PDA

Επιστροφή στο Forum : Ποιά είναι η τελευταία ταινία που είδες; Σου άρεσε;

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Hillmaster
24-10-05, 01:14
Αν σας αρέσουν τα θρίλερ με την πραγματική έννοια της αγωνίας δείτε το SAW (ελληνιστί ΣΕ ΒΛΕΠΩ). Οι άνθρωποι με πενταροδεκάρες αλλά με πολύ όρεξη γύρισαν ένα από τα πιο έξυπνα και ωραία θρίλερ, στο στυλ του SEVEN.

Να προσθέσω επίσης μια πολύ ωραία ταινία επιστημονικής φαντασίας, το PITCH BLACK (Απόλυτο σκοτάδι) με τον πολύ καλό Vin Diesel. Πρόκειται για την πρώτη ταίνια πριν τo Chronicles of Riddick.

Desperado
26-10-05, 11:25
εγω παλι ειδα προχθες το eternal sunshine of the spotless mind. Η ταινια ειναι γεια σου φοβερο concept που σιγουρα σε βαζει να σκεφτεις ορισμενα ζητηματα. Απαιτει προσοχη κ τουλαχιστον να την δεις αλλη μια φορα ωστε να μπορεσεις να την πιασεις εντελως

iron_gr
26-10-05, 19:28
πρόσφατα είδα το Ong-bak. πολύ καλο!

beginer_25
26-10-05, 20:06
The Skeleton Key = μέτρια, καλύτερη από ότι περίμενα.

Επίσης (ξανα)είδα για πολλοστή φορά το The Shawshank Redemption (Τελευταία έξοδος

Ρίτα Χεηγουρθ) απλά αριστούργημα.

skritikos
26-10-05, 22:04
Για σε ολους, καλως σας βρηκα! :thumb_dup

Ειδα χθες "Το τσεκουρι", απιστευτη γαλλικη ταινια του Γαβρά.
Πρεπει ολοι οι εργαζομενοι αλλα και οι ανεργοι ή φοιτητες να την δουν.

Σταμος

Desperado
27-10-05, 03:27
The Skeleton Key = μέτρια, καλύτερη από ότι περίμενα.

Επίσης (ξανα)είδα για πολλοστή φορά το The Shawshank Redemption (Τελευταία έξοδος

Ρίτα Χεηγουρθ) απλά αριστούργημα.

εξοχες ερμηνειες απο σχεδον ολους εκει μεσα... φοβερη ταινια !!!

mrsaccess
27-10-05, 03:51
Είδα σήμερα σε dvd το soul plane!

Απίστευτο γέλιο! Καιρό είχα να λυθώ έτσι στα γέλια!

apxwv
27-10-05, 16:39
The Skeleton Key το ειδα και εγω μου αρεσε πολυ και ειδικα το τελος....την περιμενα χειροτερη λογο οτι οι τελευταιες που ειδα στο σινεμα ηταν τραγικες....

θα της βαλω 7,5/10.

kubiak
27-10-05, 17:28
.

Crash (2005) (http://www.rottentomatoes.com/m/crash/): Πάρα πολύ καλή.

.

sofojohn
27-10-05, 21:28
Θα συμφωνησω με τον kubiak,παρα πολυ καλο το Crash!!!
Επισης πολυ γελιο η Μαδαγασκαρη!!!Οι πιγκουηνοι ολα τα λεφτα!!!

alfisti
30-10-05, 16:40
Batman Begins:worthy: :worthy: :worthy:

nnn
31-10-05, 00:09
Cinderella Man.
Πολύ ανθρώπινο και με ωραίες σκηνές μποξ.

kourampies
31-10-05, 01:27
27 missing kisses, αρκετά καλό, αλλά με μερικά σκηνοθετικά λάθη και απογοητευτικά απλό τέλος.

chatasos
31-10-05, 03:22
Wonderful Days (http://www.imdb.com/title/tt0353014/)
3D animeation ...στα καλύτερά του

http://i.imdb.com/Photos/Ss/0353014/jay_poster5.jpg

paketwmenh
02-11-05, 14:52
the skeleton key....

Μέτριο με ίσως λίγο ανατρεπτικό τέλος....

sadako
02-11-05, 14:59
Bruce Almighty.. Καλούτσικο, ευχάριστο. Μπορούσε να είναι και πιο χαζοαμερικάνικο.

