απο τις καλές ταινίες, με έντονα οικολογικά μηνυματα..
HIK248 για δημοσίευσε το Link. Δεν είναι παράνομο αφού οι ίδιοι οι δημιουργοί την έβγαλαν σε torrent!
αφήστε το βρήκα.
h**p://thepiratebay.org/search.php?q=karate+blind+escape
το δίνουν στο site τους οι ίδοι.
Δεν προβληματίζομαι για τον Ερικ,αυτός μας είπε να το διαδώσουμε οσο μπορούμε,αλλα για να μην γκρινιάξουν οι admins/mods εδω γιατι είναι γνωστός τρακερ με πολλά καλούδια
[GR}Nemesis
22-10-05, 20:31
A lot like love.....Καλο love story ....αλλα μονο για αυτους με φαντασια στον ερωτα!!!
Χθες είδα το "The Skeleton Key". Δε μπορώ να πω πως με ενθουσίασε αλλά βλεπόταν. Αν σκευτώ τις τελευταίες 3-4 ταινίες που είδα και δε βλεπόταν καμία τότε μου άρεσε! :-Ρ
Η ταινία που μπορώ να πω με σιγουριά πως με συγκλόνισε, είναι αυτή που είδα πριν κάμποσους μήνες και ξαναείδα άλλες 6 περίπου φορές , "Ο Πιανίστας " του Πολάνσκι , η οποία βραβεύτηκε με 3 όσκαρ (όχι τυχαία) . Πιστεύω υπάρχουν πάρα πολλοί και καλοί λόγοι να τη παρακολουθήσει κάποιος έστω και μία φορά .
Λοιπόν είδα (προ λογοκρισίας: κατέβασα) το ΚΑΡΑΤΕ: Τυφλή Φυγή (KARATE: Blind Escape) (site (http://www.cavestudioz.com/karate.htm)).
Και απλά η ταινία τσακίζει! Αν σου αρέσει το ξύλο, οι νίντζα, το κιτς, όλες οι κλισέ σκληρές γαμιστερές ατάκες, τα handmade-amateur effect, η βία, το σεξ (λίγο στο τέλος), ο γαρδέλομιχαλοπουλοςταινίες'80δαλιανίδης, και πάρα πολλά άλλα... πρέπει να το δεις!
Μπείτε στο site τους και θα καταλάβετε τί παίζει...
Οι ταινίες ενοικιάζονται/αγοράζονται και όχι κάτι άλλο!
(προ λογοκρισίας: Για όποιον ενδιαφέρεται κάνω seeding!)
edit: JohnGR! :evil:
Ξέρω πολύ καλά την πολιτική του φόρουμ! Αν έκανες τον κόπο να μπεις στο λινκ που έδωσα θα καταλάβεις ότι η ταινία είναι ερασιτεχνική και την προωθούν οι ίδιοι οι δημιουργοί από το internet μέσω p2p!
Δείτε τώρα στην TV , την απόλυτη ταινία ! THE ROCK ( it rocks )
Δείτε τώρα στην TV , την απόλυτη ταινία ! THE ROCK ( it rocks )
Πράγματι.
@ ADSLgr.com All rights reserved.