BeholderX
02-11-05, 18:39
McLibel
http://www.amazon.com/gp/product/B000A59PR4/

'Documanter' σχετικά με τη μεγαλύτερη δίκη στην Βρετανία, με τα McDonalds να στρέφονται κατά μιας ταχυδρόμου και ενός κηπουρού επειδή μοίραζαν κατ'αυτούς δυσφημιστικά φυλλάδια για την εταιρία.

Η ιστορία του πως τελικά & ουσιαστικά έχασε τη μάχη μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο.

Η αντίσταση δεν μάταιη όπως αποδυκνείεται.

maxcp
03-11-05, 18:05
Cinderella Man. πολύ καλή ταινία..

PopManiac
03-11-05, 18:14
Τhe Grimm Brothers...

Ένα μετα-παραμύθι με ήρωες τους ίδιους τους παραμυθάδες και την οπτική γωνία του Terry Gilliam. Εξαιρετικό!:thumb_dup

freddy
03-11-05, 22:42
ειδα το τσαρλι και το εργοστασιο της σοκολατας πολυ καλο κλασσικο παραμυθι στην ατμοσφαιρα οπως ολες οι ταινιες του τ.μπαρτον...ωραια δηλαδη!!!!!!!:D

hadderakk
04-11-05, 17:28
BloodSport με τον Γιαννακη (Jean-Claude Van Damme:haha) χθες βραδυ στο Star :thumbdown
Δε βαριεσαι...παλι καλα που δεν ειχε τον Κλουβιο με τη Σουβλιτσα...

sadako
04-11-05, 17:44
Bloodsport, απο τις κορυφαίες ταινίες των παιδικών μου χρόνων.. Τότε που είχα τσακίσει όλα τα καρατερίστικα. Εκείνος ο κινέζος που έπαιζε τον κακό, πολύ αχώνευτος βρε παιδί μου.. Τον είχα μισήσει μικρός :whip:

kadronarxis
04-11-05, 19:12
Είδα SAW II, και το μόνο που έχω να πω είναι ότι όσοι την έφτιαξαν, μόνο άρρωστοι ψυχικά και σωματικά πρέπει να είναι.

Πολύ καλή ταινία το A history of violence, αλλά το τέλος με απογοήτευσε.

Άντε γερά.

sadako
04-11-05, 19:33
Είδα SAW II, και το μόνο που έχω να πω είναι ότι όσοι την έφτιαξαν, μόνο άρρωστοι ψυχικά και σωματικά πρέπει να είναι.

Εχμμμ.. Όλα αυτά, με την "καλή" έννοια?? Δηλαδή καλό το αποτέλεσμα, απλά πολύ psycho??

kadronarxis
04-11-05, 19:47
Προσωπικά μου φάνηκε καλύτερη από το saw I !
Αυτή τη φορά έβαλαν και λίγο περιπέτεια μέσα, όχι μόνο σαδισμό.
έχει κάτι σκηνές που νοιώθεις εντελώς άβολα.

Ούτε θρίλερ είναι, ούτε περιπέτεια, ούτε δραματική.Ένα σαδιστικό έργο, άρρωστο. Μόνο για φαν, οι υπόλοιποι προσπεράστε.

kadronarxis
04-11-05, 19:55
Από την αρχή η ταινία θύμιζε λίγο Hannibal, στην extreme μορφή της.Δεν ξέρω γιατί, αλλά θύμιζε από την αρχή ως το τέλος.

kourampies
04-11-05, 21:00
The exorcism of Emily Rose: γελοίο, εγώ φταίω που δέχτηκα να το δω.

και δυο υποτιθέμενα κλασσικά που δεν είχα δει:

Goodfellas: καλό, σιγουρα όχι εξαιρετικό

The usual suspects: τα ίδια με το goodfellas, κ λίγο χειρότερο.

sadako
05-11-05, 02:15
Dark Water (2005).. Δεν το λες άσχημο, αλλά μάλλον κάπως βαρετό. Μέχρι να μπει στο θέμα, έχουν μείνει 15λεπτά, για 1-2 δυνατές σκηνές..

kubiak
05-11-05, 02:58
.

Le Couperet (2005) - To Τσεκούρι (http://us.imdb.com/title/tt0422015/)
Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω: ΤΗ Γ$#%#$ΝΗ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ;
Κάτω από το μηδέν μόνο και μόνο γιατί δεν ήταν κωμωδία.

.

vgiozo
05-11-05, 03:15
1) The Last Trapper - γυρισμένο στον χιονισμένο Καναδά, αφηγείται την ζωή ενός κυνηγου και τη σχέση του με τη φύση και τους συντρόφους του, τα σκυλιά του...αν και γενικά αργόσυρτο - δεν με πειράζει - ήταν αρκετά ενδιαφέρον στο πρώτο μισό...όμως με ελλιπέστατο σενάριο και κακή ηθοποιία, επαναληψη διαλόγων κι εικόνων, εγινε σχεδόν ανυπόφορο κοντά στο τέλος...
...αφηγήθηκε πιστά σε κάποιον βαθμό την καθημερινότητα ενός τέτοιου ανθρώπου, μοναξιά γαλήνη, εργασία...αλλά τα έμπλεξε πολύ με κακή κι αταίριαστη μουσική - που να θυμίζει κακογυρισμένο ντοκυμαντέρ σε πολλά σημεία - κι η επανάληψη στο δεύτερο μισό ήταν πολύ έντονη...
...γεμάτο οικολογικά μηνύματα απ΄' την πλευρά των κυνηγών...ως των κατεξοχήν ανθρώπων - ως μέρος της φύσης, που ως φυσικοί οργανισμοί έχουν τον δικό τους ρόλο στην ισορροπια του συστήματος - τον ρόλο που προόριζε γι αυτούς η ίδια η φύση...όταν δεν καταχρώνται των μέσων που έχουν για να την εκμεταλλευτούν...

...συνολικά μέτριο, δεν το σώζει η ομορφιά της φύσης, των τοπιων και οι νοσταλγικές αναμνήσεις μιας φυσικής ζωής, γιατί ως ανάμνηση σχεδόν παρουσιάζεται υπο το βάρος μιας επικείμενης απόφασης αποχώρησης απ' αυτον τον τόπο και τρόπο ζωής...
...δεν περίμενα περιπέτεια, αλλά η διαχείριση του υλικού ήταν ιδιαίτερα πτωχή, απογοητευτική...

...αυτό που ευχαριστήθηκα περισσότερο ήταν ότι μου έφερε στο νού αφηγήσεις του Τζακ Λόντον...

2) Exils (εξόριστοι) - η διαδρομή και το ταξίδι ενός Γαλλο-Αλγερινού με την αραβικής καταγωγής κοπέλα του στην γενέτειρα της οικογένειας του...μια συνειδητή αναζήτηση ταυτοτητας για τον πρώτο, μια σχεδόν ψυχικά βίαιη εμπειρία για την κοπέλα του που αν και έχει έντονα τα στοιχεία της καταγωγής της στη συμπεριφορά της, βιώνει μια εσωτερική σύγκρουση - μια ψυχολογική άρνηση του ίδιου του εαυτού της, επιδεικνύοντας αντιδράσεις παθιασμένες, σπασπωδικές...η εξωτερική εικόνα μιας εσωτερικής πληγής...

...παράλληλα μια ματιά στην ιστορία της Αραβκής κατάκτησης της Ισπανίας μέσω των πολιτισμικών μνημείων της σε συνδυασμό με την εμπειρία της ευρωπαϊκής αποικιοκρατίας, τον μαρασμό σπουδαίων πολιτισμών του παρελθόντος στη σύγχρονη πραγματικότητα, την οικονομική καταπίεση, την επιβίωση των εθνικών ταυτοτήτων - η παραδοξότητα κι ο διχασμός πολιτισμικός, ψυχολογικός των απογόνων αυτών των ανθρώπων...

Παίζει κι ο πολύπλευρος, πάντα ανερχόμενος ηθοποιός Romain Duris...έχοντας παρακολουθήσει την πορεία του σε κάποιο βαθμό, είναι απο τους ανθρώπους που θέλω να γνωρίσω, που μπορούν ακόμη και σήμερα να κάνουν το επάγγελμα του ηθοποιού, μέσα απο τις επιλογές του, να φαίνεται ως ξεχωριστή εμπειρία ζωής...

great
05-11-05, 13:11
The usual suspects: τα ίδια με το goodfellas, κ λίγο χειρότερο.

:shock: :shock:
Μακραν απο τις καλυτερες ταινιες που εχουν βγει ποτε !!!

:thumb_dup Keyser Soze :thumb_dup

odd
05-11-05, 13:29
The Machinist (http://www.imdb.com/title/tt0361862/). Κάτι ανάμεσα σε Memento, Fight Club και American Psycho. Από την αρχή καταλαβαίνεις τί ψιλο-παίζει, βέβαια όχι ακριβώς...

Ωραία ατμόσφαιρα και σκηνοθεσία (τα στοιχεία που αφήνει ο σκηνοθέτης για αν βρεις το φινάλε είναι αντυπωσιακά κεκαλυμένα), αλλά πλέον λίγο γνωστό το στόρι. Σε γενικές γραμμές αξίζει να το δει κάποιος.

Ο κράχτης είναι τα 25 κιλά που έχασε ο Christian Bale για να γυρίσει την ταινία. Η πλάκα είναι πως αμέσως μετά έκανε το Batman Begins όπου έπρεπε να πάρει όχι μόνο τα κιλά που έχασε αλλά και κάτι παραπάνω..

kourampies
06-11-05, 00:51
Dolls (http://www.imdb.com/title/tt0330229/)

Οπτικοακουστική πανδαισία, ενδιαφέρον σενάριο, αλλα υπερβολικά γιαπωνέζικη, όποιος δεν εχει κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις της ιαπωνικής κουλτούρας θα βαρεθεί.

sadako
10-11-05, 23:18
Eίδα χτες το Identity.. Αρκετά καλό μπορώ να πω, μου κράτησε το ενδιαφέρον, σε κάποιο σημείο χάνεις τη μπάλα.. Μερικοί κακοεκτελεσμένοι διάλογη, αλλά γενικά πολύ καλή..

kubiak
10-11-05, 23:50
.

Eίδα χτες το Identity.. Αρκετά καλό μπορώ να πω, μου κράτησε το ενδιαφέρον, σε κάποιο σημείο χάνεις τη μπάλα.. Μερικοί κακοεκτελεσμένοι διάλογη, αλλά γενικά πολύ καλή..Σε αυτή την ταινία κατάλαβα τι παίχτηκε αφότου είδα τα extras... Όταν λοιπόν κατάλαβα τι παιζόταν στο έργο τη θεώρησα μία από τις καλύτερες...

The Man (2005) (http://www.rottentomatoes.com/m/man/)
Αν και δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο μου άρεσε πάρα πολύ... (φταίει μάλλον και η συμπάθεια που έχω προς τον Samuel L. Jackson).
"Whoz ma bitch?"

.

kourampies
11-11-05, 08:32
Blue Spring: ωραία σκηνοθεσία, βαρετό σενάριο και ΑΘΛΙΑ μουσική επένδυση.

Hotel Rwanda: ωραίο σενάριο, overall καλή, δυστηχώς όμως η αμερικανιά δεν κρύβεται.

DieSeLgone
11-11-05, 17:32
Manderlayhttp://www.imdb.com/title/tt0342735/ Αν έχετε δει το Dogville, θα συνεχίσετε να ψήνεστε και με τούτο το διαμαντάκι... η ανθρώπινη κοινωνία & τα ανθρώπινα ένστικτα κάτω από τον φακό του σκηνοθέτη... Μεγάλη σε διάρκεια και ολίγον τι βαριά (χωρίς την Nicole Kidman στο τιμόνι!!) και με καλτ φινάλε από David Bowie και μερικές διόλου αντριχιαστικές φωτό (θα τις ζήλευε και η Έμιλι Ρόουζ... ;)

Ουφ επιτέλους... Τη χάσαμε την παρθενιά μας... Στοοοο forum εννοούσα!!!
(Άντε για να μην μιλήσω για τον αράπη στην ταινία...)

kadronarxis
13-11-05, 15:46
Domino.

Με μια λέξη: ΚΟΡΥΦΑΙΟ.

Παίζει και ο ένας και τρομερός Mickey Rourke.

το cine.gr, το έχει θάψει το έργο, ε εντάξει, τόσα ξέρουν τόσα λένε.

theochem
13-11-05, 21:32
Μόλις την περασμένη βδομάδα είχα πάει στον κιν/φο κι είδα τον "ΕΠΙΜΟΝΟ ΚΗΠΟΥΡΟ" (THE CONSTANT GARDENER (http://www.theconstantgardener.com/)). Διάβασα πως κάποιοι βαρέθηκαν, κάποιοι άλλοι κόντεψαν να κοιμηθούν. Προσωπικά, (δεν ξέρω αν οφείλεται και στην καλή παρεούλα που είχα) ούτε που κατά διάνοια πήγα να κοιμηθώ. Βέβαια, η σκηνοθεσία δεν ήταν κάτι που λάτρεψα. Αντιθέτως μου άρεσε πολύ η μουσική υπόκρουση(ειδικά αυτό το τραγούδι που ακούγεται και στους τίτλους τέλους). Όσον αφορά την υπόθεση...αυτό θα πει διαπλοκή, συνωμοσίες και εκμετάλλευση των ασθενέστερων. :thumb_dup :worthy:

Dimis
15-11-05, 12:32
Ειδα αυτές τις μέρες τα εξής, όλα TC :D ...

- A History of Violence ... απλά καλή και το σενάριο μέτριο ειδικά στο τέλος... 1,5 ώρα ευχάριστη
- Saw II ... η παράνοια συνεχίζεται... ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο το πρώτο :)

Παω να προμηθευτώ όσα νέα έχετε αναφέρει ... πάντα για εκπαιδευτικούς σκοπούς...

No-Name
18-11-05, 04:47
Mόλις τελειώσα να βλέπω το"Ο εξορκισμός της Αίμιλυ Ρόουζ" αφού κατέβαινε 5 ώρες σήμερα.Καλό ήταν το θέμα είναι πως κοιμάμαι τώρα?? :cool: Bασικά με κράτησε στη τσίτα και όσο σκέφτομαι πως είναι βασισμένο και σε αληθινή ιστορία ακόμα χειρότερα.
Το προτείνω....

great
18-11-05, 10:47
είδα χθες το Flight Plan....μετριο μπορω να πω...

freddy
18-11-05, 13:47
Ειδα αυτές τις μέρες τα εξής, όλα TC :D ...

- A History of Violence ... απλά καλή και το σενάριο μέτριο ειδικά στο τέλος... 1,5 ώρα ευχάριστη
- Saw II ... η παράνοια συνεχίζεται... ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο το πρώτο :)

Παω να προμηθευτώ όσα νέα έχετε αναφέρει ... πάντα για εκπαιδευτικούς σκοπούς...

βγηκε Saw II πολυ ωραια.....
εγω πριν λιγες μερες ειδα "το σκοτεινο μονοπατι της μνημης", μου το ειχανε προτεινει πριν καιρο. πολυ καλο πραγματικη εκπληξη καθολου προβλεψιμο.

Dimis
18-11-05, 19:09
Ειδα και την Emily Rose αλλα δε κατάλαβα στο ΤΕΛΟΣ τι έγινε ?????????
Ενα ΡΜ κάποιος ???
Τι είπαν οι ένορκοι ??

No-Name
20-11-05, 04:03
Μόλις τελείωσα με το saw-2 απλά άπαιχτο!

Dimis
21-11-05, 01:36
Είδα:
Madagascar... ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!
Doom ... μουφφφφφ

kourampies
21-11-05, 07:49
Μόλις τελείωσα το Nuovo cinema Paradiso και πραγματικά έχω μείνει άφωνος, πραγματικό αριστούργημα, 170 λεπτά ταινία και ήθελα κι άλλο.

ReverseR
21-11-05, 08:11
Σινεμά ο Παράδεισος?

kourampies
21-11-05, 10:24
Σινεμά ο Παράδεισος?
ναι προφανώς! σχετικά πιστή μετάφραση σε σχέση με αλλες ταινίες.

great
21-11-05, 15:45
Μόλις τελείωσα το Nuovo cinema Paradiso και πραγματικά έχω μείνει άφωνος, πραγματικό αριστούργημα, 170 λεπτά ταινία και ήθελα κι άλλο.

ειναι πραγματικο αριστουργημα...και με εκπληκτικο soundtrack

@ ADSLgr.com All rights reserved.